Mukaveev
15/09/2017, 20:25
Слави Трифонов търси българите, които да ни измъкнат от 27-годишната каша
Шоуменът Слави Трифонов излезе на 15 септември с отворено писмо до българския народ, в което заявява, че започва да търси хората, които могат да управляват нашата страна и да ни измъкнат от тази 27-годишна каша, в която е страната ни.
"Уважаеми съотечественици, доказателствата за некадърността и неморалността на сегашната политическа класа са постоянни. За съжаление бих казал - ежедневни.
Тъжна, тъжна, тъжна работа", започва кървавото си писмо Слави Трифонов, който вижда постоянна демонстрация на некомпетентност и арогантност от страна на политическата класа....................цък
Да ви питам , Слави Трифонов........какво ще намери ?
Ами ще намери хора,които си искат робството,и такива които искат да си живеят безметежно под черницата,както е казал Вазов! Има един индекс на равнището на поносимата свобода/РПС/! Някои общества не могат да понесат дадената им свобода/в смисъл на свободна воля и права на човека/ и упорито си искат кочината, в която са се родили и живеят... Познайте от първият път кои са тези общества? В допълнение на това са и най-изостаналите в развитието си...
Искаме,искаме си робството.....
The_Purifier
15/09/2017, 20:51
Един гол.
Thursday Next
15/09/2017, 20:53
Ами той вече е намерил. Това, което намери и Бареков, и другите "месиански" проекти до момента - спонсор.
Подсещаш ме - като вдигна пушилка с референдума си, спорих с една дружка. Аз виках, че се гласи да влиза в политиката и само чака да го финансират. Тя викаше, че той в никакъв случай няма да влезе в политиката и прави всичко покрай референдума с идеална цел - да спаси kleta maika Bаlgariq. Май даже се хванахме на бас. Ще ида да си изискам спечеленото.
Бай Иван
15/09/2017, 21:01
За какво робство става дума?Ако имаш пред вид партийното робство , съгласен съм.Но в мажоритарна система не може да става дума за робство.
Лудото Яне и Бюреков вече са извън борда."Атака " вървят по техния път.Някой трябва да поеме тези избиратели и Трифонов е най-подходящия.
Бай Иван
15/09/2017, 21:06
Възможно е ,но ако направи партия.Защото и най честните се корумпират влезнат ли в нашата политическа среда.Но при моят вариант на мажоритарна с-ма ,съмнението за корупция е заявка за аут от НС.
.....Но при моят вариант на мажоритарна с-ма ,съмнението за корупция е заявка за аут от НС.
Имаш право на мнение!
А-а-а-а, ще намери, дори на опашка ще се редят. То, българите най-обичат да управляват, да казват на другите какво да правят, пък те самите си знаят какви ще ги вършат. Дори подозирам, че ще има многоооооооого сърдити на Слави, щото нема толкова свободни места у новата схема. Иначе, ако някой иска да намери хората дето да оправят Българи, да търси тези дето отварят работни места, щот нема силна държава, дето да не произвежда добавена стойност в големи размери.
Ами ще намери хора,които си искат робството,и такива които искат да си живеят безметежно под черницата,както е казал Вазов! Има един индекс на равнището на поносимата свобода/РПС/! Някои общества не могат да понесат дадената им свобода/в смисъл на свободна воля и права на човека/ и упорито си искат кочината, в която са се родили и живеят... Познайте от първият път кои са тези общества? В допълнение на това са и най-изостаналите в развитието си...
Искаме,искаме си робството.....Глупости... Свободата не е слободия...
Бай Ганьо
16/09/2017, 00:11
Наивен е Слави.
Няма такива българи.
Само аз бях, ама ма нема вече.
Thursday Next
16/09/2017, 09:40
Наивен е Слави.
Ако го казваш искрено, значи ти наистина си последният наивник.
Бай Ганьо
16/09/2017, 10:29
Слави иска искрено да изчисти тази кочина.
Вярвам, че е така.
Защото и аз го искам.
Но е наивен, че ще намери българи, които да го направят.
biggeorge
16/09/2017, 11:55
Иначе, ако някой иска да намери хората дето да оправят Българи, да търси тези дето отварят работни места, щот нема силна държава, дето да не произвежда добавена стойност в големи размери.
Грешката е вярна.
Работодателите много обичат да оправят българи.
Управляващите също обичат да ги оправят.
Изобщо в България от години върви едно голямо оправяне.
biggeorge
16/09/2017, 11:57
Бъркаш се!
Автогол!
biggeorge
16/09/2017, 12:01
Веднага се сещам за Хаити, Афганистан, Сомалия, Либия, Ирак, Македония, Украйна ... редицата е дълга.
biggeorge
16/09/2017, 12:04
Желаещи за управляващи - бол.
Но хора, които да си свършат работата - няма.
Това е голямата трагедия на България.
Thursday Next
16/09/2017, 14:31
Слави иска искрено да изчисти тази кочина.
Вярвам, че е така.
Защото и аз го искам.
Но е наивен, че ще намери българи, които да го направят.
Ти си ега ти наивника!

