Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Мъх в пъпа
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Тарабас
Днес с умиление си спомних за времената когато гледах като дете Всяка неделя и репортажите от рекордите на Гинес. Та тогава един англичанин спечели награда, повеже беше събрал около 200 килограма мъх от пъпа си. Това в течение на много години. Точно тогава ми направи впечатление, че и аз имам мъх в пъпа. Редовно и до днес се събира. И до сега обаче не мога да схвана, как така се събира мъх там. Другото, което ми прави силно впечатление е, че когато нося потник се събира много повече мъх в пъпа.

Имате ли мъх в пъпа?

Или други интересни научно-популярни феномени, които вие сами сте наблюдавали или предполагате и за които можете да разкажете и да вдъхновите новото поколение?
ЕксГорски
Цитат(Тарабас @ 15/06/2025, 11:09) <{POST_SNAPBACK}>
Имате ли мъх в пъпа?

Не!
Не нося потник! crying.gif
Питето
"Шведски крале" animatedwink.gif
Тарабас
Е не, е как няма да носиш потник?! Горски, притесних се!
Alexfield
Ми то ние, киборгите нямаме пъп... Затова и нищо не се събира.
В ушите е друга работа. Там има. Предполагам, че е грес. Иначе сигурно ще ми ръждяса тъпанчето, знам ли... 292.gif
Glo
ретро хелоуийните май таа година празнуват 130 години от основаването си 770d4fd976.gif

големи сладури дееееба, от хамбург са, съвсем близо до готиното дворче на Тарабас biggrin.gif

винаги съвършено перфектни beerchug.gif

https://www.youtube.com/watch?v=88Nn7CIpmWQ...ingPhoenixMusic

Glo
Squid Game: Season 3 501.gif worshippy.gif

мноо як бе, бегайте да го гледате, малко се бех разочаровал от втория сезон и не очаквах кой знае какво, но тоя път се насладих на възвърналия се шок подобно на първия coolthumb.gif

https://www.youtube.com/watch?v=zgGTVaG2UiQ...channel=Netflix
Glo
след джулая! никъв джулай, никва европа за вас, боклуци, и за брикс не ставате, целия ни народ е такъв, тотално сране навсякъде в държавата, после що ме било срам, че съм българин 292.gif жалко, че не мога да пусна целия клип, не знам как да го изкарам от фейса, целия плаж е така осран открай докрай

цък
Бай Ганьо
Не е проблем замърсяването, а чистенето.
Alexfield
Не е нужно да го изкарваш от фейса. Ето линк към клипа. Срамна работа...
https://www.facebook.com/reel/1675620489812353
Питето
Аматьорите налазили празника. Кенчета, шишенца минерална вода. Навремето с тубите и дамаджанките беше по-сериозно. И все се намираше кой да ги прибере, щото все оставаше нещо за сутринта. Не, бе, не само за джулая, като цяло се подхождаше различно.
Glo
днешната сводка, скъпи татенца батенца и девчонки левчонки

пияницата Шрито бил спрял ракията 406.gif но не казва нищо за водката, джина, уискито, ако е спрял пиенето, то заслугата за това е моя

ше има автошествие утре тука за запазване на лева - пожелах им с повечко газ да се пръждосат по-далече оттука завинаги.. измислих им и девиз, лого, бранд - нали Величие са Войни на Светлината, нека леваджиите се кръстят примерно Рицари на Великата Копейка wavetowel2.gif

друго кво? неска си почивам на хладно вкъщи, мих, готвих, даже намерих време да се избръсна и да се изкъпя, но пък договорих майстор за другата седмица да ми боядиса вратата на офиса ми долу дето му викам гараж, освен вратата да удари една нова замазка около вратата и да я боядиса и нея, искам да изглежда луксозно да ми отива на същността, после ше поръчам нови табели Забранено Спирането wavetowel2.gif

