пич, що за хитлериска реч на омразата време е за туршии, научи ли поне някои от основните полагания, съотношения саламура, вода, захар, оцет , срокове
Тарабас
08/10/2022, 06:36
Кво стана, да не те мобиличираха? Или с план Б смяташ да откраднеш изгората си? Ако ще крадеш, избери си онази третата от снимката, тя има по-голяма маса и вероятността да изкара зимата е по-голяма. Говорят за блекаут, нема ток, вода, храна. От стратегическа гледна точка е по-добре, ако ще крадеш мома, да крадеш на пролет. Сега една жена в домакинството ще ти изяде ушите.
Когато едно желание ви дразни , просто изключете желанието.Подобно на това както издърпвате щепсъл от контакта .
Единственият начин да се отървеш от изкушението е да му се отдадеш. Оскар Уайлд.
Питето
08/10/2022, 15:14
А тук е описан правилния начин за оттадаване на изкушението:
"... Млад бях тогава, лакмазин бях и като гледах ония ми ти курабии, сладкиши, сутляши и зачервени баклави, цвъртеше ми на корема. И мине се не мине ден, отбия се и изям една баклава, мине се не мине ден, пак вляза и пак изям някоя. — Доньоо — думам си, — хлапее! Тая работа не отива на добре! С това харчене — викам си — ти възел не можеш завърза, ами виж — викам — с време да се отървеш и човек да станеш. И го ударих на мисъл, значи. Мислих, мислих, Косьо, па един ден рекох на старата: — Мамо — рекох, — ще ми направиш — рекох — една тава баклави. — Е бре, синко, ти да не си полудял! Какви баклави са ти влезли в главата? — Такива — рекох. — Баклави! Па взех брашно, купих масло, гребнах на старата и малко захар и й ги тръснах отпреде. — А бре, майка — вика, — ами че аз освен качамак и меко на сач друго тестяно не съм правила. Отгде да зная как става. Едно време — вика — на какиното ти Тянино дете месих прощъпалник, ама излезе клисав, клисав, че и котките не го ядоха. — Нищо — казвам, — още по-добре, че не знаеш. Аз тъй искам! Възпретна се старата, мачка, меси, пали-гаси, направи едни баклави, да си късаш главата. Неумесени, с живо брашно между листата, неопечени и сладост нямат никаква. Че като прежумях, аретлик, че като им седнах на гладен корем… Че нагъвах, че се тъпках, че плюсках, дордето взе да ми се подига. Ядох, ядох, ядох, дорде ми прилоша, отвратих се, преситих се и до ден-днешен не съм помислил вече за баклава. Трийсет години оттогава, изцерих се, значи, и видя ли такова нещо, все ми се подига. Та и твоята работа е същата. Изпий някой ден десетина-двайсет чая, ама малко студени да са и без захар, няма да помислиш повече за него ..."
Питето
08/10/2022, 15:17
Ш, ей, ако "план Б" е онзи с "тухлата по главата и...", не го прилагай.
ByBa
08/10/2022, 15:20
незнам от кой автор е цитата...но по принцип не съм съгласна
Hartmann, бихте ли потвърдил - в ясно съзнание ли отправяте заплахи за саморазправа?
Благодаря!
:.)
Ще ти поясня, Потребчик - става дума за "разправа", но не е "само".
Накратко - тъй като създател и девелопер на Тор са американските спецслужби, не бих разчитал особено на него. Платените VPN-и също не са сигурни - ще ти приберат парите, а при първото запитване от страна на две известни федерални служби, моментално ще им снесат цялата информация - същото се отнася за Протон, Брейв и прочие "анонимни" мейли и браузъри. Може би трябва да опиташ да минаваш през няколко проксита - така..., за всеки случай.
Ще ти поясня, Потребчик - става дума за "разправа", но не е "само".
Накратко - тъй като създател и девелопер на Тор са американските спецслужби, не бих разчитал особено на него. Платените VPN-и също не са сигурни - ще ти приберат парите, а при първото запитване от страна на две известни федерални служби, моментално ще им снесат цялата информация - същото се отнася за Протон, Брейв и прочие "анонимни" мейли и браузъри. Може би трябва да опиташ да минаваш през няколко проксита - така..., за всеки случай.
"Ще ти поясня, Потребчик - става дума за "разправа", но не е "само"."
"Ще ти поясня, Потребчик - става дума за "разправа", но не е "само"."
... да, благодаря, Hartmann!
Благодаря също и на администраторите на сайта!
:.)
Погледни го от добрата страна - ти има на кого да благодариш, а Химлер, Гьобелс, Мюлер и Ко - не са имали.
Бай Ганьо
10/10/2022, 12:14
Потребчик, куче дето лае не хапе. А админите просто изпълняват заветите на Партията. Различните в канала. Само не разбрах, защо забраниха на Лати да пише тук, след като другарите се преместиха там да му опонират.
Потребчик, куче дето лае не хапе. А админите просто изпълняват заветите на Партията. Различните в канала. Само не разбрах, защо забраниха на Лати да пише тук, след като другарите се преместиха там да му опонират.
Поучи се от мъдрите думи на бае си Ганя, Патребчик. Или както той би казал: на маймуни ще ви обърнем, маскари с маскари
Нацистите през 2-рата световна също са се забавлявали със смъртта на мирни граждани. Потребчик. И после им се случило каквото ще се случи и на тебе. /Вярваш или не вярваш на Ганьо, но вземи препоръчаните от мене предохранителни мерки - не ровен час, знаеш как е. А и на Ганчо бих препоръчал седемнайсет пъти да мисли, един път на поства. /
Лай, лай, куче! (да не се бърка с лайкучка). Прочети внимателно какво те е посъветвал по-долу колегата от името на аудиторията. Да го цитирам почти дословно (само една пропусната запетая съм добавил за граматично прецизиране на израза), та да не се разциври пак за разменен словоред: "Ганев, идиотите са тук, за да ни забавляват". Действай по въпроса!
Лай, лай, куче! (да не се бърка с лайкучка). Прочети внимателно какво те е посъветвал по-долу колегата от името на аудиторията. Да го цитирам почти дословно (само една запетая съм добавил за граматично прецизиране на израза), та да не се разциври пак за разменен словоред: "Ганев, идиотите са тук, за да ни забавляват". Действай по въпроса!
Като стана въпрос за малоумниците, които ни забавляват - те не са само тук, те са и там
стига! сдобрете се незабавно! бъдете гълъби на мира! без да сте гълъб доневи!
аз как мое да ръгам домашна ракия от обед и да не се дракам с никого, даже напротив, записах хит с прекрасния ми тембър на иначе ужасния ми гаден и фалшив глас, инджойте се
сянка в нощта съм, нещо подобно като шейда ама по - слънчева
Оооо, Айдесъсздраве, кога минаха три месеца от последния ти фръц? Каквото и да изпълняват админите, ти си последният, на когото дължат обяснение. Включая и за това кой къде пише и защо.
Rat_in_the_house
12/10/2022, 22:02
Да имаш план Б, е знак за пораженческо мислене. Да тръгнеш да го изпълняваш....значи, че за теб тоя мач е свършил.
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.