Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Пазете се, момичета!
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
biggeorge
След убийството на Виола си мислех, че някой ще предприеме някакви мерки, за да намали агресията в обществото.
Това не се случи. dry.gif
Днес има нови два случая - убийство на 11 г. момиче в Бургас и на 16 г. момиче край Монтана.
Не искам да се връщам назад във времето и да изброявам колко много случаи на убийства на жени имаше през последните 25 години ...
Явно е, че основната агресия е срещу жените, защото те са по-слаби.
Вие не приехте на сериозно идеята ми за курсове за самоотбрана/самозащита, но е очевидно, че имаме нужда от такова обучение.
Променихте ли си мнението или още смятате, че такива курсове са излишни? huh.gif
Като ви казах и че децата се превръщат в малки терористи вие пак не бяхте съгласни.
Кой нормален човек убива ей така с лека ръка?
Да не би насилието да се е превърнало в някакъв национален стандарт? wacko.gif
Или в спорт?

Който убие най-много жени почели златен медал от Олимпийските игри по убийства.
Най-бързо изчезващата нация в света бавно и методично се самоизбива.
Бесен съм! mad.gif
Най-лошото е, че това се случва навсякъде по света, а не само в България.
Само ще припомня ето този случай:
Жестоко убийство на студентка потресе Германия
...
Пазете се, момичета! sad.gif
Ловният сезон за вас е открит! ph34r.gif
vanbg
Похвална е загриженоста ти Жоржа,но фактът на отнемането на живот е съществувало откак свят светува! И не само за представителките на по-прекрасният пол. Мисля,че това зависи най-вече от степента на цивилизованоста на даденото общество!

И за да не бъда голословен малко данни....

Миналата година по света в резултат на престъпления са загинали 468 хил. души, се посочва в доклада на базираното във Виена Бюро на ООН по въпросите на наркотиците и престъпността.

Това е първото проучване на агенцията за убийствата в световен мащаб.

36% от тези убийства са били извършени в Африка, а 31 - в Северна и Южна Америка. 27 на сто се падат на Азия, 5% са били извършени в Европа и 1% в страните от района на Тихия океан.

Държавите с най-много убийства се характеризират още с голяма бедност, корупция и нестабилност.

Та такава е реалноста

В САЩ близо два пъти по-малко убийства в сравнение с Русия

evanka
Жоре, какво да ти кажа? Жалко за децата и семействата им. За какви курсове по самоотбрана говориш, след като в тези семейства е липсвала дори най-елементарна превантивност. 11г дете ще пуши наргиле, молим ви се? Или 16 годишна ще живее на семейни начела в мъж... Тук някой не си е свършил работата на родител.
Бай Ганьо
Забрави 15 годишния пикльо.
biggeorge
Който се разкарва насам-натам с нож в ръката. dry.gif
А аз дори джобно ножче нямам. malii.gif
Cury
Амчи ти сам си го написал - ПАЗЕТЕ СЕ, а не самоотбранявайте се. То допре ли до самоотбрана много малко жени могат да се опрат на средностатистически мъж.
Тарантула
По- слаби сме чушки!!! Това го мислят мъжете още от край време оно. В много отношения сме по - силният пол, мани физически данни или телосложение.
Затова посягат.
wal
Цитат
В много отношения сме по - силният пол,

Няма как да не сте по-силният пол при условие ,че сте програмирани да износвате девет месеца децата ни.Психически сте по -устойчиви.Живеете и с по десетина години по-дълго.
Съвсем не е случайно, че ние сме тези,които трябва да воюваме.По-малоценния пол отива да мре.
Mukaveev
Цитат(Тарантула @ 21/08/2017, 19:20) <{POST_SNAPBACK}>
По- слаби сме чушки!!! Това го мислят мъжете още от край време оно. В много отношения сме по - силният пол, мани физически данни или телосложение.
Затова посягат.

