Та сега същия участник е обвинен и наречен Антихрист
http://forumabv.eu/index.php?s=&showto...st&p=167912
Това съобщение ми излиза като искам да се включа в темата - това меню не е активно
Може би трябва да се радвам, но все пак ми е любопитно за причината? и дори няма дата за последваща активация?
Това значи - съм наказана до живот ли? Без причина?
Ако може да ме информирате? Благодаря!
Аз не съм съгласна, че който не изповяда Исус е Антихрист, щото ясно е писано в техните писания кой е Антихрист, но те си Съчиняват от Фантазиите си Нови Писания, което звучи Фанатично даже.
Та това говорят Писанията за Непредубедените
Цитат
1Йоаново 2
18 Дечица, последно време е; защото както сте чули, че иде Антихрист, и понеже сега има много антихристи, от това знаем, че е последно време.
19 От нас излязоха, но не бяха от нас; защото ако бяха били от нас, щяха да си останат с нас; но излязоха, за да стане явно, че те всички не са от нас.
18 Дечица, последно време е; защото както сте чули, че иде Антихрист, и понеже сега има много антихристи, от това знаем, че е последно време.
19 От нас излязоха, но не бяха от нас; защото ако бяха били от нас, щяха да си останат с нас; но излязоха, за да стане явно, че те всички не са от нас.
От Писанията се разбира, че Антихристите Излизат единствено от християните. Други Анти-Христи - няма, освен от тези, които са в църквите и наричат себе си - християни, но са християни в кавички.
Та като четем Писанията, подобни Измислици и Фантазии са Неуместни
Цитат
Който не изповядва Исус, няма Светия Дух!
:Кой е антихрист, този който не изповядва Исус:
:Кой е антихрист, този който не изповядва Исус:
Те нямат Основа Писанията, Тези Предположения са Плод на Фантазии човешки и на Фанатизъм доколкото разбирам, ако не греша.