|
|
Здравейте ( Вход | Регистрация )
29/10/2021, 22:07
Копирай адреса:
|
|
|
Advanced Member
![]() ![]() ![]() Група: Редовни потребители
Съобщения: 1 461
Регистриран: 11/06/2017
От: Плевен Потребител # 100
|
https://www.actualno.com/interest/hibridnij...9aDTvu8y8-ydu5o
https://www.science.org/doi/full/10.1126/science.abj2258 Преболедуваш юнашки като мен, след няколко месеца си слагаш иРНК ваксини и придобиваш свръхчовешки имунитет срещу ковид. Така ли е наистина? Аз лично не познавам боледували след това ваксинирани и пак боледували, но съм чувал, че има такива хора. Тази новина за хибридния имунитет ми се струва прекалено добра, че да е 100% истина. |
![]() |
01/11/2021, 21:32
Копирай адреса:
|
|
|
Advanced Member
![]() ![]() ![]() Група: Изгонени
Съобщения: 8 828
Регистриран: 20/04/2019
Потребител # 519
|
https://www.actualno.com/interest/hibridnij...9aDTvu8y8-ydu5o https://www.science.org/doi/full/10.1126/science.abj2258 Преболедуваш юнашки като мен, след няколко месеца си слагаш иРНК ваксини и придобиваш свръхчовешки имунитет срещу ковид. Така ли е наистина? Аз лично не познавам боледували след това ваксинирани и пак боледували, но съм чувал, че има такива хора. Тази новина за хибридния имунитет ми се струва прекалено добра, че да е 100% истина. А ето ви една друга новина в посока абсурдността на цялата ситуация с т. нар. ковид пандемия у нас: https://www.novinite.bg/articles/208143/Nya...-izborite-VIDEO А защо е абсурдна ситуацията? Да обяснявам ли? Ми нали идвал денят на страшния съд, светът загива, редът се разпада, страшната зараза покосява наред, драконовски мерки навсякъде, ваксини, тестове, локдауни... И, на фона на този ужасен апокалипсис, хоп - можело да се гласува свободно и спокойно, няма проблеми. А що? Щото ако изискват сертификата, няма да излязат и 5% да гласуват! Та, питам: Кое е вярното? Има ли пандемия, или няма? Или няма само за политиката и механизмите по узаконяване на властта? По това пандемия няма. Както нямаше и лятос, за моренцето. Направо не мога да повярвам! Това съобщение е било редактирано от lati1960 на 01/11/2021, 21:33 -------------------- Всичко, което прочетете по-горе, е само мнение.
|
02/11/2021, 15:18
Копирай адреса:
|
|
|
Advanced Member
|
А ето ви една друга новина в посока абсурдността на цялата ситуация с т. нар. ковид пандемия у нас: https://www.novinite.bg/articles/208143/Nya...-izborite-VIDEO А защо е абсурдна ситуацията? Да обяснявам ли? Ми нали идвал денят на страшния съд, светът загива, редът се разпада, страшната зараза покосява наред, драконовски мерки навсякъде, ваксини, тестове, локдауни... И, на фона на този ужасен апокалипсис, хоп - можело да се гласува свободно и спокойно, няма проблеми. А що? Щото ако изискват сертификата, няма да излязат и 5% да гласуват! Та, питам: Кое е вярното? Има ли пандемия, или няма? Или няма само за политиката и механизмите по узаконяване на властта? По това пандемия няма. Както нямаше и лятос, за моренцето. Направо не мога да повярвам! Какво трябваше да направят властите? Да отменят изборите ли? Няма как да лишиш от право на глас неваксинираните, дори да са под 1%. |
02/11/2021, 17:10
Копирай адреса:
|
|
|
Advanced Member
Съобщения: 7 699
Регистриран: 08/06/2017
Потребител # 81
|
Гласуване по пощата примерно...
-------------------- "Историята служи на българите да не си вземат поука от нея." Фра Дяволо
" при толкова много бъдеще направо не виждам смисъл да се връщам към миналото." 2017 една българка |
02/11/2021, 17:16
Копирай адреса:
|
|
|
Advanced Member
|
Гласуване по пощата примерно... В тази поща вирусът няма да вирее ли? Не е ли по-добре електронно от вкъщи? Да раздадат на всички лаптопи и безплатен нет, вместо да плащат за избори? Абе, най-добре да няма избори до края на пандемията. Защо да си усложняваме живота? |
04/11/2021, 00:02
Копирай адреса:
|
|
|
Advanced Member
Потребител # 81
|
Ами не, щото обработващите писмата с бюлетините могат да имат адекватна защита, което съвсем не е така за хората в секциите и опашките пред тях. Да и през нета може, щом банката плаща през нета, значи може с достатъчно ниво на сигурност.
-------------------- "Историята служи на българите да не си вземат поука от нея." Фра Дяволо
" при толкова много бъдеще направо не виждам смисъл да се връщам към миналото." 2017 една българка |
04/11/2021, 20:14
Копирай адреса:
|
|
|
Advanced Member
Потребител # 519
|
Ами не, щото обработващите писмата с бюлетините могат да имат адекватна защита, което съвсем не е така за хората в секциите и опашките пред тях. Да и през нета може, щом банката плаща през нета, значи може с достатъчно ниво на сигурност. Аз пък не разбрах нещо извън обхвата на корона щуротията. А именно: Защо трябва да се броят ръчно разписките от машинното гласуване, след като те надлежно фигурират електронно във флашките памет на самите машини? -------------------- Всичко, което прочетете по-горе, е само мнение.
