Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Равносметката за 2017!
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
biggeorge
Тези дни видях, че по всички медии правят преглед на изминалата година и реших и аз да направя една равносметка.
(за съжаление пълният текст не успя да се събере в пост, можете да го прочетете в блога ми и това не е реклама)
И така уважаеми съфорумци, каква беше за вас 2017 г.?
Направихте ли си равносметка на изминалото време?
Написахте ли списък с пожелания за 2018 г.?
Кажете какво си пожелавате за новата година?
Успяхте ли да изпълните списъка от миналата година?
huh.gif
Cury
Ми добра беше, не се оплаквам.

Не. Даже не ми е и хрумвало да правя такива неща.

Не. Не знам дали има нещо, което да искам особено.

Всъщност си пожелавам нещата да си вървят както преди. Човек като попрехвърли половината век му се иска времето да поспре, или поне да се позабави, и всичко да си остава както преди. Т.е. да не става по-зле.

Не съм имал списъци. Най-общо имам едно желание - да изживеем със семейството и следващата година в добро здраве и без сривове, катаклизми, войни, кризи и т.н.

Тарабас
Живи сме, начи годината е била добра.
Shade
Цитат(biggeorge @ 30/12/2017, 10:12) <{POST_SNAPBACK}>
И така уважаеми съфорумци,
1. Каква беше за вас 2017 г.?
2. Направихте ли си равносметка на изминалото време?
3. Написахте ли списък с пожелания за 2018 г.?
4. Кажете какво си пожелавате за новата година?
5. Успяхте ли да изпълните списъка от миналата година?
huh.gif

Усукана е анкетата, всеки нестандартен отговор би звучал ексцентрично. Ама да опитам: animatedwink.gif
1. Биваше я.
2. Равносметката е перманентен процес, не отчитане на петилетка.
3. Нито си правя списъци с пожелания, нито отправям молитви. Животът е борба.
4. Нищо специално. Желанията ми са ясно дефинирани, постоянни и неизменни.
5. Ако имах списък, сигурно щеше да е преизпълнен.
tumna_indiq
В сравнение с някои други години 2017 беше добра,
пожелавам си Новата 2018 да е също така успешна + здраве , много любов и късмет happy.gif
unguriano
Цитат(Тарабас @ 30/12/2017, 20:48) <{POST_SNAPBACK}>
Живи сме, начи годината е била добра.

biggrin.gif
И аз така.
unguriano
Цитат(biggeorge @ 30/12/2017, 20:12) <{POST_SNAPBACK}>
Успяхте ли да изпълните списъка от миналата година?[/color] huh.gif

Сравнително недобре, клонящо даже към доста. Но все пак сме живи и донякъде здрави, а грижите се надявам да са останали назад.
Да. И като така, на фона на всичко, все пак се ядва. Винаги има къде по-навътре, нали. smile.gif
Тц. карам на импровизации.
Да е по-добра от старата.
Не, макар че нямам такъв. biggrin.gif
Тарабас
Мен много ме е страх,някой като ми пожелава здраве. Като знам колко здрави умират...
evanka
Това беше една доста неприятна година и бързам да я отикам.
Изобщо годините със 7-ца са ми все така. Поне никой не умря, за което съм благодарна.

Равносметки не правя, защото тази дума много ме дразни, от соца е. Но периодично си записвам какво се случва, защото не помняяя. От едно 15 години всичко ми е слято.
Не планирам нищо. Едно от децата ми завършва догодина и вълненията ще са около търсене на ВУЗ ... Това е. Върху останалото нямам контрол.
Marbella

1. Баш равносметка не правя, но премислям нещата, плюсове и минуси, но със сигурност изпускам много неща.
2. Не, имам само планове, ще се радвам да се осъществят, защото замислям една радикална промяна в трудовото си битие.
3. Да сме живи и здрави, да е мирно и спокойно у нас и по света, нещата да вървят без сътресения и катаклизми.
4. Нямах списък, имах само дестинации с пътувания, тях изпълних. Другото се решава в крачка.
Бай Ганьо
Квото беше-беше.
А следващото-квото дойде.
Thursday Next
Цитат

