Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Откриване или намиране?
Форум АБВ > Общи > Ъ?
бабугер
Здравейте.
Нали сте чували за Питагоровата теорема?
Не че му завиждам на Питагор или Нютон или всички, които са показали на останалите нещо ново. Според мен те просто са го " видяли" в по- истински вид и са го показали на останалите. А иначе тези " открити" неща са съществували винаги.
Не съм сигурен че само аз виждам " откриването, но имате ли идеи за още неща, които не сме виждали, или непременно трябва да видим?
Glo
наздраве скъпи многобройни приятели, честита нова година бабугер 770d4fd976.gif , днеска ми се падна ранноследобеден запой с две бутилки сливовица Омуртаг, какво ше кажете да си изградиме тука една приятелска среда и да си споделяме всичко, да се подкрепяме в тежки години на изпитания, болести и войни, при смъртни случаи да се събираме след погребенията на афтър лайф партита да отдадем почит на трупа, да нямаме тайни едни от други и да пеем църковни песни през гугъл мийт, да си направим хор, ама пуснете и пророк Лати да пише тука, застъпвам се за него като човек на когото е отворил очите за много неща, за Исуската и най-вече за гейополитическата установка, още преди 13 години каза че щатите ше нападнат Иран и ето вие всички виждате как скоро щатите ше нападнат Иран, 501.gif виж би, виж би бабугер, нали все питаш за туй онуй, ама като го няма Лати и никой не мое ти ги обясни тее туй-онуйни неща от живота, може би само Питето az takovata.gif

от коя страна започва морето – попита бабугера с филтърен глас
ами почва от там докъдето си мажат хората прасетата с мас

а кой е поставил морето точно па баш под небето?
всъшнос морето виси над небето, виж го обратно през божи анфас

а има ли риба в небето подобно на тука в морето?

има гигантски тридакни в които живеят ангели знатни
има и ями въздушни големи –бални зали за архангелите бохеми
rolleyes.gif
бабугер
Браво, друже. Благодаря за чудното стихотворение. Весели празници и добра, щастлива и успешна нова година.
ЕксГорски
Цитат(Glo @ 19/12/2022, 14:32) <{POST_SNAPBACK}>
ама пуснете и пророк Лати да пише тука, застъпвам се за него

И аз искам да бъде пуснат тук Lati!
Той поне има някаква мисъл!
Писна ми от несвързаните бръщолевения на Жорето!
biggeorge
Цитат(ЕксГорски @ 25/12/2022, 13:19) <{POST_SNAPBACK}>
Писна ми от несвързаните бръщолевения на Жорето!

w00tbrows.gif laugh.gif
Добре, че вие пишете само високоинтелигентни и смислени постове. good.gif
admiral
Цитат(бабугер @ 13/12/2022, 10:43) <{POST_SNAPBACK}>
А иначе тези " открити" неща са съществували винаги.

По принцип – да, би казало радио Ереван.
Ако оспорваш творческото постижение на откривателя, не си първият. Твърденията, че откривателството не е творчески процес, понеже откритото винаги го е имало, съществува отдавна. Същите философи са на мнение, че истинското творчество упражнява конструкторът, понеже създава нещо, което преди не е съществувало.

Но философията не ми приляга.
Питето
Няма значение, че "са съществували винаги" важното е кой пръв се е сетил, че съществуват и ги е използвал. Аз да греша, ма този дето е измислил огъня, лъка, колелото, торбата... ми ние сме неговите потомци, а не на тези дето не са се сетили. Иначе всичките природни закони и материали си ги е имало винаги.
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.