|
04/11/2021, 20:17
Копирай адреса:
|
|
|
Advanced Member
Потребител # 81
|
А може би искат да компрометират машинното гласуване... Относно "ковид щуротията", пиши бързо и редовно, щото ако станеш участник в щуротията, не се знае знае ли се.
04/11/2021, 21:01
Копирай адреса:
|
|
|
Advanced Member
Потребител # 519
|
А може би искат да компрометират машинното гласуване... Относно "ковид щуротията", пиши бързо и редовно, щото ако станеш участник в щуротията, не се знае знае ли се. Оф, и ти ли! То кой ли не тук ме прокобява да се разболея, че и по-лошо. Благодаря за прекрасните ви пожелания, оценявам ги. Но, ще трябва да ви разочаровам. За мен нещата са лесни и прости - няма как да ме хване нещо, което не съществува. Да, има грипове, настинки, вируси всякакви, не само ковид, безброй са, какво ли не, като болести и здравословни проблеми. Благодаря на Бога обаче, засега ме подминават! В тази връзка искам да дебело да подчертая: Дори да се разболея от нещо /да не дава Господ!/, не значи, че е въпросната щуротия наречена сарс марс ковид бовид. Разбираш ли? Може да е всичко. Проблемът е именно този, който мори хората - че ги "лекуват" от нещо измислено, а не от реалните им здравни проблеми и болести. И ги морят, буквално. С тия тръби, кислороди, пишман "ваксини", тестове, и всичко останало. Такова е моето виждане. От самото начало на тази измама наречена "пандемия". И нищо досега не подсказва, че е погрешно. Разбира се, всеки трябва да си изгради свое такова, задължително. Когато касае живота и здравето му. Затова избягвам вече да пиша много по темата. Мисля, че се изписа всичко. Нататък всеки да си прави избора. Бъди здрав! ------------------------ За машинното гласуване може и да си прав, има го и този момент. Лично аз смятам, че чрез ръчното броене ще се опитат да нагласят резултатите, както им е угодно. Вече в чия полза, за мен е без значение. Измамата ще е налице. Така мисля. Ако не вярват на фирмата, която ще обслужва машините и ще качи инфото от флашките на софтуера в Информационно обслужване, защо са избрали нея? Ако пък не е това проблема, защо ще броят ръчно? Няма отговор. Не и логично обоснован. Отново ще ни измамят. То затуй и повечето българи се отвратиха и не за гъби, а за гъбички ще ходят, и отвъд! Току що по новините съобщиха, че Конституционния съд е излязал с решение, че подобно ръчно броене след машинното е противоконституционно и няма как да се признае. Ето едно добра новина. Не че ЦИК не дава позволение на отделните секции да го правят. Абе пак по бай Ганьовски ще са изборите, това е. Жалко Това съобщение е било редактирано от lati1960 на 04/11/2021, 21:07 -------------------- Всичко, което прочетете по-горе, е само мнение.
|
04/11/2021, 22:28
Копирай адреса:
|
|
|
Advanced Member
Потребител # 81
|
Гледам, пишеш веднага и обилно... Споко, шегувах се, а ти веднага прокоба. Абе кво стана с вярата в бог, по-слаб ли е от шега във форум...
05/11/2021, 20:21
Копирай адреса:
|
|
|
Advanced Member
Потребител # 519
|
Гледам, пишеш веднага и обилно... Споко, шегувах се, а ти веднага прокоба. Абе кво стана с вярата в бог, по-слаб ли е от шега във форум... Абе то шега, шега, ама... Що не ми пожелахте на шега джакпота на Тотото, ми да ме пипне ковид вагабонтина? Ти може би, но други въобще не се шегуваха с това! Някои ако можеха, в капка вода щяха да ме удавят. И въобще не го крият. А вярата ми ме прави достатъно силен и толерантен, за да им прощавам и да не им се сърдя. Както каза Исус на враговете си: "Прости им, Отче, те не знаят какво вършат!" Прощавам и на теб, разбира се. Но следващия път на шега вземи ми пожелай нещо по-готино, че вече взех да го сънувам тоя проклет ковид разбойник! -------------------- Всичко, което прочетете по-горе, е само мнение.
|
06/11/2021, 00:59
Копирай адреса:
|
|
|
Advanced Member
Потребител # 81
|
Как да ти пожелая "широкия път".Тото-то е от дявола, щото нЕма лесни пари дето да падат от небето, а и не падат от небето, ами всеки лев печалба, значи три-четири лева, профукани от някой друг. Извън религиите, като математика също не бих ти го пожелал, щото шансовете... В чисто личен план, абе имаше едно предаване, за тото-милионерите и как са по някое време след шестицата, абе тъжна работа.
Виж, за ковида, почти сигурно че ще се сблъскаме с него, все пак хем грипоподобно хем дългогодишно (вече взе да изкарва версии, ще има и нови щамове, дълго ще го влачим), та да ти пожелая да си правилно подготвен, когато се сблъскате. -------------------- "Историята служи на българите да не си вземат поука от нея." Фра Дяволо
06/11/2021, 21:58
Копирай адреса:
|
|
|
Advanced Member
Потребител # 519
|
