ей Леооон, наздраве
тее дебили що ли не пишат по темата ? хехе! мноо работа, мноо ангажименти, загубих си цели 4 часа оня ден заради двама имбецили да ми боядисат вратата на гаража за безумно количество пари, лепнах голяма лепенка спирането забранено с един голям паяк дето дига коли, остана да тонирам тъмно сива фасадна боя да боядисам мазилката около вратата, четри часа загубих да вися докато тее идиоти боядисват и позамазват малко отронена мазилка, 4 часа ми дрънкаха за секс, ибане, и сгодни женици дето опънали по разни домашни обекти, единия все напираше да го вади от крачола като минеше някоя мома наоколо

, другия през пет минути ме питаше дали има нещо свястно за ибане в района

,
измуфтиха ми десетина бири, трийстина кафета, изпушиха ми една кутия цигари за още един куп пари, изгоря ми подсветката на хубавия ми телевизор и напрайх една глупос, реших вместо да го дам на сервиз , да си купя един нов евтинджос за временно ползване и се натресох с един HD Ready, вади ужасно тъпа картинам но ше го изтърпя няколко месеца, че мноо разходи ми се насъбраха, не съм някой доктор в германия като Тарабас да вадя по 10 000 евро на месец,

харчих и като луд за непотребни тъпотии и деликатеси и дрога, най-мноо мразя да давам пари за храна
взех да си пресмятам положителните и отрицателните качества и установих, че положителните ми са нараснали с около двайсе процента, пък отицателните ми са нараснили и те с трийстина процента, отде са ги взели тее проценти – не знам, явно от някои от другите ми качества, седнах си налях една водка и написах едно литературно произведение типично в мой булшитски стайл, май и неска ше изкарам деня с малко дрога, пък от утре край!
лайф из лайф, дееебаживеех си живота все във къщи
ту всяка нощ ту всеки ден
и нямах куче да се мръщи
и нито котка за кадем
повярвах си, че съм скептичен
понеже имах свобода
но бил съм толкова драстичен
от росна сочна суета
следях редовно за съдбата
и за духовните неща
гадаех как си ни премята
какво насън ми обеща