Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: тук съм , тук съм
Форум АБВ > Общи > Ъ?
29mСтараЗагора
Ко стаа пичуи smile.gif

В 1.30 сядам да пиша в тоз стар прашен форум , миришещ на мазе и прогнили листа... smile.gif

Мързи ме да пиша обаче и мисля за напред да ви пращам линкове към аудио записи .

Идва зима. Нека да потърсим романтиката в този сезон. Примерно, че се стъмнява рано. А светлините на града са хубави.Да влезнеш в някое кафе вечер да се стоплиш, гледайки зимните украси по улиците. Да си сложиш лампичките на прозореца.И такива разни неща.
Да си пуснеш youtube на слушалки и да се взираш в безличния Фейсбук .Полусиращ с баналния си аглоритъм.Монотонен, безкрупулен, студен.Гледайки всички тези зелени точици.Колко близко и колко далеч всъщност са те.Мислиш, че всичко е на една ръка разстояние. Но колко заблуждаващо е това . И колко примамливо. На една ръка разстояние са само желанията ти. Но не и осъществяването им . Желания, чужди за теб, някак далечни. Желания , които те правят щастлив и нещастен...
бабугер
Здравей.
Точно такъв си е живота.
Добре е че те има.
29mСтараЗагора
Във всяко падение има възход и във всеки възход има падение...

...да го знаете от мен...
29mСтараЗагора
Използвайте силните си козове , за да покажете слабите си...
Питето
"Възход в падението" е нещо като "копаеш дъното".
Shade
Цитат(29mСтараЗагора @ 03/12/2022, 09:45) <{POST_SNAPBACK}>
...да го знаете от мен...

Това е вълнуващо прозрение. Къде е възходът, ако паднеш и си удариш главата? Можем ли да получим от теб някакви знания за възхода в отвъдното, ако падането е фатално?
Thursday Next
Цитат(29mСтараЗагора @ 03/12/2022, 19:48) <{POST_SNAPBACK}>
Използвайте силните си козове , за да покажете слабите си...

Тва ксъметчето от вчерашната ти Лаваца ли е? laughing.gif
Saksun
Цитат(29mСтараЗагора @ 03/12/2022, 19:45) <{POST_SNAPBACK}>

Не е точно така. Има падения, които дори се задълбочават и всяко става по-страшно от предишното. Низ от падения.
Glo
ти па кой беше.. fishing1.gif желания, какви желания бе, някви срамни навярно като страстите ти и копнежите, искаш да получиш нещо, нали rolleyes.gif споко, светът е устроен по такъв начин , че всяко желание може да бъде сбъднато, но при тебе няма как да се случи докато се страхуваш от света sunbathing.gif тряя се действа поновому, но ако обремененостите на всяко ниво ти пречат, най -добре да се опиташ да станеш полезен с нещо, каквото и да е то, на първо време да спреш да паркираш пред гаражите на съседите е първата крачка 770d4fd976.gif
Shade
Цитат(Glo @ 04/12/2022, 09:09) <{POST_SNAPBACK}>
ти па кой беше... fishing1.gif желания, какви желания бе, някви срамни навярно като страстите ти и копнежите, искаш да получиш нещо, нали rolleyes.gif споко, светът е устроен по такъв начин , че всяко желание може да бъде сбъднато, но при тебе няма как да се случи докато се страхуваш от света sunbathing.gif тряя се действа поновому, но ако обремененостите на всяко ниво ти пречат, най -добре да се опиташ да станеш полезен с нещо, каквото и да е то, на първо време да спреш да паркираш пред гаражите на съседите е първата крачка 770d4fd976.gif

Това беше защитникът на онеправданите, който самоотвержено ги пазеше от баране с пръстче, като отнемаше правата на барачите.
29mСтараЗагора
Това е много дълбока мисъл. Изисква затваряне в стая и лишаване от всякакви удоволствия за два часа, за да я асимилираш smile.gif
29mСтараЗагора
Ти ме забрави ....!Край сърдя ти се smile.gif

Прав/а си колега/колежке .

Аз обичам да паркирам отзад по принцип smile.gif
29mСтараЗагора
Абсолютно вярно smile.gif

Тарабас
Цитат(29mСтараЗагора @ 04/12/2022, 20:18) <{POST_SNAPBACK}>
Аз обичам да паркирам отзад по принцип smile.gif

Още една жертва на Ешерихия Коли biggrin.gif
Thursday Next
Първо ще трябва да ме убедиш, че изобщо е мисъл. plezz.gif
Thursday Next
Цитат(Питето @ 03/12/2022, 21:54) <{POST_SNAPBACK}>
"Възход в падението" е нещо като "копаеш дъното".

Над нас са блеснали дъната,
окъпани от топъл дъжд ... animatedwink.gif
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.