Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Конфликтът в Народния театър
Форум АБВ > Общи > Ъ?
ByBa
Това беше казал някой, но за мен приликата е повече с една книга на Богомил Райнов..."Лека ни пръсТ"...за конфликта с Александър Жендов

Вие как мислите - историята повтаря ли се, или се потпетва, пардон че Четвъртъкова ще ми се скара - потретва и почет....?

и искам да добавя за служебния форум, тъй като темата е заключена вече

Уважаема Госпожо Модератор,

Вие ми изтрихте цяла тема!

според Вашето компетентно мнение не съм трябвало да смесвам кекса с политиката...

според Вшето компетентно мнение съм допускала правописни грешки, сякаш тук ме изпитват...

...
Thursday Next
Ти не само не можеш да пишеш, ами и да четеш не можеш: както обясних, не съм ти изтрила аз темата, но съм съгласна, че е за триене. Неясно защо обаче избираш да се заяждаш с мен и да ме дърпаш да се занимавам с тебе при всяко твое включване. Толкоз ли нямаш кой да ти обърне внимание?

Да, според моето компетентно мнение допускаш покъртителни правописни грешки, особено когато се напънеш да ги представяш за духовитост. А според правилата на форума:

Цитат
2. Пишете на български език, на кирилица и грамотно, съгласно основните правила на българския език .

Та кой е тоя Алиери, викаш?
wal
Ще му ставаш кръстница ли на Салиери!? Никаква история не се повтаря тук. Морфов е режисьор, добър-лош, но режисьор с гражданска позиция. Пиарката на Народния театър е политическо назначение. Абе за какво му е на театър като Народния такава длъжност!? Това пък е за просвета.
Потребител

Алиери по Пушкин :.)

... залата не може вече да се сдържа ... аплодисментите прекъсват Четвъртъкова за две, дълги секунди ... тя спира гърменето им с махване на ръката като средновековен светец, творящ чудеса :.)

...

... бай дъ уей, Бубе, стар трик ... да ги накараш да си мислят, че всичко е тяхна идея ... засрами се и покай се! :.) ...

- - -

"Министерството на енергетиката на САЩ заключи, че вирусът най-вероятно е изтекъл от лаборатория в Китай."

... добро утро! ... сега ще установят, че лабораториите са отдадени по наем на глаксо и смит и клайн ... те пък имаха бизнес начинания с файзър ...

... еми, кой се е ваксинирал - ваксинирал се е ...

... всеизвестно е, че историята се повтаря циклично - в момента е във фаза шарж ...

- - -

... щех да пусна и линк към видео на Молец в огледало на тубата, ама цензурата му пречи на Клонинга да го види ...

... ама к'ви ги приказвам!? ... Цензура!? ... в най-свободната и вярна версия на реалността! !?

Поздрави на Алекс!

:.)

Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.