Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: За вредата от тютюнопушенето.
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
wal
Всички знаем, че не бива, че последствията за здравето са непоправими.Знаем, но продължаваме да пушим.Ей на, след "Москва" се случи и в Крим.Едната от страните ни информира, че противопожарните мерки не били спазени.Нали и с "Москва" така беше!Пиша всичко това с надеждата Шойгу да го прочете и Владимир Владимирович да издаде указ за забрана на цигарите на цялата територия на Русия поне докато трае специалната им операция.
Дали пък това не е някаква специална операция на нашия хотелиерски бизнес!?Аз ако имах хотел на Черно море още през юни щях да хвърля неизгасен фас на тези складове и рускините щяха да хукнат при нас.
Hartmann
Цитат(wal @ 11/08/2022, 16:36) <{POST_SNAPBACK}>
Всички знаем, че не бива, че последствията за здравето са непоправими.Знаем, но продължаваме да пушим.Ей на, след "Москва" се случи и в Крим.Едната от страните ни информира, че противопожарните мерки не били спазени.Нали и с "Москва" така беше!Пиша всичко това с надеждата Шойгу да го прочете и Владимир Владимирович да издаде указ за забрана на цигарите на цялата територия на Русия поне докато трае специалната им операция.
Дали пък това не е някаква специална операция на нашия хотелиерски бизнес!?Аз ако имах хотел на Черно море още през юни щях да хвърля неизгасен фас на тези складове и рускините щяха да хукнат при нас.

Всякогаш съм казвал колко вредни са цигарите. Вижда се в реално време вредата от тях. Руското командуване немедленно трябва да предприеме крути мерки в това отношение. Защото не само, че техниката заминава (ако и да няма никакви щети), но и туристите се наплашват, горките. Демек - хем армията се прецаква, хем туризма. Дадох видео в другата тема, но пак ще го дам, аз за видео не се скъпя:

Тарабас
Тази сутрин е имало и пожар причинен от незагасена цигара в белоруско поделение, на границата с Украйна. Няколко противоракетни системи са били повредени от пожара. Лято е, в цяла Европа е над 30 градуса. Нормално е.

Ина един филм, Дюн. Един от главните персонажи е един огромен подземен червей. Един вид жив бахур, който може да погълне цялата планета. Руските и белоруските орки и всички не руски мурзилки усещат на тази етап само леко, как движението на бахура под земята предизвиква леки вибрации. И почват са се усещат, че това е само началото, че няма да са само вибрации, че бахурът ще им мине директно през задника и че последното нещо което ще видят е собствения си анус.
Тарабас
Лек пожар в кабината на камион laugh.gif laugh.gif laugh.gif

https://m.offnews.bg/news/Sviat-_12/Eksploz...nav_782882.html
Hartmann
Цитат(Тарабас @ 11/08/2022, 17:30) <{POST_SNAPBACK}>
Лек пожар в кабината на камион laugh.gif laugh.gif laugh.gif

https://m.offnews.bg/news/Sviat-_12/Eksploz...nav_782882.html

Казвам ви, цигарите са страшен бич. Вижте докъде са довели най-мощната армия в света (внимателно гледай тръбите на c-400 зад гърба на нещастния представител на най-магучата)

wal
Категорично не съм съгласен.Пушач съм от някакви си 40 години и тютюнът не може да бъде причина за това явление.Това в следствие на водката и наркотиците, друг начин нема!! laugh.gif
Quaker between your quarks
Не мож да нямам хотел на Черно Море, но трябва да питам в счетоводството, не беше ли губещо ? dry.gif
Thursday Next
Не е специална операция на хотелиерите, епидемия някаква плъзна. И в Беларус пропушили на забранени места, чувам. Страшно взе да става, много недисциплинирани хора.
Quaker between your quarks
Не съм убеден, че трябва да живея дълго, а вие ?
Питето
Абе живей си колкото щеш. Днес сме ларж.
Питето
Те и досега си пушеха, ама откак смениха цигарите с украински, и почнаха сакатлъците.
Hartmann
Цитат(wal @ 11/08/2022, 17:55) <{POST_SNAPBACK}>
Категорично не съм съгласен.Пушач съм от някакви си 40 години и тютюнът не може да бъде причина за това явление.Това в следствие на водката и наркотиците, друг начин нема!! laugh.gif

Най-важното е, че "всичко върви строго по план" © и че "още нищо не са започнали" © Copyright Джуджака. ( И - слава богу - на летището в Новофедоровка няма пострадал ни един джуджашки самолет. )

Когато нещата излязат извън плана и вече започнат най-после истински - те тогава ще видите дали ще ви бъде до шеги и закачки. smile.gif
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.