Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: започва се
Форум АБВ > Общи > Ъ?
29mСтараЗагора
Щом не става с хубаво , ще стане с лошо .

План "б" е в сила ...
Glo
пич, що за хитлериска реч на омразата 292.gif време е за туршии, научи ли поне някои от основните полагания, съотношения саламура, вода, захар, оцет , срокове rolleyes.gif
Тарабас
Кво стана, да не те мобиличираха?
Или с план Б смяташ да откраднеш изгората си? Ако ще крадеш, избери си онази третата от снимката, тя има по-голяма маса и вероятността да изкара зимата е по-голяма. Говорят за блекаут, нема ток, вода, храна. От стратегическа гледна точка е по-добре, ако ще крадеш мома, да крадеш на пролет. Сега една жена в домакинството ще ти изяде ушите.
Shade
Цитат(29mСтараЗагора @ 07/10/2022, 15:03) <{POST_SNAPBACK}>

План "б" е в сила ...

Какво започна, да не те започнаха, т.е. изнасилиха?
План "Б" да не е "Не мърдай, за да не им правиш кеф!"
Hartmann
Цитат(29mСтараЗагора @ 08/10/2022, 01:03) <{POST_SNAPBACK}>

План "б" е в сила ...

Не, наистина, вече не е смешно 453.gif

СПРЕТЕ ДА ПУШИТЕ БЕ 453.gif

А, забравих - честит рожден ден на патерици на юбиляря smile.gif
29mСтараЗагора
Когато едно желание ви дразни , просто изключете желанието.Подобно на това както издърпвате щепсъл от контакта .
ByBa
Цитат(29mСтараЗагора @ 08/10/2022, 14:49) <{POST_SNAPBACK}>
Когато едно желание ви дразни , просто изключете желанието.Подобно на това както издърпвате щепсъл от контакта .

animatedwink.gif

e, хубо де, ама като издърпаш щепсела от контакта, то...там...по жиците, или зад стената, си остава електричеството...

мисля, че останах разбрана

тоест - желанието остава...в подсъзнанието...щот подсъзнанието не може да се контролира - нъл тъй?

...

всъщност ти на кого отговаряш?
Shade
Цитат(29mСтараЗагора @ 08/10/2022, 04:49) <{POST_SNAPBACK}>

Единственият начин да се отървеш от изкушението е да му се отдадеш.
Оскар Уайлд.
Питето
А тук е описан правилния начин за оттадаване на изкушението:

"... Млад бях тогава, лакмазин бях и като гледах ония ми ти курабии, сладкиши, сутляши и зачервени баклави, цвъртеше ми на корема. И мине се не мине ден, отбия се и изям една баклава, мине се не мине ден, пак вляза и пак изям някоя.
— Доньоо — думам си, — хлапее! Тая работа не отива на добре! С това харчене — викам си — ти възел не можеш завърза, ами виж — викам — с време да се отървеш и човек да станеш. И го ударих на мисъл, значи. Мислих, мислих, Косьо, па един ден рекох на старата:
— Мамо — рекох, — ще ми направиш — рекох — една тава баклави.
— Е бре, синко, ти да не си полудял! Какви баклави са ти влезли в главата?
— Такива — рекох. — Баклави!
Па взех брашно, купих масло, гребнах на старата и малко захар и й ги тръснах отпреде.
— А бре, майка — вика, — ами че аз освен качамак и меко на сач друго тестяно не съм правила. Отгде да зная как става. Едно време — вика — на какиното ти Тянино дете месих прощъпалник, ама излезе клисав, клисав, че и котките не го ядоха.
— Нищо — казвам, — още по-добре, че не знаеш. Аз тъй искам!
Възпретна се старата, мачка, меси, пали-гаси, направи едни баклави, да си късаш главата. Неумесени, с живо брашно между листата, неопечени и сладост нямат никаква. Че като прежумях, аретлик, че като им седнах на гладен корем… Че нагъвах, че се тъпках, че плюсках, дордето взе да ми се подига. Ядох, ядох, ядох, дорде ми прилоша, отвратих се, преситих се и до ден-днешен не съм помислил вече за баклава. Трийсет години оттогава, изцерих се, значи, и видя ли такова нещо, все ми се подига. Та и твоята работа е същата. Изпий някой ден десетина-двайсет чая, ама малко студени да са и без захар, няма да помислиш повече за него ..."
Питето
Ш, ей, ако "план Б" е онзи с "тухлата по главата и...", не го прилагай.
ByBa
незнам от кой автор е цитата...но по принцип не съм съгласна

