Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Идват избори в България
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Shade
Виц в тази връзка:
- Вуте бе, кво мислиш за електрическото гласуване?
- Нема лошо, Пено, ама кво че стане, като спре токо?

След назначаването на служебно, ще има и избор на ново несправителство.
Следват бисери:
Боже, пази България и направи така, че Радев да не спечели парламентарните избори!
Едно е да се правиш на такъв, какъвто не си, а друго - на такъв, какъвто си.
admiral
Цитат(Shade @ 31/01/2026, 16:51) <{POST_SNAPBACK}>
Боже, пази България и направи така, че Радев да не спечели парламентарните избори!

Ти може би искаш Костя да ги спечели, а? w00tbrows.gif
Shade
Цитат(admiral @ 31/01/2026, 10:45) <{POST_SNAPBACK}>
Ти може би искаш Костя да ги спечели, а? w00tbrows.gif

Ти може би ме смяташ за титуляра на този бисер, а? w00tbrows.gif
admiral
Цитат(Shade @ 31/01/2026, 20:13) <{POST_SNAPBACK}>
Ти може би ме смяташ за титуляра на този бисер, а? w00tbrows.gif
За титуляр - не, но за припяващ те заподозрях, признавам. az takovata.gif
Shade
Цитат(admiral @ 31/01/2026, 11:54) <{POST_SNAPBACK}>
За титуляр - не, но за припяващ те заподозрях, признавам. az takovata.gif

Подозрителните често попадат в капана на конспиративни теории. Ето ми го припева.
admiral
Оттеглям подозрението си до след изборите,
Shade
Цитат(admiral @ 31/01/2026, 13:41) <{POST_SNAPBACK}>
Оттеглям подозрението си до след изборите,

Оставяш го на историята?
admiral
Цитат(Shade @ 01/02/2026, 00:10) <{POST_SNAPBACK}>
Оставяш го на историята?

За историята вече цитирах нещо.
Shade
Цитат(admiral @ 01/02/2026, 02:50) <{POST_SNAPBACK}>
За историята вече цитирах нещо.

Като е тъй, давай исторически предизборни бисери.

Ето ги например бисерите на неонацисткия фюрер на Израждане и пастир на следващата го проста нашистка сган, който вече направи прогноза за изборите. Простичките хорица виждат нещата най-ясно (тъй рече Заратустра) и затова са силни в прогнозите. Изолационната антиевропейската политическа платформа на Копейкин предстояло да спечели с невиждано мнозинство. Всички боклуци от Народното събрание щели да бъдат изчисти и изметени.
Румен Радев с еврооринтацията си и поддръжка на еврото бил предател на българските интереси. Дори партията на Радев да успеела да прескочи бариерата, Израждане нямало да влиза в коалиция с предатели.
DamDamin
България е толкова пропаднала, че вече нищо не може да я заплашва. Вече само спасение дебне от всякъде!!!
Alexfield
Дай малко по-подробно за това спасение. Нещо като 800-те дни на цар Мони комарджията ли е?
Бай Ганьо
Нито е комарджия, нито е обещал за 800 дни да ви оправи.
Приказката за сестрата и курвата.
И въпреки цялата ви омраза към Царя по време на неговото управление вие бяхте добре.
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 03/02/2026, 02:13) <{POST_SNAPBACK}>
Нито е комарджия, нито е обещал за 800 дни да ви оправи.
Приказката за сестрата и курвата.
И въпреки цялата ви омраза към Царя по време на неговото управление вие бяхте добре.

Да, да, точно така. Известна е приказката на простите, които "виждат нещата най-ясно". Приказката "Царят е добър, но народът е лош". Поне така го е формулирал в мемоарите си Негово Крадско Величество, Крадецът на земи (да не се бърка с Крадецът на праскови).

Само изключитилно ограничени индивиди, лишени от усет и логика да осмислят понятието "конфликт на интереси", си създават завършена представа за публични личности въз основа на мемоарите им. Манипулирани от самооценката им. Нормалните хора се вслушват в казаното и писаното от онези, които са наблюдавали отблизо тези публични личности и са им сърбали попарата.

А плоският ти виц "По време на управлението на Царя (с главна буква) бяхте добре", напомня до болка едно аналогично твое изхвърляне в качеството ти на простичък и ограничен човечец "По време на първия мандат на Доналд Тръмп вие бяхте добре. През новия му мандат ще бъдете още по-добре".

Глупав си, Ганев.
Shade
Цитат(DamDamin @ 02/02/2026, 23:23) <{POST_SNAPBACK}>
България е толкова пропаднала, че вече нищо не може да я заплашва. Вече само спасение дебне от всякъде!!!

