Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Крадливият манталитет на "Загадъчната" руска душа
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Shade
Състояние на сградата на бившето генерално консулство на Русия в Русе след изгонването на дипломатите, обявени за персона нон-грата.
Руските мародери с дипломатически паспорти в демонстрация на най-добрите руски маниери са ошушкали старателно дадената им под наем сграда, буквално са я изтърбушили отвътре. Изкъртени врати и кухненски шкафове, отмъкнати смесителни батерии на мивки и самите мивки...

Питето
То, шпионите им си пазеха касовите бележки от такситата, да си ги осребрят, та тези "дипломати" да не са от друга школа че очакваш нещо различно? Между другото евтино сме се оттървали. СССР-ските дипломати навремето що злато и каквото се сетиш с влаковете изнесоха и си стояха тук, а тези махнаха на цената на една оглозгана сграда. Добра сделка по мое виждане.
Shade
Цитат(Питето @ 19/01/2024, 14:05) <{POST_SNAPBACK}>
Добра сделка по мое виждане.

И аз намирам "сделката" за добра. Като нищо руските дипломати-мародери можеха с наглия си имперски манталит да разрушат цялата сграда. В "справедливо" възмущение, че "неблагодарните" българи са ги изгонили.
Което със сигурност щеше да бъде оценено високо от българските борци на фронта за доказване на всяка цена как поради отсъствието на поробителското крило на Русия, под което да се гушат нашенските русофилистици, днес България е по-зле от когато и да било.
Питай простичките нискообразовани хорица, примерно Бай Ганьо, да ти споделят задълбочените си "познания", придобити от слушане с вяра на просташките врясъци на Киро Брейка. Без да си задават каквито и да е въпроси. Просто попиват чутото като зомбирани.
Бай Ганьо
Цитат(Shade @ 20/01/2024, 22:49) <{POST_SNAPBACK}>
Питай простичките нискообразовани хорица, примерно Бай Ганьо, да ти споделят задълбочените си "познания", придобити от слушане с вяра на просташките врясъци на Киро Брейка.

Продължаваш да манипулираш.
Не аз слушам киро, а той ме цитира в канала си.
Сега ми даваш идея, защо ли пък да не го съдя за авторски права!
Има и един друг, дет е за съд. laughing.gif

https://youtu.be/sUdpfK3wFfs?si=rytx_oJyAlU5Mumj
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 20/01/2024, 14:40) <{POST_SNAPBACK}>
Продължаваш да манипулираш.
Не аз слушам киро, а той ме цитира в канала си.
Сега ми даваш идея, защо ли пък да не го съдя за авторски права!
Има и един друг, дет е за съд. laughing.gif

https://youtu.be/sUdpfK3wFfs?si=rytx_oJyAlU5Mumj

Напъваш се да манипулираш ти. При това доста несръчно.
Ако Киро те цитираше в канала си, видеята му щяха да са кратки тъпи лозунги, завършващи с емотикони. Това е, което предлагаш ти. Няма друго. Намери се само един напорист представител на простичките нискообразовани хорица да ломоти като хипнотизиран: "При внимателно и непредубедено четене на Бай Ганьо четящият неминуемо се учудва колко стойностна информация е пропуснал".

Наистина ти дадох идея, която ти се оказа неспособен да забележиш. Ето: "...без да си задават каквито и да е въпроси. Просто попиват чутото като зомбирани". Отново си пуснал видео с недодялан алтернативник, пробутващ на вяра необосновани внушения. Минаващи само при лековерни простички нискообразовани хорица, неспособни да си задават въпроси и да търсят отговорите им.
Mukaveev
Значи е верно.....замислих се тия там .....как си избират дипломатите, от къде ги събират , какъв им е критерия......
А може да са ги взели за отмъщение , бял шкаф да не видим ......баси и гаднярите сме.
Много интересно..... какво ти е в главата за да свършиш подобно нещо ....от научна гледна точка се интересувам.
Shade
Цитат(Mukaveev @ 23/01/2024, 14:00) <{POST_SNAPBACK}>
Много интересно..... какво ти е в главата за да свършиш подобно нещо ....от научна гледна точка се интересувам.

Нуждата, разбира се, малка и голяма нужда. В тази връзка се чудя дали не са отнесли и тоалетните чинии от сградата. Не е представен снимков материал от помещенията, където дори царят ходи сам...
Mukaveev
Не ми се вярва ........не може да е такова нивото.....
Това е някакъв Ужасон....
Shade
Цитат(Mukaveev @ 24/01/2024, 12:27) <{POST_SNAPBACK}>
Не ми се вярва ........не може да е такова нивото.....
Това е някакъв Ужасон....

А, как как тъй не ти се вярва, как да не може? Мислиш ли, че случайно (почти) целият свят (с изключение на Никодим) им се присмива на тези нещастни вехтошари?
Ето.

И тук:
Glo
националната сигурнос на света е застрашена, по-предвидиливите хора вече сме си заварили пералните и сушилните за пода, от друга страна човек няма нужда от кран батерия за да пие вода, нито от тоалетна чиния за да си свърши работата, все още не виждам световния ред да е застрашен от появата на нов световен ред, правя постоянно анализи на базата на умален космически модел – правя един дървен куб и вътре извайвам модела на работа на вселената който модел в действие ще може да предвиди всички събития в бъдеще, нещо като изкуствен интелект но базиран изцяло на физическите закони, като я завърша тая кутия и почне да работи тогава ше се изяснят повечето неща, преди време пророкувах импийчмънт за президента Радев, това ше е капката която ше прелее световното положение, импийчнат ли го – светът ше пропадне вдън земя, ше мога и магии да развалям , засега съм поставил един бутон на кутията за старт, ше поставя и втори финален който с едно натискане ше приключи съществуването на тая вселена, писна ми да чета и да гледам новини, колко време мина от ковида? цели четири години w00tbrows.gif времето си лети, реално нищо ново не се случва, стареем в стерилна среда и се дезинфикцираме с кой квото докопа, христяните поне са в постоянно очакване на GOD-о да долети да ги грабне на небето и да изтреби целия свят с голямата си любов, само да успея да завърша кутията и да я включа да работи и тогава дори и да долети, няма да намери земята щото ше я преместя в друга вселена да си воюваме на спокойствие и да мрем необезпокоявани от никого но с много по-високи пенсии, az takovata.gif чесно да ви кажа – не си вярвам и думица, но някой трябва да каже истината за световното положение, гледам че Мукавеев се колебае на чия страна да застане, успешната формула е когато се колебаеш – заставаш на някоя трета страна! sunbathing.gif

Добрутро пичове, 770d4fd976.gif за вас не знам, но мене ме чака много тривиална домакинска работа, с подобни занимания нямам кой знае какви шансове да променя света но поне се опитвам, имам и други секретни идеи, но са секретни засега, хората само това и чакат и хоп – да ти откраднат идеята, сещате се там как е по филмите – по идея на едикой си крадец, опенхаймер е най-тъпия филм който съм гледал, барби по-бива от него, виж Убийците на цветната луна е шедьовър 245.gif
Питето
"Когато всички мислят еднакво, значи никой не мисли достатъчно." Та и ти и Брейка еднакво го мислите... (добави си правилната иконка сам).
Mukaveev
Това не е верно,........това е скрита камера.....
Как може .....тия са на някакви тежки лекарства....
Glo
а защо нищо не казват по телевизията за бунтовете на черните негри последните дни в щатите и по - спецялно в щата Тексас - сега пък се бунтуват против рекламите за избелване на зъби, понеже били расистки w00tbrows.gif
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.