Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Киро Брейка и Киро Скалата
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Alexfield
Понеже Баето се пише голям познавач на тези двамата, бих искал да запитам:
Какви положителни и полезни тези защитава всеки един от тях?

Киро Брейка беше рекламен инфлуенсър на партия Величие и успя да убеди поне 5% "суверен" да даде гласа си за тях. От друга страна "най-великото" постижение на партия Величие до момента е изграждането на т. нар. "Исторически парк" в село Неофит Рилски, който се оказа най-обикновена финансова пирамида. Киро Брейка открито агитираше да се наливат средства в тази финансова пирамида. Това положително и полезно ли е?

Цитат(Бай Ганьо @ 01/08/2024, 09:24) <{POST_SNAPBACK}>
Така ли!
Ти и киро брейка тогава си гледала, колкото и скалата.
Демек хич.
Огромното ви високомерие пречи поне да видите за какво говорят тези хора.
Но иначе имате винаги мнение.
И то е най-правилното разбира се.

Специално за Баето: Не пускай клипове на Киро Брейка и Киро Скалата, които ние да гледаме. Напиши със свои думи, защо смяташ че те са полезни и положителни и как и с какво допринасят за просперитета на България. Също така плахо се надявам, че Баето не бърка просперитета на Ебелин Михайлов с просперитета на България.
Glo
седя и се чудя как най-правилно се произнася Бай Ганьо на британски - Бей Генио или Баш Гейньо tongue.gif laugh.gif
Бай Ганьо
Цитат(Alexfield @ 01/08/2024, 11:56) <{POST_SNAPBACK}>
Понеже Баето се пише голям познавач на тези двамата, ...

Въобще не съм споменавал скалата, даже и не знаех кой е, докато Четвертакова не го въвлече в разговора.
Киро Брейка е прав за много неща, едно от които е, че този народ не заслужава нищо добро.
Ето и ти споменаваш, че е пирамида.
Аз мисля, че не е.
Просто Ивелин е избрал неподходяща идея за инвестиция.
Исторически парк.
Кой се интересува от история!
С неговите възможности да убеждава хората да го следват би могъл да направи великолепни неща.
Ако е атракцион някакъв за деца и възрастни от сорта дисни ленд - да.
Би успял.
И ако проекта му тогава е печеливш и инвеститорите доволни, пак ли ще е пирамида?
Thursday Next
Понеже Ганев съвсем правилно заключи, че не съм ги гледала, искам да уточня: това не означава, че не съм чела какви ги диплят. Сега, специално за него, си припомних, и наистина откривам разлика. И двамата са безбрежно тъпи, но единият е И луд. Цитирам:

Цитат
Те разпиляват нарочно семействата, да няма семейства.
----
Накичена си отсякъде, нищо ни моа да праиш, ни моа да готвиш.

Цитат
За нас съвременните хора излекувани от болестта на Идоло-Поклоничеството - Езичество, след хилядолетия - Кръщение със Светия Дух, чрез Иисус Христос , НЕ може да проумеем древните времена в Елада.
-----
Сократ, убит от Атинската ДЕМОНокрация.
-----
Жената е дете, което лесно дявола краде❗️
Всяка клетка в мен се очарова от това Създание, на Бог❗️
Понякога с часове не мога да откъсна поглед от този магнетична красота❗️
Жената пръска невидими стрели с които мъжките сърца лови❗️
Без нея трудно се изправям и слънцето не ме огрява ❗️
За мен жената е вдъхновяваща компания
с нея мога да прекарвам всеки миг в този свят на тежък мрак и адски изпитания ❗️
Помнете братя, чуйте тайната добре, пазете тези ангелски създания от вся Зло и гАД в този земен Ад,
защото слаба и мека е и вятъра я хвърля лесно в НЕприятелски обятия ❗️
Гответе се за този тежък кръст, който се носи леко ,
ако по Бог се водиш и Истина гониш❗️
Добре е земните си сили по Бог да подредиш
и с търпелива мъдрост , над тази люлка на живота ти да бдиш ❗️

Ганев, ти верно ли си въобразяваш, че ще седна да гледам видеоклипове, в които се ръсят такива простотии, и че ще мога да науча нещо полезно и смислено от тях? Какво точно? Или, понеже ти откриваш себе си в тия безсмислени бръщолевеници, то това значи, че те отразяват болшинството българи?
Бай Ганьо
От кого са тези цитати?
Glo
Цитат(Бай Ганьо @ 01/08/2024, 15:10) <{POST_SNAPBACK}>
От кого са тези цитати?

