Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Аз съм 100%-ова ЖЕНА
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Nova123
и мола, Георги, да ми направи от темата това, което прави вече няколко пъти в темите си: просто от негово име да публикува АНКЕТА /аз не знам как/

Анкетата е с тема : мъжественост и женственост.

Съгласно разпространените стереотипове, мъжЪт е същество - силно, умно, смело, а ЖенаТа - нежна, впечатлителна, симпатична.В живота обаче, те се размесват/не като тесто, де/ и сега е вече много трудно да намериш един ИСТИНСКИ мъж /а не истински педерасТ/ и една стопроцентова жена /а не като Търстдей некст/.
Затова ви предлагам да направите един тест, който ще ви помогне да "изчистите" вашия мозък, в смисъл - да го просветлите и да се убедите в наличието....муу, пардон....в наличието на това, което ние подсъзнателно разбираме като Мъжественост и Женственост.
Трябва само да отговорите с да или не /това не е тест за брак, мисля че се подразбира/ и в случаите, когато сте неуверени /не между мъж или жена, а между да или не/, да не отговаряте с "може би", "ами ще си помисля", "ще видим", "хайде до утре", "абе що не си...", а с ? /въпросителен знак/.

1. Ако ми се предостави случай, аз обичам да играя първа цигулка /в обществото или не, няма значение/
2. Когато съм изправена в затруднено положение или в спор, очаквам подкрепа от най-близкия си човек.
3. Мога да се справям с взимането на решения по всеки въпрос.
4. Не само, че се впечатлявам от всичко, но и лесно състрадавам.
5. Умея да отстоявам своя авторитет.
6. Прекалено се самоанализирам, но това ми доставя удоволствие.
7. В повечето случаи се старая да се приспособя към обстоятелствата, а не да действам първосигнално.
8. Понякога кокетнича с представители на противоположния спорт,ох, пол.
9. Имам голяма психическа устойчивост и независимост в действията си
10. Винаги нося със себе си огледалце /без четка или със няма значение/
11. не само си спомням обидата дълго, но и го връщам "тъпкано"
12. Не мога да се похваля с въздържание az takovata.gif /не с алкохол, разбира се, или с нещо друго, а по принцип/ и не мога да запазя хладнокръвие във всяка ситуация
13. Любовта за мен е съкровено преживяване, което не се нуждае непременно от външна проява
14. Романтиката е моята стихия
15. Характерът ми прилича на характера на моя баща.

За всеки отговор ДА на въпросите 1,3,5,7,9,11,13,15 и НЕ на въпросите 2,4,6,8,10,12,14 си поставете 10 точки, а за всеки въпросителен знак - 5.

После ми кажете СУМАТА и аз ще ви кажа РЕЗУЛТАТА ! sunbathing.gif

ПП Аз разбрах, че съм 100% жена само благодарение на една ?
D-rA
==== Участниците във форума не подлежат на обсъждания и сравнения в теми. Съобразявай се. sunbathing.gif
Тарабас
Логорея?
Persian
Цитат(D-rA @ 08/02/2018, 20:50) <{POST_SNAPBACK}>

По принцип е така, но тя е дала пример и сравнение със точно който трябва, само където малко е объркала заключението.
Човек винаги се сравнява с най-добрите, а Четвъртъчка е точно такава жена.

И двете са 100% жени, но се стига до разликите помежду им, а те са огромни.
Характер, поведение, начин на мислене, житейски опит, както и начин на живот.
Начина на мислене е според житейският опит, а това се вижда ясно в темите, кой как разсъждава.
Основните три неща са - Приемане, обработване и предаване на информацията.

Както е казано, потребител не трябва да се обсъжда, освен ако той самият не пожелае за мнение, затова мога само да кажа на база сравнение, че на Nova123 и трябват още 90% за да настигне Четвъртъчка.
Thursday Next
Интересно. На мен никога не ми се е налагало да пускам тема, с която да обяснявам точно колко процента жена съм.
Flama
8 - това какво значи?