Много съм изненадана, на фона на силно циничния имидж, който проектираш тук. Слави не е бил искрен от трети курс в Консерваторията насам.
The_Purifier
16/09/2017, 14:34
Ти това заключение, дето работодателите оправяли българите, от опита си на работодател, на работник или на безработен го изведе? Питам щото си има значение от колко страни (всъщност страните са доста повече от изброените три) си оглеждал ситуацията.
...
Работодателите много обичат да оправят българи.
....
1. Работодателите обичат ли да оправят афганци, ливанци, сирийци, арменци и т.н.?
2. Работодателите оправят работниците. ТИ работник ли си?
Цитат
Но при моят вариант на мажоритарна с-ма ,съмнението за корупция е заявка за аут от НС.
Твоят вариант е практически неприложим .Нали го коментирахме вече в стария форум.
tumna_indiq
16/09/2017, 20:16
Прилича на кастинг за шоу от рода на "България търси /политик/ талант"
и за да е сигурно, че на финала/изборите/ще стигнат най- честните, добри, можещи и не корумпирани
ще трябва да гласуваме за тях пускайки SMS за всеки.
Alexfield
17/09/2017, 07:35
Ето ти един подробен анализ кой е Слави и защо нищо няма да промени:
Нема такъв избор!Слави просто е следващият Бареков.
biggeorge
17/09/2017, 08:27
"Господ е българин!".
biggeorge
17/09/2017, 08:28
Работодател не съм бил.
biggeorge
17/09/2017, 08:37
И аз това си мислех.
Не вярвам, че Слави Трифонов ще направи партия.
Ако направи партия шоуто му ще бъде свалено, а bTV ще му прекратят договора.
По-скоро ще използва ефира, за да показва различни "подходящи за управляващи" хора.
А дали са подходящи ... един Господ знае!?!
Тя и Десислава Иванчева, кметицата на Младост беше много подходяща кандидатка, ама ... се оказа вълк в овча кожа.
Бай Ганьо
17/09/2017, 09:47
Когато Бойко взе властта и казаха, че бил мутра веднага го подкрепих.
Но той излезе демократ от ония меките.
Никаква мутра не е Бойко .
Слави е тип диктатор, който ми харесва.
А и само това е алтернативата на масата засега.
Друга няма.
Диктаторите имат едно качество.
Искрено вярват в това, което искат да направят.
Затова и го правят.
А дали е добро или зло, времето и историята ще кажат.
Thursday Next
17/09/2017, 12:05
Диктатор, шикалки! Славчо се слага усърдно на всяка новопоявила се силова фигура, преди да почне да я плюе. В него няма грам принципност.
Колкото до алтернатива на масата ... Той Е масата, която оформи в последните години по свой образ и подобие. Никаква алтернатива не е, той е въплъщение на статуквото и една от причините тези интелигентни и морални хора, които сега уж търси, да се оттеглят отвратени от участие в политическия и социалния живот на територията.
Виж каква е съдбата на диктатурите по света в момента. Като коя от тях по-точно искаш да бъдем?
Тарабас
17/09/2017, 12:54
Слави Трифонов вече 20 години произвежда чалга по формата на музика и манталитет. Поколение избиратели създаде и възпита. Тях ще намери. Поредната руска ракета носител. Масата това иска. Който им предложи по-еФтини хапчета, бензин, по-големи пенсии и ги прати летото за без пари на море, за него ще гласуват. И сички тези "съвеЦки граждани" си заслужават живота такъв какъвто си го креират.
еФтин!
Тарабас
17/09/2017, 12:55
Желаещи за управляващи - бол.
Но хора, които да си свършат работата - няма.
Това е голямата трагедия на България.

