националната сигурнос на света е застрашена, по-предвидиливите хора вече сме си заварили пералните и сушилните за пода, от друга страна човек няма нужда от кран батерия за да пие вода, нито от тоалетна чиния за да си свърши работата, все още не виждам световния ред да е застрашен от появата на нов световен ред, правя постоянно анализи на базата на умален космически модел – правя един дървен куб и вътре извайвам модела на работа на вселената който модел в действие ще може да предвиди всички събития в бъдеще, нещо като изкуствен интелект но базиран изцяло на физическите закони, като я завърша тая кутия и почне да работи тогава ше се изяснят повечето неща, преди време пророкувах импийчмънт за президента Радев, това ше е капката която ше прелее световното положение, импийчнат ли го – светът ше пропадне вдън земя, ше мога и магии да развалям , засега съм поставил един бутон на кутията за старт, ше поставя и втори финален който с едно натискане ше приключи съществуването на тая вселена, писна ми да чета и да гледам новини, колко време мина от ковида? цели четири години

времето си лети, реално нищо ново не се случва, стареем в стерилна среда и се дезинфикцираме с кой квото докопа, христяните поне са в постоянно очакване на GOD-о да долети да ги грабне на небето и да изтреби целия свят с голямата си любов, само да успея да завърша кутията и да я включа да работи и тогава дори и да долети, няма да намери земята щото ше я преместя в друга вселена да си воюваме на спокойствие и да мрем необезпокоявани от никого но с много по-високи пенсии,

чесно да ви кажа – не си вярвам и думица, но някой трябва да каже истината за световното положение, гледам че Мукавеев се колебае на чия страна да застане, успешната формула е когато се колебаеш – заставаш на някоя трета страна!
Добрутро пичове,

за вас не знам, но мене ме чака много тривиална домакинска работа, с подобни занимания нямам кой знае какви шансове да променя света но поне се опитвам, имам и други секретни идеи, но са секретни засега, хората само това и чакат и хоп – да ти откраднат идеята, сещате се там как е по филмите – по идея на едикой си крадец, опенхаймер е най-тъпия филм който съм гледал, барби по-бива от него, виж Убийците на цветната луна е шедьовър