Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Само Левски, Само ЦСКА и т. н.
Форум АБВ > Общи > Ъ?
бабугер
Здравейте.
Вероятно имам дефект като не съм за само едикой си.
Та въпроса ми е : възможно ли е да се борим за " само"?
Glo
възможно е! сАмо е начин на самоопределение какъв си и за какво се бориш, какво харесваш, ако си за всичко и всички значи си никой и нищо, човек без мнение, без принадлежност, без вкусове и прочие многоточия 770d4fd976.gif
Тарабас
Аз съм за закуска с пушена сьомга върху тънка филийка шведски кнекеброт намазана със масло ог Холандия, черен хайвер, шампанско и турамизу. Всеки ден.
бабугер
Правилно ли съм разбрал, че ако си само нещо, е по голямо нещо, отколкото ако си всичко или няколко неща, но тогава си нищо?
Thursday Next
Цитат(бабугер @ 17/11/2022, 13:25) <{POST_SNAPBACK}>
Та въпроса ми е : възможно ли е да се борим за " само"?

Не само е възможно, ами и е обичайна практика, като се замислиш, цялата човешка история се състои предимно от "Само наш'те! Долу ваш"те!" Чак в последните десетилетия почнаха леко да ни увират главите за предимствата на подхода "И наш'те! И ваш'те!", но може още много да се желае.
Glo
правилно си разбрал, че всъшнос има САМО едно нещо sunbathing.gif
бабугер
Здравей.
Но изброените от теб неща някак не ми звучат като " само" . А разнообразието? Май забравям че хубавото трудно омръзва?
бабугер
Офф. Май пак е доста сложно и по дълбоко. Мисля , че и Оня, който е тръгнал да създава го е направил за да не е сам.
Thursday Next
Цитат(бабугер @ 17/11/2022, 14:00) <{POST_SNAPBACK}>
Офф. Май пак е доста сложно и по дълбоко. Мисля , че и Оня, който е тръгнал да създава го е направил за да не е сам.

Аз даже бих поспекулирала малко по темата кой кого е създал. "Малки богове", сещаш се. animatedwink.gif
бабугер
Да, сещам се и съм впечатлен от образа на Брута. Не знам автобиографичен ли е, абсолютно измислен или обобщаващ.
Thursday Next
Не, Тери няма автобиографични образи, той пише от позицията на всевиждащия автор.
Питето
Абе много народ обича да казва "само...едиквоси... ", обаче не подскача само на ляв крак или само на десен, ми ги редува. Особено когато му се налага да бяга за/от нещо... animatedwink.gif
бабугер
Здравей.
Идват ми като реакция две думи - льохман и льольо. Не като етикет, с като аналогия. Ми част от пейзажа май.
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.