Прекрасна беше. Много спокойна, изпълнена със срещи с приятели, пътувания и прочее приятности. Имаше и много работа, разбира се, но и добре се позабавлявахме.
Не си правя равносметки. Дори за изминалия ден не, камоли за изминалата година. Така или иначе няма да мога да преиграя нищо, какъв смисъл има да гледам какво е могло да стане иначе?
Да сме здрави, да сме все така добре.
Не си правя списък за годината. Най-много за деня, ако се натрупат много задачки.
Горския
Цитат(Thursday Next @ 30/12/2017, 23:51) <{POST_SNAPBACK}>
изпълнена със срещи с приятели, пътувания и прочее приятности. .

Даааа, спомням си за едно впечатляващо шапо под триумфалната арка в Моntpellier
Питето
Четох ти в блога, абе...
Понеделник сутрин. Мъж чака автобус на спирката. Стои си мрачен и си мисли: "Животът - кофти работа, жената - кучка, хората - само използвачи..." Зад него стои неговият ангел с бележник и записва: ""Животът - кофти работа, жената - кучка, хората - само използвачи... Странно, отново същото. Но щом това си пожелава, трябва да се изпълнява".

wal
Успешна беше общо взето.Можеше да бъде и по-успешна ,но винаги може да е по-добре.
Persian
Цитат(biggeorge @ 30/12/2017, 20:12) <{POST_SNAPBACK}>

- Знам ли smile.gif
Обикновено всяка следваща година е по-лоша от предната, но зависи къде те удари лошото и къде доброто.
Ако трябва да поставя основните неща от 0 до 10
Личен живот - 1 и това, щото съм жив
Работа - 1, щото имам някаква
Здраве - 3, в сравнение с началото на 2016

2017 е годината на раздялите, но не бяха описани всичките им видове.
Разделихме се с някои приятели. Те просто умряха.

Като цяло, година на нерви и разправии.

- Това е нормално при мен. Просто още една година загуба на време и изгубен живот.

- Не съм. Някои ги помня, а други как дойдат smile.gif

- Да вдигна ония три неща до 7 smile.gif
И задължително смяна на работата, не личната лекарка smile.gif

- Бях в безтегловност и нямах списък за изпълнение smile.gif
wonda_
И аз зачетох там, ама много хейт, много нещо...
А вицът ти ми е любим. biggrin.gif
wonda_
Много добра година като работа и финанси, нооо ... в личен план - пълен провал.
Преди Коледа се усетих, че се изнервям и паникьосвам от дребни неща, та за догодина си обещавам да гледам малко по-лежерно на нещата.
От новата година искам само здраве и живот да има за мен и близките ми. happy.gif
Thursday Next
Кое, това ли? animatedwink.gif

New
М-м-м, супер шапо! И подшапието е много добре.
New
Когато сме най-зле, все така да сме. Това ми е равносметката за 2017 г.
Тарантула
Никак добра не беше. С изключение на две, три събития, останалото хич...
И зле завършва...

Надявам се и очаквам подобрения в професионален и личен план. И да сме здрави да можем да им се радваме!

Много много горещо искам промяната, защото ми е жизнено необходима!❤
Thursday Next
Цитат(New @ 31/12/2017, 17:27) <{POST_SNAPBACK}>
подшапието

406.gif 406.gif

Благодаря! И весело посрещане.
Persian
Цитат(Тарантула @ 31/12/2017, 17:54) <{POST_SNAPBACK}>
Много много горещо искам промяната, защото ми е жизнено необходима!❤

Когато човек много силно желае нещо, то става. Сбъдва се, както се казва.
Така, че споко. Имам някакъв усет, че идващата година ще е по-добра.
И аз чакам момента в който ще си пусна молбата за напускане, а на причини ще напиша точно - Поради жизнена необходимост.