Чушки............. laugh.gif
Danel
Цитат(biggeorge @ 21/08/2017, 15:53) <{POST_SNAPBACK}>
Бесен съм! mad.gif

Добре е, че си загрижен.
По-скоро, не момичетата, а такива като теб, са на изчезване. За това моля, включи защити, учи самоотбрана и най-вече - самооцеляване.
biggeorge
Пропагандата в България е на толкова високо ниво, че вече бялото става черно,а черното става бяло. mad.gif
В тази статия:
Момичето, заклано в асансьор, имало двойнствен живот
изкарват момичето виновно затова, че е умряло. malii.gif
Българската прокуратура са добре организирана престъпна банда от некадърници.
Съвсем скоро убиеца ще се окаже невинен.
Вижте и коментарите отдолу под статията. dry.gif
П.п.: И още нещо, което прочетох сега!
Тази статия пък изкарва момчето-убиец луд.
От съда: Обвиняемото момче в Бургас не е "психически нормално"
Значи момичето е курва, а момчето е лудо.
Проблемът е решен.
Шибани институции, шибан съд и шибана прокуратура! ph34r.gif
Това означава ли, че мога да убивам на спокойствие?
Не, нали?
Cury
Разделяй юридическата вина, от другата вина, че с поведението си се е поставила в ролята на жертва. Никой не вменява на момичето вина за престъплението. Но ако поведението му не беше такова, каквото е, изобщо е нямало да се стигне до смърт. Или според теб не е така?
biggeorge
Прав си. dry.gif
То затова има престъпления - защото жените сами се поставят в ситуацията на жертви.
Даже някои жени нарочно ходят разголени, за да ги изнасилват по-лесно. malii.gif
Като онова момиче в София, което ходеше без гащи и едни други момичето го набиха за това.
Момче в дъното на... Събличай се веднага, че ще те смажа от бой!
Тя сама си е просила боя. ph34r.gif
А момчето дето умря в Борисовата градина ... и то само си е търсило смъртта.
Арестуван е студент по право за убийството на Георги в Борисовата градина
И жената дето я застреля мъжа й и тя си е просила куршума. mad.gif
Мъж застреля публично жена си в София с 4 куршума
Cury
Когато някой не иска да вдене какво да му се приказва???
Добре, че нямаш деца, че иначе кой знае какво ще им говориш. Ще казваш на дъщеря си сигурно да се прибира вечер сама по тъмните улички, да се качва в асансьор с непознати, да се вози на стоп, да ходи по купони с непознати, да си чати с педофили... И после ако и се случи нещо, естествено че нито ти, нито тя ще имате някакъв принос за станалото...

П.П. И защо ми даваш примери, които нямат нищо общо с конкретната случка? Естествено, че някои хора имат лошия късмет да пострадат и без да имат вина, но не с всички е така.
unguriano
Цитат(Cury @ 22/08/2017, 17:17) <{POST_SNAPBACK}>
Естествено, че някои хора имат лошия късмет да пострадат и без да имат вина,

Верно. laugh.gif
Преди бая години с един другар се прибираме след купон и запивка. Пеша, чак от Иван Вазов, да разведрим главите. biggrin.gif Около Борисовата чухме некви писъци. Излязоха двама подозрителни келеша от едни храсти. Усетихме се, че нещо не е наред и ги барнахме. Оказа се, че напънали едно девойче. Набързо си събраха зъбите със счупени ръце. Стана ясно, че момата им била позната, пили кафе на Синьото, ма единя решил, че мое да боцне на ангро и я завлякъл у драките. Другия го загризала съвестта и решил да го спира.........ма докат стане ясно, вече беше ту лейт.

Малко кат вица за 10-те бандита дет обрали банката и найобали касиерката.... laugh.gif
rocco_george
Цитат(biggeorge @ 22/08/2017, 17:01) <{POST_SNAPBACK}>
Даже някои жени нарочно ходят разголени, за да ги изнасилват по-лесно.

