Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Малко за зимата.
Форум АБВ > Общи > Ъ?
бабугер
Здравейте.
Извинявайте за стария виц, но е по темата : кои са основните врагове на страната? - Рейгън и 4 - те годишни времена.
Дразни ме че почти от лятото ни убеждават че от особено тежката зима ако не всички, то много ще умрем. Синоптиците скромно се водят от техните си научни и практически данни. Пък и това пусто глобално затопляне ... А на времето простите хора са знаели от признаците на някои дни какво ще е времето. И са били доста уверени и общо взето спокойни. А децата даже си позволяват и да се радват на зимата.
Та Вие страхувате ли се, както се страхуват много от нашите избрани ци и представители?
Saksun
Не се страхувам от зимата. Единствено бих желала да не заледява много, за да не се затруднява придвижването.
Наистина вече не се радвам на падналия сняг както преди години. Днес, например, ми е идеално – поизсъхнало след дъжда, нито студено, нито прекалено топло.grin.gif
Питето
Кой те убеждава, нЕкой "Вестникар ли?" animatedwink.gif
Thursday Next
Ако някой успее да пропъди излишния драматизъм от родните медии, хората ще живеят много по-спокойно.

Не, не ме е страх, това все пак не ми е първата зима. a4dff7b7.gif В първи курс за зимната сесия се прибрах в Русе да уча "на спокойствие", то пък взе, че се спука магистрален тръбопровод, та януари месец останахме десетина дена без парно. Оцелява се.
бабугер
Извинявай, но не се оплаквам от убеждения, а от тъпа пропаганда. Иначе никак не харесвам да се страхувам. Просто ми се иска да се насладя и на вашия благороден разум.
Тарабас
Зимата без ток и газ. Студ, глад и мизерия. Хора от месеци лежат по улуцата и умират в агонията си, масово.
Бензинът тази седмица е по-евтин от времето ореди специалната руска операция, на борсата в Амстердам се предлага газ без пари, складовете с газ са 100% пълни.
Хората на 4К са с бедна фантазия.
Тарабас
Днес православната църква почитала Света Катарина, която била много начетена. В нейна чест жените правели питка с мед, с която пъдели шарката от децата. Света Катарина трябва да е много обидена на църквата за дето и използват името за подобни кретенизми. Тва е доста по-неприятно от ена студена зима.
Leon
Тъщата се казва Катя, да е жива и здрава, малко е крива, но иначе си е ОК. w00tbrows.gif
Аз, може би, съм единственият който си харесва тъщата! Човек без готина тъща е половин човек.
Наздраве за тъщите. sunbathing.gif
Тарабас
Тате, защо баба куца? За теб е баба, за мен е тъща, дай ми още един патрон.
Leon
Даже и пратих бутилка кайсиева, от специалните ми запаси.
Питето
А ти що се оплакваш от тъпата пропаганда, вместо да се възползваш от нея? Така и така тъпите парчета (дето пропагандата е за тях) ще се вържат, възползвай се от безплатната реклама и им пробутай нещо, от което ще имаш файда. Някои стари юргани, балтони, шинели, ушанки (дето никога не са ти трябвали), сега им е момента да се пласират. Хем някоя парА ще изкараш, хем ще намалиш ефекта на пропагандата щото някои ще се почувстват защитени... animatedwink.gif
бабугер
Здравей.
Хем е може би сложно, хем и просто. Така станаха нещата от живота, че сега съм като едни чудесни баби, даже и дядовци, които гледат живота около тях и най естествено коментиране но винаги от тяхна лична гледна точка. Общо взето клюкарска работа. Аз съм оптимист и малко мечтател. Опитвам се да виждам реалния свят и да търся някакви тенденции, за да подкрепям по силите си доброто според мен. Аз съм инвалид и съм трудно подвижен. Нямам големи възможности за въздействие, пенсията ми стига, имам добро семейство, деца и внуци. Не че ги " имам" , а ми носят щастие, стигнал съм средната местна мъжка продължителност на живот. Така че си мечтая да успея да вдъхна увереност в собствените сили на следващите поколения, че могат да са добри хора и да направят самия живот по стойностен и добър. И от какви опасни и вредни неща да се пазят. Хубавото на живота е си остава весел и къдрав и противоречията между поколенията винаги ще ги има.
бабугер
Да е жива и здрава твоята тъща, но и аз си харесвах моята докато беше жива. Да са живи и здрави всички добри тъщи!
viara
Цитат(бабугер @ 24/11/2022, 10:59) <{POST_SNAPBACK}>
Здравей.
Хем е може би сложно, хем и просто. Така станаха нещата от живота, че сега съм като едни чудесни баби, даже и дядовци, които гледат живота около тях и най естествено коментиране но винаги от тяхна лична гледна точка.

Бабугер, следва който мрази баби.

Цитат
Аз съм инвалид и съм трудно подвижен.