Как да ти пожелая "широкия път".Тото-то е от дявола, щото нЕма лесни пари дето да падат от небето, а и не падат от небето, ами всеки лев печалба, значи три-четири лева, профукани от някой друг. Извън религиите, като математика също не бих ти го пожелал, щото шансовете... В чисто личен план, абе имаше едно предаване, за тото-милионерите и как са по някое време след шестицата, абе тъжна работа. Виж, за ковида, почти сигурно че ще се сблъскаме с него, все пак хем грипоподобно хем дългогодишно (вече взе да изкарва версии, ще има и нови щамове, дълго ще го влачим), та да ти пожелая да си правилно подготвен, когато се сблъскате. О кей, няма проблеми. Не съм сърдитко, лесно прощавам. Но не забравям. Както и да е. Та, ако се върнем на темата, за ковида наш, то вече сериозно да те питам: Абе с тия статистики и стъкмистики, чисто математически погледнато /нали си силен и по математика/, не биваше ли вече почти всички да сме го минали тоя ковид мовид, с всичките му мутацийки и щуротийки? В смисъл, всички вече да сме заразени /не казвам болни/, да имаме имунитет, и... Играта Ковид да приключи вече? Само че. Още не преминала четвъртата вълничка, вече ни надъхват за пета, а ще има и шеста... Докога бе, приятелю? Някои още ли вярвате на тия булшет?! Аз отдавна - не. -------------------- Всичко, което прочетете по-горе, е само мнение.
|
06/11/2021, 22:55
Копирай адреса:
|
|
|
Advanced Member
Потребител # 81
|
Абе обикновения грип, всички ли събаря, и що се повтаря всяка година. Хем не се пазим от него като от ковида.
Аре по-лесното защо едрата шарка не изчезна от само себе си, хем е заразна като грип, хем не повтаря, що я мъчиха десет години с ваксиниране на целия свят, при това не се променя като грипа... Според математиката, света е прекалено голям та да го обиколи една болест толкова бързо и на 100%. Испанския грип е обикалял две години, хем е нямало ни ваксини, ни локдауни да му пречат... Обаче един не успя да обясни логично, как така световна пандемия дето прецаква икономиката в световен план и сваля потреблението до базови нива, ще е манна небесна за някой, дето разчита да е богат точно щото световната икономика му прави богатството. Това съобщение е било редактирано от Питето на 06/11/2021, 23:00 -------------------- "Историята служи на българите да не си вземат поука от нея." Фра Дяволо
07/11/2021, 10:34
Копирай адреса:
|
|
|
Advanced Member
Съобщения: 337
Регистриран: 27/01/2021
Потребител # 636
|
Те са хитрииии, не ги мисли
|
07/11/2021, 17:48
Копирай адреса:
|
|
|
Advanced Member
Потребител # 81
|
+++
Освен липса на логика и математика, имат и липса на познания по история, щото това с "да направят другите по-бедни, та да изглеждат самите те по-богати", СССР вече го играха с една шеста от света, и хем не изглеждаха по-богати, хем фалираха и се разпаднаха. -------------------- "Историята служи на българите да не си вземат поука от нея." Фра Дяволо
07/11/2021, 19:36
Копирай адреса:
|
|
|
Advanced Member
Потребител # 519
|
+++ Освен липса на логика и математика, имат и липса на познания по история, щото това с "да направят другите по-бедни, та да изглеждат самите те по-богати", СССР вече го играха с една шеста от света, и хем не изглеждаха по-богати, хем фалираха и се разпаднаха. Хайде сега +++ си направѝ справка освен надутите от американския дълга играчи, кои от останалите са най-богатите хора на света? Жокерче: Шейховете, заради нефта, и после... Абрамович, Березовски, Мерезовски, Каганович, Маганович, и так далее... -------------------- Всичко, което прочетете по-горе, е само мнение.
|
08/11/2021, 00:23
Копирай адреса:
|
|
|
Advanced Member
Потребител # 81
|
Изброените след САЩ са богати, щото има кой да им купува полезните изкопаеми. Обаче напоследък, гледам едва скърпват бюджета. Къде ги тресне фракинг, къде локдаун прецака бензиностанциите и полетите (и се затварят кладенци, дето после е скъпо да ги разработиш отново), а сега и този Мъск хем колите на ток от слънчеви батерии, хем направи батериите достатъчно евтини та да цакат ТЕЦ и АЕЦ. Отделно че още мниалия век арабите се усетиха, че петролната ера ще приключи преди да свърши петрола ама още нямат икономика да ги изхранва... Ма богати били руските олигарси, богати на долари в сметки, което ги прави зависими от САЩ... ако САЩ кихне, тези ще се... натопят до брадичката.
Гледам стават още по-богати... Това съобщение е било редактирано от Питето на 08/11/2021, 00:24 -------------------- "Историята служи на българите да не си вземат поука от нея." Фра Дяволо
08/11/2021, 20:44
Копирай адреса:
|
|
|
Advanced Member
Потребител # 519
|
