Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Благодаря!
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
admiral
Благодаря на всики положили усилия форумът отново да тръгне!
770d4fd976.gif
Shade
Цитат(admiral @ 29/11/2025, 04:03) <{POST_SNAPBACK}>
Благодаря на всички положили усилия форумът отново да тръгне!
770d4fd976.gif

Какъв вид усилие изразяваш в споменатата насока: търсиш благодарност или предлагаш благодарност?
Преди 150 години Имре Калман е дал в Царицата на Чардаша лесна методика за изразяване на благодарност. С реплика на Мишка към Силва: "Желаеш да ми благодариш? Откак финикийците изобретиха парите, това не е никакъв проблем!"

В случай, че предлагаш благодарност, едно скромно дарение (donation) ще бъде оценено подобаващо.

Thursday Next
Цитат(Shade @ 29/11/2025, 16:20) <{POST_SNAPBACK}>
Какъв вид усилие изразяваш в споменатата насока: търсиш благодарност или предлагаш благодарност?
Преди 150 години Имре Калман е дал в Царицата на Чардаша лесна методика за изразяване на благодарност. С реплика на Мишка към Силва: "Желаеш да ми благодариш? Откак финикийците изобретиха парите, това не е никакъв проблем!"

В случай, че предлагаш благодарност, едно скромно дарение (donation) ще бъде оценено подобаващо.

Здрасти, не е до дарение, не беше в това проблемът. Но ако реши да черпи едно чилийско карменере, доколкото познавам Алекс, няма да откаже. a4dff7b7.gif
admiral
Цитат(Shade @ 29/11/2025, 15:20) <{POST_SNAPBACK}>
...едно скромно дарение (donation) ще бъде оценено подобаващо.
Не подозирах, че си нуждаещ се. sad.gif
Дай си айбана. Управниците обещаха 13-та пенсия, все някой лев ще намеря за тебе. grin.gif
admiral
Цитат(Thursday Next @ 30/11/2025, 10:28) <{POST_SNAPBACK}>
Но ако реши да черпи едно чилийско карменере...
Wink mit dem Zaunpfahl? laugh.gif
Thursday Next
Цитат(admiral @ 30/11/2025, 11:54) <{POST_SNAPBACK}>
Wink mit dem Zaunpfahl? laugh.gif

Именно. svirkam si.gif
Shade
Цитат(admiral @ 30/11/2025, 00:51) <{POST_SNAPBACK}>
Не подозирах, че си нуждаещ се. sad.gif
Дай си айбана. Управниците обещаха 13-та пенсия, все някой лев ще намеря за тебе. grin.gif

Инициативата ти е похвална. Нуждаещ се или не - няма да те обидя с отказ.
Shade
Цитат(Thursday Next @ 30/11/2025, 00:28) <{POST_SNAPBACK}>
Здрасти, не е до дарение, не беше в това проблемът. Но ако реши да черпи едно чилийско карменере, доколкото познавам Алекс, няма да откаже. a4dff7b7.gif

Здравей.
green mile
Цитат(admiral @ 29/11/2025, 14:03) <{POST_SNAPBACK}>
Благодаря на всики положили усилия форумът отново да тръгне!
770d4fd976.gif

Аз също благодаря.
Не знаех какво става, но бях сигурна, че пак ще го има. 770d4fd976.gif

Тиара
Аз също благодаря на всички, които допринесоха форумът отново да го има! 770d4fd976.gif
Видях че изчезна и помислих, че е завинаги. Радвам се, че го открих.

Поздрави за старите и по-новите муцуни!
Alexfield
Драги съфорумци,
От около 2 месеца нашия скромен форум е обект на неравностойна атака от Китай. Атаката не е приключила, а и много вероятно няма да приключи. За момента е намерено техническо решение да я преодолеем. Така да се каже: Надявам се форумът с новите технически параметри да може да устои на този нов китайски интерес към нас.
Пишете повече. Това ни дава стимул да искаме да запазим форума жив. Разбира се за Раздел Религии това не се отнася.
Тарабас
Тъкмо се канех да ви търся по другите канали и да разбера, защо не моа да влеза тука. А то какво било. Тива говори за качеството на матряла тука, щом от Китай ни саботират.
admiral
Цитат(Тарабас @ 05/12/2025, 17:22) <{POST_SNAPBACK}>
Тъкмо се канех да ви търся по другите канали...
Ха!
Ти имаш други канали? blink.gif
Thursday Next
Цитат(admiral @ 05/12/2025, 23:00) <{POST_SNAPBACK}>
Ха!
Ти имаш други канали? blink.gif

Ти па щото нямаш. bleh.gif
admiral
Цитат(Thursday Next @ 05/12/2025, 23:48) <{POST_SNAPBACK}>
Ти па щото нямаш. bleh.gif

