Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Какво тук значат някакви си правила? ...
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Потребител

... преди всичко искам да благодаря за възможността да ви обиждам свободно ...

... оценявам дълбоко!

... сега, предвид когнитивните способности, ще го напиша бавно - заличаване, дерегистриране, прекратяване и т.н са с_и_н_о_н_и_м_и ... колкото и да е странно, тази възможност е гарантирана!

... не считам писанията си за някаква ценност, така че ми е все едно, какво ще триете или не ...

- - -

... бай дъ уей, широка усмивка, опулена физиономия, дори малко лига е пуснал тревомана ...

... не ви ли приличат ненормалния фашист и холандското кексче на жертви на брутален фистинг? ...

... поне имат нещо общо, надявам се да се срещнат, да пият кафе ... кой знае, може да излезе нещо красиво ...

добре, здраве и успехи и да слушкате!

:.)

ЕксГорски
Нещо май нервите не издържaт, а? no.gif
Да не би да има някаква връзка с ... Херсон! misli.gif
Потребител
Горски, имаш само безкрайното ми уважение!

... надявам се, един ден да сме на твоето ниво!

Тарабас
За човек с твоите интелектуални способнисти е някак неадекватно да се обясняваш пред глутница кучета.
Потребител

... връщаме се в началото ...

Човече, макар и със скромни знания по химия да е възможна реализацията на други места, възможността за прекратяване на акаунта е гарантирана! ... простичко е ...

Наистина не разбирам какво толкова сложно има!

Направи го ти, имаш ресурсите ...

Тарабас
Аз съм опиянен от шизофренията си, това ми стига в живота. Не контролирам дори микцията си, камоли разни форуми.
Потребител

... но раздаде разни ip-та ... предвид възрастта сигурно си забравил, погледни южно от пъпа ...

... 'се пак ...

- - -

... чудно ми е да кога ще продължи :.)

Alexfield
Както вече ти писах: Прекратяването на участието ти във форума става по следния начин: Затваряш страницата на форума и не я отваряш повече.

Затварям темата. Няма какво да се дискутира.
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.