Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Новият форум вече навъртя половин година
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Cury
Усетихте ли се, че вече мина половин година откак сме с нов форум? Как ви се струва начинанието?

На мен, малко странно, но ми се въртят разни мисли да се пенсионирам от форума. И не заради цензура, лоши модератори и прочее, никога не съм имал такива проблеми. По-скоро заради изчерпване - и мое, и на виртуалната среда. Тук сме двадесет души на кръст, знаем си и кътните зъби, дет се вика, нищо ново не можем да си кажем и според мен затова се наблюдава една радикализация, понеже като няма какво ново да кажем явно компенсираме с категоричност и крайни мнения. Това го забелязвам у всички, и у мен включително (но съвсем не само у мен animatedwink.gif ) и разликата с преди десетина години е огромна. Сега нещата са стигнали до там, че аз изобщо не отговарям на някои хора, защото смятам, че от тях получавам само дребнаво заяждане. Да де, но май и други почнаха да ме дебнат да се заядат с мен и да ме клъцнат даже без никакво основание или чисто формално. И изобщо чувствам, че в скоро време удоволствието от форума ще се сведе до удоволствието да се караме и мразим. Ми тъпо ми се струва, по-добре хич без форум, отколкото така. Даже и да няма нищо такова и всички да ми пишат с любов и симпатия, а аз да съм жалък параноик и да си въобразявам, пак нещата се свеждат до същото - край. Ми то си е нормално, всичко си има начало, възход, спад и край. Нищо невиждано няма да стане. Но докато умувам и премислям какво да правя нататък ми е интересно другите как виждат новото начинание (форума демек) от висотата на полугодишния му стаж. Виждате ли живец или се опитваме да поддържаме на системи стари спомени и носталгия по младостта?
Бай Иван
Вярно,ние се изчерпваме,но събитията нямат изчерпване.Друго си е когато обявиш своята гледна точка./различна от вестникарската./Със Случая в Нови Искър,сме свидетели колко глупости се наговориха от пресата,и колко пъти се "доуточняваха".Колкото до "клъцването",не знам само българска черта ли е или е всеобща,но всеки се има за по-умен от другия.И когато това е комплект с лошо възпитание,започват хули и нагрубявания.Даже във форума е нищо.Да видиш какво става във фейса...
Cury
Нямам фейс. И съм тук именно, защото не е ФБ, а форум.
Бай Ганьо
Това ли е точката! smile.gif
Аз не пиша много, но постоянно съм на линия и отварям форума всеки ден поне десетина пъти.
Ей така да видя дали някой е писал нещо интересно.
Някои казват, че форумите се изчерпаха като социална пладформа.
Аз съм на друго мнение.
Мисля, че скоро отново ще се завърнат с пълната си мощ.
Нека малко повече ни подгонят от официалните страници. smile.gif
Cury
Не, просто погрешка вместо да отговоря на бай Иван отговорих на себе си. И понеже няма опция за триене оставих точка, а си сложих отговора където трябва. И гледам, че модератор май я е махнал, за което благодаря.

Според мен не форумите са се изчерпили, а хората с нужда да пишат в такъв формат ги няма вече. Всички искат да пускат картинки, да получават лайкове и да го карат по-лековато. То и затова тук няма нови попълнения. Да не говорим, че каквито сме гадни не даваме да се пише на маймуница и се заяждаме за правопис. Та кой младеж може да го изтърпи това wavetowel2.gif
New
Неусетно мина тази половин година. Интересно е това. Благодаря ти, че го забеляза, Cury!

