Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Нов ник
Форум АБВ > Служебни > Служебен форум
Швейк
По правилата ли ще е, редно ли е да си регистрирам още един ник? tan.gif
Mukaveev
Цитат(Швейк @ 25/11/2017, 20:40) <{POST_SNAPBACK}>
По правилата ли ще е, редно ли е да си регистрирам още един ник? tan.gif

А не е и скъпо.......то 50 лв. вече пари ли са.............
Швейк
Сега не ми е до бъзици.
Макарена
Ако не смяташ да го ползваш за глупости, няма лошо.
Швейк
няма да е за глуппости - а и сигурно ще ме познаете по стила.
Nova123
Ама и аз искам !
Защо за някои да може, за други - не!

Иска ми се да бъда друга, дайте ми шанс!

Плиииийз!

Моя модераторите - който и там да е - обяснете как да вляза с втори ник, но не анонимно, де..

Thursday Next
Цитат(Nova123 @ 25/11/2017, 22:48) <{POST_SNAPBACK}>
Ама и аз искам !
Защо за някои да може, за други - не!

Ама ти опитвала ли си изобщо, че да знаеш, че за теб не може? Не ти ли е неудобно непрекъснато да инсинуираш, че те преследват и си нарочена, когато всъщност всичките ти драми се дължат на собствената ти неспособност да се оправиш със софтуера на форума? Ако просто попиташ как става без първо да обясняваш, че не ти дават, нали се сещаш, че ще срещнеш много повече добро желание да ти се помогне?
Alexfield
Да, не трябва да си говориш сам - с двата ника.
Nova123
Цитат(Thursday Next @ 25/11/2017, 22:54) <{POST_SNAPBACK}>
Ама ти опитвала ли си изобщо, че да знаеш, че за теб не може? Не ти ли е неудобно непрекъснато да инсинуираш, че те преследват и си нарочена, когато всъщност всичките ти драми се дължат на собствената ти неспособност да се оправиш със софтуера на форума? Ако просто попиташ как става без първо да обясняваш, че не ти дават, нали се сещаш, че ще срещнеш много повече добро желание да ти се помогне?

Благодаря, ще опитам.
Ти си права, но аз питам, защото съм предупредена...предубедена...което си е моя грашка, разира се.
Аз не съм софтуерист..и питах /преди/, когато нещо не ми е ясно....да ми се изясни, но....сигурно някои неща не мога да ги разбирам.
За протокола: нямам драми...съжалявам, ако така ви изглежда....м.
Швейк
Добре...въпреки че понякога ми се ще да си поговоря интелигентно с някой...ама ще се въздържа a4dff7b7.gif
Thursday Next
Цитат(Швейк @ 26/11/2017, 04:17) <{POST_SNAPBACK}>
Добре...въпреки че понякога ми се ще да си поговоря интелигентно с някой...ама ще се въздържа a4dff7b7.gif

Ако ти дотрябва интелигентен събеседник, няма нужда от втори ник, може и по улиците да си говориш сам. Бодваш за парлама една блутут слушалка и си готов, никой копче няма да ти каже. animatedwink.gif
Личинка
А ново ЕГН може ли да ми инсталирате?... само за глупости ще го ползвам, мисля, че съм пропуснала доста.
Швейк
Само с ЕГН няма да стане, - и нов чип ще трябва grin.gif
Макарена
Цитат(Личинка @ 26/11/2017, 13:53) <{POST_SNAPBACK}>
А ново ЕГН може ли да ми инсталирате?... само за глупости ще го ползвам, мисля, че съм пропуснала доста.

В наше село, на инсталирането на ново ЕГН му викат забременяване.
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.