test
IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

2 страници V   1 2 >  
Closed TopicStart new topic
> Васил Божков - беглец от закона, жертва, или и двете заедно?
Радио Ереван
коментар 16/06/2020, 14:02
Копирай адреса: #1

Advanced Member
Група: Изгонени
Съобщения: 3 124
Регистриран: 02/06/2017
От: Варна
Потребител # 45

https://www.youtube.com/watch?v=dCRpZOGlPWUВасил Божков е беглец от закона, жертва или е и двете заедно?
Какво е вашето мнение?
Според мен е третият вариант.
Go to the top of the page
ЛС
Тарабас
коментар 16/06/2020, 17:47
Копирай адреса: #2

Обикновен кавал
Група: Редовни потребители
Съобщения: 2 557
Регистриран: 01/06/2017
От: Андромеда
Потребител # 18

Мутра с претенции и зачатък на интелект. Но мутра натежава. Една от многото на щат в ДС.

--------------------
На човек който не пие не мож му има доверие...
ЛС
lati1960
коментар 16/06/2020, 20:11
Копирай адреса: #3

Advanced Member
Съобщения: 8 828
Регистриран: 20/04/2019
Потребител # 519

Цитат(Радио Ереван @ 16/06/2020, 15:02) *
https://www.youtube.com/watch?v=dCRpZOGlPWU
Васил Божков е беглец от закона, жертва или е и двете заедно?
Какво е вашето мнение?

Васил Божков е мафиот, мутра и олигарх, както искате го наречете, един от приближените до властта, който редовно се е отчитал с милиони, заради високата протекция, разбра се поне това - от самия финансов министър Горанов, дори от премиера Борисов, както и от агенцията по хазарта. Това са сигурните факти, засега. И, когато по някаква причина е спрял да си плаща, го подгониха. За мен лично не лицето Божков или Черепа както му е прозвището е важният в случая, а ролята на официалната власт в историята. Защото, ето какво изтече тези дни:

Не съм аз човекът, който трябва да каже дали записът е автентичен. Дори не е работа на г-н премиера да го доказва, не и по принципите на съвременното право - невинен до доказване на обратното. Да докажат това тези, които го пуснаха и твърдят, че е такъв. Но, не е за сефте. Имаше такива още от случая Мишо Бирата, знаем как свърши Мишо, също патологът, който изготви доклада... После по избиране на прокурор от дома на самия Борисов, после едно тефтерче показващо как се управлява държавата реално от ГЕРБ. Също ония имоти и парѝ в Барселона, с миската Бориславова... Тераси имаше, с барбекюта, вътрешни асансьори, мезонети... Сега това. Не знам какво трябва да излезе, за да станат по-ясни нещата. Имам чувството, че дори да убие човек или да бъде доказана кражба в особено големи размери на г-н премиера, пак ще му се размине. Това ми мяза на самодържие. Което е характерно за злодея Путин, така се твърди. Но аз не виждам някаква разлика, освен в мащабите. Същото е. Впрочем, това не е тенденция само в България, същото е в САЩ с мистър Тръмп, в Британия с мистър Джонсън, с паша Ердоган в комшулука, в Сръбско и там, в Македонията, в Украйна, в Унгария с Орбан, то къде ли не. Навсякъде едни мутри само, ченгета от службите, бараби някакви... Като по калъп. Че кой ги избира, ако не хората, обществата? Така че, кой е виновен за ситуацията в света? Риторичен въпрос.
Ми да го коронясат Борисов за цар, и поне да са ясни нещата. Така открито ще може да си говори каквото си ще, не че не го и прави, знаем, "мисирките" поне го разбраха, и не само те. Питам се защо въобще като общество харчим средства за парламент, правителство, институции, съд, за всичко това? След като всичко е в ръцете на г-н Борисов и няколко човека около него? И не е виновен той. Българите искат да е така, затова е така. По същата причина той е така спокоен и убеден, че ще е вечен в политиката у нас. А дали, един Господ знае. Понякога човек предполага, но Един Друг разполага. Ще видим. Лично аз не смятам, че проблемът е в г-н Борисов. Той е извадка на народа, като власт. Дали той, или друг, нещата пак щяха да са същите, убеден съм. Обществото ни е болно, духовно, морално, всякак. И не г-н Борисов може да го излекува.

Това съобщение е било редактирано от lati1960 на 16/06/2020, 20:18

--------------------
Всичко, което прочетете по-горе, е само мнение.
ЛС
Радио Ереван
коментар 16/06/2020, 20:38
Копирай адреса: #4

Advanced Member
Потребител # 45

Цитат(Тарабас @ 16/06/2020, 18:47) *
Мутра с претенции и зачатък на интелект. Но мутра натежава. Една от многото на щат в ДС.