За форума мога да кажа, че лично аз не се опитвам да поддържам каквото и да било, нямам големи очаквания и съответно ми липсват разочарования. Възприемам го, като кафенето, в което се отбивам на лафче със стари дружки. Ако са там - добре, ще обсъдим това-онова, а ако не са - здраве да е.
Не мога категорично да заявя, че няма да стъпя в него повече, защото нямам причина да го правя. Обикновено в живота си отрязвам някого или нещо тогава, когато съм наранена по някакъв начин и/или виждам сериозна вреда при контакта си. Докато простото изчерпване не може да ми е причина за взимане на такова решение. То само ще си умре с времето така или иначе.
Ако забелязваш, че сме станали по-категорични в мненията си, то мисля, че това е от възрастта, а не е поради форума. Хубавото за мен е , че все още има хора, които ме изненадват с мисленето си. Не само в положителен смисъл, обаче. Ти, например напоследък ме изглеждаш различен. Когато ти писах, че не ти се отразява добре домакинстването, въпреки, че сложих подигравчийски имотикон, всъщност наистина го мисля и то не, като заяждане, а сериозно смятам, че те е променило. Усещам страх и неувереност в теб, които се отразяват на мненията ти, въпреки заявленията ти, че всичко се движи по план. Вероятно всичко е добре и действително се движиш по план, просто имаш прекалено много енергия, която подсъзнателно смяташ, че пилееш напразно и това те напряга.
Едно е сигурно - ще ми е мъчно, ако другарчетата ми от кафенето просто внезапно решат да заминат нанякъде и повече да не стъпят в него. Ще се чудя дали са добре и как я карат. Ще ми липсват мненията им и свежите им идеи.
Cury
Цитат(New @ 10/01/2018, 16:34) <{POST_SNAPBACK}>
Ти, например напоследък ме изглеждаш различен. Когато ти писах, че не ти се отразява добре домакинстването, въпреки, че сложих подигравчийски имотикон, всъщност наистина го мисля и то не, като заяждане, а сериозно смятам, че те е променило. Усещам страх и неувереност в теб, които се отразяват на мненията ти, въпреки заявленията ти, че всичко се движи по план. Вероятно всичко е добре и действително се движиш по план, просто имаш прекалено много енергия, която подсъзнателно смяташ, че пилееш напразно и това те напряга.

Мислех да ти отговоря на това в предишната тема, но я заключиха. Но понеже отново повдигаш въпроса ще ти кажа, че опитът ти за психоанализа е грешен. Нито страх имам, нито неувереност. Ако беше така щях да се хвана като удавник за сламка за всякаква работа, а аз явно не го правя. Както казах, отказах вече една, защото ми беше на ръба като се съгласих, но в последствие предложеният ми договор имаше неприемливи отклонения и нещата минаха отвъд ръба. А за много хора условията биха били мечта. И още една отказах общо взето, като казвам общо взето, защото ако бях я поискал щяха да ми я дадат, но аз прецених, че не ми пасва и я отказах още по време на разговорите. И пак беше доста добра работа.
Но за да не прекалявам с логореята ти казвам, че за мен стрес от ролята ми на безработен няма. В края на краищата бих могъл вместо "безработен" да се нарека "инвеститор" или "рентиер" за да си галя егото. На мен обаче не ми пука и затова за бъзик се определям като безработен. То, ако ми пукаше, щях да си мълча, а не да разказвам тук, нали?

Но това е ЗА МЕН. За масовия мъж обаче две са нещата, които могат да му сринат психиката - загубата на потентност и загубата на работата. И затова бъзици с безработицата на някой мъж (ти няма как да знаеш, че при мен не е така) са все едно аз да се бъзикам с някоя жена, че и е дебел задникът или, че е заядлива, защото е в климактериум или пък е недоклатена и затова и е крив светът. Но аз да съм те атакувал с нещо такова? Не съм и винаги съм гледал да внимавам как адресирам опонентите си. За теб обаче съм сигурен, че като нямаше аргументи по спора се опита да ме ужилиш с нещо, което според теб би ме накарало да ме заболи. Е, от една страна не ме заболя, по-горе пиша защо. Но от друга страна се издразних от опита ти да играеш нечестно.

