Дебелият задник вреди на здравето точно толкова, колкото булемията. Редно е хората с дебели задници да се насърчават, да обърнат внимание на вида си, да отслабнат за да подържат в баланс жизнените функции на организма си.
Ти никога не си ме виждал на живо, виждал си снимки, при това тенденциозно лъжливо ги коментираш - ти, Шейд и всички останали гавраджии. Задникът ми си е много добре, да имам широк таз, но това не означава, че задникът ми е дебел, но дори и да беше, това не е твоя работа. Ти като лекар би трябвало поне от обща култура да знаеш какви са последствията от хранителните разстройства ,как отслабват хората с хранителни разстройства и до какви опасни последици може да доведат подигравките, наречени от теб "насърчавания". Няколко човека казаха, че задникът ми си е добре, вие продължавате тенденциозно, злобно и преднамерено да разпространявате лъжи, което по същество е злонамереност. Съжалявам, че такава дискусия ми се налага да водя с човек, който претендира, че е лекар. Ужасно е!