Не преувеличавай! Спасението на България не дебне отвсякъде. Само от страна на друготочковците.
Друготочковците се доказаха като спасители. Спасиха България от ковид-19, сега са на път да я спасят от демоничния Запад. Неонацисткият фюрер и друготочков корифей обещава да се разправи с "майцепродавците", когато вземе властта. Вероятно след 92-годишна пауза предстои нова "Нощ на дългите ножове".
Тъй че България не е чак толкова пропаднала. Има надежда за спасение. Или Спасение, за да звучи по-близко до философското ти кредо на вярващ. Какво беше там Юнг, Исус....

admiral
Цитат(Shade @ 03/02/2026, 15:03) <{POST_SNAPBACK}>
Вероятно след 92-годишна пауза предстои нова "Нощ на дългите ножове".
А!?
Кой е Рьом?
Кой е Щрасер?
blink.gif
Бай Ганьо
Цитат(Shade @ 03/02/2026, 14:42) <{POST_SNAPBACK}>
Да, да, точно така. Известна е приказката на простите, които "виждат нещата най-ясно". Приказката "Царят е добър, но народът е лош". Поне така го е формулирал в мемоарите си Негово Крадско Величество, Крадецът на земи (да не се бърка с Крадецът на праскови).

Ае ся и крадец на земи! laughing.gif
Бай Ганьо
Цитат(Shade @ 03/02/2026, 16:03) <{POST_SNAPBACK}>
Друготочковците се доказаха като спасители. Спасиха България от ковид-19, ....

Ако путин не беше започнал войната в украйна, още щяхте да ходите (ако ви пуснат) с маски и да ви дупчат с някави си там наречени ваксини. laughing.gif
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 03/02/2026, 09:10) <{POST_SNAPBACK}>
Ако путин не беше започнал войната в украйна, още щяхте да ходите (ако ви пуснат) с маски и да ви дупчат с някави си там наречени ваксини. laughing.gif

Точно това имах предвид. Друготочковците се доказахте като спасители на България от ковид-19 с помощта на недоказуеми вонящи партенки. Не са нужни доказателство, вярата в нарочени друготочкови авторитети е достатъчна.

Партенките са желязна аргументация за простичките хорица, които "виждат нещата най-ясно" и правят самонадеяни прогнози. След което замитат пропадналите прогнози под килима чрез празнословни изявления от горния тип.
Не е ли така, Ганьо? С кое аргументирано възражения ще се обосновеш сега? С лозунгче и емотиконче? Или отново ще си затраеш като посран?
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 03/02/2026, 09:03) <{POST_SNAPBACK}>
Ае ся и крадец на земи! laughing.gif

Да де, да, знаем. Величеството беше в правото си да си прибере собствеността (въпреки гръмките публични декларации, направени пред Кеворкян).
Точно както се опитва да постъпи и другото Величество, Царят на захлупените мужици.

Глупав си, Ганев.
DamDamin
Цитат(Alexfield @ 03/02/2026, 10:06) <{POST_SNAPBACK}>
Дай малко по-подробно за това спасение.

Аз в момента нямам думи. Дано намеря скоро време. Гнусно е.
Thursday Next
Цитат(Alexfield @ 03/02/2026, 11:06) <{POST_SNAPBACK}>
Дай малко по-подробно за това спасение. Нещо като 800-те дни на цар Мони комарджията ли е?

Не е това. Не си ли чувал лафа, че когато паднеш на дъното, има само една посока? По-скоро това има предвид, струва ми се. И на мен ми се ще да вярвам, че дъно вече не остана.
DamDamin
Цитат(Thursday Next @ 04/02/2026, 00:57) <{POST_SNAPBACK}>
Не е това. Не си ли чувал лафа, че когато паднеш на дъното, има само една посока? По-скоро това има предвид, струва ми се. И на мен ми се ще да вярвам, че дъно вече не остана.

good.gif
Бай Ганьо
Не можете да излъжете очевидците, колкото и да се напъвате...
А ако искате продължавайте.
Луд умора няма... laughing.gif
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 03/02/2026, 21:43) <{POST_SNAPBACK}>
Не можете да излъжете очевидците, колкото и да се напъвате...
А ако искате продължавайте.
Луд умора няма... laughing.gif

Ние не можем, но ти, "очевидецо", го можеш лъженето. И го правиш.
След като негрите в Зулусия по време на ковид-19 те затвориха в домашен арест да си пиеш шльокавицата сам ти реши, че и на Запад е било така. Дори го доказа с две снимки на някакъв площад, едната с хора, другата без хора. Очевидни голямо доказателство. Върви за кръчма.
Същото с "При царя бяхте по-добре" и "При Тръмп сте по-добре". Идея нямаш да посочиш кое именно е по-добрето, но не е нужно това да е ясно. Очевидно достатъчно доказателство е линк без коментар към твой любим идиот, Киро Брейка или Карбовски, който казал нещо си.
Пияндето-очевидец.