New
Знам, че си отказал работа - ти го спомена в заключената тема. Затова именно ти писах, че страхът ти е подсъзнателен, а не се е оформил все още на съзнателно ниво, поради което продължаваш да си действаш по плана, който имаш. Мине ли и на съзнателно ниво, тогава вече следва и промяната в плана, и приемане на неизгодна за теб работа.
Втората част на поста ти е твоята лична интерпретация на моя пост, която няма нищо общо с мен.
Ако се замислиш, ще установиш, че всъщност аз никога и никъде не съм писала в подкрепа на политиката на САЩ. Няма да намериш такова мнение. Но и не съм ги критикувала. Единственото ясно становище, което съм изразила във форума е по отнишение на Тръмп. Изключително против него бях преди изборите, против съм и сега.
Ти, обаче, понеже явно имаш предразсъдъци, автоматично решаваш, че подкрепям САЩ, само защото живея там. Голяма грешка. Именно и затова моят въпрос на съмнение в истинността на статията ти даде криле да решиш това, което и без това си мислиш, без реално да си разговарял с мен по въпроса. В последния си пост в нея тема съвсем ясно дадох да се разбере, че приемам написаното за вярно и направих коментара как в крайна сметка американци нищо не са направили на практика, което за мен е успокоително и съвсем достатъчно. Вярно, че беше в малко заядлив тон, признавам си, но оправданието ми е, че просто не можах да избягам от твоя тон, в поста, в който изпукваш 4-5 линка, като самодоволен победител, който явно има някакъв проблем, щом си е дал толкова зор да се самодоказва, та е ровил усърдно в интернет. Което и всъщност ме насочи към идеята за домашното ти положение. То обясняваше всичко. Един вид аз пък намерих твоето оправдание защо напоследък се държиш неадекватно, защото наистина има разлика в теб от известно време и това го обяснява перфектно.
Cury
Уффф, явно няма да престанеш с анализите си. И понеже по-умният трябва да отстъпи, то аз ще престана да ти отговарям, а ти си анализирай и си вади изводи за подсъзнателни и надсъзнателни страхове, за количества зор да се самодокажа и прочее. Може да си разписваш подробно анализите, аз обаче нямам нерви и хъс да те оборвам едно по едно тук и там. Много по-лесно е просто и на теб повече да не отговарям и така ще има мир и хармония във форума. Не вярвам да ти липсвам.
New
Жалко!
Не, не е жалко, че няма да ми отговаряш, а че отново не ме разбра.
Да бъде на твоята!

П.П. Прочети си предходния пост и помисли, дали имаше какво друго да коментирам в него, освен теб самия?!
Flama
Тъкмо се навих да се регистрирам и току виж форумът се разпадне.
Форумите в момента са в упадък, тук е някакво оазисче, гледам, че няма досадни тролове или още не съм им налятяла.
Не знам дали форумите отново ще възкръснат като форма, по едно време ми се струваше, че ще стане, поради хаоса във Фейсбук, но нещо няма много индикации засега.
Тъй като известно време четох преди да се регистрирам, Cury ми харесва как пише, ако се откаже, форумът ще загуби.
The_Purifier
Ами значи е крайно време да заложим на качеството, а не на количеството, и да стигнем до ново ниво на свръхфорумно съзнание, което ще ни позволи да плъзнем по други форуми и социални мрежи, където да мародерстваме безнаказано, причинявайки щети на невинните нищонеподозиращи потребители там. smile.gif
Mukaveev
Стегни се ..............на мен си ми симпатичен.............
Тарантула
Много никове изчезнаха. Новите са... нови.
Повечето ветерани са се виждали и познават, затова и тонът и постингите не са като в началото. Сега са сдържани, премислени.

Лично аз не пиша, защото няма нови теми. Всеки път като отворя, ме лъхват 10 християнски. Чудно ми е как и защо е най - активният. Всички ли прописахте там или..?

