Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Форумът не излиза в нормалед вид
Форум АБВ > Служебни > Служебен форум
29mСтараЗагора
Здравейте,
форумът не излиза в нормален вид. На какво се дължи?
Alexfield
Направи скрийншот и го пусни тук, за да видим ти какво виждаш.
Glo
Цитат(29mСтараЗагора @ 14/12/2023, 19:45) <{POST_SNAPBACK}>
Здравейте,
форумът не излиза в нормален вид. На какво се дължи?

дължи се на браузера ти който е решил, че понеже тоя форум е незащитен му е орязал некои функции, при мене се получи същото преди два месеца, с гугълския хром съм, иди в настройките, после влез в настройките на сайтовете и разгледай данните за сайтовете, виж там ако форумния сайт е влязъл под някво ограничение, просто го изтрий от там smokeing.gif
Glo
е тее раздели виж - сайта ше се е намъкнал там като някъв сайт който са му наложени ограничения, намери го там къде е и го изтрий или му дай разрешение барузера да не го ограничава

цък

Glo
хвърлих сега едно око, значи глупчо, после отиваш на допълнителни настройки на сайтовете, на незащитено съдържание и разрешаваш форума както е при мене, форума понеже е тъп и гугъл не го харесва и му прай номера, и на тебе ти ги прай тее номера поради същата причина sunbathing.gif

ето

29mСтараЗагора
Тенкю пийпъл ще го пробвам. Че сега не съм на компа а на телефона. Да ама аз пробвах да го отворя и през едже ли там как беше и пак така. Би трябвало с друг браузър да не е така.
29mСтараЗагора
Само да уточня , че някак си отметките ми от хрома ги имаше и в едже . Ако може да се взимат отметки от браузър в браузър да не би от там нещо да се бъглясва? Не може да им хванеш спатиите на тия програмисти.
Glo
Цитат(Alexfield @ 14/12/2023, 21:43) <{POST_SNAPBACK}>
Направи скрийншот и го пусни тук, за да видим ти какво виждаш.

ей това вижда

цък
Glo
значи, глупчо, отвараш си тъпия edge, отвараш форума и натискаш ето това триъгълниче където пише, че няма защита

цък

излизат ти едни надписи, натискаш - разрешения за този сайт !

отваря ти се това долу , отиваш на незащитено съдържание и го разрешаваш и си готов, опресняваш сайта и ше ти се и оправи веднага sunbathing.gif

Alexfield
Така изглежда форумът, когато не си логнат. След като се логнеш трябва да изглежда нормално.
Glo
Цитат(Alexfield @ 16/12/2023, 11:09) <{POST_SNAPBACK}>
Така изглежда форумът, когато не си логнат. След като се логнеш трябва да изглежда нормално.

не бе Алекс, форума винаги трябва да си изглежда нормално независимо дали си логнат или не си, пробвай моя съвет, разреши му на браузера ти достъп от неразрешено съдържание и ше видиш как ше се оправи biggrin.gif

ето - нелогнат

Alexfield
Всъщност Старозагорския трябва да пусне скрийшот, защото при него проблемът да е съвсем друг.

П.П. Ще взема да настроя тая защитена връзка (някой ден).
29mСтараЗагора
Да оправих го. Благодаря!
ByBa
не си!
Старозагорец, и аз изпитвам същия проблем, ако може да се нарече това проблем...
Има разлика с предишното излагане...представяне на информацията...
ама какво пишеш - форумът не излиза в нормален вид...та то какво му е нормалното въобще в българия, че и този бълхарски форум да е нормален...
тея мммммммоо-какво щях да напиша, раторите тук спят изглежда или пият - което е едно и също
то въобще това форум ли е - някой постнал постни сърми, тоест, постнал постни постове и предварително знаеш кой на коя страна на историята е...
ByBa
нищо не разбрах
може ли по-просто smile.gif
Alexfield
390.gif
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.