Про-рашистки ориентираният поп лъже наедро.
Не, не става дума за вечно начумерения про-рашистки български патриарх поп Даниил, усмихващ се лъчезарно само и единствено в присъствието на рашистката дипломатушка и посланичка Митрофанова. Говорим за форумния поп и политически цитатаджия поп Никодим.
Попето пусна смрадливата партенка и опашата лъжа, че над 90% от персонално представените в YouTube политически изказвания отразявали измислени събития, нямащи нищо общо с реалността. Причината за тези измами не били лъжи на титулярите на съответните клипове, а Изкуствения интелект на платформата. Който бил променял и обезобразявал удобно всички клипове. Без съгласието на титулярите им.
Този виц на технологично издигнатия форумен поп беше пуснат там, където тематично не му е мястото. В религиозна тема, предлагаща на посредствените вярващи, ограничени до четене, препрочитане и цитиране на само една книга, да аргументират в съответствие с интелектуалните си умения, тоест с цитати, коя религиозна концепция била по-рационална, Възкресението или Прераждането.
На въпроса ми как така при "над 90%" от клиповете, променени без съгласието на титулярите им да отразяват измислени събития или събития, променени до степен да нямат нищо общо с реалността, никой от тези титуляри не е изразил протест, Попето ме обезоръжи тотално с аргумента: "Каза, че излъгах, а аз ти доказвам, че не е така. Темата е за мануплации с Изкуствения интелект. Не ти искам коментар на съдържанието на клиповете".
Действително не са изключени възможни технически проблеми при цифровата обработка и записа на видео и звуковия сигнали. Но (автентични цитати, напълно в стила на форума на простите): "Променени изобличаващи кадри и представяне на измислени събития, които не са се случили, нищо общо с реалността, дори днешните новини са съчиненени", без съмнение е велик анекдот на световно ниво.
Във връзка с индивидуалната преценка на изложеното попско становище от страна на аудиторията, си заслужава да се попълни анкетата по-горе.