Не искам да се пенсионирате и да зачезне това, ще ми липсва. Не е същото, изобщо даже. Но...
evanka
Цитат(Cury @ 10/01/2018, 16:01) <{POST_SNAPBACK}>
Мислех да ти отговоря на това в предишната тема, но я заключиха. Но понеже отново повдигаш въпроса ще ти кажа, че опитът ти за психоанализа е грешен. Нито страх имам, нито неувереност. Ако беше така щях да се хвана като удавник за сламка за всякаква работа, а аз явно не го правя. Както казах, отказах вече една, защото ми беше на ръба като се съгласих, но в последствие предложеният ми договор имаше неприемливи отклонения и нещата минаха отвъд ръба. А за много хора условията биха били мечта. И още една отказах общо взето, като казвам общо взето, защото ако бях я поискал щяха да ми я дадат, но аз прецених, че не ми пасва и я отказах още по време на разговорите. И пак беше доста добра работа.
Но за да не прекалявам с логореята ти казвам, че за мен стрес от ролята ми на безработен няма. В края на краищата бих могъл вместо "безработен" да се нарека "инвеститор" или "рентиер" за да си галя егото. На мен обаче не ми пука и затова за бъзик се определям като безработен. То, ако ми пукаше, щях да си мълча, а не да разказвам тук, нали?

Но това е ЗА МЕН. За масовия мъж обаче две са нещата, които могат да му сринат психиката - загубата на потентност и загубата на работата. И затова бъзици с безработицата на някой мъж (ти няма как да знаеш, че при мен не е така) са все едно аз да се бъзикам с някоя жена, че и е дебел задникът или, че е заядлива, защото е в климактериум или пък е недоклатена и затова и е крив светът. Но аз да съм те атакувал с нещо такова? Не съм и винаги съм гледал да внимавам как адресирам опонентите си. За теб обаче съм сигурен, че като нямаше аргументи по спора се опита да ме ужилиш с нещо, което според теб би ме накарало да ме заболи. Е, от една страна не ме заболя, по-горе пиша защо. Но от друга страна се издразних от опита ти да играеш нечестно.

То ако в тоя форум не те нарекат "изтрещяла домакиня", къде ще го направят? laughing.gif
Добре че не си жена и не живееш на запад, щяха да те направят на нищо.

ПП Ню, нищо лично към теб, просто си спомних едни дебати едно време, ти нямаш общо с тях.
evanka
Цитат(Flama @ 10/01/2018, 18:50) <{POST_SNAPBACK}>
Форумите в момента са в упадък, тук е някакво оазисче, гледам, че няма досадни тролове или още не съм им налятяла.
Не знам дали форумите отново ще възкръснат като форма, по едно време ми се струваше, че ще стане, поради хаоса във Фейсбук, но нещо няма много индикации засега.
Тъй като известно време четох преди да се регистрирам, Cury ми харесва как пише, ако се откаже, форумът ще загуби.

Какъв хаос във ФБ?
Идеален си е. Имаш форуми за всичко. Ако ти писне от едни, минаваш на други...
unguriano
Цитат(Cury @ 10/01/2018, 14:50) <{POST_SNAPBACK}>
Да де, но май и други почнаха да ме дебнат да се заядат с мен и да ме клъцнат даже без никакво основание или чисто формално.

Ааааааа, чекай малко, аз не съм почнал още. Има хлеб....... laugh.gif
evanka
Аз лично, всеки път като видя нова тема, мислено благодаря на човечето, което я е пуснало и което не предава фронта. Това често сте ти, Муки, Джорджи....

Иначе тук и сега както и преди хората се делят на такива, които влизат да се забавляват, и на такива, които влизат за да покажат колко са умни. Във второто няма нищо лошо, лошо става когато показвайки колко са умни започнат да се отнасят към опонентите си с някакво екзистениално превъзходство. В един период дори си мислих дали този форум пък не изпълнява точно такива цели -създаден да четка нечие его.

Ами като са ви останали 30 активни потребителя, ами грижете се за тях, веее, прилъскавайте ги....

Иначе аз съм основно във ФБ и групите му. Не скучая. Там съм с името си и се чувствам по-анонимна отколкото тук. Ако този форум се закрие, няма да умра, но ще ми липсвате много всички, с 2-3 изключения.
wal
И в стария форум имаше крайни мнения и нападки,но там бяхме доста народ и не се забелязваха.
Някои от атрактивните потребители се загубиха.Хъкълбери например.
Flama
Цитат(evanka @ 10/01/2018, 21:16) <{POST_SNAPBACK}>
Какъв хаос във ФБ?
Идеален си е. Имаш форуми за всичко. Ако ти писне от едни, минаваш на други...

