Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Прощална темичка
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Glo
тая прощална темичка е за да си простите един на друг всичките простотии от самото начало, темата няма нищо общо с мене, така, че не ме замесвайте във вашите си форумни глупендии rolleyes.gif
бабугер
Прощавайте.
Простено да Ви е.
Glo
прекрасно, бабугер, ама темичката върви твърде незадовилително, праят се на криптомъртъвци и си траят, непростителни са, ше ида на мол малко за зимни покупки, дреме ми на мене за миговете и годините и за вярата на хората в извънземни, мога да го докажа много лесно, че няма развити технически физически извънземни наоколо близо да слънчевата система, ако имаше щяха да киснат тука постоянно и да се опитват да ни пробутват техните си стоки и религии, другото е хич не си мислетете , че наоколко се моткат извънземни от по-далечни разстояния, не може се лети физически с космически кораби като по филмите, хоп, хипер скорос и си в друга галактика след няколко минути, при един физически полет, в една малка метеоритка да се блъснеш и кораба ти избухва веселяшки, не! има извънзмени но те когато не ни се пречкат ни помагат по друг начин, никоя развита цивилизация не пътува с кораби, пътуват там с некви си техни мозъчни вълни без да си напускат планетите, и ни пращат лека полека разни технологии да можем да се развием и ние леко полеко, щото то не става отведнъж, снощи си лягаш дивак, днеска се събуждаш джентълмен sunbathing.gif владеят телепатии, телекинези, виждат в бъдещето, в миналото, ама са простителни същества, прощават си и продължават напред, тоест седят си там на едно място, само на един необразован неандерталец може да му хрумне идеята за летене из космоса, няма живот в тая идея, но има живот в идеята за един всеопрощаващ бог който не че ще ви прости всички грехове, но вече ви ги е простил, така че палете колите и малко социален живот в мола, в мола се чуствам като бог сред извънземни когато имам малко спестени пари, само тука на земята ползваме пари и злато, високо развитите извънземни се разплащат с кръвта си, други с вторични суровини, изобщо колкото цивилизации толкова и чудатости sunbathing.gif
Потребител

... на запад, някои реагират само на рецептори цял живот ...

- - -

... еми, Клонинг, добро утро! и прояви разбиране! ... написал си, че темата е за прости хора ... подходяща е за абонатите на този паметник на деградацията на сценичната култура, но се изисква поне малко самоирония ...

... във времена на разединение, добре е да установим с кое сме съгласни - да потърсим единство в споделена цел ...

... група "ограничени" например е стъпка в правилната посока :.)

- - -

... би било интересно да видим анааализ от химика, на тема "класически хидрохлориди" или антични, а защо не - хидрохлориди на бъдещето? ...

... изумително е на какви посредствени бездарници е разрешено да лекуват хората ...

[втрисане]

- - -

[Five Finger Death Punch - Wrong Side of Heaven]

https://www.youtube.com/watch?v=iZ2wMjuwQfg&t=0

... и за Клонинга:

https://invidious.snopyta.org/watch?v=iZ2wM...style=invidious

:.)

бабугер
Здравей.
И аз мисля че вселената както си е безкрайна основно е изградена от вибрации и енергии. Само човека си мисли за голямата работа. Другото интересно е че май откакто има хора, все се заблуждават че са по и най. И други изводи на древни мъдреци че който трупа знания трупа и тъга. Ама според мен тъгата идва от това че все по трудно се вижда поне подобие на компания. Пожелавам ти да не спираш, да вярваш в себе си и като си хвъркаш и летиш волно, непременно ще намериш това, което търсиш и заслужаваш.
Успех!
admiral
Цитат(бабугер @ 13/11/2022, 10:38) <{POST_SNAPBACK}>
...като си хвъркаш и летиш волно...

Той ни хвърка, ни лети, той чака на гюме. smile.gif
Glo
Цитат(admiral @ 13/11/2022, 17:36) <{POST_SNAPBACK}>
Той ни хвърка, ни лети, той чака на гюме. smile.gif

laugh.gif laugh.gif tongue.gif

В глубокой шахте, который год, таится чудище-змей.
Стальные нервы, стальная плоть, стальная хватка когтей.
Он копит силы, лениво ждет, направив в небо радар.
Одна ошибка, случайный взлет и неизбежен удар.

https://www.youtube.com/watch?v=X7YepeVoi2Q
agrippa
Ху, аз рекох, че се прощаваш с форума, та почти се бях натъжил...
бабугер
Има още едно изявление.
Прощавам на всички за всичко от сърце и съм свободен.
Shade
Цитат(agrippa @ 13/11/2022, 09:01) <{POST_SNAPBACK}>
Ху, аз рекох, че се прощаваш с форума, та почти се бях натъжил...

