Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Бан за Hartmann!
Форум АБВ > Служебни > Служебен форум
biggeorge
От момента, в който се е регистрирал в този форум потребител Hartmann сипе заплахи към другите потребители.
В началото заплахите му бяха завоалирани намеци и подмятания.
В последните един-два месеца обаче той си позволява открито да заплашва потребителите, които му опонират и които той е нарочил за русофили, със саморазправа и убийство.
Днес с цялата си наглост заплаши и мен.
Какво си позволява?
И за какъв се мисли?
Не виждате ли какви ги върши или умишлено се правите на слепи?
А усмихнатата емотиконка на края на постовете му за какво е?
За да прикрие заплахите, които сипе?

Този човек незабавно трябва да бъде баннат по IP адрес.
Осъзнавам, че администраторите на форума са проукраински настроени и не ги съдя за това.
В крайна сметка всеки си има своите странности.
Но политическите пристрастия не са основание да се толерират заплахи със саморазправа и убийство.
В старият форум този човек щеше да е блокиран още на първата заплаха и при опит да се регистрира отново щеше да бъде баннат по IP адрес.
Дори не знам защо си правя труда да пиша тази тема при положение, че агресивното му поведение се вижда с невъоръжено око.
Shade
Скромен си. Толкова ужасна заплаха заслужава изискване за публична екзекуция, обесване на площада. angry.gif
biggeorge
Това, което си написал е пълна глупост. wacko.gif
Shade
Цитат(biggeorge @ 05/11/2022, 18:31) <{POST_SNAPBACK}>

Разбираемо е. Глупаците пишат глупости, умниците - умности.
biggeorge
Не съм казал това.
И умните хора пишат глупости, когато са ядосани.
Shade
Цитат(biggeorge @ 05/11/2022, 18:47) <{POST_SNAPBACK}>
Не съм казал това.

Не се ядосвам, особено пък във форума.
Thursday Next
О, Народен съд организираме, а?

Копирам тук текста, за да не си играят да цъкат всички останали и да проверяват цялата тема, за да се чудят къде точно е заплахата:

Цитат
А всички поддръжници на рашизма и оправдатели на престъпленията срещу човечеството, извършени от нацисткия руски режим, ще бъдат наказани, джорджи.

Къде точно си споменат лично ти, като изключим обръщението в края на изречението? И знаеш ли изобщо какво се разбира под "саморазправа"?

Ако това са заплахи със саморазправа, трябва да изгоним две трети от Х-фора, защото те по три пъти не ден ни плашат с Божия гняв и с какви ли не наказания заради неверието ни. Абсолютно същото е, никаква разлика.

По твойта логика, ако аз ти напиша, "Земята се върти, Джорджи", ти ще вземеш да ме обвиниш, че те заплашвам, че ще ти отвъртя една и ще те просна на земята.

Наскоро ти казах, че пишеш по-премерено и зряло. Излиза, че само ми се е сторило.

Thursday Next
Цитат(biggeorge @ 06/11/2022, 03:31) <{POST_SNAPBACK}>

Бъркаш. Това, което ти си написал, е глупост. Това, което Шейдът е написал, е сарказъм.
Тарабас
Не разбирам, това масово желание на съчувствие и състрадание от какво е породено? Тази страдалческа поза ви прави просто карикатури. Карикатури надраскани от третокласни, селски карикатуристи.
Гост
Цитат(biggeorge @ 06/11/2022, 03:01) <{POST_SNAPBACK}>
От момента, в който се е регистрирал в този форум потребител Hartmann сипе заплахи към другите потребители.
В началото заплахите му бяха завоалирани намеци и подмятания.
В последните един-два месеца обаче той си позволява открито да заплашва потребителите, които му опонират и които той е нарочил за русофили, със саморазправа и убийство.
Днес с цялата си наглост заплаши и мен.
Какво си позволява?
И за какъв се мисли?
Не виждате ли какви ги върши или умишлено се правите на слепи?
А усмихнатата емотиконка на края на постовете му за какво е?
За да прикрие заплахите, които сипе?

