ЧЕСТИТА НОВА 2018 ГОДИНА! Да сте здрави, влюбени, щастливи, успели! Да пътувате, да мечтаете, да се обичате, да се усмихвате, да си вярвате! Късметът да е с вас! Да сте доволни от това, което сте, но да не спирате да се развивате! Да се радвате на малките неща, но винаги да се стремите към големите! Да е по-хубава от предишната новата ни 2018-та година!
ЧЕСТИТА НОВА 2018 ГОДИНА! Да сте здрави, влюбени, щастливи, успели! Да пътувате, да мечтаете, да се обичате, да се усмихвате, да си вярвате! Късметът да е с вас! Да сте доволни от това, което сте, но да не спирате да се развивате! Да се радвате на малките неща, но винаги да се стремите към големите! Да е по-хубава от предишната новата ни 2018-та година!
Честита и от мен!!!
Честито и на имениците!
Cury
01/01/2018, 10:14
От твоята уста в божиите уши. Честита да е на всички.
За протокола: признавам, че не съм достатъчно интелигентен в началото на годината. Имам само 47 от 50 възможни точки и с мъка го докарах до професор. В края на годината ще проверя дали съм дораснал до академик.
rocco_george
01/01/2018, 19:12
Честита да е! Живи,здрави догодина до амина!
Mukaveev
01/01/2018, 19:54
Много съм доволен , че дойде новата.........
Cury
01/01/2018, 19:58
Странно, и ти си на моята възраст, какво па толко се радваш на отминаващото време?