Минаваш на други и забравяш къде си писал преди. grin.gif Това си е чист хаос.
evanka
Цитат(Flama @ 10/01/2018, 22:15) <{POST_SNAPBACK}>
Минаваш на други и забравяш къде си писал преди. grin.gif Това си е чист хаос.

Гледаш си известията и там те уведомяват ако има движение след писаното от теб,
По-гадно е ако пишеш нещо, мислейки че си едикъде си, пък ти си другаде....
Тарабас
Предлагам да се въведе дежурство за пускане на теми. По азбучен ред на никовете.
Тиара
Цитат(Тарабас @ 11/01/2018, 00:21) <{POST_SNAPBACK}>
Предлагам да се въведе дежурство за пускане на теми. По азбучен ред на никовете.

И да пропуснем буквата Т!

@Кюри, срещала съм пиперливи коментари, насочени към теб, но ти си един от най-толерантните участници тук и печелиш уважението на по-голямата част от потребителите. Явно си имаш някакъв личен мотив, за да напишеш подобен пост, но знай че ако напуснеш, форумът няма да е същия. Що се отнася до броя на участниците - колкото-толкова. Всеки има мнение и си го отстоява, и колкото сме по-малко, толкова по-малка ще е вероятността да се сбием виртуално. Представи си меле от 1000 човека, па било то и във виртуалния свят.
Persian
Цитат(Cury @ 10/01/2018, 14:50) <{POST_SNAPBACK}>

Усетихте ли се, че вече мина половин година откак сме с нов форум?
- Усетих още миналият месец smile.gif

Как ви се струва начинанието?
- Начинанието е добре, но имам някакъв спомен, че много хора искаха форума да се запази и той се запази благодарение на някои хора, като направиха нов.
Но къде са всичките, които им беше много мило, или почти всичките.
Може би просто думи, или лицемерието като начин на общуване.

На мен, малко странно, но ми се въртят разни мисли да се пенсионирам от форума.
- Това винаги можеш да го направиш. Всеки може.
Обаче ти си контактен човек. Обичаш да общуваш.

По-скоро заради изчерпване - и мое, и на виртуалната среда.
- А може би, защото няма теми за размисъл.
Почти всичко, което в повечето случаи се говори е едно и също и почти винаги е важно да е по-далеч от реалността.
Вероятно, защото реалността никак не е добра или хубава и затова се игнорира.

Тук сме двадесет души на кръст, знаем си и кътните зъби, дет се вика, нищо ново не можем да си кажем
- Тва е, ако има кътни зъби smile.gif
По принцип може да се каже, че е така, а дефакто хората цял живот се гледат в очите а не знаят нищо един за друг.

като няма какво ново да кажем явно компенсираме с категоричност и крайни мнения.
Това го забелязвам у всички, и у мен включително

- Това е добре и говори, че отсрещният е човек с характер.
Ако не е така, ще е безхарактерен и няма да е никаква личност.

Човек е категоричен в неговите действия, както и характер, а от житейският му опит идват и крайните мнения. / Зависи за какво става въпрос /
Спомням си, когато не ме искаха в детската градина, а и аз не я исках. Трябваше да карам два пъти предучилищна.
Едната година с предният набор, другата с моят, но нямам спомен толкова години да съм си губил времето.
Още първият ден даскалицата каза - Лягайте да спите.
Казах и - Аз по това време не си лягам и не спя smile.gif
Тя - Това не ти е у вас. Тук ще правиш каквото ти се казва.
Аз - Не ме интересува къде се намирам. Няма да спя.

и разликата с преди десетина години е огромна.
- Да, огромна е, а от преди 30, не ми се мисли, че ще се самоубия smile.gif

Сега нещата са стигнали до там, че аз изобщо не отговарям на някои хора, защото смятам, че от тях получавам само дребнаво заяждане.
- С възрастта човек става заядлив и дребнав, особено когато кръгът от познати се стеснява и общуването намалява.
Има хора, които по природа са си такива и не опират до сегашните неща, а и до вчерашните, както и до бъдещите.

