Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: За неглупости
Форум АБВ > Общи > Ъ?
бабугер
Здравейте.
Не сещам за нещо противоположно на глупост, но се сещам за любов, добро, радост, светлина. Имате ли си и Вие някакви хубави думи?
Glo
напречна амплитуда

мъдро сайку за живота

любов и доброта и светлина и радост
И младост, сладост, благост, драгост
достигаш няква дребна зрялост и после гадост, старост, ярост
biggrin.gif
Тарабас
Моята любима дума е бахур. Не знам защо. Но думата бахур ме пленява. В живота предпочитам четен хайвер и пушена сьомга, но литературно, интелектуално съм за бахура. Това което ме впечатлява в традиционалната българска интелигенция е любовта и към бахура. Бахур в буквалния и преносен смисъл.
Когато съм на работа и скучая си драскам с химикал по разни лисчета, които като се напълнят с надраскано лъхат на бахур.
бабугер
Бях останал с впечатлението че потури ти е " любима" дума.
Тарабас
Потур ми е втората любима дума.
Glo
гледам по цял ден по тиви интервюта с бг политици, това са хора които са станали рано сутринта и не са намерили за нужно да се изкъпят или поне да си измият лицата и косата, и вие гласувате за тее всичките миризливци, не го разбирам тоя народ 292.gif
Glo
тъпчовци, купих си нова цигара, и то в такова кризисно време 501.gif днеска е първия студен ден тая зима, бях на огромна разходка пеш, купих си свинска мас wavetowel2.gif мисля да си организирам след малко един голям запой с много алкохол, бело ( свинска мас) и още нещо, пък да не ви казвам колко кила замразени патешки шийки купих вчера от жанет в съни битч, румънски, направо ми се килна фризера на една страна, ми само за 1,25 лв килото ебаси, ацка промоция b_046.gif

цък
Glo
здравейте скъпи тъпи приятели biggrin.gif още не съм баннат, нищо!, в бегето всичко върви толкоз мудно svirkam si.gif върнах се отнякъде дето обикалях и се барикадирах вкъщи, никой щурм не мое ме уплаши, ше се отбранявам като гъска, запасил съм се с ракия, водка, снощи сготвих разкошна шкембе чорба, евтините патешки шийки от съни бич излезнаха превъзходно тлъсти и вкусни, една чиния седи в готовнос да бъде мезеирана по някое време, имам енергийно, до довечера има страшно много време, млад съм още, имам време за всичко, един дъртак как ме нервира, вали, тоя е дърт, голям калпак на главата, зави точно пред мене и ситни ли ситни по тежък пуловер щото нали е зима, някви долни гащи до глезена, носи паничка в ръка и шляпа в дъжда по джапанки и гнусни чорапи, щях да повърна докато го задминавах и надникнах в паницата, три парчета мокър хляб, явно крайната му дестинация беше един казан да хвърли съдържанието на паницата на котките, напсувах го няколко пъти наум и благодарих на Исуската, че не съм такъв гаден дъртак, щаслив съм понеже вярвам, че няма да доживея до дъртизъм и никой няма да ми се отвращава, прибирам се, една съсетка се шмитка отпреде за трети четвърти път да ми се оплаче че фанала фибброзза и не можела да диша, викам – еми ше се умира, кво толкова, таман ше се отървем от тоя гаден живот, ма тя писка- аааааа, ама как така, ше се държим! navikvane.gif еми дръж се – й викам, а на ум допълвам – да ти мба майката проста wiggle.gif laugh.gif
Glo
Цитат
една съсетка се шмитка отпреде за трети четвърти път да ми се оплаче че фанала фибброзза и не можела да диша,

ъъъ, забравих че й казах да ходи интензивно всеки ден минимум по час и половина два, че ходенето лекува всичко, тя пак мрън мрън, не можела да ходи щото не можела да диша, пък и било нелечимо w00tbrows.gif аз й казвам рецепта за превъзходно здраве, тя си се кефи на състоянието си, че и дава възможнос да седи и да се оплаква, затова Исуската е казал - не давайте бисери на свинете! sunbathing.gif
Thursday Next
Цитат
аз й казвам рецепта за превъзходно здраве, тя си се кефи на състоянието си, че и дава възможнос да седи и да се оплаква, затова Исуската е казал - не давайте бисери на свинете!

Хехе, ти мое ме водиш с 2-3 обиколки, обаче аз тоя урок отдавна съм го научила: някои не щат да им предлагаш варианти за решение, искат да ги овайкваш колко са горките. neprichom.gif
Glo
разхода на енергия поражда прилив на енергия sunbathing.gif тва никой учен няма го потвърди щото толкоз са и учени tongue.gif
Питето
Цитат(Glo @ 27/01/2023, 17:07) <{POST_SNAPBACK}>
разхода на енергия поражда прилив на енергия ...

То, така става и късото съединение...
Glo
Цитат(Питето @ 27/01/2023, 21:26) <{POST_SNAPBACK}>
То, така става и късото съединение...