Изброените след САЩ са богати, щото има кой да им купува полезните изкопаеми. Обаче напоследък, гледам едва скърпват бюджета. Къде ги тресне фракинг, къде локдаун прецака бензиностанциите и полетите (и се затварят кладенци, дето после е скъпо да ги разработиш отново), а сега и този Мъск хем колите на ток от слънчеви батерии, хем направи батериите достатъчно евтини та да цакат ТЕЦ и АЕЦ. Отделно че още мниалия век арабите се усетиха, че петролната ера ще приключи преди да свърши петрола ама още нямат икономика да ги изхранва... Ма богати били руските олигарси, богати на долари в сметки, което ги прави зависими от САЩ... ако САЩ кихне, тези ще се... натопят до брадичката. Гледам стават още по-богати... Отново си се пообъркал. Затова пак ще ти дам жокер: Поинтересувай се откъде внасят металите и суровините за батериите на прословутите ел автомобили на Мъск, и не само? Не лобирам за Русия, не и за режима на Путин, но, факта е, че Руската Федерация е 1/6-та от територията в света, с население по-малко от 1%, с ресурси на практика неизчерпаеми в обозримото бъдеще. Докато тези на т. нар. Запад са на привършване, вкл. тези в Африка, Азия и в самите Щати, въпреки част от замразените енергийни запаси. Така че ти си прави изводите. Затуй Путин и режимът му са такъв проблем, щото глобалните корпорации трябва да плащат за тези руски ресурси, не могат да си ги присвоят, както беше при Елцин и преди това. Разбира се, печалбите се крадат от руските олигарси, тези затуй са и от най-богатите хора на планетата. Не оспорвам това. Проблемът е, че западът в лицето на лидера си Америка не предлага разумно решение на този проблем, не и в интерес на руския народ и руските граждани. Битката е за ресурсите, и от страна на запада, и от властта в Кремъл, която ограбва собственото си общество. Затова руснаците избират по-малкото зло, не че някой ги пита. Както впрочем и българите. Всички отвсякъде искат да крадат обикновения човек. Това е. -------------------- Всичко, което прочетете по-горе, е само мнение.
|
09/11/2021, 00:26
Копирай адреса:
|
|
|
Advanced Member
Потребител # 81
|
Защо да плащам за суровина скъпо, като мога да я купя евтино? А я купувам евтино, щото продавача няма акъла и технологиите да направи от суровината продукта дето аз го правя. Отделно, че суровината под собствените ми крака ще си стои, а ако свърши суровината при продавача,... ми забогатявам, щото няма конкуренция.
За справки номера с петрола. САЩ имат, обаче винаги гледат да купуват от арабите. Когато ОПЕК го подгони цифроманията, САЩ почват да добиват повечко от собствените находища и тушират цената. Отделно развиват по-добри методи на добвив, и се оказва че ОПЕК вече не може да прави каквто си иска, въпреки че в момента много му се иска, щото го е страх от евтиния фракинг... Не че нещо, обаче и у нас, когато бяхме бедни изнасяхме домати, а сега ги внасяме. Горе-долу същото като с "неизчерпаемите руски суровини", ама в балкаски мащаб. Не бе, не са ни изчезнали терените за доматени градини, просто започнахме да изнасяме неща с по-голяма добавена стойност. -------------------- "Историята служи на българите да не си вземат поука от нея." Фра Дяволо
09/11/2021, 01:18
Копирай адреса:
|
|
![]() Advanced Member
Съобщения: 2 294
Регистриран: 20/03/2017
Потребител # 4
|
Не че нещо, обаче и у нас, когато бяхме бедни изнасяхме домати, а сега ги внасяме. ...станали сме богати Ъ, ти да видиш... -------------------- |
09/11/2021, 20:50
Копирай адреса:
|
|
|
Advanced Member
Потребител # 519
|
...станали сме богати Ъ, ти да видиш... Ти да видиш! Само факт: След като застъпиха двата служебни кабинета на президента Радев, мисля за около осем-девет месеца държавата е емитирала и изтеглина ЧЕТИРИ ПЪТИ дълг, вътрешен и външен, в размер вече близо 2 милиарда лева! Разбира се, с оправданието, че бюджетът за тази година позволявал малко над 4 милиарда. /не съм сигурен дали по Конституция служебни правителства могат да теглят дълг въобще?!/ Та, мисълта ми е, че - да, много сме богати. Като гледам с какво темпо задлъжняваме, ще ставаме все по-богати и по-богати, на фона на чуждите домати! Е, ако няма рима, ударѝ ма. Впрочем, това въобще не е български патент, с дълговете. Всички навсякъде са потънали до ушите в кредити - и държави, и корпорации, и фирми, и граждани. До последния! На кого дължат всички? Щото, на когото дължиш, негов слуга си. Роб дори. А който и които държат дълговете, определят и политика, икономика, търговия, технологии, бъдеще, всичко. Останалото е дрън-дрън, врещене на длъжниците. Ама кой ли ги пита! -------------------- Всичко, което прочетете по-горе, е само мнение.
|
10/11/2021, 22:45
Копирай адреса:
|
|
|
Advanced Member
Потребител # 81
|
Русия не може да си позволи такива дългове. Иска ама не може, докато ние успяваме. Накратко, кредиторите смятат че България има достатъчно добра икономика, та да си плати дълговете на падежа и дават кинти (и питат за още), докато при Русия се услушват, щото нямат доверие на политиката на Кремъл и на руската икономика, въпреки огромните суровинни ресурси. По същата логика купуват ДЦК на САЩ и Япония, при това дори на отрицателна лихва — плащат 110лв, та да им върнат 100лв след време. Нищо общо с религиозната ти икономика с робите.