Ето допълвам и отговорите:
1. Ако ми се предостави случай, аз обичам да играя първа цигулка /в обществото или не, няма значение/
Да
2. Когато съм изправена в затруднено положение или в спор, очаквам подкрепа от най-близкия си човек.
Да
Да
Не
Да
Не
7. В повечето случаи се старая да се приспособя към обстоятелствата, а не да действам първосигнално.
Да
Да
Не
Да
Не
12. Не мога да се похваля с въздържание az takovata.gif /не с алкохол, разбира се, или с нещо друго, а по принцип/ и не мога да запазя хладнокръвие във всяка ситуация
Не
13. Любовта за мен е съкровено преживяване, което не се нуждае непременно от външна проява
Да
Не
Не
Persian
Цитат(Nova123 @ 08/02/2018, 20:08) <{POST_SNAPBACK}>

сега е вече много трудно да намериш един ИСТИНСКИ мъж /а не истински педерасТ/ и една стопроцентова жена
- Тук лошото е, че за всеки е различно и възниква спор кой е истински мъж и коя е истинска жена.
За някои жени истинският мъж е да носи кинти. За други е, да жули яко.
За някои да е космат, за други да е обезкосмен, както и знам ли още какво smile.gif
За мен истинският мъж е съвкупност от всичко, както и една истинска жена.

- Да

- Не

- Да

- Не

- Да

- Не

- Да

- Да

- Не

- Не

- Не! Но тук е всеобщо

12. Не мога да се похваля с въздържание и не мога да запазя хладнокръвие във всяка ситуация
- Да

- Да

- Да

- Не

После ми кажете СУМАТА и аз ще ви кажа РЕЗУЛТАТА !
- Не мога да смятам sad.gif

Аз разбрах, че съм 100% жена само благодарение на една ?
- Не става да е на една. За тая работа мъж трябва, не жена smile.gif
Оценката при мъжете идва от жените, а на жените от мъжете.
Alexfield
Да сър, логорея...
Тарантула
Пиши ме и мен в графата: Жена с топки. Не съм 100℅ демек.
Мултифункционална съм в момента. И засега работи успешно.
Тарантула
1. Ако ми се предостави случай, аз обичам да играя първа цигулка /в обществото или не, няма значение/ Не.
2. Когато съм изправена в затруднено положение или в спор, очаквам подкрепа от най-близкия си човек. Не.
3. Мога да се справям с взимането на решения по всеки въпрос. Да
4. Не само, че се впечатлявам от всичко, но и лесно състрадавам. Да
5. Умея да отстоявам своя авторитет. Не.
6. Прекалено се самоанализирам, но това ми доставя удоволствие. Да
7. В повечето случаи се старая да се приспособя към обстоятелствата, а не да действам първосигнално. Не.
8. Понякога кокетнича с представители на противоположния спорт,ох, пол. Рядко
9. Имам голяма психическа устойчивост и независимост в действията си Да
10. Винаги нося със себе си огледалце /без четка или със няма значение/ Никога
11. не само си спомням обидата дълго, но и го връщам "тъпкано" Не
12. Не мога да се похваля с въздържание az takovata.gif /не с алкохол, разбира се, или с нещо друго, а по принцип/ и не мога да запазя хладнокръвие във всяка ситуация Мога
13. Любовта за мен е съкровено преживяване, което не се нуждае непременно от външна проява Не. Не вярвам в нея
14. Романтиката е моята стихия Не
15. Характерът ми прилича на характера на моя баща. Не
Norman
1. Ако ми се предостави случай, аз обичам да играя първа цигулка /в обществото или не, няма значение/ - ДА (коментар - в какъв смисъл "да ми се предостави"?!? Ако сам не си го направя тоя случай, има да ча-а-а-а-а-акам...)
2. Когато съм изправен в затруднено положение или в спор, очаквам подкрепа от най-близкия си човек - ДА
3. Мога да се справям с взимането на решения по всеки въпрос - ДА
4. Не само, че се впечатлявам от всичко, но и лесно състрадавам - ДА
5. Умея да отстоявам своя авторитет - ДА
6. Прекалено се самоанализирам, но това ми доставя удоволствие - НЕ
7. В повечето случаи се старая да се приспособя към обстоятелствата, а не да действам първосигнално - ДА
8. Понякога кокетнича с представители на противоположния спорт,ох, пол - ДА
9. Имам голяма психическа устойчивост и независимост в действията си - ДА
10. Винаги нося със себе си огледалце /без четка или със няма значение/ - ДА (това ми е предпочитания начин за оглед на дефекти в заварки - чистиш с четката и гледаш в огледалцето на дълга дръжка smile.gif
11. не само си спомням обидата дълго, но и го връщам "тъпкано" - ДА
12. Не мога да се похваля с въздържание /не с алкохол, разбира се, или с нещо друго, а по принцип/ и не мога да запазя хладнокръвие във всяка ситуация - некоректен въпрос, или въпрос-тест за честност?!? (противоречие с №9). Затова - два отговора - ДА, не мога да се похваля с въздържание. НЕ - мога да запазя хладнокръвие.
13. Любовта за мен е съкровено преживяване, което не се нуждае непременно от външна проява - ДА
14. Романтиката е моята стихия - ДА
15. Характерът ми прилича на характера на моя баща - НЕ (слава Богу!!!) (коментар - ако въпросът е формулиран така - "характера на бащата", защото анкетата е за жени, то за мъже може би трябва да е "характера на майката". Е, и тук отговорът ми е - НЕ (слава Богу!!!)
Shade
Цитат(Nova123 @ 08/02/2018, 10:08) <{POST_SNAPBACK}>
Анкетата е с тема : мъжественост и женственост.
После ми кажете СУМАТА и аз ще ви кажа РЕЗУЛТАТА ! sunbathing.gif