Айде цунки от мен и да изкараш приятно.
rocco_george
Не правя равносметки.Някак много финализиращо ми звучат,та затова.
Някои неща се сбъднаха,други останаха на заден план и така.
Година като всяка една предишна.
А,Перси,имам дълг към теб и ще трябва в скоро време да оправим нещата.
Питето
Цитат(Persian @ 31/12/2017, 20:40) <{POST_SNAPBACK}>
... И аз чакам момента в който ще си пусна молбата за напускане, а на причини ще напиша точно - Поради жизнена необходимост. ...

Абе, я го прочете некой ЧР, я не. ВзЕми го нАправи изненадващо-запомнящо се. Дори в книгите може да влезеш. Ей нА:

"Само кроткият и акуратен старши писар бай Мильо Епитропов, без да дига глава, продължаваше да вписва още някакви решения. Когато големият часовник в коридора удари отмерено шест пъти и всички почнаха да се обличат, той стана бързо, погледна си часовника, да се увери окончателно, че работният ден е минал, изгледа свирепо наоколо, тупна светкавично с юмрук по масата, така че мастилницата отхвръкна като топка, а папките се строполиха от масата, и изрева с цяло гърло:
– Корупция! Корупция и повсеместно разхищение царува в това ведомство! Това не е управление, това е хаос! Анархия! Това е вертеп!
Колегите му останаха поразени. В първия момент никой не се помръдна от мястото си. Само младшият писар мигновено мушна картичката по голо в пазвата си, а машинописката подскочи от страх.
– Това не е ред – продължаваше бай Мильо, – това не е работа! Оценка на способности няма! Справедливост няма! Няма уважение към персонала! Гаврят се с мене, с тебе, с него! С жизнените интереси на националността се гаврят! Как се назначава персоналът? Защо са толкова писарки? Искам да знам, защо са? Искам да знам и знам! Знам! Взятки има! Рушвети има! Мръсотии има! Но няма да мълча вече! Няма да мълча!
Грабна шапката си и излезе като вятър.
..."
целия сценарий и подготовка тук (цък) punk.gif
Бай Иван
Нищо ново под слънцето.Като миналите години.Е,има некво икономическо раздвижване,но това си е еволюционен процес.Терминал 2 си е пълен и всеки свързва успеха с работата на вън.Моите лични планове са свързани с тотото,но все отлагам пускането на фиш.
Persian
Цитат(Питето @ 01/01/2018, 10:28) <{POST_SNAPBACK}>

smile.gif
Това не е в моят стил при напускане.
Винаги напускам културно, а тропането и крещенето го правя на момента.
Не са ме писали по книгите, но не са малко тия, дето не могат да ме забравят smile.gif
Като този човечец познавам хиляди такива жалки същества, но той поне накрая е изригнал smile.gif

Хубаво щеше да е и аз да напусна поради пенсиониране, ама казват, че още ми е рано smile.gif
Нещо много се застоях, а и не харесвам фирми от подземният свят.
Закона се спазва едностранно, а тия, дето ти се водят като началници са напълно необразовани и нецивилизовани.
Persian
Цитат(rocco_george @ 31/12/2017, 22:21) <{POST_SNAPBACK}>

Аз да не съм Топлофикация или всички останали smile.gif
На мен никой нищо не ми дължи.
Виж, ако бяхме правили секс, и то не къв и да е, а до половина, щях да те разбера, че ми дължиш още половина smile.gif
rocco_george
Щом казвам,че нещо ти дължа,значи е така и недей да противоречиш! navikvane.gif
Тарантула
770d4fd976.gif
agrippa
Не се оплаквам, средна хубост година.
Това календарната година е изкуствен срок, измислен. Никой не ще да ми подари нов календар, гледам не съм изхвърлил и стария.

Очаквам... повече пътешествия. Застоя е пагубен. plane.gif
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.