Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Вие не сте хора
Форум АБВ > Служебни > Служебен форум
Гост
След като допускате потребители да се гаврят с човек, който може да е болен от анорексия или булимия, то вие определено не сте хора. На какво основание каза на Радио Ереван "Ти не си човек", след като ти също не си човек, нито ти, нито Четвъртъкова, нито Шейд, нито Тарабас...

ПП: Джорджи, радвай се, че те баннаха, мястото ти не е тук, тук няма хора. Тук модераторите и приближените им потребители се гаврят с всеки, с когото могат.
Гост
Цитат(Гост @ 25/01/2023, 09:31) <{POST_SNAPBACK}>
След като допускате потребители да се гаврят с човек, който може да е болен от анорексия или булимия, то вие определено не сте хора. На какво основание каза на Радио Ереван "Ти не си човек", след като ти също не си човек, нито ти, нито Четвъртъкова, нито Шейд, нито Тарабас...

ПП: Джорджи, радвай се, че те баннаха, мястото ти не е тук, тук няма хора. Тук модераторите и приближените им потребители се гаврят с всеки, с когото могат.

Настоявам Тарабас да бъде наказан, не може ти да знаеш, че някой може да е болен от хранително разстройство и да продължаваш да се подиграваш с него при това точно в сферата, в която този човек е уязвим. Това е открита злонамереност.
Питето
Някой може би е болен (а може и съвсем да не е болен, щото списваме в анонимен форум и постановки всякакви се поставят), и искаш друг да бъде наказан заради това... Леко малко. Нищо общо с Радио Ереван, Лати или Жорето.
Тука наказват и баннват по факти (виж правилата на форума), не по предположения.
Гост

Това също е обида: "Внимавай, че тая е луда - опасно луда: Виж Служебния!"

Настоявам и Горският да бъде наказан.
Гост
Цитат(Питето @ 25/01/2023, 13:14) <{POST_SNAPBACK}>
Някой може би е болен (а може и съвсем да не е болен, щото списваме в анонимен форум и постановки всякакви се поставят), и искаш друг да бъде наказан заради това... Леко малко. Нищо общо с Радио Ереван, Лати или Жорето.
Тука наказват и баннват по факти (виж правилата на форума), не по предположения.

Както вече няколко пъти казах - никой не е длъжен да си съобщава болестите си, но хората са длъжни да не вредят на околните с поведението си. Когато на човек с анорексия или булимия му се натяква, че "задникът му е дебел", това еднозначно го вкарва в криза и не влияе добре на заболяването му. Ако и при това положение администраторите продължат да поощряват гаври с външния вид на потребителите, тоя форум по-добре вземете да го закриете, за да не вредите на потребителите.
Гост
Да заявяваш, че някой трябва да отслабва, при положение, че е 58 кг. при ръст 160 и че може да е имал или да има анорексия или булимия, това какво е, ако не е еднозначно вредене!?
Тарабас
Дебелият задник вреди на здравето точно толкова, колкото булимията. Редно е хората с дебели задници да се насърчават, да обърнат внимание на вида си, да отслабнат за да подържат в баланс жизнените функции на организма си.
Гост
Цитат(Тарабас @ 25/01/2023, 13:44) <{POST_SNAPBACK}>
Дебелият задник вреди на здравето точно толкова, колкото булемията. Редно е хората с дебели задници да се насърчават, да обърнат внимание на вида си, да отслабнат за да подържат в баланс жизнените функции на организма си.

Ти никога не си ме виждал на живо, виждал си снимки, при това тенденциозно лъжливо ги коментираш - ти, Шейд и всички останали гавраджии. Задникът ми си е много добре, да имам широк таз, но това не означава, че задникът ми е дебел, но дори и да беше, това не е твоя работа. Ти като лекар би трябвало поне от обща култура да знаеш какви са последствията от хранителните разстройства ,как отслабват хората с хранителни разстройства и до какви опасни последици може да доведат подигравките, наречени от теб "насърчавания". Няколко човека казаха, че задникът ми си е добре, вие продължавате тенденциозно, злобно и преднамерено да разпространявате лъжи, което по същество е злонамереност. Съжалявам, че такава дискусия ми се налага да водя с човек, който претендира, че е лекар. Ужасно е!
Тарабас
Аз по принцип говоря, нямах предвид теб в този пост. Но ако ти сама се раъпознаваш, не мога да помогна.

Ти от къде знаеш, че съм лекар? Ми че то може да съм шизофреник, който се мисли за лекар. Такива има бол.
Гост
Цитат(Тарабас @ 25/01/2023, 14:01) <{POST_SNAPBACK}>
Аз по принцип говоря, нямах предвид теб в този пост. Но ако ти сама се раъпознаваш, не мога да помогна.

Ти от къде знаеш, че съм лекар? Ми че то може да съм шизофреник, който се мисли за лекар. Такива има бол.

Ами така твърдиш, аз предполагам, аз не виждам защо някой да лъже!? Щом си казал, че си лекар, за такъв те смятам, нямам навика да подлагам думите на хората на съмнение. Ако си излъгал и някой ти е повярвал, ти си носиш отговорността за това. В действителност има лекари, които се държат просташки с хора, болни от анорексия и булимия - разказвали са ми за такива случаи, така че поведението ти хич и не ме учудва, това че някой е лекар, за съжаление не означава автоматично, че е и човек.
Thursday Next
Цитат
Съжалявам, че такава дискусия ми се налага да водя

Не, не ти се налага. Ти сама избираш да я водиш. Това, че си въобразяваш, че ти се налага, наистина е проблем. Но твой, колкото и да се опитваш да го превърнеш в чужд.

Връзката ти с този форум е токсична и предизвиква тежки симптоми на съзависимост у теб. От грижа за здравето ти ще се наложи да направим така, че да не можеш вече да четеш. Очевидно не си в състояние да се контролираш и да спреш сама нещо, кото според собствените ти думи ти вреди.
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.