Исторически погледнато ... това е вица на века
("древните" ще ме разберат). Направи ми деня, отдавна не се бях смяла така

Психологически погледнато ... какво точно те смущава в желанието ми да валя

Философски погледнато в облаците, наличието на дъжд, отсъствието на дъжд ... има несигурност,
а философията е тогава когато всичко е несигурно и когато истината за истината е, че истина няма

Бих те поздравила с песен, но не си в настроение!
Напротив, винаги като те погледна ме изпълва едно такова приповдигнато настроение, много си сладка в тази малка чашчица, но....тъй като и аз тук съм се "опитвала" да подхвърля някоя тема, така - по-хвърковата, по-лековата, исках да кажа, и веднага ме спъват, ...не че от това кой знае какво ще се случи, но все пак - и други имаме "такива" настроения /като твоййто/ понякога.
Философски може да го гледаме както си искаме...аз в началото си мислех, че "темата" е сгрешена, случайно, щот нали при бързото писане винаги стават грешки.
Гади ми се....Свали ми го...Дали ми се....хм,хм, и понеже в едни кратки опиянения човек се мисли за много оригинален, си спряла до дъжда..Пак повтарям - няма лошо, но се чувства една задушаваща прекалено приятелска задявка.
Все пак, аз си запазвам да публикувам друга подобна тема /с прогнозата за времето/, нали? Танто за танто.