Биги,доказано е,че в едно 90% от случаите на изнасилване момичетата(жените) са по-скоро пуритански облечени.
hristam
Цитат(biggeorge @ 21/08/2017, 18:04) <{POST_SNAPBACK}>
Който се разкарва насам-натам с нож в ръката. dry.gif
А аз дори джобно ножче нямам. malii.gif

Значи сам разбираш, че нещо във възпитанието на тези деца не е наред. Родителите са за наказание и си го получават по най-тежкият начин - чрез децата си.
Cury
Не съм сигурен. Аз пък знам, че едно 80% от изнасилванията не стават от непознат в тъмна уличка, а от познати, полупознати и леко познати, че и роднини на разни сбирки, купони и прочее сгодни ситуации. А на сбирки и купони момичетата не ходят с пуританско облекло.
Виж за 90% от останалите 20% може би си права.
rocco_george
По-скоро са нужни други курсове,Биги!
Не е нормално един родител да иде на работа в момент,в който в съда ще се решава съдбата на детето му.Не били вярвали,че синът им е извършител на убийството,но вместо да са до него в съда и да покажат някаква загриженост те отиват на работа и оставят един служебно назначен адвокат да го защитава.Все дотолкова могат да си позволят един ден отсъствие заради детето си,но явно смятат,че друг е длъжен да даде малко надежда на сина им в тежката ситуация,в която сам се е поставил.
Направил частични самопризнания,че нямал бил намерение да я убива,а само да я „бодне“ във врата и след това отива да си играе на криеница с връстници,от медиите разбрал,че е убил момичето.Обяснението,че се били скарали къде да идат да пушат наргиле някак ми иде не на място.Не зная,ама цялата тази история ми намирисва.
11 годишно момиче има профил в социална мрежа с листа от приятели 3000 броя(между другото и малката ми дъщеря е в този списък от приятели),през тази мрежа се запознава и с убиеца си(съграждани са),разменят си телефоните,решават да се срещнат,отиват на място,където и двамата са непознати,изведнъж се скарват в асансьора,приятелят вади нож(защо го е носил?) и я „бодва“ във врата така,че дълбочината на фаталната рана е малко над 3 см.
Да,според някои това 11 годишно дете е водело двойнствен живот,довод за това твърдение е броят приятели в социалната мрежа.Според някои това 11 годишно дете само се е поставило в ролята на жертвата,довод отива на среща със скорошен приятел от социалната мрежа в непознато за него място.Пак според някои работата е изтървана,защото според частичните самопризнания на 15 годишния убиец,който се държи не много адекватно и психически лабилно,свадата е била пушене на наргиле(нямаме нейната версия и никога няма да я имаме-мъртва е).Накратко на съда е ясно да влезе убитият да даде показания защо е бил убит!На 11 години колко от децата са опитни в запознанствата с други хора,колко от тях не са наивни?Колко от децата на 11 години чуват,осмислят и съответно успяват да се държат напълно според съветите и очакванията на родителите и близките си?Дали това 11 годишно момиче е могло да си представи,че това са последните му часове,че отива на среща със смъртта?А вие,които и тук насочвате вниманието си към убитото и го корите,че само си е виновно за смъртта,имате ли профили в социалните мрежи,колко големи са листите ви с приятели,колко от тях познавате реално,на колко от тях ще се доверите и въобще самите вие имате ли наистина „филтър“ за хората,с които общувате по един или друг начин?И доколко този ваш „филтър“ сработва?
rocco_george
Дори в случаите,когато изнасилването е станало от кръга на познатите,жертвите не са били разголени,по-скоро са били с дрехи,които крият,а не показват формите на жертвата.
Според текст в закона за изнасилване се смята всяко едно действие,извършено въпреки изказан отказ и жертвата е доведена до безпомощно състояние посредством сила,алкохол,наркотични средства или медикаменти.Та дори и на купон жертвите не са разголени,може да не са с„пуританско облекло“,но не са и по бельо.
Alexfield
Ти колко приятели имаш във фейса?
Аз имам 170. Около половината не съм ги виждал никога. Около една трета от тях не ги познавам изобщо.
Момиче на 11 години има фейсбук профил - проблем с родителския контрол.
Момиче на 11 има над 3000 приятели във фейсбук - почти всичките не ги е виждала - гаранция. Отново проблем с родителите.
Отива на среща в асансьор с непознато момче - на НЕпублично място. Тук вече ми е бедна фантазията проблем с какво трябва да бъде това.
Той е само на 15, значи не е изкукал дъртак и следва да е безопасен. ГРЕДА!
В този случай виновните са повече от един. Според мен са родителите на момичето, родителите на момчето, момчето и момичето. По-голямата част от вината имат родителите.
Cury
Никой не говори за бельо. Но от бельо до пуритански дрехи има разлика - разни къси полички, прилепнали дънки, отворени деколтета и прочее стигат да се възбудят мераците на някой надрусан и подпийнал.

