Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Освобождаване на място
Форум АБВ > Служебни > Служебен форум
нищ по дух
Здравейте!
Може да изтриете всички теми, които съм пуснал, не само тези, които са предвидени.
Нека има още малко свободно място.

С най-добри пожелания!

https://youtu.be/rBXRMEZCNJA

Glo
ааааа, разбрах сега що са сгънали форума, ше трият значи теми до 2020 година biggrin.gif нека да трият, народа е написал купища безмислени дивотии, простотии, лъжи и измишльотини най-вече в христянския раздел, ми късно видях съобщението на любимата ми кака админа, бате алекс също ми е любимец, но не повече от адмирала wub.gif сигурно после пак ше го разгънат форума в цял размер както си беше преди , Амин biggrin.gif
Alexfield
Регистрираните потребители могат да четат всички написани глупости, а нерегистрираните - само една малка част. И с къщите е така. Ако погледнеш през прозореца отвън, не можеш да видиш, какво има в мазето...
Гост
Цитат(Alexfield @ 10/04/2025, 18:48) <{POST_SNAPBACK}>
Регистрираните потребители могат да четат всички написани глупости, а нерегистрираните - само една малка част. И с къщите е така. Ако погледнеш през прозореца отвън, не можеш да видиш, какво има в мазето...

Само в Х-форум ли ще се трие, защото там е съобщението?
Alexfield
Да.
green mile
Цитат(Alexfield @ 11/04/2025, 13:58) <{POST_SNAPBACK}>
Да.

Значи в Литература, примерно, няма да се трие.

Правилно ли разбирам?
Thursday Next
Цитат
ааааа, разбрах сега що са сгънали форума

А на тебе за кво ти е разгънат, нали си имаш профил и си виждаш всичко? svirkam si.gif

Кум Лисанееее ... a4dff7b7.gif
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.