Глупав си, Ганев. laughing.gif
admiral
Цитат(Shade @ 04/02/2026, 13:50) <{POST_SNAPBACK}>
Очевидно достатъчно доказателство е линк без коментар към твой любим идиот, Киро Брейка или Карбовски, който казал нещо си.
Пияндето-очевидец.

Глупав си, Ганев. laughing.gif

Що, ти без линкове ли искаш да работи?
Гаден си, Сенков. bleh.gif
Shade
Цитат(admiral @ 04/02/2026, 05:51) <{POST_SNAPBACK}>
Що, ти без линкове ли искаш да работи?
Гаден си, Сенков. bleh.gif

Не мога да искам такова нещо. За никъде е без лозунги и без линкове.
Следователно не съм гаден. spoton.gif
Glo
по -важни от изборите са Банките, в една държава добре ли са банките значи и държавата и народа са добре, други критерии няма, няма и значение минималната работна заплата, щото можеше изобщо да я няма черно на бяло, ревът по мрежите, че сме били с най-ниска минимална, ама като я земеш на хартия а на ръка още толкова, кво? ми то си е масова счетоводна практика, в сводките бургазлии били зимали по-малко пари от заралии! това е само на хартия бе глупчовци, тее тука всеки си има хотел и ресторант и всяка година са на загуба laugh.gif въпрос на добро счетоводство! не мое се разминеш в хипермаркетите от колички нашляткани догоре, и това е всеки ден, няма място на паркингите пред магазините, на границата турция и гърция чакаш до отмаляване, ю ноу всички сме на шопинг и на почивка постоянно, пенциите пак ревът, и колко още да вдигнат пенциите бе, 350 евро минимална, средна 550 евро, кога е било това? ама на запад били по-големи, ми отивай на запад да ти дават по-голяма пенция, аз съм извън системата от десетилетия, ма да дам пример с дъщеря ми, почна на 17 години в туризма със 300 евро, следващата година 400 евро, сега е на 26 и зима доста по-голяма от официалната средна, със седем заплати си купи кросоувър, втората и кола, че с първата се поизмъчихме малко и я шитнах почти даром, и я лапна веднага един тип и я пусна рент а кар във поморийския си рента а кар, вече една година я ползват и върви като луда, баси майката, оня ден говорих с него laugh.gif дай на българина само да мрънка, и имоти купуват като луди,с моите няма да се хваля, аз кога купувах, струваха стотинки, доволен съм и на малкото, не мечтаая за яхти като продавачите на рибния пазар biggrin.gif като чуете българин да мрънка колко били зле българите, да знаете, че крие купища пари в гаража са, да не дойде някой да го обере cool.gif най- мноо лъжат пенсионерите, моя тъст все ревеше, че хората нямали кво да ядат, той също нямал кво да яде, като фърли топа, ми той червив с пари деееба, десетки хилядарки, прибрах ги, кво да го прая, като че ли баща ми е най-прав, той на 81 пие като луд и пуши като комин, вика - в българия бедни няма! е може да има тука някой беден като наш Мюнгчо, той изолиран случай, на интелектуалците господ им дал акъл да се оправят сами, на другите по-простичките като нас ни помага по други начини, слепите птици господ ги храни, тенкс на моето Боги за което biggrin.gif
Бай Ганьо
Цитат(Shade @ 04/02/2026, 14:50) <{POST_SNAPBACK}>
След като негрите в Зулусия по време на ковид-19 те затвориха в домашен арест да си пиеш шльокавицата сам ти реши, че и на Запад е било така. Дори го доказа с две снимки на някакъв площад, едната с хора, другата без хора. Очевидни голямо доказателство.

Идея нямаш как протичаше животът по време на ковида в ЮАР.
Само в Йоханесбург можеше да видиш от пълно затваряне и изолиране ( самоизолиране ) до места и квартали, където се пренебрегваше всякаква забрана и животът течеше нормално.
А че целият свят беше затворен само гьонсурати като теб могат да отричат.
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 04/02/2026, 08:10) <{POST_SNAPBACK}>
Идея нямаш как протичаше животът по време на ковида в ЮАР.
Само в Йоханесбург можеше да видиш от пълно затваряне и изолиране ( самоизолиране ) до места и квартали, където се пренебрегваше всякаква забрана и животът течеше нормално.
А че целият свят беше затворен само гьонсурати като теб могат да отричат.