Мутрите не могат ли да станат жертви? Колко от тях в момента са под земята?
Дали само зачатък на интелект? Божков завършва Националната математическа гимназия (сега Национална природо-математическа гимназия) в София. Има две висши образования – специалност „Приложна математика“ в Софийския университет и „Икономика на труда“ в УНСС.
ЛС
Радио Ереван
коментар 16/06/2020, 20:49
Копирай адреса: #5

Advanced Member
Потребител # 45

Цитат(lati1960 @ 16/06/2020, 21:11) *
Васил Божков е мафиот, мутра и олигарх, както искате го наречете, един от приближените до властта, който редовно се е отчитал с милиони, заради високата протекция, разбра се поне това - от самия финансов министър Горанов, дори от премиера Борисов, както и от агенцията по хазарта. Това са сигурните факти, засега. И, когато по някаква причина е спрял да си плаща, го подгониха. За мен лично не лицето Божков или Черепа както му е прозвището е важният в случая, а ролята на официалната власт в историята. Защото, ето какво изтече тези дни:

Не съм аз човекът, който трябва да каже дали записът е автентичен. Дори не е работа на г-н премиера да го доказва, не и по принципите на съвременното право - невинен до доказване на обратното. Да докажат това тези, които го пуснаха и твърдят, че е такъв. Но, не е за сефте. Имаше такива още от случая Мишо Бирата, знаем как свърши Мишо, също патологът, който изготви доклада... После по избиране на прокурор от дома на самия Борисов, после едно тефтерче показващо как се управлява държавата реално от ГЕРБ. Също ония имоти и парѝ в Барселона, с миската Бориславова... Тераси имаше, с барбекюта, вътрешни асансьори, мезонети... Сега това. Не знам какво трябва да излезе, за да станат по-ясни нещата. Имам чувството, че дори да убие човек или да бъде доказана кражба в особено големи размери на г-н премиера, пак ще му се размине. Това ми мяза на самодържие. Което е характерно за злодея Путин, така се твърди. Но аз не виждам някаква разлика, освен в мащабите. Същото е. Впрочем, това не е тенденция само в България, същото е в САЩ с мистър Тръмп, в Британия с мистър Джонсън, с паша Ердоган в комшулука, в Сръбско и там, в Македонията, в Украйна, в Унгария с Орбан, то къде ли не. Навсякъде едни мутри само, ченгета от службите, бараби някакви... Като по калъп. Че кой ги избира, ако не хората, обществата? Така че, кой е виновен за ситуацията в света? Риторичен въпрос.
Ми да го коронясат Борисов за цар, и поне да са ясни нещата. Така открито ще може да си говори каквото си ще, не че не го и прави, знаем, "мисирките" поне го разбраха, и не само те. Питам се защо въобще като общество харчим средства за парламент, правителство, институции, съд, за всичко това? След като всичко е в ръцете на г-н Борисов и няколко човека около него? И не е виновен той. Българите искат да е така, затова е така. По същата причина той е така спокоен и убеден, че ще е вечен в политиката у нас. А дали, един Господ знае. Понякога човек предполага, но Един Друг разполага. Ще видим. Лично аз не смятам, че проблемът е в г-н Борисов. Той е извадка на народа, като власт. Дали той, или друг, нещата пак щяха да са същите, убеден съм. Обществото ни е болно, духовно, морално, всякак. И не г-н Борисов може да го излекува.

Симпатичен си ми, но бъди така добър и пиши по темата, а тя е за Божков.
Беглец ли е, жертва ли е или и двете? Мутрите и мафиотите също могат да бъдат жертви.
Представи си, че си свидетел в съда. Какво ще кажеш на съдията?
П.П. В съда не се толерират отговори не по темата.
ЛС
D-rA
коментар 16/06/2020, 21:02
Копирай адреса: #6

Advanced Member
Съобщения: 2 294
Регистриран: 20/03/2017
Потребител # 4

Цитат(Радио Ереван @ 16/06/2020, 15:02) *

https://www.youtube.com/watch?v=dCRpZOGlPWUВасил Божков е беглец от закона, жертва или е и двете заедно?Какво е вашето мнение?

