==== Не за пръв път абсолютно неуместно използваш множествено число. Това си го разбрала ти, един Господ знае защо и как. Никой друг не го е разбрал така, тъй че е време да се замислиш дали пък повредата не е в твоя телевизор.
То изобщо не е трудно, да се разбере.
Иди на търсачката и виж какво значи думичката "бабугер", която идва от баба. С други думи значи бабугер на баба. Или там както искаш си го разбирай.
И престани да ми казваш, че съм имала повреда, когато повредата не е в мен, а в този, който си е сложил такъв ник.
То е ясно, че има повреда, щом си е сложил подобен ник. Вижда се от ника, веднага. Само слепци не могат, да видят.
Сложил си го е този ник с цел, да предизвиква кавги и размирици.
Цитат
Това безумие го пишеш на може би най-неконфликтния потребител в историята на форумите АБВ, като за пореден път доказваш, че срещаш огромни затруднения да разбираш какво четеш. Силно се надявам занапред да спестяваш на всички подобни абсурдни квалификации.
Ако беше най-неконфликтния потребител - нямаше да си слага подобни никове, това Първо!
А има и още много неща, които забелязах в този, които изобщо не ми харесват, но няма да пиша фермани.
Разбира се, че щом те пита какво да прави като малко бебе и те слуша като Мама е най-неконфликтния потребител за тебе.
Такива много ще ти харесват тук в този форум, но не и на други.
Но за мен е просто един подмазвач, който не знае какво да прави.
Изобщо не е мъж. Точно бабугер. Правилно си е писал ника, да ме прощава. Напълно му отговаря. Първо се усъмних, но сега съм убедена, че напълно му отговоря този ник.
Най-неконфликтни личности - не значи най-добри. Значи още подметки, такива които лижат подметките на другите и т.н.
Ама щом много ти харесва - можеш да ме обиждаш и да защитаваш такава подметка.
Дали няма уста, та да си каже какво мисли? А трябва разни тук от форума, да му говорят, вместо него и защитават?
Това на мъж ли ти прилича?
Да не е малко бебе?
Такива хич не ги драгувам, дето нямат собствено мнение и не знаят какво да кажат.
Пред такива дори Трасалп, който не понасям е по-добър, щото има собствено мнение, дори и да е грешно.