Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: lati 1960
Форум АБВ > Служебни > Служебен форум
ЕксГорски
Моля пуснете го Стиви в "Общи" или "Политика", или ...
Става доста скучно без него. worshippy.gif
Glo
ааа хахаха, кажи им и мене да ме пуснат laugh.gif даже вече умирате от скука sunbathing.gif
Тарабас
Амнистия и за Непознатата. Липсва ми вече.
Бай Ганьо
Горски, молбата е редно да я напишеш по образец.
Да я пуснеш по надлежния ред в деловодството,
да бъде прономерована и прошнурована
и да чакаш в определеният срок да ти бъде отговорено.
Пожелавам ти (ви) успех.
До къде се докарахте...
Shade
Цитат(ЕксГорски @ 25/02/2023, 02:15) <{POST_SNAPBACK}>
Моля пуснете го Стиви в "Общи" или "Политика", или ...
Става доста скучно без него. worshippy.gif

И ерудицията на Жорето липсва
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 25/02/2023, 07:53) <{POST_SNAPBACK}>
Горски, молбата е редно да я напишеш по образец.
Да я пуснеш по надлежния ред в деловодството,
да бъде прономерована и прошнурована
и да чакаш в определеният срок да ти бъде отговорено.
Пожелавам ти (ви) успех.
До къде се докарахте...

Пропуснал си типизиращата образа ти хилеща се икона. Най-доброжелателно я добавям за теб: laugh.gif
Бай Ганьо
Търсих подобаваща съжалителна иконка, но не открих такава.
А ти, както обикновенно отново нищо не си схванал. laughing.gif
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 25/02/2023, 21:29) <{POST_SNAPBACK}>
Търсих подобаваща съжалителна иконка, но не открих такава.

Публичната ти изповед е безпредметна. Самосъжалението ти не вълнува никого.
Thursday Next
Съседе, да разбирам ли, че ти е скучно, когато няма с кого да се гавриш?

Стиви още с нищо не показва, че е в състояние да раздели в главата си двете теми - политика и християнство. Както разтягаше безкрайни чаршафи с цитати и проповядваше в Общи, така сега продължава въпреки изричното обяснение да обръща Х-фора на политика. Когато покаже, че е в състояние да го прави, няма проблем. Не е толкова трудно, на други потребители на Х-фора им се удава съвсем добре.
Thursday Next
Цитат(Shade @ 25/02/2023, 19:02) <{POST_SNAPBACK}>
И ерудицията на Жорето липсва

Ти си имаш още двама ерудирани събеседници, стига си се жалвал. animatedwink.gif Не е чак толкова наложително да се гавриш с отклоненията на един нещастен и уплашен човек.
ByBa
Четвъртъкова, ще дойдете - ваше величество мъдераторите, пардон, модераторите, до моята правилна позиция...но вече кел...файда - този форум няма да съществува, освен в частта му за Исус и попа...smile.gif

И персонален ? към уважаемите... - защо не ми е публикуван постинга в Секс и незнам какво още?
Тарабас
Стана ми интересно. Какъв е бил постингът ти в секс и още нещо? Нещо много мръсно? Пусни го пак.
Shade
Цитат(Тарабас @ 26/02/2023, 03:40) <{POST_SNAPBACK}>
Стана ми интересно. Какъв е бил постингът ти в секс и още нещо? Нещо много мръсно? Пусни го пак.

Може би е попаднал във форум Кулинар Ако заеквайки е писала "кекс" вместо "секс", без да добави "пардон"...
Thursday Next
Ако правилно съм схванала, правилната ти позиция е да се позволят гаврите с хора с когнитивни и/или ментални дефицити. Чудя се осъзнаваш ли в такъв един случай от коя страна ще си.

Темата ти в Кекса не съм я трила аз, но сега я погледнах и е абсолютно за триене, защото а) представлява няколко несвързани сами по себе си и несвързани едно с друго изречения, и б) в основата си е политическа, макар че си писала за "оЛществото на сунгите" (да видим кой друг ще се сети какво са сунги). Теми за пропадналия лош и гнил Запад се пускат в Обща, не в Кекса. Освен това, кратка справка с помощната тема "Как да се държим във форума?" ни показва следното:

Цитат
-теми с неадекватни заглавия („Въпрос", „Помощ", „Защо" и подобни) ще бъдат изтривани

Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.