П.П. И ако може да отбележа - не оправдавам изнасилването, а само обяснявам какво и защо става.
Първо, всеки знае как малките девойчета се гласят като по-големи и се скъсват да флиртуват и да се правят на отворени мадами, имитирайки каките, които наистина искат да ги изчукат. И второ, понеже са млади и неопитни не се усещат, че което минава безнаказано по бял ден може и да не свърши добре посред нощ, в компанията на надрусани и пияни момчетии от кой знае къде. Това е все едно да не правиш разлика дали те вози трезвен шофьор или надрусан и пил такъв. Аз затова уча щерката и на двете - ако някой реши да те вози пиян или да се прави на Фитипалди - молиш го да спре и слизаш. Но и ако на купон нещата почнат да излизат от контрол да си тръгва. Това не е никаква гаранция, разбира се, но все пак намалява риска в някаква степен.
Thursday Next
Цитат(Cury @ 22/08/2017, 22:24) <{POST_SNAPBACK}>
разни къси полички, прилепнали дънки, отворени деколтета и прочее стигат да се възбудят мераците на някой надрусан и подпийнал.

Мда, те и талибаните това казват. .
Cury
Цитат(rocco_george @ 22/08/2017, 22:29) <{POST_SNAPBACK}>
На 11 години колко от децата са опитни в запознанствата с други хора,колко от тях не са наивни?Колко от децата на 11 години чуват,осмислят и съответно успяват да се държат напълно според съветите и очакванията на родителите и близките си?Дали това 11 годишно момиче е могло да си представи,че това са последните му часове,че отива на среща със смъртта?А вие,които и тук насочвате вниманието си към убитото и го корите,че само си е виновно за смъртта,имате ли профили в социалните мрежи,колко големи са листите ви с приятели,колко от тях познавате реално,на колко от тях ще се доверите и въобще самите вие имате ли наистина „филтър“ за хората,с които общувате по един или друг начин?И доколко този ваш „филтър“ сработва?

Именно, защото 11 годишните са наивни, родителите трябва да ги контролират. Тук вината е на родителите, защото 3000 приятели от къде ли не, не се трупат от нормална кореспонденция на 11 години.
Никой не е казал, че самО си е виновно. Казваме, че самО е влязло в рискова ситуация, а вината е на родителите. Вина има имат и родителите на момчето разбира се, ама то май било и със СОП...
Аз нямам ФБ, от там нямам и нито един приятел и никъде не си поствам личните данни. И всичко товае, защото ми е много гъст филтърът. Толкова гъст, че никого не пропуска.
Thursday Next
Цитат(Cury @ 22/08/2017, 22:24) <{POST_SNAPBACK}>
П.П. И ако може да отбележа - не оправдавам изнасилването, а само обяснявам какво и защо става.
Първо, всеки знае как малките девойчета се гласят като по-големи и се скъсват да флиртуват и да се правят на отворени мадами, имитирайки каките, които наистина искат да ги изчукат. И второ, понеже са млади и неопитни не се усещат, че което минава безнаказано по бял ден може и да не свърши добре посред нощ, в компанията на надрусани и пияни момчетии от кой знае къде. Това е все едно да не правиш разлика дали те вози трезвен шофьор или надрусан и пил такъв. Аз затова уча щерката и на двете - ако някой реши да те вози пиян или да се прави на Фитипалди - молиш го да спре и слизаш. Но и ако на купон нещата почнат да излизат от контрол да си тръгва. Това не е никаква гаранция, разбира се, но все пак намалява риска в някаква степен.