поркам си водка, но не съм алкохолик като Шрито и Бай Ганьо, даже свърши, но дъщерята донесе нова бутилка и цигари, платих си и здравните осигуровки за месеца, бая са големи като за безработни хора, би трябвало като си неработещ да не плащаш нищо, нали така! обмислям да ида някъде на море в гърция или турция и аз като хората, ма в гърция е скъпо, в турция цените станаха като у нас, имам и малко моркови в хладилника и няколко филии хляб във фризера, имам се за правилен човек, не съм някой неправилен религиозен негър, не съм и като малките хора дето твърдят, че са народа в социалните мрежи, но пък не се смятам и за голям човек, оня ден пях с цяло гърло една песничка в слънчев бряг пред майка ми и баща ми, че съм прекрасен laugh.gif то това беше цялата песен, майка ми вика - наистина си прекрасен laugh.gif упътих едно украинско семейство, дето дошли да купуват апартамент кой сайт да прегледат за апове в съни, че ме питаха дали в хотела пред който стоях се продавали апартаменти, миличките ми те, после пък срещнах една възрастна рускоговоряща, тя ми се обясни че е украинка, викам й - слава украине, героям слава! тя щеше се разреве, почна да ми обяснява колко е ужасно в украйна сега, викам знам кака, всичко знам, всеки ден гледам украински канали, една тъпачка сутринта писала, че някъде до една зала имало паднал гларус и някой да идел да го спасял, викам аз нямам време, че се занимавам със спасяването на кърлежите, знаете , че човек все трябва да има няква кауза, тее гларуси изядоха всичката риба, затов няма риба вече в морето, цацата е 150 евро килото, седим по къщите със загрети тигани на котлона и чакаме напразно, кво? гларуса ли да ида за изям - поне охранен ли беше? никъв отговор деееба 292.gif
Glo
такааааа.. да ви светна за най-новата концепция на брат Мариян от христянския форум - значи освен ад за неправедните, има и ад за праведните които не са от Аврамовото лоно 406.gif
Питето
Абе в ада да не би да е комунизъм? Щото нали уж гадостите наравно за всички, пък се окзава че имало отделение за "по-равни"...
Glo
абе, окрадоха родината и я разпродадоха 292.gif
Shade
Цитат(Glo @ 27/06/2025, 22:00) <{POST_SNAPBACK}>
Squid Game: Season 3 501.gif worshippy.gif

мноо як бе, бегайте да го гледате, малко се бех разочаровал от втория сезон и не очаквах кой знае какво, но тоя път се насладих на възвърналия се шок подобно на първия coolthumb.gif

Корейската продукция е приключена с трети сезон. Междувременно Холивуд е откупил правата върху филма. Още не се знае кога, но заканата е четвърти сезон да бъде разтърсваща суперпродукция. Предупреждават когато излезе новият сезон, всеки зрител, който го гледа седнал на леглото, предварително да си вдигне краката, за да си спести на ужаса нещо криещо се под леглото да го придърпа отдолу.
Питето
Ти-и-и, за коя точно родина и по кое време. Щото аз за ада намекнах, а там събрани всичките дето крадНат, та някак си няма как да ограбят ада. А и да успеят (щото сигурно има и оправни обирджии) къде ще пласират откраднатото, а? В рая не върви, на земята си имаме предостатъчно...
Glo
Пите, не ме прекъсвай като говоря navikvane.gif

ето, човека се моли за спасяване на лева и на българия, наложи се да го побъркам тотално и загуби ума и дума laugh.gif

дееба паразитите по народа, деееба, че и си рекламира канала navikvane.gif

поредния дето Исус е с него, не бил вика религиозен, бил в ИСТИНАТА която е Христос laugh.gif

цък

Glo
тоа проповедник май е хисарския поп, щото се писал, че от Хисаря 292.gif

нерде Хисаря, нерде Бургаз деееба sunbathing.gif

цък, бех одеве малко при рибарите да погледам как се лови риба и да се понауча малко и аз, няма само Питето да ми се дуе с рибарски умения svirkam si.gif

Питето
Остави го този, будала, с един закъсниял канал. Лева го спасиха още лятото на 1997-ма, а лековерните ги "заприходиха" с имената и ЕГН-тата преди година и нещо. Дори им организираха две-три партии.
Glo
Пите, неска реших да ми е ден за запиване b_046.gif майната му на сърцето и шибаните му хипертониии, по-важна е душата а тя реши неска три пилешки пушени фенера, половин кило пушени пилешки трътки и голяма бутилка водка sunbathing.gif

