по -важни от изборите са Банките, в една държава добре ли са банките значи и държавата и народа са добре, други критерии няма, няма и значение минималната работна заплата, щото можеше изобщо да я няма черно на бяло, ревът по мрежите, че сме били с най-ниска минимална, ама като я земеш на хартия а на ръка още толкова, кво? ми то си е масова счетоводна практика, в сводките бургазлии били зимали по-малко пари от заралии! това е само на хартия бе глупчовци, тее тука всеки си има хотел и ресторант и всяка година са на загуба

въпрос на добро счетоводство! не мое се разминеш в хипермаркетите от колички нашляткани догоре, и това е всеки ден, няма място на паркингите пред магазините, на границата турция и гърция чакаш до отмаляване, ю ноу всички сме на шопинг и на почивка постоянно, пенциите пак ревът, и колко още да вдигнат пенциите бе, 350 евро минимална, средна 550 евро, кога е било това? ама на запад били по-големи, ми отивай на запад да ти дават по-голяма пенция, аз съм извън системата от десетилетия, ма да дам пример с дъщеря ми, почна на 17 години в туризма със 300 евро, следващата година 400 евро, сега е на 26 и зима доста по-голяма от официалната средна, със седем заплати си купи кросоувър, втората и кола, че с първата се поизмъчихме малко и я шитнах почти даром, и я лапна веднага един тип и я пусна рент а кар във поморийския си рента а кар, вече една година я ползват и върви като луда, баси майката, оня ден говорих с него

дай на българина само да мрънка, и имоти купуват като луди,с моите няма да се хваля, аз кога купувах, струваха стотинки, доволен съм и на малкото, не мечтаая за яхти като продавачите на рибния пазар

като чуете българин да мрънка колко били зле българите, да знаете, че крие купища пари в гаража са, да не дойде някой да го обере

най- мноо лъжат пенсионерите, моя тъст все ревеше, че хората нямали кво да ядат, той също нямал кво да яде, като фърли топа, ми той червив с пари деееба, десетки хилядарки, прибрах ги, кво да го прая, като че ли баща ми е най-прав, той на 81 пие като луд и пуши като комин, вика - в българия бедни няма! е може да има тука някой беден като наш М
юнгчо, той изолиран случай, на интелектуалците господ им дал акъл да се оправят сами, на другите по-простичките като нас ни помага по други начини, слепите птици господ ги храни, тенкс на моето Боги за което