11/11/2021, 15:36
Копирай адреса:
|
|
|
Advanced Member
|
Русия не може да си позволи такива дългове. Иска ама не може, докато ние успяваме. Накратко, кредиторите смятат че България има достатъчно добра икономика, та да си плати дълговете на падежа и дават кинти (и питат за още), докато при Русия се услушват, щото нямат доверие на политиката на Кремъл и на руската икономика, въпреки огромните суровинни ресурси. По същата логика купуват ДЦК на САЩ и Япония, при това дори на отрицателна лихва — плащат 110лв, та да им върнат 100лв след време. Нищо общо с религиозната ти икономика с робите. Малко поправи тия десет процента отрицателна лихва. |
11/11/2021, 22:32
Копирай адреса:
|
|
|
Advanced Member
Потребител # 81
|
Готово, около ковида го докарват до - (минус) 0,1%. Сега обаче стана неясно за скараните с математиката и държавните дългове.
12/11/2021, 06:06
Копирай адреса:
|
|
|
Advanced Member
![]() ![]() ![]() Група: Ограничени
Съобщения: 920
Регистриран: 01/06/2017
Потребител # 14
|
... прощавайте, но доста глупости изписахте ... ... търговските банки са длъжни да поддържат определени резерви в БНБ при отрицателна лихва от -0.7% ... така погледнато придобиването на държавен дълг при -0.1% просто редуцира разходите ... ... от друга страна, към 30 септември 2021 банковата система декларира печалба с 55.6% повече спрямо отчетената за деветмесечието на 2020 година ... ... не се заблуждавайте относно това, кой точно плаща за надуването и на този балон ... Поздрави! |
13/11/2021, 21:43
Копирай адреса:
|
|
|
Advanced Member
Потребител # 81
|
Което ще рече, че икономиката я бива, щом неще кредити, а кредиторите се натискат да я финансират. Аре да го погледнем по друг начин, риска при нас е малък, щото иначе щяха да купуват чужди ценни книжа с висока лихва и съответно с висок риск.
Ей това обяснявам, че лихвата по дълга, и въобще дълга оценява развитието на длъжника (държава, фирма или физ.лице), както и риска да не си върне дълга. При Лати, паричната система още е "отделен човек, жълтици и робство, ако не върнеш дълга"... -------------------- "Историята служи на българите да не си вземат поука от нея." Фра Дяволо
13/11/2021, 23:24
Копирай адреса:
|
|
|
Advanced Member
![]() ![]() ![]() Група: Ограничени
Съобщения: 920
Потребител # 14
|
... глупости ... правите ли въобще разлика между сървис и производствен бизнес? ... ... печатането на пари не е "икономика" ... ... реализирали са отрицателни лихви по продажбата на ДЦК на ВЪТРЕШЕН! пазар - тоест, търговските банки са редуцирали разход! ... ... когато реализират отрицателни лихви по продажба на дълг на външен пазар - да ми се обадят ... това се отдава за сега само на колониалисти ... така де, "инвеститори" :.) ... ... go back to reason please! :.) ... |
13/11/2021, 23:59
Копирай адреса:
|
|
|
Advanced Member
Съобщения: 337
Регистриран: 27/01/2021
Потребител # 636
|
Вече съм сто процента сигурен -
Я кажете сега - кога американците ще почнат да тичкат със заплатите си към обменните бюра да купуват рубли и юани и кога ще пратят децата си да учат в Масковский гасударственный университет? |
14/11/2021, 02:35
Копирай адреса:
|
|
![]() Advanced Member
Съобщения: 9 882
Потребител # 19
|
Вече съм сто процента сигурен - Я кажете сега - кога американците ще почнат да тичкат със заплатите си към обменните бюра да купуват рубли и юани и кога ще пратят децата си да учат в Масковский гасударственный университет? Ще си позволя един кратък офтопик, с който да ти съдействам да вникнеш в дълбочината на правилата във форума. Надявам се, че това няма да бъде обявено за нарушение на правилата. Администраторът на този форум е ултра коректен и не допуска обидни епитети и сравнения между участниците. За пример, веднъж сравних един колега, който се отклоняваше многословно от темата, с "Мара Подробната". Несъмнено голяма обида, при това използване на лични данни като съмнение към потребител на форума! За което основателно получих критичната административна забележка Модераторско: По-кротко и възпитано, моля! И обидният текст беше цензуриран, т.е. изтрит. И една малка подробност. Това правило не важи, когато изразяваш несъгласие с персонално становище, изказано от администратора по някой дискусионен въпрос. В подобна ситуация е съвсем в реда на нещата да бъдеш заклеймен примерно с "Ти си куха лейка, без извинение". С отсъствие на самокритична административна забележка "Модераторско: По-кротко и възпитано, моля!" Това заключение е окончателно и при несъгласие ще бъде подкрепено и потвърдено със сериозни и издържани доводи. Това съобщение е било редактирано от Shade на 14/11/2021, 02:57 -------------------- Things should be made as simple as possible, but not any simpler.
- |
Virusilka Само такъв човек като теб може да има свръхимунитет, Хасанчо :-)
Казват, че циг... 29/10/2021, 22:16

