„Не искам да го виждам след това изработване, което направи“, допълни Симеонов за премиера Борисов." (https://www.vesti.bg/bulgaria/politika/valeri-simeonov-za-borisov-ne-iskam-da-go-vizhdam-6077268) Вицепремиер?!? Много ми прилича на палаво женско поведение. Даже на тинейджърско. Къде бъркам или "Партията" е виновна? ____________________________________ ПП: Жените, поискат ли нещо, много съвършено и обмислено подхождат и разбира се го получават. А този.....
Cury
15/12/2017, 10:27
Като оставим настрана формата, не е нещо неправилно. От една страна си заявява позицията пред Борисов преди да се срещнат, за да му даде време да обмисли (ако направо се конфронтират все едно на момента нищо няма да излезе). От друга (може би по-важна) показва на своите избиратели, че "им пази интересите" и така си поддържа електоралната подкрепа.
Всички политици така правят - пускат по някоя идея тук и там когато държат речи по някакъв повод.
Бай Ганьо
15/12/2017, 10:38
Гледа ли му интервюто?
От 10:00 до 17:00
Danel
15/12/2017, 10:43
Добре де, а какво му пречи да се подготви както следва предварително и тогава да защити позициите на избирателите. Ти колко изпита си взел "на късмет" или защитата на исканията на избирателите не е толкоз "проблем" като изпит в Некакъв си ВУЗ?
Тарабас
15/12/2017, 11:05
Добре де, тоа господин с някаква квота ли е избран в парламента или е избиран от избиратели? Ако са го избрали, то тогава те питам голега от южна Африка, кво те е еня за тея хора? Малко им е! Още може!
Явно са свършили тоалетните за откриване по границата и тоя са го сложили пред камерата.
Бай Ганьо
15/12/2017, 11:19
На мен ми е през грездея кво става в Банско. Поредния национален спорт-да се пречи. Но има хора, които явно имат железни нерви. Аз не съм от тях.
Cury
15/12/2017, 14:02
Както писах, той баш това и прави - подготвя почвата чрез медиите. Така с един куршум три заека - докарва се на електората си, уведомява Бойко и търси обществена подкрепа за позицията си(или пък опитва да яхне протеста) и така си повишава тежестта за предстоящите разговори. Само изпълнението куца, иначе идеята си е ОК.
wal
15/12/2017, 20:12
Оказва се ,че има ефект.ББ включи пак задната предавка.Друг полезен ход няма,иначе-пак избори за НС.
Danel
16/12/2017, 07:08
Приемам разяснението, но не ме убеди, че се е бил подготвил за изпълнение на обещанието си. Прилича ми на: да вдигна шум, за да се види, че искам, ама не става, щото другите са виновни.
Danel
16/12/2017, 07:11
Едва ли си е опекъл нещата, преди да започне действия. То е като: аз да бия тъпана, а другите да му мислят.
Cury
16/12/2017, 09:59
И това го има, но според мен е план Б. Защото знаем, че Борисов се поддава на натиск и кляка, ако има такъв. Зелените го натиснаха и трябваше и натиск от другата страна за да си остане в пътя. Това според мен е план А.
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.