Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Ще се проверяваме ли?
Форум АБВ > Служебни > Служебен форум
Тиара
Моето мнение че не трябва да има подобно разделение на участниците във форума.

А вашето?
Онуфри
Цитат(Тиара @ 03/06/2017, 21:09) <{POST_SNAPBACK}>
Моето мнение че не трябва да има подобно разделение на участниците във форума.

А вашето?

Това толкова ли те вълнува?

В духа на стария форум бих отговорил (ама го няма в анкетата):

- през муя ми е.

ablow.gif
biggeorge
По-добре да няма разделение между потребителите. cool.gif
Иначе се получава лека дискриминация.
Свои и несвои. sad.gif
unguriano
Цитат(Онуфри @ 03/06/2017, 21:23) <{POST_SNAPBACK}>
Това толкова ли те вълнува?

В духа на стария форум бих отговорил (ама го няма в анкетата):

- през муя ми е.

ablow.gif

Ъхъ. Баси важнотията, кой къф е, кво му пише под ника и дъл е стар или млад. laugh.gif
Leon
Да, бе.
Че и другар при това. Виж друго си е титла "чорбаджия" като при теб. laugh.gif
unguriano
Цитат(Leon @ 04/06/2017, 08:24) <{POST_SNAPBACK}>
Да, бе.
Че и другар при това. Виж друго си е титла "чорбаджия" като при теб. laugh.gif

Тц, при мен не е титла, даденост е. bleh.gif
Откупих правата за този форум от предните чорбаджии, та затва. angel_not.gif
Тарабас
Задължително!
Човек ена титла има, кво друго му остава!
Колко съм се потил, писал и псувал и кълнял. И ся кво, ше ми отнемат титлата?!
Не!

Предлагам дори да се въведат още нива.
За изгонени или рецидивисти нещо от рода на "настъпан муй", "тъпо паве". За вишата каста да се въведат също: "Сър", "Лорд", "Бей", "Падишах". Нещо от сорта.
hristam
Защо ти е това? Ако ще ми донесе увеличение на заплата, нищо против, но иначе и без това си знам, че съм силно проверен другар, да не кажа другарка smile.gif
Leon
Шапка ти свалям, чорбаджи. beerchug.gif

И та поздравявам:

Shade
Цитат(hristam @ 04/06/2017, 08:19) <{POST_SNAPBACK}>
Защо ти е това? Ако ще ми донесе увеличение на заплата, нищо против, но иначе и без това си знам, че съм силно проверен другар, да не кажа другарка smile.gif

Този вид приход отразява нематериална, нравствена и духовна същност. Значи стои високо над заплатата.
В този контекст е за предпочитане "проверен господин" пред "проверен другар".

За протокола: Ако ще се налага да проверявам другарки, препочитам ги госпожици.
Danel
Цитат(unguriano @ 04/06/2017, 08:28) <{POST_SNAPBACK}>
Тц, при мен не е титла, даденост е. bleh.gif
Откупих правата за този форум от предните чорбаджии, та затва. angel_not.gif

respect.gif
Личинка
Все ми е тая, но ако има, нека проверките да не са фиктивни... Миналия път ни претупаха набързо и нищо не усетих.

zainteresovan
Все ми е тая и на мен, както апропо и гласувах. То е ясно, че тези които са си групичка, ще си останат такава и ще си хортуват по техния си начин, като е без значение, дали ще е видно отразяването на факта "проверени другари" под аватара на профила. Най-много някой новорегистриран потребител да се издразни и да заебе форума.
Lucky
ermm.gif
Дори не съм наясно какво означава : стаж , активност , добро поведение , трите заедно ...
Да кажем - не ми е проблем .
zainteresovan
Даже и аз сега се замислям, след като е проверен, значи има процедура по проверяване. И как всъщност, а и кое се проверява rolleyes.gif Явно трЕбе да идеш на нЕкоя сбирка, да те преценят и да те мушнат в групата на проверените или да те отхвърлят, т.е. пак ще си проверен, ама не ставаш laughing.gif
Макарена
Груповият секс не е задължителен. p.gif
hristam
Аз съм вече проверена другарка, няма нужда от повторни проверки. Успех с непроверените госпожици! marsa37.gif
Тиара
Цитат(zainteresovan @ 05/06/2017, 09:28) <{POST_SNAPBACK}>
То е ясно, че тези които са си групичка,

За групичката, която си мислиш че има, лъжеш се. Естествено е че човек не може да бъде симпатичен на всички, а и самият той има определени предпочитания с кого да комуникира, но въпросната "титла" не причисляваше към никакви групички.

Относно това, че тя може да отблъсне някой новодошъл, си напълно прав.
Тиара
Цитат(unguriano @ 04/06/2017, 08:04) <{POST_SNAPBACK}>
Ъхъ. Баси важнотията, кой къф е, кво му пише под ника и дъл е стар или млад. laugh.gif

Заяждаш ли се? А ако ти дойда? И куршум против страх няма да ти помогне.

ПП: За теб може да не е важнотия, но според мен това води до излишно натягане на отношенията между богоизбарани и простолюдие. И не, не е задължително да мислиш като мен!
29mСтараЗагора
и аз мисля ,че не трябва да има разделение
korabche.gif
trаnsalp
Всъщност, какво означава проверяването? Срещал съм надписа, но нищо не ми е говорил, понеже не знам, какво всъщност означава.
Alexfield
Преди 11 години, когато Нетинфо смениха форумния софтуер, прехвърлиха служебно всички активни потребители от старата платформа на новата, за да се гарантира, че ще си запазят имената. Всички прехвърлени потребители сложиха в група "проверени другари" - т.е. тия си ги знаем.
Имаше много спекулации с името на тази група, затова за момента решихме да не повтаряме това решение.
Бай Ганьо
Правиш изследвания и ги пращаш по пощата.
Кръв урина СПИН ДНК Снимка в цял ръст и от кръста нагоре.
trаnsalp
Цитат(Бай Ганьо @ 01/07/2017, 11:57) <{POST_SNAPBACK}>
Правиш изследвания и ги пращаш по пощата.
Кръв урина СПИН ДНК Снимка в цял ръст и от кръста нагоре.

grin.gif
trаnsalp
Цитат(Alexfield @ 01/07/2017, 11:55) <{POST_SNAPBACK}>
Преди 11 години, когато Нетинфо смениха форумния софтуер, прехвърлиха служебно всички активни потребители от старата платформа на новата, за да се гарантира, че ще си запазят имената. Всички прехвърлени потребители сложиха в група "проверени другари" - т.е. тия си ги знаем.
Имаше много спекулации с името на тази група, затова за момента решихме да не повтаряме това решение.

Благодаря ти за изчерпателния отговор.
wal
Няма смисъл от такива титли!!
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.