Бих искала да разбера, какви са изискванията, за да имам възможност да изпращам лични съобщения на потребители от форума? Благодаря!
Бай Ганьо
30/10/2017, 18:46
Да имаш пуснати малко повече постове. Само 2 не са достатъчни. Не съм сигурен колко са необходими ,но 5-6 ще са достатъчни.
unguriano
30/10/2017, 18:52
Aaaa, стаж си треба. Доста при това. И нещо рушветче на админите така....... Може ядене и пиене, може и кеш. И преди пускане на ЛС, модератор ти праща онлайн калкулатор. Смятат се броя на думите и се плаща авансово. Може по банков път или с пощенски запис. Ахъм...
Aaaa, стаж си треба. Доста при това. И нещо рушветче на админите така....... Може ядене и пиене, може и кеш. И преди пускане на ЛС, модератор ти праща онлайн калкулатор. Смятат се броя на думите и се плаща авансово. Може по банков път или с пощенски запис. Ахъм...
Писала съм още в стария форум И като гледам, някои админи дори са по-нови от мен )
Бих искала да разбера, какви са изискванията, за да имам възможност да изпращам лични съобщения на потребители от форума? Благодаря!
Знаеш ли какво, по-добре НЕ СЕ ОПИТВАЙ, защото ще те п..Е..т - тука са се събрабрали една сурия, която гледа само сеир и как кучката слепи ги ражда...а забравих, че преди това трябва някой да я уножда...и после вече..няма значение.
Tsugumi
31/10/2017, 08:27
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.