Да де, но май и други почнаха да ме дебнат да се заядат с мен и да ме клъцнат даже без никакво основание или чисто формално. И изобщо чувствам, че в скоро време удоволствието от форума ще се сведе до удоволствието да се караме и мразим. Ми тъпо ми се струва, по-добре хич без форум, отколкото така.
- Понякога се случва да има разногласия.
Истината е, че сме малко хора, съответно си говорим повече и едни и същи навлизаме в повече спорове.
Ако сме 500 човека и един и същ ти се лепи със заяждане, Да
Обаче ние сме 10-15-20 човека.
Аз като видя, че някъде в някоя тема не може да се разберем и спирам да пиша по нея, за да не се стига до излишни скандали.
Както винаги съм казвал: Ние сме едно семейство и не е нужно да се стига до караници.
Малко са ни ядовете, та и тук да си създаваме smile.gif

Но докато умувам и премислям какво да правя нататък ми е интересно другите как виждат новото начинание (форума демек) от висотата на полугодишния му стаж.
Виждате ли живец или се опитваме да поддържаме на системи стари спомени и носталгия по младостта?

- Как дойде
Младостта е голяма част от нашият живот, но пък сега няма да си захвърляме телата smile.gif
Винаги има какво да се каже и за какво да се говори.
Persian
Цитат(Flama @ 10/01/2018, 19:50) <{POST_SNAPBACK}>
Тъй като известно време четох преди да се регистрирам,

Е затова човек не трябва много да умува smile.gif
За всичко ли си така smile.gif
agrippa
Нищо не е половин година. Добре си е така, няма нужда от много народ, нека да е нещо като частен клуб – ходиш, когато има време и желание. Ако са повече, няма да мога да следя всичко новонаписано, трудно ще се взима думата, докато се усетиш и темата се препълнила и а закрили. Фейсбука е хаос, претрупано и всички там, не ме кефят. Инстаграма също, това му е някакъв придатък явно, паправени за "цвъкане" от мобилна плочка. И най-вече: там реалните им физиономии ми идват вповече. По-добре е да сме такива, каквито искаме да бъдем, както е тук. animatedwink.gif

Cury - вземи си отпуск, щом ти е омръзнало. То ще си покаже, дали е завинаги.
Persian
Цитат(Тарантула @ 10/01/2018, 21:08) <{POST_SNAPBACK}>

тонът и постингите не са като в началото. Сега са сдържани, премислени.
- Абсолютно нормално е.
Как няма да сме сдържани и да премисляме. Ами ако някоя каже - Айде, кво ще правим smile.gif

Всеки път като отворя, ме лъхват 10 християнски. Чудно ми е как и защо е най - активният.
- Защото там е мястото човек да избяга от ежедневието.
Лошото е, че когато човек се е заровил в миналото, няма как да види настояще и бъдеще

Всички ли прописахте там
- Не знам, но си спомням, че имаше някои интересни теми.
От време на време ми идва да ги запитам по нещо, ама няма смисъл.
Например, виждат ли някаква прилика между Херкулес и Христос
Flama
Цитат(Persian @ 11/01/2018, 01:35) <{POST_SNAPBACK}>
Е затова човек не трябва много да умува smile.gif
За всичко ли си така smile.gif

Зависи, не за всичко. smile.gif

Цитат(Persian @ 11/01/2018, 01:48) <{POST_SNAPBACK}>
Например, виждат ли някаква прилика между Херкулес и Христос

Недей, ще те пратят на кладата за супер еретичния въпрос. w00tbrows.gif
Личинка
Бе то ние навъртяхме по половин век, та някъв си форум няма... Нищо не пречи да си взимаш почивка, ние шти заработим хонорара. harhar.gif
unguriano
Цитат(Личинка @ 11/01/2018, 13:45) <{POST_SNAPBACK}>
Нищо не пречи да си взимаш почивка, ние шти заработим хонорара. harhar.gif

Ше иска процент таа гад. laugh.gif
Крива Ракета
на мен ми се чете стария форум
ама не мога да вляза....стария ми профил беше с бан
и сега не ме пуска в архива

