Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Нехаресването като конституционно право !
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Quaker between your quarks
Не харесвам негри, не харесвам латиноси, не харесвам бели, не харесвам геюве, лесбийки, не харесвам мъже, жени, не харесвам хората.
Брези харесвам отчасти, само ако не съм нервен, и взискателен към хаотична коренова система. Мразя ? - да ! Нямам право да не харесвам, нямам право да мразя ? Теб, с голямият гъз, и с тъпите мисли ? и е лошо да си расист ? Напротив, хубаво е !
Мразя ве, а вий са преструвате че ме обичате.
А обичането е претенция в аванс, най чисто е равнодушието, пренебрежението.
На коленее.. ! laugh.gif
Glo
в четри сутринта взеха да ми растат птичи пера под мишниците, в петчаса станах направих тарама хайвер с настърган лук, чесън, мокър хляб, вода, лимонов сок и олио и го пасирах , мазах се с него, после рязах остатъците от перата с ножица за щори, накрая пуснах прахосмукачката да изсмуче корените и сега съм добре sunbathing.gif трябва да предизвикаш умерено отвращение от хората, иначе ше почнат ти се лепят, пък ти не си знаеш мярката laugh.gif
Потребител

Кло, you were born in the dark ...

... респект! понеже се записа :.) ...

поздравче:

https://invidious.snopyta.org/watch?v=7svkS...&local=true

Мой милый хипстер прикончил себя
Случайным выстрелом из фоторужья
В черном вдова, отвернулись друзья
Эта часть жизни прожита зря ...

:.)

Glo
дейв елефсон е басиста на мегадет, джеф скот сото всеки го знае в кои велики групи е пял, женен е за бургазлийка, слушал съм го тука на плажа на живо да се дере с една бяла кърпичка затъкната в предния джоб на мръсните му дънки sunbathing.gif

https://www.youtube.com/watch?v=wqNdCUDxozg
Quaker between your quarks
Някои, даже не си харесват държавата, а не се сещат колко отвратителни са.

Хора! какво чувствате, кога се отървете от отвратителните, и се натресете само на неприятни ? fish2.gif
Glo
здравейте приятели inlove.gif понеже сте ми приятели искам да отпусна тука 40 000 лв, но само на истински нуждаещите се от пари, напишете за какво ви трябват спешно парите и ще ги разпределим чесно на томбола oops.gif предимство имат само моралните хора и антихейтърите, напишете също така и чии енергии витаещи около вашата реална и виртуална личнос пречат на израстването ви като хора? rolleyes.gif
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.