Шшшшт. bwush.gif
Thursday Next
Цитат(admiral @ 06/12/2025, 11:51) <{POST_SNAPBACK}>
Шшшшт. bwush.gif

Шът има смисъл да викаш само ако не си си сложил същия аватар и по другите канали. Аз съм се погрижила приятелите да са ми невидими, ама щипнеш ли ме веднъж на мегдана, край, отидЕ конспирацията. laughing.gif
ЕксГорски
Аз също чаках с нетърпение да се оправят нещата.
Благодаря Алекс
Благодаря Комшийке
wavetowel2.gif
Shade
Цитат(Alexfield @ 03/12/2025, 14:28) <{POST_SNAPBACK}>
Пишете повече. Това ни дава стимул да искаме да запазим форума жив. Разбира се за Раздел Религии това не се отнася.

Дано се появят друготочковците, носителите на друга(та) гледна точка. Представящи, философски погледнато, тъмната половина на ин и ян в единството и борбата на противоположностите.
Макар и в общи линии спънати и ограничени интелектуално, тази категория е катализатор на дискусиите.
Alexfield
Защо не пуснеш една тема за "постиженията" на агент Краснов от последните 1-2 седмици? Сигурен съм, че веднага ще се появят да го бранят.
Shade
Цитат(Alexfield @ 08/12/2025, 01:44) <{POST_SNAPBACK}>
Защо не пуснеш една тема за "постиженията" на агент Краснов от последните 1-2 седмици? Сигурен съм, че веднага ще се появят да го бранят.

Мислех да го направя, но няма да е точно точно сега. На този етап нещата са уникално неясни и противоречиви.
Максимални завършени познания и разбирания притежават само и единствено друготочковците тръмпофили-путинофили-орбанисти-радевисти-антиваксъри. Ограничеността им и вярата им в нарочени авторитети ("Една баба казала...") ги правят изключително информирани и ерудирани. Те не само са напълно наясно с всичко, което се случва в момента, но правят и дълбоко проницателни прогнози за бъдещето. Които никога не се сбъдат, но не това е целта. Целта е да се проповядва. И на религиозния, и на светския фронт.

Имам един такъв психически увреден колега в офиса. По цял ден замърсява атмосфератта с агитация как Тръмп се бил придържал към Констититуцията, но агресивните либерали в Конгреса го спъвали с напъни да игнорират Конституцията и да наложат либерална диктатура. И понеже никой не му обръща внимание, досажда целенасочено.
- Гледаш ли новините? Там ясно казват какво се случва.
- Гледам ги всичките. Включително Fox News. Какво точно се случва там?
- Само Fox News не е достатъчно. Гледай Newsmax (това е един от най-реакционните канали, лишен от елементарен репортерски професионализъм, на ниво Киро Брейка, любимия идиот на Баето, когото той слуша с отворена уста и попива мъдрост - б.м.). Там е истината.
- Съжалявам, моето становище не се формира от медии.
Alexfield
Ето така се благодари svirkam si.gif
Както обичаме да казваме в нашата гилдия: "Админът цветя и бонбони не пие."
Вижте прикачените файлове
admiral
Цитат(Shade @ 07/12/2025, 12:03) <{POST_SNAPBACK}>
Дано се появят друготочковците, носителите на друга(та) гледна точка.

Липсват ти спаринг партньори? w00tbrows.gif
admiral
Цитат(Alexfield @ 10/12/2025, 21:17) <{POST_SNAPBACK}>
Ето така се благодари svirkam si.gif
Както обичаме да казваме в нашата гилдия: "Админът цветя и бонбони не пие."
Да, вече любезно ми обърнаха внимание.
Утре, събота съм в София, ако и ти така, кажи къде да ти донеса бутилката. george.gif
Alexfield
За съжаление няма да съм в София скоро. Но се брои, че си почерпил 021.gif
admiral
Цитат(Alexfield @ 12/12/2025, 14:26) <{POST_SNAPBACK}>
Но се брои, че си почерпил 021.gif
Ти си знаеш.
Карменерето е набор 2015. Ако се вкисне, докат се наканиш, отговорността е твоя.
Бай Ганьо
Едва ли.
Той си е самодостатъчен... laughing.gif
Shade
Цитат(admiral @ 11/12/2025, 22:59) <{POST_SNAPBACK}>
Липсват ти спаринг партньори? w00tbrows.gif

На форума му липсват смешници.
admiral
Цитат(Shade @ 12/12/2025, 15:27) <{POST_SNAPBACK}>
На форума му липсват смешници.
Да, и аз четох някъде, че има проблем с кадрите в страната.
Thursday Next
Пийни си го ти, днес имаш повод. Честито! drunk.gif
Никодим
Цитат(Shade @ 07/12/2025, 13:03) <{POST_SNAPBACK}>
Дано се появят друготочковците, носителите на друга(та) гледна точка. Представящи, философски погледнато, тъмната половина на ин и ян в единството и борбата на противоположностите.
Макар и в общи линии спънати и ограничени интелектуално, тази категория е катализатор на дискусиите.