Той не бяга от закона, а от прилагащите законите.Дали има закононарушения или не - каквото и мнение да имам, няма никакво значение.Ще бъде жертва ако се изправи пред съд и съдът го осъди набързо, без значение от аргументите в защитата му.Засега е само шоумен - никой не го иска, никой не му е взел думата - пуска си в мрежата каквото си реши и всеки слушащ, четящ и наблюдаващ сам да си прави изводите...
ПП. Ал Капоне съдебната власт в щатите не е осъдила за никакво убийство, грабежи, насилия, контрабанда и т.н., но са го хванали в данъците... sunbathing.gif

--------------------
ЛС
wal
коментар 16/06/2020, 21:27
Копирай адреса: #7

Advanced Member
Съобщения: 1 606
Регистриран: 10/06/2017
От: Русе
Потребител # 97

Изгнаник клет е Черепа, ама като всеки избягал от правосъдието в чужбина смята да се върне на бял кон и да ни оправи.По неговия си черепски начин.
И фенове май имал вече на политическия си проект.
ЛС
wal
коментар 16/06/2020, 21:32
Копирай адреса: #8

Advanced Member
Съобщения: 1 606
Регистриран: 10/06/2017
От: Русе
Потребител # 97

Цитат
Има две висши образования – специалност „Приложна математика“ в Софийския университет и „Икономика на труда“ в УНСС.

Това нямя как да му се отрече, има знания,образован е.Друг е въпросът, за какво използва знанията си.Той и д-р Менгеле сигурно е бил отличен лекар.
ЛС
Радио Ереван
коментар 17/06/2020, 10:21
Копирай адреса: #9

Advanced Member
Потребител # 45

Цитат(wal @ 16/06/2020, 22:27) *
Изгнаник клет е Черепа, ама като всеки избягал от правосъдието в чужбина смята да се върне на бял кон и да ни оправи.По неговия си черепски начин.
И фенове май имал вече на политическия си проект.

Нека да не бързаме с изводите преди да се е произнесъл съдът.

ЛС
Радио Ереван
коментар 17/06/2020, 10:22
Копирай адреса: #10

Advanced Member
Потребител # 45

Цитат(wal @ 16/06/2020, 22:32) *
Това нямя как да му се отрече, има знания,образован е.Друг е въпросът, за какво използва знанията си.Той и д-р Менгеле сигурно е бил отличен лекар.

Ако д-р Менгеле поради донос или неподчение беше станал клиент на СД или на Гестапо и беше предвидливо избягал примерно в Швейцария, какъв щеше да бъде? Беглец от закона или жертва? neprichom.gif
ЛС
lati1960
коментар 17/06/2020, 19:33
Копирай адреса: #11

Advanced Member
Съобщения: 8 828
Регистриран: 20/04/2019
Потребител # 519

Цитат(Радио Ереван @ 16/06/2020, 21:49) *
Симпатичен си ми, но бъди така добър и пиши по темата, а тя е за Божков.
Беглец ли е, жертва ли е или и двете? Мутрите и мафиотите също могат да бъдат жертви.
Представи си, че си свидетел в съда. Какво ще кажеш на съдията?
П.П. В съда не се толерират отговори не по темата.

Там е работата, че аз не съм съдия, нито съдебен заседател, по дело срещу Божков.
В който смисъл не мога да се произнаса, понеже не познавам истинската фактология по случая.
Досега няколко неща станаха известни, като факт:
1. С Божков са се заигравали за парѝ почти всички от висшия ешалон на властта у нас, като се почне от премиера драг, през финансовия министър, Агенцията по хазарта, други министри, на спорта примерно, и т. н., и т. н.
2. Самият Божков представи извадки от банкови извлечения, с които според мен доказа, че е теглил сума от 67 милиона лева, с които е плащал на въпросните лица от властта последните месеци преди да го погнат, за да си продължава бизнеса и да не плаща реални данъци.
3. Всички от властта са били наясно, че т. нар. Череп не е плащал реалните данъци на бизнеса с хазарта, поне. Факт. Призна го под сурдника дори министър Горанов, не че имаше последствия. Наясно е бил и премиера, и не само.
/Интересно защо Прокуратурата не се самосезира по всички тези неща, а е тръгнала да се меси в политическия живот в страната!/
Има още факти по горното, цели папки се трупат в Прокуратурата. Но за мен като външно лице нещата май са прости - когато лицето Божков е спряло да си плаща, милиони при това, за да му върви далаверата с билетчетата дето ги търкаше народа наш, тогава го и подгониха. Спомената беше една сума от 200 милиона, която му е била поискана да дари на "Нове Холдинг" на братя Домусчиеви и Нова телевизия, която той призна, че е отказал да даде. И оттам изглежда се е почнало. Само предположение. Което се доказва и от последвалите стъпки по ликвидиране на Държавната пишман лотария, и прехвърляне на всичко към Държавното пишман Тото, под контрола на властта - да текнат кинтите директно към управниците незаменими!
Тоест, като извод: Това са си чисто мутренски, мафиотски и властови /което е същото у нас/ разчистване на сметки, за много кинти.
Защото: Властта у нас се държи именно от мутри, мафиоти, ченгета, доносници, агенти на службите, чада на Компарт... пардон, на ГЕРБ, все тая, всичко това в едно. А огромният проблем според мен е, че народецът наш си я харесва тая родна чалга сапунка, и си я иска за гледане. Това е. Който не я харесва, да се изнася: Пандемията /временно/ свърши, свят широк. Бай, бай!

