Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Диктатура на малцинствата
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Iosarian
Феновете на английския гранд Манчестър Юнайтед са измислили песен за новия си идол Лукаку, който е черен. Та в тази песен се пее, че Лукаку има 24-инчов пенис (около 60 см). И веднага организации, борещи се с расизма скочили гневни. Песента се базирала на ретроградния стереотип, че негрите имат по-големи пениси, и съответно била расистка. Има много подобни организации, които по същия начин защитават всякакъв вид малцинства, до степен, че се оформя своеобразна диктатура на малцинствата. Според някои, това е в резултат на усилията на последователите на Маркузе от Франкфуртската школа, които определят политиката на най-престижните световни университети. Вие мислите ли, че има опит за налагане на такава диктатура или става дума за параноя?
Cury
Има, разбира се. Я виж у нас какво е - всичко за циганите, всичко за благото на циганите.
Е, не е съвсем така де, но ясно се вижда, че имат повече права от българите, правят си каквото искат, не искат да се интегрират и да работят, но разни защитници на човешките права нас изкарват виновни за това...
И на Запад е същото - гледаш го, че е черен негър, но не смееш да му кажеш, че е такъв, а го усукваш с разни евфемизми. Ми то баш така се внушава, че да си негър е срамно понеже ако не беше срамно защо да не се казва??? Извратеност някаква, ама нашата западна цивилизация сама си пада в капана и скоро онези, нетолерантните, ще ни надупят яко.
New
Аз мисля, че е параноя.
Като наскоро кудкудякащата в интернет квачка от Тексас, която решила, че е расистка украсата в един магазин, понеже наредили стръкове от растението памук, а навремето пакумът е бил един от продуктите, които са събирали робите. Та, за нея този памук бил обиден. Пълно куку.
Iosarian
Лелее..., и това ли? Не знам дали е параноя. Не съм сигурен, дали официално е факт, но знам, че в някои страни вече се налага трети пол-ТО. Представяш ли да уволниш от работа някое некадърно ТО?
New
Ами да, защо да не го уволниш? Какво, като е то?! smile.gif
unguriano
Не ме притесняват и не ми пречат.
Почитател съм на Глок и Берета, Калашников и М16, както и на Хеклер и Кох от по-тежките. laugh.gif
За по-тънки неща, само Щаер-Манлихер. biggrin.gif
Питето
В смисъл, че антирасистите ги до(ПРЕ)карват с: "Не стига че са цветнокожи и трябва да им се помага с толериране, ами и пенисите им НЕ СА ГОЛЕМИ"... laughing.gif
The_Purifier
http://www.memoriabg.com/2017/01/19/nai-ne...na-malcintvoto/

За втори път, струва ми се, пускам тази статия тук. Много добре отразява как на практика една малка група хора може да движи хода на събитията, не е параноя, а доказан факт. Колкото до примера с Лукаку, самият той беше принуден да порицае публично поведението на феновете на отбора си. По-вероятно е обаче и други да запеят подобни песни smile.gif
Бай Иван
Освен това много взе да се говори и за сексуалния тормоз.Поискал си от колежката - С.Т..Разкопчал си дюкяна, - хоп С.Т.Направил комплимент -пак сексуален тормоз.Някои хора много ги дръсти комплексарството.Или може би го правят за лесни пари?
admiral
Хиперболизираната политическа коректност е породена от своеобразния култ към жертвата. Оттам и навалицата всеки да се издокара кат жертва (me too) и условния вече рефлекс в обществените фигури да се солидаризират с тях.
Правенето на пари от това е де факто изнудване. Създаваш НПО за защита на някакъв вид жертви и искаш от държавата пари. Никой политик не смее да ти откаже, щот може да го изкарат расист, сексист, бе, някакъв си там -ист.
agrippa
Цитат(Бай Иван @ 11/11/2017, 09:59) <{POST_SNAPBACK}>
Освен това много взе да се говори и за сексуалния тормоз.Поискал си от колежката - С.Т..Разкопчал си дюкяна, - хоп С.Т.Направил комплимент -пак сексуален тормоз.Някои хора много ги дръсти комплексарството.Или може би го правят за лесни пари?

Ясно, че е за пари, то след 30 години нито някой си спомня нещо, нито го усеща още... А жените, те не са малцинство, даже напротив. Тоест става въпрос за нещо друго - извратена толерантност, объркани нрави, а може би целенасочено унищожаване на обществото, подмяната му с друго, манипулации и опити за тотален контрол.
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.