Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Къде е модератора в Християнство
Форум АБВ > Служебни > Служебен форум
Христов
Докога ще се търпи нарушаването на Правилата - последно т у к

Glo
Цитат(Христов @ 08/01/2023, 22:25) <{POST_SNAPBACK}>
Докога ще се търпи нарушаването на Правилата - последно т у к

и какво правило е нарушил тая батка sunbathing.gif
Glo
имам претенции към Христов да бъде въдворен за извесно време, понеже не виждам от тъпото му оплакване какво точно правило съм нарушил,. виждам само безмислени оплакваници, клевети и интриги в типично христянско джендърски стил sunbathing.gif
Alexfield
И ръководството на форума задава същия въпрос: Кое правило на форума е нарушил потребителя Гло?
Тарабас
Въпросът на колегата е резонен. До кога ще търпим да ни баламосват и да ни обещават, че спасението дебне от всеки ъгъл?
Христов
Режете си клона, на който стоите
Цитат(Alexfield @ 08/01/2023, 23:55) <{POST_SNAPBACK}>
И ръководството на форума задава същия въпрос: Кое правило на форума е нарушил потребителя Гло?
Аз бях до тук

Търпението си има граници.
Glo
Цитат(Христов @ 09/01/2023, 10:17) <{POST_SNAPBACK}>
Режете си клона, на който стоите Аз бях до тук

Търпението си има граници.

е тука вече може и да имаш някво основание, оплакваш се и се бунтуваш като някоя Сатана вместо да ми подадеш другата си буза за шамар, никъв христянин не си с това твое гранично търпение, нямаш божията любов която е дълготърпелива, нямаш божия мир в сърцето след като тичаш да се жалваш заради някви си тъпи човешки обиди, псевдохристянче си, непростителен православен позьор cool.gif
Alexfield
Служебният форум не е място за дискусии.
Alexfield
Това вече е по същество. Ще направя каквото трябва.

П.П. Няма модератор на Християнство. Когато има изцепки като тази, натискаш бутона "Съобщи за нередност" и описваш с няколко думи какво според теб не е наред. Ние го получаваме и реагираме според това колко е резонно оплакването.
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.