Virusilka Цитат(Хасан @ 29/10/2021, 23:19) Дълго време не бях писал във форума, н... 03/11/2021, 22:33
нищ по дух Цитат(Virusilka @ 29/10/2021, 23:16) Само такъв човек като теб може да ... 30/10/2021, 07:55
Тарабас В една твоя тема от тези дни попита за децата и това как ще им се отрази домашно... 30/10/2021, 08:19
Тарабас Цитат(Virusilka @ 29/10/2021, 21:16) Само такъв човек като теб може да ... 06/11/2021, 16:12
нищ по дух Цитат(Хасан @ 29/10/2021, 23:07) https://www.actualno.com/interest/hibr... 30/10/2021, 08:00
нищ по дух Цитат(Хасан @ 30/10/2021, 09:29) Да, през април. В началото на септемвр... 30/10/2021, 09:17
нищ по дух Цитат(Хасан @ 30/10/2021, 10:53) Най-добрата проверка е проба - грешка.... 30/10/2021, 10:22
Тарабас Целта за всички мерки, включително и ваксинацията е максимално редуциране на смъ... 30/10/2021, 08:45
Тарабас Количеството на антителата в лабораторна проба не са определящ фактор за интерпр... 30/10/2021, 10:01
Тарабас Само да смени на един пациент спринцовките на перфузорите на една сестра и трябв... 30/10/2021, 10:28
evanka Оказва се, че е точно така.
Една бърз поглед върху статистиката.
Страни които ва... 30/10/2021, 12:50
lati1960 Цитат(Хасан @ 29/10/2021, 22:07) https://www.actualno.com/interest/hibr... 01/11/2021, 21:32
Питето Ами не, щото обработващите писмата с бюлетините могат да имат адекватна защита, ... 04/11/2021, 00:02
lati1960 Цитат(Питето @ 04/11/2021, 00:02) Ами не, щото обработващите писмата с ... 04/11/2021, 20:14
Питето А може би искат да компрометират машинното гласуване... Относно "ковид щуро... 04/11/2021, 20:17
lati1960 Цитат(Питето @ 04/11/2021, 20:17) А може би искат да компрометират маши... 04/11/2021, 21:01
Питето Гледам, пишеш веднага и обилно... Споко, шегувах се, а ти веднага прокоба. Абе к... 04/11/2021, 22:28
lati1960 Цитат(Питето @ 04/11/2021, 22:28) Гледам, пишеш веднага и обилно... Спо... 05/11/2021, 20:21