С тия въпроси звучи малко като тест за незрелост.
Я да го реша и да ми кажеш РЕЗУЛТАТА колко съм пораснал.

Не си играя на цигулки, но имам усещане, че в професионалната сфера твърдо съм водещ цигулар.
Ако не мога да се справя със затруднено положение, търся съдействие от професионалист в съответната област. При спор не ми е нужно близък човек да ми държи ръчицата като форма на подкрепа.
Решения вземам преимуществено по въпроси от моя компетентност.
Не се впечатлявам излишно. Мога да изразя съчувствие и да предложа съдействие, но мразя сълзливо състрадане, особено пък ако ми го сервират.
Отстоявам си интересите без превземки и игра на авторитет.
И анализирам, и се самоанализирам. Психологията ми е хоби.
Не действам първосигнално и се адаптирам без напъване и старание.
Често се бъзикам с противоположния пол, рядко се усещат.
9. Имам голяма психическа устойчивост и независимост в действията си.
Не съм се замислял по въпроса, ще питам хората около мен.
Със себе си нося само портфейл и телефон.
"Тъпкано" звучи грубо. Помня вовеки, но ако се отвори блага възможност да го върна, ще е с кадифени ръкавици.
Хладнокръвен работохолик съм, никакво въздържание.
Тук се въздържам от външна проява.
Прагматичността е моята стихия, където романтиката е частен случай.
Много различен.

Danel
100%-ова ЖЕНА:

- Когато ме попитат какво предпочитам - вино или мъже, отговарям така:
- Зависи от годината на производство!
Nova123
Цитат(Danel @ 10/02/2018, 08:18) <{POST_SNAPBACK}>
100%-ова ЖЕНА:

- Когато ме попитат какво предпочитам - вино или мъже, отговарям така:
- Зависи от годината на производство!