По-важното е, че ти си наясно как е протичал животът по време на ковида целият свят, освен в Зулусия. Чрез кръчмарска информация за негоьнсурати.

Глупав си, Ганьо, хайде да видим как ще го отречеш. laugh.gif
admiral
Цитат(Shade @ 04/02/2026, 18:01) <{POST_SNAPBACK}>
По-важното е, че ти си наясно как е протичал животът по време на ковида целият свят, освен в Зулусия. Чрез кръчмарска информация за негоьнсурати.

Глупав си, Ганьо, хайде да видим как ще го отречеш. laugh.gif

Ай ся, сичките с кръчмарска информация, само ти с афтентична. w00tbrows.gif
Гаден си, Сенков. plezz.gif
Shade
Цитат(admiral @ 04/02/2026, 09:34) <{POST_SNAPBACK}>
Ай ся, сичките с кръчмарска информация, само ти с афтентична. w00tbrows.gif
Гаден си, Сенков. plezz.gif

Кажи сега, ти беше ли под домашен арест по време на ковид-19? След като целият свят е бил под домашен арест, с изключение на Зулусия, значи си бил затворник, нали така? Гаден си, ако го отречеш.
admiral
Цитат(Shade @ 04/02/2026, 18:39) <{POST_SNAPBACK}>
Кажи сега, ти ...

Без лични данни, моля. С кого и как съм бил заключен, си е моя работа.
Glo
адмирала го помня като беше под домашен ковид арест, един ден така беше откачил, че си беше замъкнал разваления хладилник на терасата и го беше метнал през парапета laugh.gif
Shade
Цитат(admiral @ 04/02/2026, 10:26) <{POST_SNAPBACK}>
Без лични данни, моля. С кого и как съм бил заключен, си е моя работа.

С маски ли бяхте по време на заключението или и това са лични данни, и си е твоя работа?
admiral
Цитат(Shade @ 06/02/2026, 14:36) <{POST_SNAPBACK}>
С маски ли бяхте по време на заключението или и това са лични данни, и си е твоя работа?

Пцулютно. svirkam si.gif
Glo
с адмирала най-много съм се смял когато се беше загубил в стокхолм, че и забравил името на хотела и спал на една пейка в някъв парк laugh.gif
admiral
Цитат(Glo @ 06/02/2026, 17:14) <{POST_SNAPBACK}>
с адмирала най-много съм се смял когато се беше загубил в стокхолм, че и забравил името на хотела и спал на една пейка в някъв парк laugh.gif
к
Клюкар! angry.gif
admiral
Цитат(Glo @ 06/02/2026, 14:13) <{POST_SNAPBACK}>
адмирала го помня като беше под домашен ковид арест, един ден така беше откачил, че си беше замъкнал разваления хладилник на терасата и го беше метнал през парапета laugh.gif

подсети ме laughing.gif
Glo
мноо смешно george.gif каката ти от незахаросаните истини е по-забавна tongue.gif laugh.gif
admiral
Цитат(Glo @ 07/02/2026, 13:51) <{POST_SNAPBACK}>
мноо смешно george.gif каката ти от незахаросаните истини е по-забавна tongue.gif laugh.gif

Каките винаги са по-забавни. koketka.gif
Glo
Цитат(admiral @ 07/02/2026, 14:58) <{POST_SNAPBACK}>
Каките винаги са по-забавни. koketka.gif

мръсник си си, знам си те аз кой си rolleyes.gif
Питето
Цитат(Thursday Next @ 04/02/2026, 00:57) <{POST_SNAPBACK}>
Не е това. Не си ли чувал лафа, че когато паднеш на дъното, има само една посока? ...

Познавам едни, дето като сигнат дъното и започват да копаят. Единия е миньор, а другите двама са иманяри.
Питето
Цитат(Glo @ 04/02/2026, 16:26) <{POST_SNAPBACK}>
по -важни от изборите са Банките, в една държава добре ли са банките значи и държавата и народа са добре, други критерии няма...

Прав си за банките, но са само те в картинката. Да те подсетя, че през соца имаше две банки и двете си бяха добре щото бяха обгрижвани от държавата... обаче реално "връзки", "Кореком", дефицити всякакви, а накрая дори строя се спомина.
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.