от надполковник Марков laugh.gif
Alexfield
За момента ще ти призная, че написа повече свързана реч от Потребчика. hat.gif
Утре ще ти отговоря по същество.
Потребител
:.)

... ужасно удобна ситуация - когато обидата се превръща във вина …

... Алекс, приятелю, умът ти е така спокоен, уравновесен и почти не използван :.) ...

- - -

... сега, прави впечатление, че модераторите на това малко но! сплотено място системно си позволявате да обиждате участниците ... изопачаването на потребителското име в негативна конотация например е обида ...

... Алекс, давам ти възможност да докажеш, че правилата важат за всички! ... защо не се накажеш с 25% за обида на участник? ...

Приятен ден, приятелю!

Бай Ганьо
Не е проблем гущерът да си отхапе опашката. grin.gif
Аз имам 25% които ме дразнят, защото бях наказан неправомерно.
Заслужавам по-сурови наказания за други изцепки,
но се чувствам спокоен, че няма да ме изгонят, защото в мое присъствие те се чувствали значими. laughing.gif
Glo
бе Бай Ганьо, ти с тее твойте постинги по много странен начин успяваш да ĸoмбиниpaш пapaдoĸca нa Bигнep c тeopeмaтa нa Бeл! да не излезнеш някой шибан вишис и ти? 292.gif
Buitenlander
Цитат(Потребител @ 02/08/2024, 09:13) <{POST_SNAPBACK}>
... сега, прави впечатление, че модераторите на това малко но! сплотено място системно си позволявате да обиждате участниците ... изопачаването на потребителското име в негативна конотация например е обида ...

Знам че езиците са ти сила laugh.gif , но да вметна за протокола, че в руския език наставката “чик” се използва за образуване на умалително и не носи никакво негативно послание ( например “поцелуй” - “целувка” , “поцелуйчик” - “целувчица “, “писюн” - “пишка” , “писюнчик” - “пишчица” и т.н ) . Сега, ако ти лично възприемаш използването на наставки от братския руски език като негативна конотация, ще бъде добре да обясниш защо мислиш така smile.gif
Alexfield
ОК, ще ги махна, щом те дразнят толкова много.
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 01/08/2024, 05:02) <{POST_SNAPBACK}>
Киро Брейка е прав за много неща, едно от които е, че този народ не заслужава нищо добро.
Кой се интересува от история!

Е, този път конкретно си дал "другото мнение". Мнението на твоя учител Киро Брейка. Който е "прав за много неща" и по-конкретно, че целокупният български народ не заслужава нищо добро. Българите не се интересуват нито от история, нито от география. А щом Киро Брейка го е казал, значи е така. Само по себе си, мнението му има силата на доказателство.

За кои още неща е прав Киро Брейка? Защо не ги изредиш тук? След като толкова много му вярваш, не би трябвало да имаш затруднение да ги посочиш. Дай сега да видим от какво по-конкретно се интересува целокупният български народ. Освен, разбира се, от работа като комсомолски секретари (каквито са били и родителите на всички българи, които не вярват на идола ти). Какво друго, освен, разбира се, задължителното наливане със шлокавица до свличане под масата? Няма нищо друго в ежедневието, от което да се интересуват българите, нали? Само толкова.
Бай Ганьо
wavetowel2.gif
Потребител
:.) ... тоя отново неразбрал ...

... къде съм написал, че съм се обидил? ...

... похвално е, че си последвал съвета и си купил и речник към книжките! ... браво! ... сега остава да си купиш и древногръцки митове и легенди /учебно помагало за 4-ти клас/ :.) ...

- - -

... ще се опитам да обясня - честно казано не е интересно какво точно Гугъл образование ти диктува между двете гънки ... [за да схванеш] ще опитам в прав текст - изопачаването на потребителските имена е обидно незачитане на вътрешния ред ...

... точно на роботите не съм очаквал, че трябва да се обяснява възпитателното значение на реда ... противното е плоскостта на хаоса ...