забравя се...и се започва отново...
ByBa
Цитат(Питето @ 08/10/2022, 15:17) <{POST_SNAPBACK}>
Ш, ей, ако "план Б" е онзи с "тухлата по главата и...", не го прилагай.

Чавек трябва да има план Б и В...тоест допълнително решение на задачата...ако няма, то

единствено правилното решение е А

!

няма и не може да има /на който и да му се ще/ план Б...с една малка подробност - ако не става с лошо, то може и с добро...
Потребител

... добро утро зайчета!

:.)

Hartmann
Цитат(Потребител @ 10/10/2022, 09:14) <{POST_SNAPBACK}>
... добро утро зайчета!

Снощи храбрата и умна руска армия порази важен военен обект - детска площадка. smile.gif

Усещаш ли, Потребчик, какво ще се случи съвсем скоро с всички, които поради спецификата на интелекта си, продължавате да подкрепяте това? smile.gif

Потребител

Цитат(Hartmann @ 10/10/2022, 10:19) <{POST_SNAPBACK}>
Снощи храбрата и умна руска армия порази важен военен обект - детска площадка. smile.gif

Усещаш ли, Потребчик, какво ще се случи съвсем скоро с всички, които поради спецификата на интелекта си, продължавате да подкрепяте това? smile.gif

Не съм сигурен, че ви разбирам?

Hartmann, бихте ли потвърдил - в ясно съзнание ли отправяте заплахи за саморазправа?

Благодаря!

Hartmann
Цитат(Потребител @ 10/10/2022, 11:28) <{POST_SNAPBACK}>
Не съм сигурен, че ви разбирам?

Hartmann, бихте ли потвърдил - в ясно съзнание ли отправяте заплахи за саморазправа?

Благодаря!

Ще ти поясня, Потребчик - става дума за "разправа", но не е "само". 453.gif

Накратко - тъй като създател и девелопер на Тор са американските спецслужби, не бих разчитал особено на него. Платените VPN-и също не са сигурни - ще ти приберат парите, а при първото запитване от страна на две известни федерални служби, моментално ще им снесат цялата информация - същото се отнася за Протон, Брейв и прочие "анонимни" мейли и браузъри. Може би трябва да опиташ да минаваш през няколко проксита - така..., за всеки случай. smile.gif
Потребител

Цитат(Hartmann @ 10/10/2022, 10:54) <{POST_SNAPBACK}>
Ще ти поясня, Потребчик - става дума за "разправа", но не е "само". 453.gif

Накратко - тъй като създател и девелопер на Тор са американските спецслужби, не бих разчитал особено на него. Платените VPN-и също не са сигурни - ще ти приберат парите, а при първото запитване от страна на две известни федерални служби, моментално ще им снесат цялата информация - същото се отнася за Протон, Брейв и прочие "анонимни" мейли и браузъри. Може би трябва да опиташ да минаваш през няколко проксита - така..., за всеки случай. smile.gif

"Ще ти поясня, Потребчик - става дума за "разправа", но не е "само"."

... да, благодаря, Hartmann!

Благодаря също и на администраторите на сайта!

Hartmann
Цитат(Потребител @ 10/10/2022, 12:36) <{POST_SNAPBACK}>
"Ще ти поясня, Потребчик - става дума за "разправа", но не е "само"."

... да, благодаря, Hartmann!

Благодаря също и на администраторите на сайта!