Питето Опс. Хазарта няма нищо общо нито с държавата, нито с пушенето, пиенето, брака и ... 06/11/2021, 16:58

Питето Отговорил съм ти преди да питаш, в последното изречение. А може пък отговора да... 06/11/2021, 22:48

Питето На това също съм отговорил. Държавата задава правила, които ограничават неприятн... 07/11/2021, 17:42
Питето Абе обикновения грип, всички ли събаря, и що се повтаря всяка година. Хем не се... 06/11/2021, 22:55
bloody.gerry Те са хитрииии, не ги мисли Като са видели, че не могат да станат по-богати, ре... 07/11/2021, 10:34
Питето +++
Освен липса на логика и математика, имат и липса на познания по история, щот... 07/11/2021, 17:48

lati1960 Цитат(Питето @ 07/11/2021, 17:48) +++
Освен липса на логика и математик... 07/11/2021, 19:36

Питето Изброените след САЩ са богати, щото има кой да им купува полезните изкопаеми. Об... 08/11/2021, 00:23

lati1960 Цитат(Питето @ 08/11/2021, 00:23) Изброените след САЩ са богати, щото и... 08/11/2021, 20:44

bloody.gerry Цитат(lati1960 @ 08/11/2021, 20:44) Затуй Путин и режимът му са такъв п... 08/11/2021, 23:29

lati1960 Цитат(bloody.gerry @ 08/11/2021, 23:29) Както казах на друго място - в ... 09/11/2021, 20:42

bloody.gerry Показах ви картината на Айвазовски "Раздача продовольствия" с гордо ра... 10/11/2021, 01:45

lati1960 Цитат(bloody.gerry @ 10/11/2021, 01:45) Показах ви картината на Айвазов... 10/11/2021, 20:36

bloody.gerry Цитат(Shade @ 10/11/2021, 21:06) Като изразяваш убеденост за "монт... 11/11/2021, 15:41