Отговарям ти отделно на редакцията пост-фактум:

Изобщо не разбираш защо става. За изнасилването разсъждаваш точно като редовия ислямски фундаменталист - то не ставало, защото даден мъж е говедо без задръжки, което не разглежда жената/момичето срещу себе си като човешко същество с ненакърнимо право на живот и достойство, а защото момичето се било облякло "предизвикателно", разбираш ли. Типичните ислямистки мурафети - ако питаш някой имам, той също ще ти обясни, че жените трябва да се покриват от глава до пети, за да не изкушават и съблазняват мъжете. Изглежда никой не допуска, че мъжете пък от своя страна са длъжни да озаптяват по-низките си пориви.

Дори една жена да е гола срещу теб, това не значи, че си в правото си да ѝ посегнеш, ако ти покаже, че не е съгласна. Толкоз!
rocco_george
Цитат(Alexfield @ 22/08/2017, 23:03) <{POST_SNAPBACK}>
Ти колко приятели имаш във фейса?

Ами според статистиката,която фейса води са 680.
За около 100 от тях зная със сигурност,че са мои колеги от предишни и настоящи работни места,с които съм делила и деля поне по една трета от денонощието си.
За малко над 200 определено мога да кажа,че са мои роднини.
За едни 180 човека-мои съученици,учители и техните семейства,с които се познавам лично от години и общуваме по всякакъв начин.
За 100 човека зная,че сме се сприятелили покрай професията ми,но си е приятелство и на живо,не само в мрежата.
А за последните 100 това са хора,с които съм се запознала по форумите,във фейсбук или туитър.С повечето от тези хора общувам и на живо почти ежедневно.
Имам си „филтър“ за някои работи и не с всеки контактите са на ниво мои/техни тайни.
biggeorge
Да, вината е на родителите.
И на родителите на момчето, и на родителите на момичето.
Аз вярвам, че той е убил момичето, но го е направил като на игра и не мисля, че е способен да разбере какво е направил.
Не защото е луд, а защото не е дорасъл за това.
След 10 години ще осъзнава деянието си, но ще е късно да се поправи.
Не го оправдавам, просто и аз съм бил на 15 г., но за мой късмет никого не съм убил.
Благодарен съм за това на родителите си и на учителите си, и в някаква степен на средата около мен.
Тъжно ми е, че едно 11 г. момиче е мъртво заради една глупост.
Нейната, неговата, на родителите им, на обществото, което е неспособно да възпита правилно децата.
biggeorge
Разбрах какво имаш предвид. rolleyes.gif
Просто думите ти ми прозвучаха като произнесени от религиозен фундаменталист - християнски или мюсюлмански няма значение.
Прав си, че някои хора сами се поставят в опасни ситуации.
Примерно купуват си бързи мотори и после роднините им се чудят защо са умрели в катастрофа.
Или катерят високи върхове и умират от измръзване, или падане от ледник, или падане в пропаст, или от кислороден глад ...
Понякога жените се държат умишлено предизвикателно, за да дразнят сексуално мъже, с които знаят, че няма да направят нищо.
Правят го умишлено, за да ги тормозят. dry.gif
Викат им кучки. navikvane.gif
Ама не е нормално да изнасилиш някоя кучка, само защото се ебава с теб. huh.gif
Или да наръгаш някоя малка шматка, защото не иска да пуши с теб, там където ти искаш.
Както не е нормално и да ходиш насам-натам с нож.
Или да ръгаш хората с него, ако ти откажат нещо. malii.gif
Ако убивах всяка жена, която ми е отказвала нещо, което съм искал България щеше да е покрита с трупове.
Това е работата на родителите и обществото - да научат децата кои са границите, които не трябва да пресичат.
Децата трябва да бъдат научени да отстъпват в конфликтни ситуации, да бъдат толерантни и добри хора, да са способни на компромис.
А, не да са радикални. sad.gif
unguriano
Цитат(biggeorge @ 23/08/2017, 02:21) <{POST_SNAPBACK}>
Децата трябва да бъдат научени да отстъпват в конфликтни ситуации, да бъдат толерантни и добри хора, да са способни на компромис.

