Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Имам питане
Форум АБВ > Служебни > Служебен форум
бабугер
Здравейте.
След дълго отсъствие съм пак тук. Бях чичо, сова, чичопей и още няколко.Сега съм бабугер.
Изненадаме забраната за анкети, а си мечтая да се ориентирам по реално за истинското състояние на нещата спрямо получените отговори на елементарни човешки въпроси, които официалните инстанции няма да поискат от хората. Идеята ми е да опитам да събудя човечността в хората. Преди имаше раддел Ъ, но сега няма. По принцип не искам да разделям и класифицирам, а търся идеи, решения и мисли без политика и агитация. За сега освен в раздел общи не виждам друго място. Извинявам се сегавидях че има Ъ.
Вашия съвет? И къде да търся Вашия отговор?
Благодаря.
Thursday Next
Цитат(бабугер @ 03/11/2022, 17:35) <{POST_SNAPBACK}>
Здравейте.
След дълго отсъствие съм пак тук. Бях чичо, сова, чичопей и още няколко.Сега съм бабугер.
Изненадаме забраната за анкети, а си мечтая да се ориентирам по реално за истинското състояние на нещата спрямо получените отговори на елементарни човешки въпроси, които официалните инстанции няма да поискат от хората. Идеята ми е да опитам да събудя човечността в хората. Преди имаше раддел Ъ, но сега няма. По принцип не искам да разделям и класифицирам, а търся идеи, решения и мисли без политика и агитация. За сега освен в раздел общи не виждам друго място. Извинявам се сегавидях че има Ъ.
Вашия съвет? И къде да търся Вашия отговор?
Благодаря.

Здравей пак, чичо, анкетите не са поголовно забранени, а са ограничени за групата на начинаещите, за да не се злоупотребява. Попиши малко, мини в група "Редовни" и ще можеш да пускаш анкети.
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.