Е, разбрахме защо мразиш женския пол. Те всички трудно-подвижни мразят жените.
Ами с такива хора като тебе по-добре човек да не общува, се разбира.
А и тези които получават пенсия по инвалидност, не се знае колко ще живеят. Пътници са, с други думи. Не трябва да го забравят.
Пък има от тях всякакви. Едни умират в болница, ама гледат да крадат парите на другите ...
Тери Пратчет ги обяснява подобни оксиморомни вери. Който има време може да чете.
Навярно знаеш, че всички пенсионери по инвалидност се избягват по между си. Не общуват.
Или само по много голямо изключение и от няма как може да си го позволят по опашките за докторите и прегледите.
бабугер
Здравей.
По много от нещата, които казваш се разминаване толкова, че няма място за диалог. Но обожавам Тери Пратчет и ми е интересно да посочиш по - конкретно за оксимороните вери. Не ми препоръчвай да го прочета, защото съм го чел винаги с любопитство и съм откривал все нови и нови неща. Просто сподели ако може твоите впечатления от неговите мисли.
Thursday Next
Цитат
Е, разбрахме защо мразиш женския пол.

==== Не за пръв път абсолютно неуместно използваш множествено число. Това си го разбрала ти, един Господ знае защо и как. Никой друг не го е разбрал така, тъй че е време да се замислиш дали пък повредата не е в твоя телевизор.
Това безумие го пишеш на може би най-неконфликтния потребител в историята на форумите АБВ, като за пореден път доказваш, че срещаш огромни затруднения да разбираш какво четеш. Силно се надявам занапред да спестяваш на всички подобни абсурдни квалификации.
Saksun
Като гледам, Бабугер общува съвсем нормално във форума. Задава интересуващи го въпроси, не съм видяла омраза към женския пол. Сигурно бъркаш потребителя с някой друг.
ЕксГорски
И аз останах шашнат, как Верчето разбра това, което написа?! 292.gif
Тарабас
Всички трудно подвижни мразят жените??? Тва написаното от теб плод на алкохол ли е?
Питето
А дано, ама надали...
viara
Цитат(Thursday Next @ 24/11/2022, 17:01) <{POST_SNAPBACK}>
==== Не за пръв път абсолютно неуместно използваш множествено число. Това си го разбрала ти, един Господ знае защо и как. Никой друг не го е разбрал така, тъй че е време да се замислиш дали пък повредата не е в твоя телевизор.

То изобщо не е трудно, да се разбере.
Иди на търсачката и виж какво значи думичката "бабугер", която идва от баба. С други думи значи бабугер на баба. Или там както искаш си го разбирай.
И престани да ми казваш, че съм имала повреда, когато повредата не е в мен, а в този, който си е сложил такъв ник.
То е ясно, че има повреда, щом си е сложил подобен ник. Вижда се от ника, веднага. Само слепци не могат, да видят.
Сложил си го е този ник с цел, да предизвиква кавги и размирици.

Цитат
Това безумие го пишеш на може би най-неконфликтния потребител в историята на форумите АБВ, като за пореден път доказваш, че срещаш огромни затруднения да разбираш какво четеш. Силно се надявам занапред да спестяваш на всички подобни абсурдни квалификации.

Ако беше най-неконфликтния потребител - нямаше да си слага подобни никове, това Първо!
А има и още много неща, които забелязах в този, които изобщо не ми харесват, но няма да пиша фермани.
Разбира се, че щом те пита какво да прави като малко бебе и те слуша като Мама е най-неконфликтния потребител за тебе.
Такива много ще ти харесват тук в този форум, но не и на други.
Но за мен е просто един подмазвач, който не знае какво да прави.
Изобщо не е мъж. Точно бабугер. Правилно си е писал ника, да ме прощава. Напълно му отговаря. Първо се усъмних, но сега съм убедена, че напълно му отговоря този ник.
Най-неконфликтни личности - не значи най-добри. Значи още подметки, такива които лижат подметките на другите и т.н.
Ама щом много ти харесва - можеш да ме обиждаш и да защитаваш такава подметка.

Дали няма уста, та да си каже какво мисли? А трябва разни тук от форума, да му говорят, вместо него и защитават?
Това на мъж ли ти прилича?
Да не е малко бебе?
Такива хич не ги драгувам, дето нямат собствено мнение и не знаят какво да кажат.
Пред такива дори Трасалп, който не понасям е по-добър, щото има собствено мнение, дори и да е грешно.
Тарабас
Злобна жена.
бабугер
Здравей.
Не виждам никакъв смисъл да разговарям с теб. По - добре е за всички. Не мога да обиждам умишлено и много трудно се обиждам.
Ако Ника ми те е засегнал, прощавай.
viara
Цитат(бабугер @ 25/11/2022, 08:05) <{POST_SNAPBACK}>
Здравей.
Не виждам никакъв смисъл да разговарям с теб. По - добре е за всички. Не мога да обиждам умишлено и много трудно се обиждам.
Ако Ника ми те е засегнал, прощавай.