Погледни го от добрата страна - ти има на кого да благодариш, а Химлер, Гьобелс, Мюлер и Ко - не са имали. smile.gif
Бай Ганьо
Потребчик, куче дето лае не хапе.
А админите просто изпълняват заветите на Партията.
Различните в канала.
Само не разбрах, защо забраниха на Лати да пише тук, след като другарите се преместиха там да му опонират. laugh.gif
Hartmann
Цитат(Бай Ганьо @ 10/10/2022, 13:14) <{POST_SNAPBACK}>
Различните в канала.
Само не разбрах, защо забраниха на Лати да пише тук, след като другарите се преместиха там да му опонират. laugh.gif

Поучи се от мъдрите думи на бае си Ганя, Патребчик. Или както той би казал: на маймуни ще ви обърнем, маскари с маскари smile.gif
Потребител

Ганев, идиотите са тук за да ни забавляват.

38°_ми ще ни липсва ...

Hartmann
Цитат(Потребител @ 10/10/2022, 13:46) <{POST_SNAPBACK}>
Ганев, идиотите са тук за да ни забавляват.

38°_ми ще ни липсва ...

Нацистите през 2-рата световна също са се забавлявали със смъртта на мирни граждани. Потребчик. И после им се случило каквото ще се случи и на тебе. smile.gif /Вярваш или не вярваш на Ганьо, но вземи препоръчаните от мене предохранителни мерки - не ровен час, знаеш как е. А и на Ганчо бих препоръчал седемнайсет пъти да мисли, един път на поства. smile.gif /
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 10/10/2022, 03:14) <{POST_SNAPBACK}>
Различните в канала.

Лай, лай, куче! (да не се бърка с лайкучка).
Прочети внимателно какво те е посъветвал по-долу колегата от името на аудиторията. Да го цитирам почти дословно (само една пропусната запетая съм добавил за граматично прецизиране на израза), та да не се разциври пак за разменен словоред: "Ганев, идиотите са тук, за да ни забавляват".
Действай по въпроса!
Hartmann
Цитат(Shade @ 10/10/2022, 15:14) <{POST_SNAPBACK}>
Лай, лай, куче! (да не се бърка с лайкучка).
Прочети внимателно какво те е посъветвал по-долу колегата от името на аудиторията. Да го цитирам почти дословно (само една запетая съм добавил за граматично прецизиране на израза), та да не се разциври пак за разменен словоред: "Ганев, идиотите са тук, за да ни забавляват".
Действай по въпроса!

Като стана въпрос за малоумниците, които ни забавляват - те не са само тук, те са и там 453.gif

https://youtu.be/HE7n1Q2vb8M?t=91
Glo
стига! сдобрете се незабавно! бъдете гълъби на мира! без да сте гълъб доневи! rolleyes.gif

аз как мое да ръгам домашна ракия от обед и да не се дракам с никого, даже напротив, записах хит с прекрасния ми тембър на иначе ужасния ми гаден и фалшив глас, инджойте се rolleyes.gif

сянка в нощта съм, нещо подобно като шейда ама по - слънчева sunbathing.gif

https://www.youtube.com/watch?v=fBU4VrqOZkE

Shade
Цитат(Glo @ 10/10/2022, 09:04) <{POST_SNAPBACK}>
сянка в нощта съм, нещо подобно като шейда

Уточнение: Шейдът не е сянка, а обратното: засенчва, контрастира. wink.gif
Glo
тва го помниш, нали 245.gif

https://www.youtube.com/watch?v=V7eXKFGOM6s
Thursday Next
Цитат(Бай Ганьо @ 10/10/2022, 12:14) <{POST_SNAPBACK}>
Различните в канала.

Оооо, Айдесъсздраве, кога минаха три месеца от последния ти фръц? a4dff7b7.gif
Каквото и да изпълняват админите, ти си последният, на когото дължат обяснение. Включая и за това кой къде пише и защо.
Rat_in_the_house
Да имаш план Б, е знак за пораженческо мислене.
Да тръгнеш да го изпълняваш....значи, че за теб тоя мач е свършил.
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.