ако някой може да ми помогне ще му бъда много благодарен...
klik_kibik
Аз съм нов тук. Махнах се от друг поради същата причина. Изчерпване. Тук е нещо ново, различно.
Бъдете здрави :-)
Бай Ганьо
Кажи от къде си избягал.
Може пък на Cury да му хареса там. smile.gif
klik_kibik
Е... ще си го запазя за себе си. Това е ново начало за мен - не искам да намесвам миналото. :-)
Бай Ганьо
Минало за теб, бъдеще за друг...
klik_kibik
Там откъдето идвам бъдещето е свършило. Остава само едно минало, което е на изчерпване :-)
klik_kibik
Дай да забравим откъде идвам... важното е настоящето. Радвам се, че ще опозная нови хора. Вие сте един от малкото активни форуми в нета. Аз търсих, търсих и само това намерих - засега ми е достатъчно :-)
krem-karamel
Нямам много време за форума и дори не успявам да видя всички теми, камо ли да ги следя. Даже понякога ми е гузно, че не успявам да прочета или да реагирам на реплики на мои постове.
Но ти не питаш това. Приемам това, което е. Почти никого не познавам от пишещите тук (или поне не зная, че ги познавам) и няма да ми липсват, ако стане така, че спра да си общувам с тях, както съм сигурна, че и аз няма да липсвам на някого. По-скоро формата на общуване би липсвала, но както казах, на мен и време не ми стига вече за редовно влизане тук.
Каквото и да стане, аз съм ОК. Нищо вечно няма.
Тарантула
Да не си Раманияк и ти? w00tbrows.gif
Persian
Цитат(Flama @ 11/01/2018, 12:53) <{POST_SNAPBACK}>
Недей, ще те пратят на кладата за супер еретичния въпрос. w00tbrows.gif

Аз така отпервам въпросите. Направо smile.gif

Между другото, аз и ти имаме еднакъв почерк на писане, но аз малко го промених преди няколко години smile.gif
Слагаме отговори от различни форумци в един пост smile.gif
Обаче аз пък мога да извадя от всички съфорумци дадени изречения и да направя чудо smile.gif
Danel
Цитат(krem-karamel @ 11/01/2018, 21:25) <{POST_SNAPBACK}>
.....Каквото и да стане, аз съм ОК. Нищо вечно няма.

Малеиий, к'ва си независима???
Бай Ганьо
?
Тарантула
http://www.ramania-bg.com

Детския чалгарски форум Рамания. bleh.gif
wonda_
Това със заяждането - каквото в реала, такова и във форума. Забелязвам, че с напредването на годинките ни все повече хора стават по-язвителни, по-чувствителни към някакви (трудно доловими за мен) нюанси в общуването. Така и тук - като че чувството за хумор се изражда в заядливост, в дребнавост.
Ама какво ти пука, във форума никой не те кара да отговаряш на провокации. За мен ти си ценен "кадър" p.gif , защото си мислещ човек, балансиран си в мнението си и ми е интересно да те чета.
krem-karamel
Цитат(Danel @ 12/01/2018, 05:08) <{POST_SNAPBACK}>
Малеиий, к'ва си независима???

По стечение на обстоятелствата. Преди не беше така.
Тарабас
Не мисля, че това е форумен феномен. То и в жовота е така, с времето нещата се изчерпват. В брака, на работа, приятелите. С времето ледът се пропуква.
Хората остаряват, идват нови, старите си отиват.
agrippa
Абсолютно – 30-на активни участници си е идеално, всеки по 5 отговора в тема и тя е готова, давай другата. Инак ако са повече, ще стане необятно. Или ще посещаваме само някои, по-любими теми. Приемайте го като частен клуб, дето влизат голи и само с маска за очите... wavetowel2.gif
Thursday Next
Цитат(agrippa @ 13/01/2018, 19:25) <{POST_SNAPBACK}>
Приемайте го като частен клуб, дето влизат голи и само с маска за очите... wavetowel2.gif

Харесва ми начинът ти на мислене. svirkam si.gif
Тарантула
Ся си ви престайх!
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.