Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Пастафарианство
Форум АБВ > Служебни > Служебен форум
Тарабас
С тъга и болка на сърцето регистрирах факта, че в нашето форумно общество, в раздела за религии липсва подраздел за една от масовите световни религии каквато е Пастафарианството. Като част от свободния и прогресивен свят е неподудтимо едно такова религиозно непочитане, дори бих си позволил да използувам термина нетолерантност. Ние пастафарианците сме мирни и дружелюбни чеда на летящото Спагетено Чудовище и има какво да дадем на света и в частност на потребителите тук.

Моята гореща молба към ръководния екип на това мило място е да се създаде подпространство за нас пастафарианците, където да дискутираме проблемите на нашето движение и да обменяме мнения и информации от светите ни писания.

Благодаря предварително от името на братсвото!

Нека всевиждащия да ви омазни!
krem-karamel
Цитат(Тарабас @ 06/09/2017, 21:12) <{POST_SNAPBACK}>
Моята гореща молба към ръководния екип на това мило място е да се създаде подпространство за нас пастафарианците, където да дискутираме проблемите на нашето движение и да обменяме мнения и информации от светите ни писания.

Кулинарния форум? bleh.gif
Тарабас
Цитат(krem-karamel @ 06/09/2017, 20:27) <{POST_SNAPBACK}>
Кулинарния форум? bleh.gif

Моля, не се заяждайте! Запитването е сериозно!
Thursday Next
Уважаеми колега,

понеже понастоящем в света съществуват около 4200 религии, надявам се да се съгласиш, че е непрактично да създаваме отделен подфорум за всяка от тях. Затова за момента предлагам да използваш раздела за мистика. Пък ако успееш да привлечеш достатъчно съмишленици в правата вяра, може да помислим да ви отворим и подфорум. Нека Боби Хендерсън бди над теб и святото ти дело!

Тарабас
Една е правата вяра!

Но добре, ние ще приемем и тази оферта. Или както се казва в първата от осемте заповеди:

"По-добре не се дръж като самовлюбено магаре и лицемер, когато проповядваш макаронената благодат. Ако другите не вярват в Мен, няма какво да се притесняваш. Аз не съм толкова самовлюбен, честно. Освен това, ние не говорим за тези хора, така че да не се отклоняваме."
wal
Цитат
може да помислим да ви отворим и подфорум.

Така значи ,за религиите можете да помислите,а за нас великите политичари,к`во?!?!
Форум "Политика" изчезна.Това е дискриминация,сегрегация ииии....... разните му там други чуждици.Ний учредителите на ВКП /ВиненоРакиена Партия/ ще протестираме активно.В събота започваме от "Левента".Чувствай се поканена,подкупена и корумпирана !!! 486.gif cheers1.gif
Макарена
Като виден почитател на Летящото Спагетено Чудовище, споделям напълно твоите тежнения. Но едновременно с това съм съгласен с Търсди, а и с теб, че на нас не ни е нужна институционализация.

Форум Политика засега ползва Обща дискусия и Хайд парк, ако нататък политиката започне да пречи там, ще се обособи отделен форум.
Тарабас
Цитат(Макарена @ 06/09/2017, 21:20) <{POST_SNAPBACK}>
Като виден почитател на Летящото Спагетено Чудовище, споделям напълно твоите тежнения. Но едновременно с това съм съгласен с Търсди, а и с теб, че на нас не ни е нужна институализация.

Форум Политика засега ползва Обща дискусия и Хайд парк, ако нататък политиката започне да пречи там, ще се обособи отделен форум.

Изключително съм щастлив, четейки тези редове! Сондажът даде положителни резултати. Можем да се настаним дет се вика не сека маса. Така и ще го сторим. drunk.gif eat1.gif
Thursday Next
А да те питам тебе пък аз, в стария форум като имаше сто подфорума за политика, що висяхте като прани гащи в Овча? Че и в Ъ-то налазвахте понякога, което си е направо светотатство! laughing.gif

А па направо не искам да ти казвам какво ще намериш, ако цъкнеш ей тук:

http://forumabv.eu/index.php?showforum=25

Persian
Цитат(Thursday Next @ 06/09/2017, 21:37) <{POST_SNAPBACK}>
Пък ако успееш да привлечеш достатъчно съмишленици в правата вяра, може да помислим да ви отворим и подфорум.

Извинявам се за намесата, ама за правата вяра си има подфорум smile.gif
hristam
Споделям тези тежнения, напоследък особено мисля, че и двамата с мъжа ми имаме рецидивираща форма на спагетена недостатъчност, която подтиква и двама ни към секакви кулинарно-спагетени извращения. Когато ми писне да измислям и приготвям сосове, мога да ги ям и само с масло и малко турски подправки, които наскоро ми донесоха.
Nova123
Цитат(Persian @ 07/09/2017, 15:31) <{POST_SNAPBACK}>
Извинявам се за намесата, ама за правата вяра си има подфорум smile.gif

Аха, значи право съм се насочила....в правата вяра де...оттам идвам и се връщам, като при баща-спасител и покровител svirkam si.gif
Ентересно е как се оформят подфорумите тук...
А пък аз си мислех за пасти.....щото обичам сладкото...но бих го нарекла пастифиада, дааа
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.