Този човек незабавно трябва да бъде баннат по IP адрес.
Осъзнавам, че администраторите на форума са проукраински настроени и не ги съдя за това.
В крайна сметка всеки си има своите странности.
Но политическите пристрастия не са основание да се толерират заплахи със саморазправа и убийство.
В старият форум този човек щеше да е блокиран още на първата заплаха и при опит да се регистрира отново щеше да бъде баннат по IP адрес.
Дори не знам защо си правя труда да пиша тази тема при положение, че агресивното му поведение се вижда с невъоръжено око.

Не знам изобщо правите ли разлика от Информиране и Заплашване.
Щото на мен наистина ми стана интересно и просто написах на търсачката "наказание за фашизъм".
Ето какво ми излиза. Погледни ги и мъдрети биха били благодарни за тази информация, но присмивателите биха се репчили.

https://www.google.com/search?q=%D0%BD%D0%B...nt=gws-wiz-serp
Гост
Цитат(Тарабас @ 06/11/2022, 11:21) <{POST_SNAPBACK}>
Не разбирам, това масово желание на съчувствие и състрадание от какво е породено? Тази страдалческа поза ви прави просто карикатури. Карикатури надраскани от третокласни, селски карикатуристи.

От глупост и не се нарича състрадание, а съжаление.
Състраданието е от мъдрост.
Глопостта е противното на Мъдростта, както съжалението на състраданието и съчувствието.
Страдалческата поза е обичайна за тези, които се правят на жертви и затова си привличат обикновено енергийни вампири.
Гост
Цитат(biggeorge @ 06/11/2022, 03:47) <{POST_SNAPBACK}>
Не съм казал това.

Умните хора не се водят от емоциите си. По това се различават.
Никога един умен човек няма да напише глупост от емоция, щото само глупаците не могат да си контролират емоциите.
Умните си контролират емоциите, щото не са животни, а човеци.
biggeorge
Няма никакъв народен съд.
Написаното от Hartmann е към мен, затова заплахата му е насочена към мен.
Прочетох коментарите му от последните 2 месеца и всичките са заплашителни към всеки един, към който е писал.
Толерирайки поведението му вие, администраторите, му давате кураж да продължи да насажда омраза, да заплашва със саморазправа и убийства.
Това е недопустимо и във виртуалния, и в реалния свят.
Призовавам ви да сте разумни и да го блокирате, докато е проблема е малък.
Ако този човек започне да осъществява заплахите си в реалния свят, този форум ще бъде закрит за нула време, а собствениците му ще бъдат тикнати в затвора за бездействието си.
В САЩ вече имаше такива случаи на Интернет маниаци, които после убиваха хора в реалния свят.
Сайтовете, където отправяха заплахите си после бяха закрити, а собствениците им издирени и съдени.
Тарабас
Имам усещането, Непознатата пише от твоята регистрация.
biggeorge
И аз имам същото усещане за потребител "Гост".
Възможно е "Гост" да е Непозната.
Но не разбирам защо не си пише от нейната регистрация, а пише анонимно.
Thursday Next
Знаеш ли какво е саморазправа? Ако да, обясни, моля.
Тарабас
Ми тя като онзи дето много искал да гласува, но нямал желание biggrin.gif
Тарабас
Анонимните гости са анонимни защото...?
evanka
Ох, уплаших се да не са баннали Хартман, демек да не е станал пуч в тукашното форумно про-европейско правителство. animatedwink.gif

Имам един приятел, твой адаш във ФБ, който се оказа в много трудна позиция на 24-ти февруари.
Той е откровено проруски, православен, антиджендър, антиевропейски патрЕот (макар, че живее в чужбина). Част от приятелите му руснаци, друга част украинци ... И за да не обиди едните и другите, след откровено про велико-руски пост, започна да слага едно Слава Украине. laughing.gif
Добра идея, в про-украински форум, не мислиш ли?
viara
Цитат(Тарабас @ 06/11/2022, 16:18) <{POST_SNAPBACK}>
Анонимните гости са анонимни защото...?