копейкин разправя, че европа вече била в процес на разпад, еврото скоро щяло да умре, и ако той бил на влас щял да ни изтегли от ЕС и еврото докато е време, злите езици разправят, че не сме били готови за еврото, и кой век ше сме готови? то и ако човек беше готов за женене, никога нямаше да се ожени преди това laugh.gif щяхме си ходим цял живот ергени! готов ли си за нещо, каквото и да било, то вече времето му е отминало, и дори да ти се появи Търсача да ти се самопредложи за Учител, вече сам разбираш несъстоятелността на ученията му! затова да пием за нашата неготовност за живота и всичко останало! тя е тази която ни движи напред, щото всяка готовнос е застой и край! beerchug.gif
Leon
Преди обед ходих за риба, че съм поканил гости довечера. Взех няколко фагрита, почистих ги и ги овкусих с малко сол, зехтин и съвсем леко лимон, сега стоят в хладилника да дръпнат докато ги сложа във фурната. Не съм по готвенето та гледам да е нещо лесно.
Обаче съм цар на таратора, направил съм го още вчера, требва да постои малко на хладно да поеме всички миризми. И ся кво, вече фтора мастика пия, сам я правя, мноо съм добър. Наздраве, Glo!
Вижте прикачените файлове
Питето
Ти пък, баш в жегата ще се разпиваш. Ми нали ще поемеш по-малко от нормалното. Я направи една сиеста, пък като се разхлади надвечер... цяла вечер все е хладно.

А копейките ако успеят да ни отвържат от борда и еврото, и да започнат да ни "освобождават от лошата Европа", то в рамките на седмица спонтанно ще минем на евро и долари. Гарантирам го. След някоя и друга седмица, ще подкараме и паветата. Това поне сме го правили, та "можна пАвторит"...
Glo
ей Леооон, наздраве beerchug.gif

тее дебили що ли не пишат по темата ? хехе! мноо работа, мноо ангажименти, загубих си цели 4 часа оня ден заради двама имбецили да ми боядисат вратата на гаража за безумно количество пари, лепнах голяма лепенка спирането забранено с един голям паяк дето дига коли, остана да тонирам тъмно сива фасадна боя да боядисам мазилката около вратата, четри часа загубих да вися докато тее идиоти боядисват и позамазват малко отронена мазилка, 4 часа ми дрънкаха за секс, ибане, и сгодни женици дето опънали по разни домашни обекти, единия все напираше да го вади от крачола като минеше някоя мома наоколо laugh.gif , другия през пет минути ме питаше дали има нещо свястно за ибане в района laugh.gif ,

измуфтиха ми десетина бири, трийстина кафета, изпушиха ми една кутия цигари за още един куп пари, изгоря ми подсветката на хубавия ми телевизор и напрайх една глупос, реших вместо да го дам на сервиз , да си купя един нов евтинджос за временно ползване и се натресох с един HD Ready, вади ужасно тъпа картинам но ше го изтърпя няколко месеца, че мноо разходи ми се насъбраха, не съм някой доктор в германия като Тарабас да вадя по 10 000 евро на месец, 292.gif харчих и като луд за непотребни тъпотии и деликатеси и дрога, най-мноо мразя да давам пари за храна navikvane.gif

взех да си пресмятам положителните и отрицателните качества и установих, че положителните ми са нараснали с около двайсе процента, пък отицателните ми са нараснили и те с трийстина процента, отде са ги взели тее проценти – не знам, явно от някои от другите ми качества, седнах си налях една водка и написах едно литературно произведение типично в мой булшитски стайл, май и неска ше изкарам деня с малко дрога, пък от утре край!

лайф из лайф, деееба

живеех си живота все във къщи
ту всяка нощ ту всеки ден
и нямах куче да се мръщи
и нито котка за кадем

повярвах си, че съм скептичен
понеже имах свобода
но бил съм толкова драстичен
от росна сочна суета

следях редовно за съдбата
и за духовните неща
гадаех как си ни премята
какво насън ми обеща

излъга ли, че съм специален
със мойто земно Де Ен Ка
и ген съвсем такъв банален
присъщ на всеки в същността

разбрах – съдбата съществува
но някъде далеч от тук
там други хора си ловува
нарочно прави ми напук

за мене кой ще се погрижи?
живея някак без съдба
тогава кой ще ме задвижи
дори си нямам и звезда

е! имам там една планета
Венерата на любовта
а истината е такава -
буквално е ужасна тя

отсякох атоми излишни
да мога да се наглася
и да съм сносен пред Всевишния -
букетче ще му поднеса!