Аз пък помислих, че става хайдутин/бунтовник и пуска прощално сайку, нещо като
Понякога ще идвам във форума
като нечакан и неискан гостенин
.
Тарабас
Напълно съм съгласен за вибрациите. В началото на девсте четах ена книга на руски академик, те академиците са само руски, та той съветваше сутрин 10 минути с голи крака да се вдигаме на пръстите на краката и със сила да падаме на петите си. Така се образуват вибрации, вълни, които пречистват съдовете от шлаки. Като го прочетах, ходих на библиотека, да търся друга книга на академик, да прочета нещо за шлаките. Нямаше. 20 години по-късно попаднах тук в този форум на пост на Квакера, който подробно расясни кво е шлака. Академиците са насякъде. Къде е Квакера вмеждудруготовпрочем?
Leon
Цитат(Тарабас @ 13/11/2022, 19:43) <{POST_SNAPBACK}>
....... Къде е Квакера вмеждудруготовпрочем?

Имам предположение, че пече агнета. На Паниците или в Чокманово. sunbathing.gif
admiral
Цитат(Тарабас @ 13/11/2022, 18:43) <{POST_SNAPBACK}>
Къде е Квакера вмеждудруготовпрочем?

в ЦЕРН е. Обира шлаката от Големия Хадронен Колайдер. w00tbrows.gif
Thursday Next
Цитат(Тарабас @ 13/11/2022, 20:43) <{POST_SNAPBACK}>
Къде е Квакера вмеждудруготовпрочем?

У тях си, хванал е да си строи собствен хадронен колайдер в мазето, че не му се разкарва до Швейцария всеки път като има въпрос. Цитирам го (от оня ден):

"Иначе съм шестица отвсякъде, млад, красив, успешен и мързелив." animatedwink.gif
Nepoznata
Цитат(Glo @ 12/11/2022, 20:40) <{POST_SNAPBACK}>
тая прощална темичка е за да си простите един на друг всичките простотии от самото начало, темата няма нищо общо с мене, така, че не ме замесвайте във вашите си форумни глупендии rolleyes.gif

За да простиш на някого нещо, той първо трябва да е поискал прошка. Аз разбирам, че пиянките не могат да носят отговорност, свикнали са някой друг все да ги дондурка като бебета и да им прощава непрекъснато идиотщините, дето ги вършат, без те дори и да са поискали прошка, ноооо това няма как да стане. Рано или късно и те ще ще се научат да носят отговорност за това, което правят.
Glo
бе те обща култура на начално ниво нямат, отде да знаят, че трябва да носят отговорнос, тя модераторката пиянка, по цял ден аперитиви бичи по цели бутилки вино, кво да говорим за обикновените потребители, къде е Потребитела биии az takovata.gif
ByBa
бан бан бан

интересно, като казваш глупендрии - това нищо лично ли е или засяга форума като цяло...то пък и един форум...

само тея...от християнския раздел се молят тук моля ви се
navikvane.gif
admiral
Цитат(Glo @ 17/11/2022, 10:11) <{POST_SNAPBACK}>
...тя модераторката пиянка, по цял ден аперитиви бичи по цели бутилки вино... az takovata.gif

Ми, кат не си я научил да жули водка... rolleyes.gif
Glo
Цитат(admiral @ 18/11/2022, 00:29) <{POST_SNAPBACK}>

правило номер едно - никога не се бъзикай с модераторите sunbathing.gif
Thursday Next
Цитат(admiral @ 18/11/2022, 00:29) <{POST_SNAPBACK}>

Ти не можа да ме научиш карменере да пия, че Гло ли ще ме научи на водка? laughing.gif
admiral
Цитат(Thursday Next @ 18/11/2022, 19:00) <{POST_SNAPBACK}>
Ти не можа да ...

Моля ти се, не ме критикувай, че получавам еректилни дисфункции. az takovata.gif
ЕксГорски
Цитат(admiral @ 19/11/2022, 16:26) <{POST_SNAPBACK}>
че получавам еректилни дисфункции. az takovata.gif

Не ти става патката ли?
Нищо страшно, случва се - и на мен ми се е случвало, ама като па станееее ... w00tbrows.gif
admiral
Цитат(ЕксГорски @ 19/11/2022, 14:35) <{POST_SNAPBACK}>
Не ти става патката ли?
Нищо страшно, случва се - и на мен ми се е случвало, ама като па станееее ... w00tbrows.gif

Че се случва – случва се, ама в случая е преднамерено! crying.gif
Shade
Цитат(admiral @ 19/11/2022, 09:47) <{POST_SNAPBACK}>
Че се случва – случва се, ама в случая е преднамерено! crying.gif

В случая не е "най-големият кошмар за един мъж", казваш. wink.gif
Затова пък "мъжът-кошмар" е съвсем друго явление...
admiral
Цитат(Shade @ 19/11/2022, 19:24) <{POST_SNAPBACK}>
Затова пък "мъжът-кошмар" е съвсем друго явление...

Там не знам, налага се да се обърнеш към дамския състав. w00tbrows.gif
Thursday Next
Цитат(admiral @ 19/11/2022, 15:26) <{POST_SNAPBACK}>
Моля ти се, не ме критикувай, че получавам еректилни дисфункции. az takovata.gif

Що бъркаш констатацията с критика? Може пък да съм много доволна, дето не си ме научил да пия карменере. animatedwink.gif
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.