... пример ще ти дам - представи си, че направят каламбур от твоят ник и дебил? ... не е като да се открие някаква страшна тайна, но е крещящо насилие над реда и морала, обидно към правилата и за това никой възпитан участник не го прави! :.) ...

- - -

... бай дъ уей, на теб също ти се дава възможността да си дигнеш негативната карма с 25% ... всичко в интерес на "усещането" за справедливост! :.) ...

хепи фрайдей чик!
Buitenlander
Цитат(Потребител @ 03/08/2024, 12:52) <{POST_SNAPBACK}>

... - изопачаването на потребителските имена е обидно незачитане на вътрешния ред ...

... бай дъ уей, на теб също ти се дава възможността да си дигнеш негативната карма с 25% ... всичко в интерес на "усещането" за справедливост! :.)

Разбрах, трябва да не пиша бързо, понеже явно четеш бавно smile.gif , а с разбирането имаш още по-големи проблеми…

Първо, може ли да ме цитираш, къде точно съм написал че си се обидил? Препрочитайки поста ми, препоръчвам тълковен речник на българския език, търсиш значението на думичката “ако” , с ударение на “о”

Второ, тук виждам известна еволюция на мнението ти : “ изопачаването на потребителските имена е обидно незачитане на вътрешния ред”
не е съвсем същото като : “ ... изопачаването на потребителското име в негативна конотация например е обида ...”
Във връзка с това, мога ли да те помоля да покажеш къде във форумните правила пише че “изопачаването на потребителските имена без негативна или обидна конотация е незачитане на вътрешния ред” . Ако успееш да се справиш, ще дадеш основание да бъдеш наказан, понеже постоянно се обръщаш към колежката Thursday Next с “Четвъртък” или “Четвъртъкова”, което според собствените ти (засега недоказани) твърдения е “обидно незачитане на вътрешния ред.

Давай, Потребчик, дерзай smile.gif
Thursday Next
Цитат(Бай Ганьо @ 01/08/2024, 14:10) <{POST_SNAPBACK}>
От кого са тези цитати?

Горните са от видео на единия, долните са от фб стената на другия. Познай кой кой е. animatedwink.gif
Thursday Next
Цитат

====== След като не си се обидил, за каква обида искаш някой да се самонаказва?

Ти съвсем взе да изнагляваш с това настояване за наказания, при положение че до тоя момент три пъти си нарекъл друг потребител надрусан олигофрен и четири пъти - дебил, и си бил подминат. Той също не се обижда, защото не му пука и грам за твоето мнение, а и няма да го чуеш да се оплаква и да мрънка за наказания, щото за разлика от теб не е поплювко. Но понеже твоето дебелоочие прекрачи санитарния минимум и взе да си правиш устата за наказания, ще получиш. Дано се научиш, че който живее в стъклен дом, не трябва да мята камъни.
Питето
Абсурд. Няма начин сам да си прецака основен похват в пропагандата — изопачаване на името на опонента. По-скоро се опитва да пробута тезата, че когато друг го прави спрямо него е наказуемо, а когато той го прави е правилно. Сещаш се, "по-равен от останалите".
Бай Ганьо
Първото е от киро брейка и не виждам какво те възмущава, макар извадено от контекста.
Тъй като виждам, че имаш негативно мнение за него, изгледай Евгени Минчев при Карбовски.
Там се говори за същото, но по интелигентен начин.
Нали сте естети, може пък да разберете какво искат да ви кажат простите кат нас.
Линк не давам, защото ми е забранено. grin.gif

ПП За второто не коментирам, защото този така наречен скалата ти го вкара в разговора.
Дали съзнателно или не, ти си знаеш защо го направи.
Thursday Next
Цитат(Бай Ганьо @ 03/08/2024, 22:59) <{POST_SNAPBACK}>
Първото е от киро брейка и не виждам какво те възмущава, макар извадено от контекста.
Тъй като виждам, че имаш негативно мнение за него, изгледай Евгени Минчев при Карбовски.
Там се говори за същото, но по интелигентен начин.
Нали сте естети, може пък да разберете какво искат да ви кажат простите кат нас.
Линк не давам, защото ми е забранено. grin.gif

ПП За второто не коментирам, защото този така наречен скалата ти го вкара в разговора.
Дали съзнателно или не, ти си знаеш защо го направи.