Нямам представа, как се е получило така. Даже не знаех, че можеш да пишеш без регистрация, а можело или само тук?
Уж си влезнах в профила ...
viara
Цитат(biggeorge @ 06/11/2022, 14:18) <{POST_SNAPBACK}>
Няма никакъв народен съд.
Написаното от Hartmann е към мен, затова заплахата му е насочена към мен.
Прочетох коментарите му от последните 2 месеца и всичките са заплашителни към всеки един, към който е писал.
Толерирайки поведението му вие, администраторите, му давате кураж да продължи да насажда омраза, да заплашва със саморазправа и убийства.
Това е недопустимо и във виртуалния, и в реалния свят.
Призовавам ви да сте разумни и да го блокирате, докато е проблема е малък.
Ако този човек започне да осъществява заплахите си в реалния свят, този форум ще бъде закрит за нула време, а собствениците му ще бъдат тикнати в затвора за бездействието си.
В САЩ вече имаше такива случаи на Интернет маниаци, които после убиваха хора в реалния свят.
Сайтовете, където отправяха заплахите си после бяха закрити, а собствениците им издирени и съдени.

Нещо не си наясно с Правото и законите, разбирам.
Заплаха се смята всичко, което е Против Закона

Ако Хартмен ти цитира законовите положение за руската пропаганда и подобни ... Това би било заплаха само за тези, които не спазват закона, тоест които са Престъпници спрямо закона, ако разбираш.
Консултирай се с адвокат, но аз лично така разбирам нещата.

Заплахата със Закона не се смята за Заплаха!!!

Ако някой те заплашва с нещо Противно на Закона, тогава се смята за заплаха.

За да съдят някой, е нужно Престъпление според Закона.
В какво престъпление според Писания Закон - Обвиняваш Хартмен? Къде е писан този закон за престъпно деяние съответно - цитирай?
И дай негов цитат? с който да потвърдиш тези обвинения.
Абсолютно съм сигурна, че няма да можеш.

Но пък закона основателно може да те подгони или някой законник ако чете тук ... съгласно членове и алинеи... щом се смяташ Заплашен от Закона!!!

Закона не би следвало да бъде заплаха за никой, освен за Претъпника.

Но само поради заплаха, без извършено Дело-Деяния още му казват - няма кой да съди.
Може единствено поради твоя страх, да те отдалечат от обекта на страха ти. Това е, което може закона да направи.

Та тук изобщо не можеш да правиш сравнения с други форуми, като не знаеш елементарни неща за Правото.

А агресия като Твоята, който искаш да баннат Хартмен Без Причина основателна/щото цитирал Закона/ си е вид престъпно деяние по целия свят - Агресията!

biggeorge
Значение на думата саморазправям:
Цитат
саморазправям се, саморазправяш се, несв. и саморазправя се, св. Лично се разправям заради обида, побой и престъпление, без съдействието на властта. Саморазправям се с крадеца.
същ. саморазправа, ж. Прибягвам до саморазправа.
biggeorge
Няма да славя украинските неонацисти.
Но ако искате можете вие да го правите, не ми пречи.
biggeorge
Както се оказа Гост е viara.
Питето
Споко, бе, тука е нормалното човечество. Първо ще има съд с истински адвокати, че после ако се стигне до установяване на вина някаква у някого... Споко, тука не е като в Русия — излезеш с един празен лист на площата и айде у пандиза.

