Същестува ли възможност да бъдеш по-конкретен?
Кои са тези упорити хора, откъде разполагат с информация за силната ти нужда от общуване и как точно те лишават от общуване? Стискат те за гърлото до задушаване ли?
Сянко, простете, Навесчо дее
защо задаваш такива въп роси...кои са тези хора, откъде разполагат с тази информация - боже мой! и как по-точно...това става...Боже мой!
Абе да не се намираме в Държавна сигурност, трето управление ли беше или пето, все тая...или не...
Човекът от Стара Загора пита /после и на него ще му отговоря защото общуването ми е една любима тема

и вие, вместо да отговаряте с остроумни отговори, му връщате топката - хихи, като го питате...та в подробности и да развива темата - да не би да е задължен да ви отговаря в детайли...или просто така - да се намирате на работа - хихи - да се упражняваме, колко го обичам това - в писане...на клавиатура...бе то, като свирене на пиано бе...5-тата симфония на Бетовен ли беше, или 9-тата, все тая- абе, приятно е...
И ...извинявай Сянко, ама аз теб те уважавам бе, а ти така буквално да възприемаш ...и малко детински да реагираш с прости и пряки въпроси, за да питаш дали не го задушават и по какъв начин - ох, ще падна от стола, макар...че има всякакъв вид...
Ама нищо де, ти си питай - ще ми е интересно да видя той какво ще ти отговори - буквално или преносно де

и по какъв начин

))