На теория е лесно. На практика, независимо от усилията и дали има такива, не е, smile.gif
Но за протокола си прав, де.
Alexfield
Ами ето: Ти имаш 4 пъти повече приятели във фейса от мен. Явно си се отворила за повече хора, докато аз - обратното. И пак имаш 4-5 пъти по-малко приятели от онази 11-годишна жертва. Пък ти отдавна не си на 11 години, нали?
Очевидно е, че в този случай има нещо нередно. И вината за това е на родителите на момичето.
Личинка
Малиии... аз съм само с 35, от които 5 дружки, останалите родА.
Cury
Цитат(biggeorge @ 23/08/2017, 02:21) <{POST_SNAPBACK}>
Ама не е нормално да изнасилиш някоя кучка, само защото се ебава с теб. huh.gif

Кой е казал, че е нормално? То и затова се случва рядко, а не всеки ден. Но се случва и затова кучките трябва да имат едно наум и да не дърпат дявола за опашката в неподходяща ситуация или с неподходящ човек.

Към един проблем може да бъде подходено от две страни. Съгласен съм с възпитанието в ненасилие, но от друга страна хич не вреди и възпитание за самосъхранение. Точно както хем има глоби и правилник за шофьорите, хем учим децата и да се оглеждат и да не скачат сляпо на пешеходната пътека.
biggeorge
Може би трябва да изясним защо някои деца имат много приятели в Интернет. huh.gif
Едни го правят, за да споделят информация с приятелите си и така да им спамят профилите.
Други го правят като компенсация за липсващ реален, социален живот.
Трети събират много приятели, за да се хвалят с това. wacko.gif
Всички деца с много приятели във Фейсбук имат някакви отклонения - предимно поведенчески.
При убитото момиче може би семейството й не й е обръщало достатъчно внимание, или са я тормозили в училище, или е била наркоманка, или ... какво ли не!
В последствие с израстването всичко се променя. rolleyes.gif
Стига обаче децата да преживеят този период.
Имал съм такива познати, които бяха едни на 15 г,, други на 20 г. а сега на 25 са съвсем различни. animatedwink.gif
И не искат никой да знае какви са ги вършили като тийнейджъри.
Но аз помня и няма да забравя. a4dff7b7.gif
biggeorge
Аз имам 15 приятели във Фейсбук от преди 10 години. a4dff7b7.gif
Но аз не съм социално активен, така че не съм критерий. huh.gif
biggeorge
Бий, за да те уважават или бий, за да не те бият? rolleyes.gif
biggeorge
От убийство до убийство има разлика. sad.gif
Когато дете убие дете е по-ужасно, отколкото когато възрастен убие възрастен.
Като 9 годишното дете, което уби 8 годишно дете с камък и преби 2 годишно дете с тротоарна плочка. sad.gif
Невръстният убиец пробвал да умори и 2-годишно дете
New
Защо да е по-ужасно убийството, извършено от дете?!
Децата нямат натрупан достатъчно емоционален и психологически опит, за да могат да осъзнаят какво деяние всъщност са извършили. Именно затова малолетни са наказателно неотговорни.
Shade
Цитат(Тарантула @ 21/08/2017, 09:20) <{POST_SNAPBACK}>
По-слаби сме чушки!!! Това го мислят мъжете още от край време оно. В много отношения сме по-силния пол, мани физически данни или телосложение.
Затова посягат.