Обаче ми изниква въпроса, що така си се притеснил, нали щели да съдят само поддържници на такива, дето извършват престъпления срещу човечеството. Примерно, дето стрелят по невъоръжени цивилни, или избиват пленници.
Thursday Next
Да, точно така, браво. Айде сега ми покажи къде Хартман казва, че ще дойде лично да те намери теб лично и ще те набие или затрие. Твърдението му, че поддръжниците на нацистки режими биват наказвани е съобщаване на факт, а не заплаха. Намери нещо, което да отговаря на дефиницията за заплаха със саморазправа.
Thursday Next
Цитат(viara @ 06/11/2022, 17:52) <{POST_SNAPBACK}>
Нямам представа, как се е получило така. Даже не знаех, че можеш да пишеш без регистрация, а можело или само тук?
Уж си влезнах в профила ...

Да, само в Служебния може да се пише като гост, за да могат хората, които имат проблем с логването в профила си, да влязат, да съобщят за това и да получат помощ.
agrippa
Цитат
Това видео е проукраинска пропаганда. dry.gif
Т.е. не може да му се вярва и не трябва да се приема на доверие.

А ти си помисли, защо един руснак ще прави "проукраинска пропаганда" ...

А инак да, видеата на украински са предназначени за украинските граждани най-вече.
admiral
Този форум почва да ми харесва. biggrin.gif
Почти като "Македония" преди две-три петилетки. clap3.gif
Hartmann
Искам да обърна внимание на няколко новини от последните дни.

---

1. В Хамбур мъж беше глобен 4000 евро единствено защото е сложил рашисткия (руско-нацисткия) символ "Z" върху колата си.

Информация по този случай:

на немски
https://www.ndr.de/nachrichten/hamburg/Mit-...kraine3110.html
на английски
https://www.dw.com/en/german-court-fines-ma...-car/a-63556158

2. Руската пропагандистка Юлия Прохорова, която живее в германския град Ландсхут и от началото на войната открито поддържа войната против Украйна и престъпленията на руския нацистки режим, беше арестувана на 14 октомври, а в апартамента и полицията проведе обиск - информацията за нейния арест е публикувана на официалната страница на прокуратурата в град Ландсхут, както и по всички информационни ресурси, които отразяват новини за войната. Рашистката ще бъде съдена за подкрепа и оправдаване на престъпленията на руския нацистки режим, като може да влезе в затвора за 10 години - Германия е много строга по отношение на нацизма.

Инфо по темата на немски:
https://www.idowa.de/inhalt.unter-propagand...c8593fc2d0.html
https://www.br.de/nachrichten/bayern/kriegs...andshut,TKE9U0u

----------------------------

Искам да ти обърна внимание, джорджи - както виждаш вече биват арестувани поклонниците на нацистка Русия. Ти си такъв поклонник. Вместо да пищиш тук, по-добре вземи мерки. Ти няма да станеш нещо друго, това е ясно. Но добро ще си направиш ако не демонстрираш публично нацистките си виждания и одобрението на нацисткия руски режим. В светлината на горните новини, това е по-скоро приятелски съвет, от който ще имаш единствено полза. smile.gif
Бай Ганьо
Цитат(Hartmann @ 07/11/2022, 10:52) <{POST_SNAPBACK}>
Искам да ти обърна внимание, джорджи - както виждаш вече биват арестувани поклонниците на нацистка Русия. Ти си такъв поклонник. Вместо да пищиш тук, по-добре вземи мерки. Ти няма да станеш нещо друго, това е ясно. Но добро ще си направиш ако не демонстрираш публично нацистките си виждания и одобрението на нацисткия руски режим.

Няма две мнения. Много сте добри в пропагандата. Досущ като вашите бащи и дядовци.
Не е лошо да разшириш кръгозора си.
Поне обърни малко внимание на Jeffrey Sachs като за начало.
А, да. Остави го, този е комунист. laughing.gif
Потребител

Едно уточнение, за това кой какъв е компетентност имат само съответните органи.

За щастие, тук не е германисган и допуснатите в общественото пространство открити обиди, класификации, заплахи и въобще т.н. "реч на омразата" се третират по съответния законов ред.

Разбира се никой няма да се занимава с недоклатен отход, персонална отговорност носят притежателите на платформата, която ги допуска.

