Здравейте.
Може ли да ми опишете знаците преди името на темите. Този с ключа и аз го разбрах, но един зелен, един червен? И има ли някакъв фиксиран срок на висене на тема без движение или интерес? И какви са числовите данни в колонката в дясно от темата? Много ми харесват. И как и кога се затваря тема? Питам само за обща култура.
Благодаря.
Настройки на платформата са си: червеното означава "гореща тема", т.е. всяка, събрала над 15 коментара. Ако в червеното/зеленото поленце има стрелка надолу, значи има нови коментари, които не си прочел. Ако е чертичка - няма нови коментари. Лилавото са анкети. Няма фиксиран срок на висене, не е належащо да се слага. Първата колонка цифри след темата показва броя коментари в нея, а втората - броя прочитания. Това не значи колко хора са я отворили, а колко пъти е била отваряна. Тоест, ако ти я отвориш три пъти, това ще добави три в колонката.
Принципно се стараем да затваряме темите при достигане на 150 поста, защото ако станат твърде много, настъпват размествания в дървовидния режим и това затруднява четенето за ползващите този режим. Приказливите братя ристиени обаче понякога пишат много бързо и спорят много разгорещено и там се случва често да бъде надскочен този лимит.