Евгени Минчев при Карбовски? А вредни кой ще ми даде, за да го изгледам това? laughing.gif

Не ме и възмущава даже, просто случайно хванах пример за тъпоумно плюнчене с неизвестните зловещи "те" и някакви малоумни хипотези, което драска по повърхността и изобщо не прави опит да анализира проблема с "разбитите семейства" в дълбочина. Малко не схващам и логиката ти: като сме естети, ще разберем Евгени Минчев, защото ... и той е естет? Странна представа имаш за естетика. Както и за интелигентност.
Знам си, и го казах вече - съвсем несъзнателно. Лесно беше да объркам хора с едно и също първо име и различни прякори, под които се подвизават. Особено ако ръсят тъпотии от еднакъв калибър.
Бай Ганьо
Цитат(Thursday Next @ 04/08/2024, 12:14) <{POST_SNAPBACK}>
Евгени Минчев при Карбовски? А вредни кой ще ми даде, за да го изгледам това? laughing.gif

Ето за това говоря.
Самочувствието ви мяра няма.
Thursday Next
Цитат(Бай Ганьо @ 04/08/2024, 13:35) <{POST_SNAPBACK}>
Ето за това говоря.
Самочувствието ви мяра няма.

Тук изобщо не става дума за самочувствие, гнуслива съм просто. От Карбовски струи рядка душевна нечистоплътност. Гледала съм го, съставила съм си мнението не по чужди приказки, а по това, което съм видяла.
Колкото до самочувствието - ти в качеството си на какъв точно определяш къде е мярата на самочувствието? Не знам кои сме тия "ние", предполагам тия, дето ти противоречим и излагаме пълната несъстоятелност на глупостите, които ръсиш. За другите не мога да говоря, мога да ти кажа аз на какво си градя самочувствието: никой не ми е правил подаръци в тоя живот. Налягала съм си парцалките и съм се преборвала за всичко: гимназията, университета, работите, които съм работила досега. Всичко е било с приемни изпити и с конкурси, на които очевидно съм се справяла добре. Достигнала съм едно доста прилично ниво в професията си. Работодателят ме цени, колегите - също. И идваш ти и ми обясняваш, че самочувствието ми нямало мяра? От позицията на какъв точно?
Тая мантра, дето я повтаряш с това срамотно самочувствие, дето сме го завъдили, много силно напомня на късния соц. Тогава изтъкнатите представители на работническата класа обвиняваха всеки, когото сметнеха за подозрително образован, в "прекалено самочувствие". Ако си такъв върл антикомунист, за какъвто непрестанно се мъчиш да се пробуташ, що въртиш едни и същи тъпи лафчета от соца? Оттогава насам хептен ли нищо не научи?
Glo
Цитат(Бай Ганьо @ 02/08/2024, 18:15) <{POST_SNAPBACK}>
wavetowel2.gif

видя ли бе Бай Ганьо, аз като разправях тука колко много е добър Алекс, вие правехте някви странни физиономии, иди кажи после, че нямам усет за добрите хора sunbathing.gif

