Моето мнение че не трябва да има подобно разделение на участниците във форума.
А вашето?
Моето мнение че не трябва да има подобно разделение на участниците във форума.
А вашето?
Това толкова ли те вълнува?
В духа на стария форум бих отговорил (ама го няма в анкетата):
- през муя ми е.
biggeorge
04/06/2017, 02:26
По-добре да няма разделение между потребителите.
Иначе се получава лека дискриминация.
Свои и несвои.
unguriano
04/06/2017, 08:04
Това толкова ли те вълнува?
В духа на стария форум бих отговорил (ама го няма в анкетата):
- през муя ми е.

Ъхъ. Баси важнотията, кой къф е, кво му пише под ника и дъл е стар или млад.
Да, бе.
Че и другар при това. Виж друго си е титла "чорбаджия" като при теб.
unguriano
04/06/2017, 08:28
Да, бе.
Че и другар при това. Виж друго си е титла "чорбаджия" като при теб.

Тц, при мен не е титла, даденост е.
Откупих правата за този форум от предните чорбаджии, та затва.
Тарабас
04/06/2017, 12:26
Задължително!
Човек ена титла има, кво друго му остава!
Колко съм се потил, писал и псувал и кълнял. И ся кво, ше ми отнемат титлата?!
Не!
Предлагам дори да се въведат още нива.
За изгонени или рецидивисти нещо от рода на "настъпан муй", "тъпо паве". За вишата каста да се въведат също: "Сър", "Лорд", "Бей", "Падишах". Нещо от сорта.
hristam
04/06/2017, 18:19
Защо ти е това? Ако ще ми донесе увеличение на заплата, нищо против, но иначе и без това си знам, че съм силно проверен другар, да не кажа другарка
Защо ти е това? Ако ще ми донесе увеличение на заплата, нищо против, но иначе и без това си знам, че съм силно проверен другар, да не кажа другарка

Този вид приход отразява нематериална, нравствена и духовна същност. Значи стои високо над заплатата.
В този контекст е за предпочитане "проверен господин" пред "проверен другар".
За протокола: Ако ще се налага да проверявам другарки, препочитам ги госпожици.
Тц, при мен не е титла, даденост е.
Откупих правата за този форум от предните чорбаджии, та затва.

Личинка
05/06/2017, 08:58
Все ми е тая, но ако има, нека проверките да не са фиктивни... Миналия път ни претупаха набързо и нищо не усетих.
zainteresovan
05/06/2017, 09:28
Все ми е тая и на мен, както апропо и гласувах. То е ясно, че тези които са си групичка, ще си останат такава и ще си хортуват по техния си начин, като е без значение, дали ще е видно отразяването на факта "проверени другари" под аватара на профила. Най-много някой новорегистриран потребител да се издразни и да заебе форума.
Дори не съм наясно какво означава : стаж , активност , добро поведение , трите заедно ...
Да кажем - не ми е проблем .
zainteresovan
05/06/2017, 09:53
Даже и аз сега се замислям, след като е проверен, значи има процедура по проверяване. И как всъщност, а и кое се проверява

Явно трЕбе да идеш на нЕкоя сбирка, да те преценят и да те мушнат в групата на проверените или да те отхвърлят, т.е. пак ще си проверен, ама не ставаш
Макарена
05/06/2017, 11:30
Груповият секс не е задължителен.
hristam
05/06/2017, 13:13
Аз съм вече проверена другарка, няма нужда от повторни проверки. Успех с непроверените госпожици!
То е ясно, че тези които са си групичка,
За групичката, която си мислиш че има, лъжеш се. Естествено е че човек не може да бъде симпатичен на всички, а и самият той има определени предпочитания с кого да комуникира, но въпросната "титла" не причисляваше към никакви групички.
Относно това, че тя може да отблъсне някой новодошъл, си напълно прав.
Ъхъ. Баси важнотията, кой къф е, кво му пише под ника и дъл е стар или млад.

Заяждаш ли се? А ако ти дойда? И куршум против страх няма да ти помогне.

ПП: За теб може да не е важнотия, но според мен това води до излишно натягане на отношенията между богоизбарани и простолюдие. И не, не е задължително да мислиш като мен!
29mСтараЗагора
01/07/2017, 00:09
и аз мисля ,че не трябва да има разделение
trаnsalp
01/07/2017, 10:27
Всъщност, какво означава проверяването? Срещал съм надписа, но нищо не ми е говорил, понеже не знам, какво всъщност означава.
Alexfield
01/07/2017, 10:55
Преди 11 години, когато Нетинфо смениха форумния софтуер, прехвърлиха служебно всички активни потребители от старата платформа на новата, за да се гарантира, че ще си запазят имената. Всички прехвърлени потребители сложиха в група "проверени другари" - т.е. тия си ги знаем.
Имаше много спекулации с името на тази група, затова за момента решихме да не повтаряме това решение.
Бай Ганьо
01/07/2017, 10:57
Правиш изследвания и ги пращаш по пощата.
Кръв урина СПИН ДНК Снимка в цял ръст и от кръста нагоре.
trаnsalp
01/07/2017, 13:29
Правиш изследвания и ги пращаш по пощата.
Кръв урина СПИН ДНК Снимка в цял ръст и от кръста нагоре.
trаnsalp
01/07/2017, 13:32
Преди 11 години, когато Нетинфо смениха форумния софтуер, прехвърлиха служебно всички активни потребители от старата платформа на новата, за да се гарантира, че ще си запазят имената. Всички прехвърлени потребители сложиха в група "проверени другари" - т.е. тия си ги знаем.
Имаше много спекулации с името на тази група, затова за момента решихме да не повтаряме това решение.
Благодаря ти за изчерпателния отговор.
Няма смисъл от такива титли!!
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.