То и света все още съществува само заради избраните Божии люде.
Shade
Цитат(Никодим @ 14/12/2025, 11:45) <{POST_SNAPBACK}>
света все още съществува само заради избраните Божии люде.

От това изявление става ясно, че ти си представител на "избраните Божии люде".
Така ли е? ДА или НЕ?
- Ако е "ДА", очакваме твоята сериозно издържана проницателна проповед от първо лице. Вместо линкове без коментар към рашистки пропагандни материали, единственото, на което се позовяваш.
- Ако е НЕ, остава вечният въпрос: "Къде си тръгнал, попе, с тези лишени от смисъл празнословни изхвърляния? Заеми се онова, което си учил, т.е. единственото, което умееш. Тоест бягай да опяваш умрели".
Никодим
Цитат(Shade @ 14/12/2025, 23:39) <{POST_SNAPBACK}>
От това изявление става ясно, че ти си представител на "избраните Божии люде".
Така ли е? ДА или НЕ?
- Ако е "ДА", очакваме твоята сериозно издържана проницателна проповед от първо лице. Вместо линкове без коментар към рашистки пропагандни материали, единственото, на което се позовяваш.
- Ако е НЕ, остава вечният въпрос: "Къде си тръгнал, попе, с тези лишени от смисъл празнословни изхвърляния? Заеми се онова, което си учил, т.е. единственото, което умееш. Тоест бягай да опяваш умрели".

ДА от избраните съм, но увереността ми не идва от това което съм аз, а от това което е Хрисотс, чиято правда покрива моята голота и на което и Когото се надявам.
wal
Къде останаха "Флагман" и "Епицентър"? Защо ги забрави?
Shade
Цитат(Никодим @ 15/12/2025, 20:15) <{POST_SNAPBACK}>
ДА от избраните съм, но увереността ми не идва от това което съм аз, а от това което е Хрисотс, чиято правда покрива моята голота и на което и Когото се надявам.

Брей, тоя Христос все простички хорица избира. Случайно ли е това или е закономерно...
Merovingius
Ами като зависна дирът. rolleyes.gif

Здрасти значи-значи. И се радвам да те срещна тук адмирале на андорския флот, ама няма да ти кажа кой съм за да съм загадка laughing.gif
cath_y
Не си сам/сама w00tbrows.gif
И аз не се издавам.
ЕксГорски
Цитат(cath_y @ 19/12/2025, 17:32) <{POST_SNAPBACK}>
И аз не се издавам.

Радвам се да те "видя"! 770d4fd976.gif
Thursday Next
Цитат(cath_y @ 19/12/2025, 18:32) <{POST_SNAPBACK}>
Не си сам/сама w00tbrows.gif
И аз не се издавам.

Ние па няма да ви питаме. harhar.gif
admiral
Цитат(Thursday Next @ 19/12/2025, 17:46) <{POST_SNAPBACK}>
Ние па няма да ви питаме. harhar.gif

Що им трошиш хатъра, ся... biggrin.gif
Thursday Next
Цитат(admiral @ 19/12/2025, 19:00) <{POST_SNAPBACK}>
Що им трошиш хатъра, ся... biggrin.gif

Просто напомням, че вече не сме млади и любопитни. laughing.gif
ЕксГорски
Цитат(Thursday Next @ 19/12/2025, 22:45) <{POST_SNAPBACK}>

А имаме и слонска памет (все още sad.gif )! wavetowel2.gif
Тарабас
Е то тука са общо 5 човека с по 7 пррофила, то остана и да не се познаваме.
Merovingius
Аз имам само един профил. Не виждам причина да имам няколко.
admiral
Цитат(Thursday Next @ 19/12/2025, 20:45) <{POST_SNAPBACK}>
Ти нидей. laugh.gif
Установих на практика, че след втората младост иде второто детство. svirkam si.gif
Shade
Цитат(admiral @ 20/12/2025, 03:45) <{POST_SNAPBACK}>
Ти нидей. laugh.gif
Установих на практика, че след втората младост иде второто детство. svirkam si.gif

А как стои въпросът с третата младост?
admiral
Цитат(Shade @ 20/12/2025, 17:14) <{POST_SNAPBACK}>
А как стои въпросът с третата младост?
Мноу бързаш. rolleyes.gif
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.