Най-топлият февруари откак се помним бил този! Глобална жега! Климатът се променял... Бля-бля! И сега сту-у-уд! А само след 10 дена съм на Средиземно море. Защо ми погаждате тези номера бе, какво съм ви направил!?
wonda_
15/03/2018, 08:30
Има една институция, “арменски поп” се казва. Оплачи се. Може пък да помогне.
Бай Ганьо
15/03/2018, 09:06
Има ена теория на Учените, че на Марс някога е имало живот. Но за да е това, което е сега със сигурност е имало и хора, мислят някои учЕни.
Няма да се ядосваш. Времето не се съобразява с никой, но всички се съобразяват с него.
biggeorge
15/03/2018, 18:42
Цялото човечество трябва да спре да ползва лични автомобили и да презалесим планетата. Това е решението на проблема с глобалното затопляне. Готов си!
Питето
15/03/2018, 19:39
Ми търси там нЕкоя лагуна или скали с минерални извори в основата (било имало), или ела във Варна на "топлата вода". Хем море, хем топлото е гарантирано целогодишно...
200 км по на север имаме само 19°C, ама си е слънчево, та адмирале и тук можеш да идваш. Впрочем, ти за къде си се запътил на Средиземното, та е толкоз студ?
krem-karamel
16/03/2018, 12:43
Имаш 10 дена да се ядосваш, а после може да се наслаждаваш на почивката. Защото мен хубавото време ме топли само през прозореца, ако въобще се сетя за него.
Имаш 10 дена да се ядосваш, а после може да се наслаждаваш на почивката. Защото мен хубавото време ме топли само през прозореца, ако въобще се сетя за него.
Подозрителна си ми. Да нямаш още палта непродадени от зимната колекция?
evanka
17/03/2018, 22:40
Средиземно море е на 15 градуса и през август, що рИвеш през март още.
admiral
18/03/2018, 00:02
щот ме чакат там още 5 души. да, ама те са шваби и австрийци, демек студоустойчиви, не кат мен. сега погледнах прогнозата за Триест в идущия петък: -1 до +10°С трябва да си купувам гумени ботуши
Като се намокрят, продължаваш със същото — мрънкаш по български.
Що? Ти на китайски ли знаеш да мрънкаш?
Питето
18/03/2018, 21:39
Не мрънкам — преодолях го.
Danel
25/03/2018, 08:11
Честито Лятно Часово Време! При нас вали сняг, вероятно и в цяла София, небето е бая сиво и просветлява само на запад. Може пък и да е мъгла - да кажат от Винкелсити.
evanka
25/03/2018, 10:10
В София сняг съм виждала и в края на май. Той снега не спира с връткането на стрелките.