Това съобщение е било редактирано от lati1960 на 17/06/2020, 20:35

--------------------
Всичко, което прочетете по-горе, е само мнение.
ЛС
Riki
коментар 17/06/2020, 19:48
Копирай адреса: #12

Advanced Member
Съобщения: 1 958
Потребител # 32

Цитат(Радио Ереван @ 17/06/2020, 11:22) *
Ако д-р Менгеле поради донос или неподчение беше станал клиент на СД или на Гестапо и беше предвидливо избягал примерно в Швейцария, какъв щеше да бъде? Беглец от закона или жертва? neprichom.gif

"Д- р" Менгеле, аз лично, не бих го отнесла в никоя от трите ти категории.!
Но, ако трябва да избера, ще е първата- беглец от закона. Докато Божков, бих го сложила в третата.

Поздрав:

https://www.youtube.com/watch?v=uUpuCBTrbKo...BE&index=12

Това съобщение е било редактирано от Riki на 17/06/2020, 20:10

--------------------
"Разни хора, разни идеали."
ЛС
Питето
коментар 17/06/2020, 22:06
Копирай адреса: #13

Advanced Member
Съобщения: 7 699
Регистриран: 08/06/2017
Потребител # 81

Беглец, който е виновен по законите и на двете страни, ама се пазари за "свобода срещу доказателства за онези оттатък"...
Е, в нашия случай съм затруднен, щото виновника е избягал, ама насреща няма предоставени истински доказателства, а само фърля едни лакърдии на едро, подкрепени с "щото аз така казвам".

--------------------
"Историята служи на българите да не си вземат поука от нея." Фра Дяволо
" при толкова много бъдеще направо не виждам смисъл да се връщам към миналото." 2017 една българка
ЛС
Радио Ереван
коментар 17/06/2020, 22:10
Копирай адреса: #14

Advanced Member
Потребител # 45

Цитат(Питето @ 17/06/2020, 23:06) *
Беглец, който е виновен по законите и на двете страни, ама се пазари за "свобода срещу доказателства за онези оттатък"...
Е, в нашия случай съм затруднен, щото виновника е избягал, ама насреща няма предоставени истински доказателства, а само фърля едни лакърдии на едро, подкрепени с "щото аз така казвам".

https://fakti.bg/bulgaria/482059-bojkov-pro...telstvata-na-ek
ЛС
Питето
коментар 17/06/2020, 22:35
Копирай адреса: #15

Advanced Member
Съобщения: 7 699
Регистриран: 08/06/2017
Потребител # 81

"Сигнал" и "доказателсво" са различни неща. Еле пък като добавиш едно "ще дам" към "сигнала ми", съвсем се отдалечеваш от вероятността за наличие на читаво "доказателство" у говорещия. Като го видиш на живо това доказателство (не сигнала, а истинско доказателство), ми прати линк и пак ще го обсъдим.

--------------------
"Историята служи на българите да не си вземат поука от нея." Фра Дяволо
" при толкова много бъдеще направо не виждам смисъл да се връщам към миналото." 2017 една българка
ЛС
Радио Ереван
коментар 17/06/2020, 22:54
Копирай адреса: #16

Advanced Member
Потребител # 45

Цитат(Питето @ 17/06/2020, 23:35) *
"Сигнал" и "доказателсво" са различни неща. Еле пък като добавиш едно "ще дам" към "сигнала ми", съвсем се отдалечеваш от вероятността за наличие на читаво "доказателство" у говорещия. Като го видиш на живо това доказателство (не сигнала, а истинско доказателство), ми прати линк и пак ще го обсъдим.

Умишлено ти пратих само линка без коментар.
Ако не представи доказателства, ще се окаже само дим без огън.

ЛС
Бай Ганьо
коментар 18/06/2020, 07:39
Копирай адреса: #17

Форумен идиот
Съобщения: 2 921
Потребител # 26

Ти изглежда си единствения, който вярва на българската съдебна система.
ЛС
Радио Ереван
коментар 18/06/2020, 09:34
Копирай адреса: #18

Advanced Member
Потребител # 45

Цитат(Бай Ганьо @ 18/06/2020, 08:39) *
Ти изглежда си единствения, който вярва на българската съдебна система.

Значи или съм луд или работя в нея. smile.gif
ЛС
D-rA
коментар 18/06/2020, 11:34
Копирай адреса: #19

Advanced Member
Съобщения: 2 294
Регистриран: 20/03/2017
Потребител # 4

Цитат(Радио Ереван @ 18/06/2020, 10:34) *