това е така защото и аз съм много добро пишлеме az takovata.gif
Glo
Бай Ганьо просто се опитва да наложи собствените си илюзии над живота, но не трябва човек да му обръща чак толкова голямо внимание, всеки го прави това! но като вземем предвид, че и самия свят е илюзорен, излиза че се води битка една илюзия против друга, само си хабим напразно силите, умните хора умеят да се поддават на илюзиите и да ги ползват като инструмент, в противен случай ше разбият своите си!!! хора, ползвайте наготово дадеността на истинските илюзии щото само те са действителни, религиозните шапшали живеят с илюзията, че бог постоянно ги мисли и го е грижа за тях smile.gif малките хорица живеят с илюзията, че политиците ги е грижа за тях и непрекъснато мислят как да им вдигнат доходите и пенсиите, това е страшно но този страх е толкова сладък, въртележка от която не падаш, а трябва! страха от падане е страх от падение! sunbathing.gif в случая няма нищо страшно щото падението е именно освобождение, падналия сатана се е освободил от божието иго, падналите ангели са се освободили от вечното си робство, падналите адам и ева се освободили от наложената им човешка ограниченос, само един пълен дебил може да съжалява за загубените си окови, бог се подбъзиква с нас – познай истината и тя ще те направи свободен! ама верно ли бе, господи? ами верно е бе чада мои, ако ти върши работа е верно! ти Гло винаги си бил като бог, винаги гледаш на нещата отгоре от небесна гледна точка, пък Бае ти Ганя се оплел като кренвирш в социалистически макарони и няма измъкване, абе тежи му на човека в новата му черна илюзия, старата му липсва затова единия му крак все в миналото, все при родителите, все търси хорските корени там! бе те не са ни родители бе Бай Ганьо, те са илюзорен магнит за привличане, умните хора като мене го обръщат наобратно за да ги отблъсква, бог да не би да си е създал родители? бог не е тъп! закво са му? да му кукуригат само на главата – я са виж бе, къв бог си ти? всичко оплескваш! няма родители , няма проблем, поуките са между редовете а Бай Ганьо умее да чете между тях, поне така твърди де, кой го знае в действителнос дали изобщо може да чете и да разбира прочетеното, абе има хора неграмотни и пак могат да дишат и да ходят, че и да нацвъкат поколения щото и те спазват божията заповед да се плодят и да се множат и без да се чували за библията и за Отеца, това беше днешната ми сутрешна будителска проповед която не е по-лоша от коя да е религиозна, просто похватите ми са различни, библейския бог е триединен, моя похват е тристепенен sunbathing.gif
Thursday Next
Гуруто на "Меден рудник" си ти. notworthy.gif
Цитат
като кренвирш в социалистически макарони

Начи, душа, грех ти на душата, ако не си събираш и пазиш някъде творенията! Таа изящна словесност трябва да се съхрани за поколенията! laughing.gif
Потребител

... доообър вечер на зайчетата! ... активност кипи тук :.)

- - -

... оооу 75% ... защо не ги направим направо 200? ... ха ха ха :.) ...

... или "форумен идиот" във визитката, което подчертава богоизбраната природа на администрацията? ...

... и къде видя скъпа, че съм "мрънкал"? ...

- - -

... сега, първо към оня смешник рицаря на печалния образ:

къде във форумните правила пише че "изопачаването на потребителските имена без негативна или обидна конотация е незачитане на вътрешния ред"...

?!?

... човече, я прочети още веднъж какво си написал! ... имаш ли поне бегла представа за какво иде реч? ... че и си ме сложил в кавички все едно е мое писание?! ... не разбирам на какво се надяваш - нали два поста по-нагоре всеки може да види "цитатчето" ти?! ...

... приемаме, че отново не си разбрал ... но! не се тревожи! ... никой не очаква чудеса от представянето ти ...

... бай дъ уей, "Четвъртък/Четвъртъкова" е наименование от едно друго място ... теб те нямаше тогава ... мило напомняне за едно по-цивилизовано и нормално време ... време от преди недоклатените фашисти да открият Интернет ...

... второ, Четвъртък, приятелски съвет ако позволиш, т'ва какъв мъж мъжествен е нашия дебил е информация, която може да запазите за между вас си ... никой не се интересува ...

... и последно, би ли посочила мила, къде и кого точно съм нарекъл "олигофрен" "дебил" и /пропуснала си/ "фашист"? ...

... бих оценил директен цитат и пример ще ти дам - "Гло е дебил" или "Гло е олигофрен"*, а не твоя интерпретация на какво съм искал да кажа ...

... сега, ако не посочиш такъв цитат, ще приема че съм несправедливо обвинен, че и наказан /обърни внимание - не споря с администрацията/ и в такъв случай ще те помоля учтиво да си дигнеш и ти 25% наказание за злоупотреба с власт :.) ...

... хев а найс дей чик!

- - -

*Гло, копеле, респект! ... на сър Тери, дълбок поклон и се извинявам, че цяла седмица не съм писал - методичку из Кремля не прислали :.) ...

п.п. ... вечна слава на героите и т.н., практиката е показала, че когато води жена, мъжете около нея страдат :.) ...

и весели петъци на групичка!

Shade
Цитат(Потребител @ 09/08/2024, 03:40) <{POST_SNAPBACK}>
... и весели петъци ...

Горният трактат представя жанра плачливи оправдавания от категорията "ученичка на урок", нали?
Добра инициатива!
Бай Ганьо
Матроската пак се появи. laughing.gif
Buitenlander
Цитат(Потребител @ 09/08/2024, 12:40) <{POST_SNAPBACK}>
….методичку из Кремля не прислали :.) ...