Колко дни трудов стаж имаш ти батка?
Ми пробвай. Стани чорбаджия-кръвопиец, изцеждай работниците с минимална заплата, трупай пачките на спретнати купчинки под дюшека... А, да, и да не забравяш да там каквито упражнения беше споменал за връзката работодател-работник. После ела пиши как ти се е получило.
tumna_indiq
17/09/2017, 16:01
Шоуто трябва да продължи и келепира* да се увеличи, затова
ще направи партия ,бъди сигурен
..и подходящите българи вече са "намерени" но приказката -"парен каша духа"
не е от вчера и след Бареков,малко ще се излъжат.
......
Никаква мутра не е Бойко .
Слави е тип диктатор, който ми харесва.
А и само това е алтернативата на масата засега.
Друга няма.
......
Е, Ганчо, сега дори и на unguriano вече ще е ясно що за акъллия си.
Мина през "царя", ББ, а сега и за Слави ще гласуваш.
Еми, по-добре си стой в Африка, така ще имаш възможността да казваш що за умплеши сме, правейки все идиотски избори.
Бай Ганьо
17/09/2017, 20:48
Видях ги вашите избраници.
Само идиот може да ви оправи вас.
Търся го и ще го намеря.

Демократите ви ги видях.
За нищо не стават.
Те са там, дето им е мястото.
На бунището.
...
Само идиот може да ви оправи вас.
...
ганчо,
всячески се опитваш да ми докажеш подписа!
Получава ти се!!!
Бай Ганьо
17/09/2017, 20:58
Sorry, но не ти виждам подписа.
А и не ме интересува.

Изключил съм ви всички подписи, аватарчета, емотикони и т.н.
Sorry, но не ти виждам подписа.
А и не ме интересува.

Изключил съм ви всички подписи, аватарчета, емотикони и т.н.
Губиш, но щом те кефи!
п.п. Какво е това "Sorry" ?
Какво е това "Sorry" ?

Умалителното име на Сорос.

/Шегувам се, да не се стегнеш!/
Бай Иван
18/09/2017, 16:47
Точно защото го коментирахме.От коментарите не видях причина да не стане.По-скоро страх от неизвестността.

Mukaveev
18/09/2017, 20:39

Дьорд Шорош.......или може да му викаме Дьорди.....
А на баща му Тивадар Шорош........не знам как трябва да му казваме ....
tumna_indiq
30/09/2017, 08:05
Първия от новите българи, който иска да ни извади от 27 годишната каша
заедно със Слави
се намери - Здравко, победителя от първия Биг Брадър.
ако изборите са мажоритарни,има ли шанс,с какво е различен?
Бай Иван
30/09/2017, 16:48
Не го знам тоя Здравко/биг брадър не гледам/,но МЕНСА има добро предложение,за проверка на интелекта.От сега знам че ще го посрещнат на нож,днешните депутати.Освен това не съм сигурен че интелект = честност.
Mukaveev
30/09/2017, 19:56
Първия от новите българи, който иска да ни извади от 27 годишната каша
заедно със Слави
се намери - Здравко, победителя от първия Биг Брадър.
ако изборите са мажоритарни,има ли шанс,с какво е различен?
Нямам идея кой е тоя........сигур е новия Берлускони.
Mukaveev
30/09/2017, 20:03
Не го знам тоя Здравко/биг брадър не гледам/,но МЕНСА има добро предложение,за проверка на интелекта.От сега знам че ще го посрещнат на нож,днешните депутати.Освен това не съм сигурен че интелект = честност.
И за какво са ти интелигентни.......той Сталин и Ким.....най - интелигентни ......
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.