Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Часово време на форума
Форум АБВ > Служебни > Служебен форум
Shade
Локалното часово време на форума се показва с един час назад.
В тази часова зона съм: "(GMT – 8 часа) Тихоокеанско време (Щатите & Канада)", избрана в "Контролен панел" - "Настройки: Форум".
Ако махна човката на "Активно ли е лятното часово време?", времето се измества с два часа назад.
В стария форум при същите настройки времето е точно.
Личинка
Ми нагласи си го ръчно.
Shade
Цитат(Личинка @ 06/06/2017, 01:01) <{POST_SNAPBACK}>
Ми нагласи си го ръчно.

Защо?
Мога да премина в друга часова зона, което ще маскира проблема, но не виждам добра причина да го правя, след като сега е период на изчистване бъговете на форума.
Личинка
А ти като пишеш по щатско време, тук кое се изписва и кое виждаш?
Alexfield
Това са едни силно нелогично работещи настройки на форумния софтуер, които ще ги гласим на всяка смяна на лятно/зимно часово време. Промених една настройка с 60 минути. При мен форумният часовник се върна 2 часа назад... Изобщо - веселба. Пиши как се е променило при теб.
D-rA
При мен беше точно, а сега е с 1 час напред

ПП. Оправих си моето през контрол панела.
New
При мен е правилно.
Lucky
Цитат(New @ 06/06/2017, 14:25) <{POST_SNAPBACK}>
При мен е правилно.

И при мен вече всичко е правилно .
Alexfield
При мен (около 2 часа по-късно) вече всичко е наред - без да пипам повече. Кеш на браузъра предполагам.
D-rA
Цитат(Alexfield @ 06/06/2017, 14:37) <{POST_SNAPBACK}>
При мен (около 2 часа по-късно) вече всичко е наред - без да пипам повече. Кеш на браузъра предполагам.

При мен не - преди няколко месеца за да е точно го бях сложил GMT+3 и сега го върнах
Shade
Цитат(Alexfield @ 06/06/2017, 02:51) <{POST_SNAPBACK}>
Това са едни силно нелогично работещи настройки на форумния софтуер, които ще ги гласим на всяка смяна на лятно/зимно часово време. Промених една настройка с 60 минути. При мен форумният часовник се върна 2 часа назад... Изобщо - веселба. Пиши как се е променило при теб.

Сега времето е точно. И избраната часова зона в настройките е правилна.
Shade
Цитат(Личинка @ 06/06/2017, 02:32) <{POST_SNAPBACK}>
А ти като пишеш по щатско време, тук кое се изписва и кое виждаш?

В момента тук е 6:51 сутринта.
Ето това виждам:
Alexfield
Добре, приемам, че до зимното часово време сме го закрепили biggrin.gif
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.