А, Прогнозата се появи laugh.gif …. споделете някои Ваши виждания за зачистването на Курска област, моля …. laugh.gif
Бай Ганьо
Аз пък очаквам украйна да се справи с русия за 3 дни. laughing.gif
Питето
Абе и в Кремъл се надяват да е бързо и безболезнено, обаче ще им се получи както винаги — гадно, но за сметка на това продължително. Както наборната служба.
Бай Ганьо
Та аз какво казвам!
И ените и другите кат ние и македонците.
Същите боклуци.
Питето
Сваляш гарда. От "всички са маскари" слизаш до "всички са боклуци".
Buitenlander
Цитат(Бай Ганьо @ 14/08/2024, 15:38) <{POST_SNAPBACK}>
Аз пък очаквам украйна да се справи с русия за 3 дни. laughing.gif

Това, което направиха украинците до сега, вече е чудо. Така че, тъпашки опити за сарказъм не променят нищо.
Бай Ганьо
Недей така.
И ние правихме чудеса.
Кой обяви война на америка, а! laughing.gif

ПП ся проверих: че и на Великобритания даже laughing.gif
Buitenlander
Цитат(Бай Ганьо @ 14/08/2024, 23:40) <{POST_SNAPBACK}>
Недей така.
И ние правихме чудеса.
Кой обяви война на америка, а! laughing.gif

ПП ся проверих: че и на Великобритания даже laughing.gif

Искаш да кажеш че резултатите са сходни, или просто се чувстваш длъжен да отговориш? Не те разбирам.
Alexfield
Ами както винаги не казваш нищо. Може да си мислиш, че казваш нещо, но не е така.
Първо да уточним:
Българите като кои боклуци са: Като руснаците или като украинците?
Македонците като кои боклуци са: Като руснаците или като украинците?

После ще имам още уточняващи въпроси. Ама хайде: едно по едно, че да не ти идва сложно.
Бай Ганьо
Не бях ли ясен!
И украинци, и руснаци, и българи, и македонци са боклуци.
Еднакви са.
Shade
Цитат(Alexfield @ 15/08/2024, 04:22) <{POST_SNAPBACK}>
Ами както винаги не казваш нищо. Може да си мислиш, че казваш нещо, но не е така.
Първо да уточним:
Българите като кои боклуци са: Като руснаците или като украинците?
Македонците като кои боклуци са: Като руснаците или като украинците?

После ще имам още уточняващи въпроси. Ама хайде: едно по едно, че да не ти идва сложно.

Всъщност казва нещо. Самодекларира се като по-умен от всички останали вкупом, въз основа на което прави прогнози, сертифицирани с дебилен емотикон. След което се снабдява с пуканки и чака прогнозите му да сбъднат. Та да се "присмива на зомбираните". Чака "шоуто", демек "голямо очакване на чашка и кръчмарска маса". Зомбираните са всички останали, освен него и още няколко интелектуално недоносени сподвижници-алтернативници от форума (т.нар. от него "единствените мислещи"), споделящи вятърничавите му "виждания", реещи се на течението.
Забавният момент е как до този момент нито една от документираните му прогнози не се е сбъднала. Но той не спира да бълва нови празнословни прогнози. "Луд умора няма" - както сам твърди.

Ганьо, нещо да споделиш за коефициента си на прогнозна познаваемост? Или пак ще замълчиш като посран задник, а утре отново ще пуснеш ни в клин, ни в ръкав, някоя кратка едноредова клиширана тъпотия плюс емотиконче? wink.gif
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 15/08/2024, 06:40) <{POST_SNAPBACK}>
Не бях ли ясен!
И украинци, и руснаци, и българи, и македонци са боклуци.
Еднакви са.

С изключение на теб, нали? В противен случай нямаш да си способен на толкова задълбочена преценка.
Glo
ден побеГа, ден побеГааааа laugh.gif

Glo
wiggle.gif laugh.gif

Glo
sunbathing.gif

Alexfield
Ясно. Както обикновено просто дрискаш срещу вентилатора, за да можеш оцапаш повече и навсякъде.
Нямам повече въпроси.
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.