ама нарочно тъй приказвам
за всеки случай пред света
къде съм – просто отбелязвам
такъв е мисля си реда

финала ще е гръм гръмовен
ще стане, знай, такъв бъркоч
и хаос толкова чутовен
а без адресна точка знайш ли кво си?

тъп главоч!
rolleyes.gif
Питето
Цитат(Glo @ 13/07/2025, 13:08) <{POST_SNAPBACK}>
... лепнах голяма лепенка спирането забранено с един голям паяк дето дига коли, ...

Ама уточни ли, че става дума за Паяка от Меден рудник, дето като ги вдигне и ги разфасова за части. Не за друго, ами щото работи 24/7, а не като общинския...
Glo
Пите, селяците в Меден Рудник живеят в няква шибана ужасна селска антиутопия в която живота не им предлага дори лимони, че да си направят поне няква тъпа лимонада, там няма да видиш никога що годе приличащ на човек примат който да колекционира и да носи дизайнерски шапки като мен cool.gif в Меден Рудник нещастниците като станат сутрин и първата им мисъл за деня е дали да скочат веднага през прозореца или да отложат скока с още един ден laugh.gif
Питето
Тук трябваше да напиша един напоителен пост, обаче някак си не върви варненец да обяснява на живеещ в Бургас за Меден рудник. И двамата шсе се изложим пред провинцията*.

----------------
*провинция по Хемингуей.
Glo
Цитат(Бай Ганьо @ 02/07/2025, 13:14) <{POST_SNAPBACK}>
Не е проблем замърсяването, а чистенето.

брейй, тее негри мноо напред с матриала, кой чисти след тях? белите емигранти ли? laugh.gif

Бай Ганьо, как е бизнеса бе? мое ти дам някоя и друга идея за реклама и за нарастване на продажбите, примерно промоция на надуваема секс кукла с фалшив часовник ролекс на китката – два продукта на цената на един thumbup.gif скъпи негри, нова мода под налягане! най-доброто съотношение между обем и вътрешно празно пространство на най-ниска цена, луксозно надуване за моя сметка laugh.gif отвараш и нов бизнес с ролекса, лъжеш мазните негри, че ролекса ти показва времето в други галактики, тоест изобщо не ги лъжеш, то си е баш така! laugh.gif и ги опъваш по 5 дойлера за точно време wavetowel2.gif
Glo
снощи съвсем случайно фанах едно негърско радио и няма да повярвате каква новина чух - Бай Ганьо печели наградата Златната Помпа 406.gif

даже произнесе кратка стилна реч, вика - скъпи негри, благодаря за голямата чест, едно мога само да ви кажа - когато живота ти поднесе въздух - напомпи го в няква форма и го продай като луксозна емоция devil.png
Glo
след церемонията по награждаването имало афтърпарти с участието на много надуваеми кукли laugh.gif една обаче взела, че издъхнала 406.gif
Glo
Бай Ганьо взел, че закъснял за церемонията заради фалшивия ролекс, ма се преструвал пред негрите, че в качеството му на бял човек това му бил обичайния стил и начин на живот laugh.gif laugh.gif
Glo
ай стига толкоз с Бай Ганьо, чак па толкова внимание. ше земе да повярва , че е кой знае какъв успешен негърски бизнесмен navikvane.gif
Shade
Цитат(Glo @ 20/07/2025, 12:36) <{POST_SNAPBACK}>
ай стига толкоз с Бай Ганьо, чак па толкова внимание. ше земе да повярва , че е кой знае какъв успешен негърски бизнесмен navikvane.gif

Ше земе да ти възрази с "Вашите да не са по-добри!"
Толкова му е дадено. Психиката му е спряла развитието си до нивото на тийнеджърски запалянко: "Хайде наште! Само Левски! (или Само ЦСКА!)" и се мъчи да припише същото на другите.
Glo
снощи падна голямо надуване с Бай Ганьо laugh.gif
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.