много си глупав бе питето, късо става от двоен и необоснован прилив което е възможно само на теория, земи си скъсай дипломата по електрическо вишо и изкарай едно вишо по езотерична биология, физическия разход не е непременно физически прилив а и душевен и целебен и възторжен и психосоматичен и квото още изобщо не се сещаш sunbathing.gif
Leon
Еми, нема кво да се добави! b_046.gif
Много е дъждовно днес. Цял ден бухам дърва в камината и пия червено вино. Аз вино много не обичам, но хората казват, че през зимата се пие вино. И ям свинско с кисело зеле, ама много ожаднявам, абе Glo не мога ги разбера тия хора дето пият вино. Друго си е консентрата! w00tbrows.gif
Glo
Цитат(Leon @ 27/01/2023, 22:40) <{POST_SNAPBACK}>
много ожаднявам, абе Glo не мога ги разбера тия хора дето пият вино. Друго си е консентрата! w00tbrows.gif

леооооон b_046.gif мноо си прав, аз си поркам културно втора бутилка ракия от обед, нямам напиване деееба wavetowel2.gif
Leon
Дойдохме си на думата, най сетне светъл лъч в тоя мрачен форум. sunbathing.gif
Само войни, религия и обиди, живота е кратък, да пием по едно и да си лягаме.
Питето
"двоен необоснован прилив"... Бистроматика, а?
Glo
на числата в качеството им на константи никога не може да им се има доверие sunbathing.gif
Glo
приятели, здравейте, тая сутрин издадох стихосбирка b_046.gif тираж четристотин хиляди бройки по двайсе кинта парчета, моля ви купете си я, мисля цялата спечелена сума да не я дарявам на бедните щото е пълно с разни фондации дето даряват милиарди, ше си ги похарча лично за мене, ше си купя хубав куфар за самолетни полети на първо време, стихосбирката ми се казва - Фъндъци sunbathing.gif хиляда стихотворения са, това долу ми е заглавното стихо, напрао изравя гробници с единични взривове w00tbrows.gif

Безпределно

Като мойта стихосбирка няма друга тъй прекрасна
Струва само двайсе кинта, стиховете ми – всевластни
Строфите ми романтични за сърца съдрани в мрака
За утеха на душите крайно недоволни в брака

Чайки, шапки цветолистни, борчета високи страстни
В парка крачки тематични, обещания неясни
Храсталаци зад палати, пламнали в нетрайни рамки
Манастири в планината криещи добри примамки

Ласки, мляски и превземки, примки зад магически завеси
Празни погледи през прага на безизразни принцеси
към невидими на светло мрачни сенки похотливи
в злите нощни страхотии там танцуват самодиви
sunbathing.gif
Glo
днеска купих от Метро охладени телешки тестиси, онее джаджи дето им викат бели бъбреци, ми под 7 лв килото, викам си чисто месо, страшна далавера, те десетина в пакет, прибрах се вкъщи - дъщерята вика – ужас, станал си гей ли кво ли w00tbrows.gif как може да го ядеш това? ма чакай да видя как се готвят, туй деликатес, ма.. какъв деликатес бе, гледай да не забременееш сега, че кво щта правя! laugh.gif ма туй месо би, като всичко останало и накрая се изложих с готвенето, пуснах пробно три тестиса и излезнаха малко кървави отвътре заради един шибаняк в нета с тъпите си рецепти, после ги пуснах пак да ги досваря и станаха преварени и твърди и затва седнах и си налях двеста грама сливова ракия, наздраве Леон! beerchug.gif и ше видим вече оттука нататък как ше ми се развие тъпия ми безмислен живот 292.gif
Leon
Цитат(Glo @ 30/01/2023, 14:58) <{POST_SNAPBACK}>
....... наздраве Леон! beerchug.gif и ше видим вече оттука нататък как ше ми се развие тъпия ми безмислен живот 292.gif

Наздраве, Glo sunbathing.gif . На мен днес ми е ден за трезвенос, готвя се за Трифон! w00tbrows.gif
Thursday Next
На бе, човеко, чети, поне останалите да не съсипваш. Никакво варене!

Rocky Mountain oysters animatedwink.gif
Glo
ше се науча аз, останаха още две топки, последните ги варих и ги пържих на шайби с лук, мноо вкусни станаха, дъщеря ми се скъса да ме подиграва - вика, че съм бил Топколижещата Топкотрошачка laugh.gif w00t.gif
29mСтараЗагора
Хубави думи :

токчета , чорапогащник , прашки ......

хайде пак го обърнах на.... еее знаете че съм такъв
Glo
от неприятните потребители май само аз и ти останахме небанкирани, чуствам се малко като предател 292.gif
Питето
Цитат(29mСтараЗагора @ 31/01/2023, 22:42) <{POST_SNAPBACK}>
Хубави думи :

токчета , чорапогащник , прашки ......

хайде пак го обърнах на.... еее знаете че съм такъв

... продавач... neprichom.gif
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.