на КОЕ ???
не дочух, чадо
Nova123
чакам стойностни 15 отговора /които аз ще преценя/и тогава моля, Уважаемите момомо /тук клавиатурата ми запецна, да не си помислите негщо/дератори да ми Я затворят - Утата, де.
А на желаещите ще пратя отговора чрез съобщение /не обичам, когато някой наднича изЗад завесите и се вре в задника ти: - все пак всеки има право на малка частна интинм---ох ст
Швейк
Наздраве Нова !! - аз съм на трета водка...след още две, ще дам млого стоическ...стойнтностни отговоли - повече от петнаесе
Тарантула
Сменяй тая медицина, бре. Има и други аптеки.

Ще седна да чакам някой да ме преценява и оценява, бреееххх malii.gif
Питето
Загуби ме още на "100%-ова..." В смисъл, че 100% има само в математиката и никъде другаде в реалността, та който е тръгнал да търси у човешко същество "100%-тов -ова -ови" ...абе лакърдия некаква ще да е нататък. 770d4fd976.gif
Lestr
Цитат(Тарантула @ 11/02/2018, 15:02) <{POST_SNAPBACK}>
Сменяй тая медицина, бре. Има и други аптеки.

Ще седна да чакам някой да ме преценява и оценява, бреееххх malii.gif

Страхувам се, че такива лекарства все още няма открити.
Швейк
Хмъ - плетачка на дантели с топки!?...ми трудна си за преценяване harhar.gif
Швейк
Имааа - сутрин се пие зелева чорба, ако няма - айрян cheers1.gif
Thursday Next
Само с чорба не става, трябва си и нещо против щъркели.
Flama
Е са, що се абих да отговарям, като не щеш да кажеш кое число какво значи.
Швейк
Баш не го разбрах това! - щъркели в главата или тия , дето корема се надува от тях? laughing.gif
agrippa
Това е част от манипулацията, че на мъжете или жените им приляга еди-какво си социално поведение, а еди-що си – не.

Възприемам го като вестникарска забава, но сега ме мързи да смятам точки. Не, не си нося огледалце, не мога винаги да се въздържам, не обичам да съм първа цигулка, а по-скоро в сянка, и характера ми прилича в някаква степен на тоя на баща ми. Е, и?
Persian
Цитат(Nova123 @ 10/02/2018, 19:52) <{POST_SNAPBACK}>
А на желаещите ще пратя отговора чрез съобщение - все пак всеки има право на малка частна интинм---ох ст

Не така бре жена smile.gif
Ами на лични може да се заговорим и от дума на дума, уйде коньо у реката smile.gif
Давай у кюпа. Така ще се знае колко сме женствени, или там как дойде smile.gif
biggeorge
Не мога да правя анкети в чужди теми, защото не съм администратор/модератор. wink.gif
Мога да правя анкети само в моите си теми. sun.gif
Как се правят анкети съм обяснил ето тук. hat.gif

П.п.: Между другото аз също съм 100 % жена, даже съм и лесбийка. laugh.gif
Мисля, че във форума имаше и други такива лесбийки като мен. a4dff7b7.gif
Persian
Цитат(biggeorge @ 20/02/2018, 18:18) <{POST_SNAPBACK}>
Мисля, че във форума имаше и други такива лесбийки като мен. a4dff7b7.gif

Запомнил си. smile.gif
Не знаех, че имам конкуренция. smile.gif
Ама нищо. Моят е по-грапав. smile.gif
Thursday Next
Цитат(biggeorge @ 20/02/2018, 19:18) <{POST_SNAPBACK}>

Не бой са, Жорка, аз съм пеерас. Мислех да не се аутвам, щото много хомофоби, ама Унги просто ме издъни в другата тема. sunbathing.gif
Flama
Цитат(biggeorge @ 20/02/2018, 18:18) <{POST_SNAPBACK}>

Това е направо откровение и пълно разкриване на скритата ти същност, вече явна. w00tbrows.gif
biggeorge
Тестът в другата тема доказа, че съм жена и понеже съм мъж по рождения явно съм джендър. w00tbrows.gif
biggeorge
Събрахме се! laugh.gif
biggeorge
Не сме само аз и ти. laugh.gif
Има и още. a4dff7b7.gif
Швейк
Аз пък съм лесбиец.
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.