За подчертаното "не мога да обиждам умишлено" - ама никак, изобщо не съм убедена, даже напротив, но обичаш да го правиш, така че да не се вижда от всички, само от тези, които виждат.
Ако си го вярваш, значи вярваш в оксиморони. За другото също не съм убедена изобщо.
За какво да ме засяга, някой, който ми е никакъв?
Просто виждам противоречията в тебе и исках да си ги изясниш чрез мен, но щом нямаш желание - аз още по-малко.
Но това, че няма да си ги изясняваш, не значи, че няма да те изяждат от вътре.
Твоя воля.
Още от предния ти пост на мен всичко ми се изясни и изобщо не бих писала повече, но явно тукашните много неща не са си изяснили.

ПП Пък като не искаш да разговаряш с пишещите тук - що си пуснал десет теми? Явно пак някакъв оксиморон ...
viara
...
Thursday Next
======== Достатъчно. Отиваш за три дена в изтрезвителя. Ако за това време не преосмислиш участието си, ще бъдеш въдворена в Християнство. Никой не е длъжен да се подлага на безумията ти.
бабугер
Здравей.
Сега прочетох какво е оксиморон и много се изненадах. Май излиза че животът си е като един голям и общ оксиморон.
Много ме изненада желанието ти да ми помогнеш. Мисля че огромна част от хората си имат най - различни противоречия. И според мен всички противоречия са стимул и причина за развитие и движение. Ти искаш да ми помогнеш като отричаш всичко, което си мисля че съм. Ами доста е болезнено, не мислиш ли? Започва да ми прилича на ролята на ревизорите на Тери Пратчет. Не го казвам с лоши чувства, но света някак си ги избягва. Понеже нещата са и доста лични и чувствителни, можеш да продължиш на лични.
Thursday Next
Цитат(viara @ 25/11/2022, 09:45) <{POST_SNAPBACK}>
ПП Пък като не искаш да разговаряш с пишещите тук - що си пуснал десет теми? Явно пак някакъв оксиморон ...

Той само с ТЕБЕ не иска да разговаря, Верче, само с тебе. С нас иска. Ти наистина не можеш да четеш с разбиране.
Alexfield
Нападаш потребител, който изобщо не познаваш и с нищо не те е засегнал, само защото не ти харесва псевдонима под който се е регистрирал.
Да нямаш "повреда" и да се държиш така отвратително с участниците във форума е по-лошият вариант. Това означава, че ти съзнателно избираш да си такава. Това няма да бъде толерирано.
ByBa
Цитат(бабугер @ 23/11/2022, 18:18) <{POST_SNAPBACK}>
Извинявай, но не се оплаквам от убеждения, а от тъпа пропаганда. Иначе никак не харесвам да се страхувам. Просто ми се иска да се насладя и на вашия благороден разум.

Извинявай, но защо си си избрал това име...всички бабун-гери се страхуват от...падане...

Да не говорим за останалите неща, а че пропагандата е тъпа, две думи няма - тъпа пропаганда - има де! - но тя е в ръцете на този, който я държи, и обвинява лявата лъка, пардон, ръка, че не знае какво прави дясната, и обратното - лепи си шамари с едната ръка, а дори не знае....а кааааааак знае само! - с коя ръка се удря

navikvane.gif
бабугер
Здравей.
Имам интерес към форумите почти от появата им - някъде след 2000 година, а сега като допълнителна възможност за " социален" контакт. За това време смених доста бикове. В повечето случаи бяха неща, към които се стремя, и още не съм. Много от думите в нашия език са с няколко смисъла. Аз си избрах това нещо като една ценна част от старо минало. Кукери, русалки, нестинари, врачове и врачки. Та според стара класификация бабугер е бил този, който е пазил, решавал и разрешавал преминаването на хората от този свят в другия и обратно. Нямам желанието да съдя и осъждам защото не е редно и не го желая. Не знам до колко е убедително и ясно, но е това
Тарабас
Колега, няма нужда да се обясняваш на тази женица за избора си.
Shade
Цитат(viara @ 24/11/2022, 02:07) <{POST_SNAPBACK}>
Бабугер, следва който мрази баби.
Е, разбрахме защо мразиш женския пол.

Само речника на улицата ли познаваш? Според който бабугер означава досадна баба.

А иначе бабугер е кукер. Нищо женско.
Shade
Цитат(Тарабас @ 25/11/2022, 00:39) <{POST_SNAPBACK}>
Колега, няма нужда да се обясняваш на тази женица за избора си.

Споменатата сега ще ти възрази: "женица, пардон, паница". smile.gif
бабугер
Благодаря, колега. Аз се опитвам да обясня най елементарно с цел изясняване. Не се обяснявам, защото и на себе си не съм достатъчно ясен. Още се уча и откривам.
Питето
За някои хора (у форума има такива) е валидно: "Ако трябва да се обяснява, значи не трябва да се обяснява..." Те си знаят всичко изначално. Тук влизат само да ни уведомяват, отрезвяват, пообидят, но не и да им се обяснява. Което е О.К. ако си настроен да се шегуваш.
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.