Много бих внимавал специално за отправени открити заплахи.

- - -

... животът е ирония ... не мислите, драги ми джендъри ...

:.)

Hartmann
Цитат(Бай Ганьо @ 07/11/2022, 13:45) <{POST_SNAPBACK}>
Няма две мнения. Много сте добри в пропагандата. Досущ като вашите бащи и дядовци.
Не е лошо да разшириш кръгозора си.
Поне обърни малко внимание на Jeffrey Sachs като за начало.
А, да. Остави го, този е комунист. laughing.gif

Притесни ли се, Ганчо? smile.gif Има защо.

----------------------------

Що е рашизъм (руски фашизъм) - https://en.wikipedia.org/wiki/Rashism

Александр Дугин, идеолог на руския фашизъм:

Фашизм — это Третий Путь... ...русский фашизм есть соединение естественного национального консерватизма со страстным стремлением к истинным переменам.

Putin's Russia 'has become a fascist state'
https://www.businessinsider.com/russia-is-f...ukraine-2022-10

Yes, Putin and Russia are fascist
https://theconversation.com/yes-putin-and-r...finition-179063

NYT: Россия стала фашистским государством
https://www.vesty.co.il/main/article/r1qxun4p5
Hartmann
Цитат(Потребител @ 07/11/2022, 13:56) <{POST_SNAPBACK}>
Едно уточнение, за това кой какъв е компетентност имат само съответните органи.

За щастие, тук не е германисган и допуснатите в общественото пространство открити обиди, класификации, заплахи и въобще т.н. "реч на омразата" се третират по съответния законов ред.

Разбира се никой няма да се занимава с недоклатен отход, персонална отговорност носят притежателите на платформата, която ги допуска.

Много бих внимавал специално за отправени открити заплахи.

- - -

... животът е ирония ... не мислите, драги ми джендъри ...

За щастие, тук не е германисган - така е, Патребчик, тук може да стане и по-горещо.

Пропутинската пропаганда е престъпление по Наказателния кодекс
https://segabg.com/category-observer/proput...atelniya-kodeks

Историята и Путин: Защо разплатата е неизбежна
https://fakti.bg/mnenia/719157-istoriata-i-...ata-e-neizbejna

Оправдаването на престъпленията на Путин също е престъпление
https://www.dnevnik.bg/sviat/voinata_v_ukra...putin_sushto_e/
Потребител

Предлагам да си починеш за седмица, две?

Бай Ганьо
Едва ли ще е достатъчно.
А нямаше изгледи за някакви отклонения! laughing.gif
Hartmann
Цитат(Бай Ганьо @ 07/11/2022, 14:13) <{POST_SNAPBACK}>
Едва ли ще е достатъчно.
А нямаше изгледи за някакви отклонения! laughing.gif

Още малко да се просветиш, Ганчо.

Руски неонацисти "денацифицират" Украйна
https://segabg.com/node/216066

Групировката ''Русич'' или как Путин денацифицира Украйна с помощта на неонацисти

„Аз съм нацист. Няма да задълбавам в дълбока националистическа, патриотична или имперска посока. Просто казвам - аз съм нацист”, казва Алексей в интервю.

https://offnews.bg/nashite-avtori/grupirovk...sht-786933.html

Бай Ганьо
Той расист, а жена му негърка. laughing.gif
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 07/11/2022, 03:45) <{POST_SNAPBACK}>

Скромничиш, скромничиш. В интерес на истината трябва да се признае, че ти си недостижим в тази сфера: "За случая Скрипал ви казах, че има нещо гнило и то се оказа гнило, яли отровни гъби в ресторанта". А, както става видно от биенето ти в гърдите, и по отношение действито на новичок притежаваш експертни познания.
Имаш ли да добавиш нещо към тези свои пропагандни изявления, с които и Гьобелс слагаш в джоба си? 406.gif
Thursday Next
==== Темата е изчерпана, затварям.
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.