Не посягат затова. От край време оно посягат, защото им се ебе. Макар и по-слаби като пол, разчитат на физически данни и телосложение. wink.gif
Shade
Цитат(biggeorge @ 21/08/2017, 05:53) <{POST_SNAPBACK}>

Тази поанта звучи като черноморски гларус на лов за дивеч по плажа. strah.gif
hristam
Цитат(biggeorge @ 24/08/2017, 01:07) <{POST_SNAPBACK}>
Може би трябва да изясним защо някои деца имат много приятели в Интернет. huh.gif

За да събират лайкове. Лично мен са ме канили поне десетина деца - и момичета, и момчета, предположих, че са приятели на мои ученици и така са стигнали до мен. По същият път могат да стигнат и до някой, който да злоупотреби с детското доверие, както се е случвало и както е и в този случай.
Личинка

И така си мерят популярността, с брой "приятели". Но само си представи колко ще е динамична страницата ѝ - всеки от тези 3000 души само по 2 активности на ден да има, това са 6000 поста, споделяния, тагвания, снимки, харесвания..., и ако се наложи да търси нещо от вчера, не ми се мисли...
biggeorge
По-ужасно е, защото не би трябвало деца да извършват убийства. no.gif
И не е вярно, че децата не осъзнават какво правят.
Децата много добре знаят, че постъпват зле, когато бият и тормозят други деца, възрастни хора или животни.
Знаят и че убийството е нещо много лошо.
Може да не го осъзнават както възрастните, но все пак знаят.
Nova123
Аз имам девет/9/ познати по Фейса, защо трябва да имам 170? - просто тти си разрешил на Фейса да ти ги прибавя.
Често се питам - защо ще трябва да имам непознат за приятел? - само по интереси или нещо подобно? пълна глупост.

...но тоя случай е по-особен...не само, защото са замесени и от двете страни деца, а защото и са намесени т.н. "други субстанции".
Nova123
Цитат(Cury @ 22/08/2017, 17:17) <{POST_SNAPBACK}>
Когато някой не иска да вдене какво да му се приказва???
Добре, че нямаш деца, че иначе кой знае какво ще им говориш. Ще казваш на дъщеря си сигурно да се прибира вечер сама по тъмните улички, да се качва в асансьор с непознати, да се вози на стоп, да ходи по купони с непознати, да си чати с педофили... И после ако и се случи нещо, естествено че нито ти, нито тя ще имате някакъв принос за станалото...

Аз съм минала през всичкото, което си изброил, докато съм била млада, и не съм слушала майка ми, която постоянно ми говореше срещу всичкото това. В кой е ВИНАТА?
Бай Ганьо
Ако беше станало нещо, ти кого би обвинила?
Само не ми казвай, че ще обвиниш себе си.
Защото няма да ти повярваме. smile.gif
Alexfield
Според мен версията с наргилето е подхвърлена. А реалната им цел да се скатаят някъде на скришно място е била съвсем друга. Всъщност каква е била целта им си го пише черно на бяло в лога на месинджъра и съдържанието му е добре известно на следствието, но не и на нас.

П.П. Не е нужно и ти да имаш 170 контакта във фейса, защото аз имам. А защо аз имам непознати хора в моите контакти - преценил съм и съм им разрешил да ме добавят. Аз съм пълнолетен, а не на 11.
Cury
Съзнават, че е лошо, но не знаят колко лесно от бодване става намушкване. И искал да сплаши на майтап, а станало убийство.
New
Знаят, разбира се, само че има голяма разлика между знание (теоретично) и познание (лична опитност) и точно за второто ти писах в предния си пост, че им липсва на децата. А то е истински важното.
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.