Вече е повишен. Още може - но кажете как го възпремате
Здравей , Док !
Не ми провървя в анкетата . Нямам право да гласувам , ми каза
За шрифта : за мен е доста едър : бих желала да бъде намален , но мнозинството ще реши .
Радвам се да те видя отново , Док !
Макарена
03/06/2017, 19:47
Това ми е ситно.Не големината на никовете, а префиксът на постовете. Но не е болка голяма.
Вижте прикачените файлове
Вече е повишен. Още може - но кажете как го възпремате
Сега е нормално. Поне за хора, които имат проблеми с очите.
Благодаря за промяната на шрифта! Снощи видях малко зор.
Това ми е ситно.Не големината на никовете, а префиксът на постовете. Но не е болка голяма.
Вижте прикачените файловеНа мен също. Една идея по-едричко и ще е на 6.
Шрифтът на наименованията на различните подфоруми, както и на заглавията на темите също е доста дребен.
Сравни сега - вдигнах с една идея размера
Persian
03/06/2017, 22:45
размера
Перфектно е на 6"
Значи и на компа ще е добре.
.
Макарена
03/06/2017, 22:45
По-добре е, ако не е проблем, пробвай с идея повече. Тук прилагам два шота, единият е с увеличение на 110 процента, който ми е идеално, другият, т.е. сегашният ми е ситен.
Вижте прикачените файловеВижте прикачените файлове
По принцип колкото повече, толкова повече, но и сега нямам проблеми, даже е предостатъчно.
Да използвам да спомена, че лично на мен опцията, която най-много ми е липсвала винаги, е индикатор за непрочетени съобщения - да мога с един поглед да видя какво не съм чел.
Alexfield
04/06/2017, 16:54
Въпросният индикатор в нашата форумна платформа никога не е работел добре. Но пък смяната към друга софтуерна платформа ще доведе до лишаване от дървовидния режим, което също не ни устройва. Така че маркирането като прочетени ще работи както и до сега в предишния форум.
Има ли шанс това: "Вчера, 16:54" да е по-ярко, за да се набива в очите с първи поглед при теми с много мнения(участия)?
unguriano
05/06/2017, 07:04
А бре, банички имате ли?
Личинка
05/06/2017, 08:50
Ний си вдигаме квото можем, ама колкото по-голям, по-добре. Може ли никовете да са по-едрички?
Може ли никовете да са по-едрички?
С една идея са по-големи вече.
Личинка
05/06/2017, 12:36
О, супер, да...Мерси!
А може ли да са с цветнички букви, шаренки един вид... е така напримерно -
Личинка?
О, супер, да...Мерси!
А може ли да са с цветнички букви, шаренки един вид... е така напримерно -
Личинка?

Може, но отвори тема анкета с предложени няколко варианта за цвят никнейм
И по една боза, ако може.
Alexfield
05/06/2017, 21:55
Не може, докторе, не лъжи зевзеците
Alexfield
06/06/2017, 13:44
Сега как е?
И друг път пускай отделна тема. Наложи ми се да преровя всичките теми, докато намеря в коя точно си го пуснал (off-topic). Дребни неща, но пестят време.

Благодаря!
Ярко е и се надявам да харесва и на другите участници.
Макарена
07/06/2017, 10:15
На мен не ми харесва. Червеното е символ за грешка, дразни. И е редно Днес да е по-ярко от Вчера. В стария форум си бяха таман.
И е редно Днес да е по-ярко от Вчера. В стария форум си бяха таман.
Съвсем вярно , Мак !
Бай Ганьо
12/06/2017, 16:28
Няма ли да е по-добре зелената ивица да покрива от край до край Правила на форума, Календар, Потребители и Помощ?
Както е на стария форум.
Щом казваш...
Бай Ганьо
13/06/2017, 13:45
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.