ЕксГорски Цитат(Хасан @ 11/11/2021, 15:56) Дори лати1960 да се е объркал и напис... 11/11/2021, 21:49

ЕксГорски Цитат(lati1960 @ 11/11/2021, 21:51) Пропаганда тип ала Гьобелс не ме ин... 11/11/2021, 22:49

lati1960 Цитат(Shade @ 11/11/2021, 23:00)
Като споменаваш пропаганда тип а ла Г... 12/11/2021, 20:58

lati1960 Цитат(Shade @ 12/11/2021, 21:39) Преди да изместиш и пренасочиш въпроса... 13/11/2021, 19:16

Бай Ганьо Да, кръчмарска радувка се получава, след като на можеш да го докажеш.
Репортажът... 14/11/2021, 09:30

Питето Защо да плащам за суровина скъпо, като мога да я купя евтино? А я купувам евтино... 09/11/2021, 00:26

Питето Русия не може да си позволи такива дългове. Иска ама не може, докато ние успявам... 10/11/2021, 22:45

Питето Готово, около ковида го докарват до - (минус) 0,1%. Сега обаче стана неясно за ... 11/11/2021, 22:32

Потребител ... прощавайте, но доста глупости изписахте ...
... търговските банки са длъжни... 12/11/2021, 06:06

Питето Което ще рече, че икономиката я бива, щом неще кредити, а кредиторите се натиска... 13/11/2021, 21:43

Потребител ... глупости ... правите ли въобще разлика между сървис и производствен бизнес? ... 13/11/2021, 23:24

bloody.gerry Вече съм сто процента сигурен - вие стеи Миша Леотниев от филмчето. ))))))))) Он... 13/11/2021, 23:59

Потребител ... Pi ar Gerry, е "сигурен" ?х ...
... в света на господстващия пост... 14/11/2021, 00:13

bloody.gerry Цитат(D-rA @ 14/11/2021, 00:07) Не използвайте лични данни, дори и... 14/11/2021, 00:13

Потребител ... видяхте ли? ... стреснахте го ... а, ви помолих! ...
... а какви артис... 14/11/2021, 00:45

bloody.gerry Схванах - всеки, който е против ваксините и псува зелените и пембените сертифика... 14/11/2021, 09:41

lati1960 Цитат(Питето @ 10/11/2021, 22:45) Русия не може да си позволи такива дъ... 11/11/2021, 21:59

Питето Ъ-ъ-ъ, да, станали сме по-богати. Колкото и да ти се иска и да върви мантрата с ... 10/11/2021, 22:39

Питето Щото през соца в магазина имаше целогоидно "само добре узрели, брани тази с... 11/11/2021, 14:23

Питето Ми да, като няма кво да се напъваш... То през соца с почти всичко беше така — що... 11/11/2021, 22:34

Бай Ганьо Прав си и не си.
Как преди 10 години можеше да ядеш целогодишно вкусен български... 11/11/2021, 15:33

Питето Куписи трюфели, щото след нЕкоя и друга година ще е като с доматите — хем яко из... 11/11/2021, 22:41

Бай Ганьо Излез малко от матрицата.
Не подценявай силата на вносителите.
Лесно могат да уб... 12/11/2021, 08:37

Питето Ще убият, калпавите, другите ще оцелеят без проблем. Помня гаражните ментета, та... 12/11/2021, 19:08
lati1960 Цитат(bloody.gerry @ 07/11/2021, 10:34) Те са хитрииии, не ги мисли Ка... 07/11/2021, 19:43
Бай Ганьо Сигурен, че са гледали американски филми, където полицаите се чудят какви чалъми... 07/11/2021, 22:28
lati1960 Цитат(Бай Ганьо @ 07/11/2021, 22:28) Сигурен, че са гледали американски... 08/11/2021, 20:32
bloody.gerry Ето тука други големи умници - също като вас.
Толкова големи умници, че през 20-... 09/11/2021, 18:20
Бай Ганьо Има и друг поглед като този например.
https://lupa.bg/news/matich-zabarka-skanda... 09/11/2021, 19:20

bloody.gerry Цитат(Бай Ганьо @ 09/11/2021, 19:20) Има и друг поглед като този наприм... 10/11/2021, 01:31

Бай Ганьо Това казвам.
Въпрос на гледна точка.
Полякът който уби комунистически лидер в ЮА... 10/11/2021, 14:39

bloody.gerry Не виждам връзката между убийството в ЮАР и нацистките режими в Хитлерова Герман... 11/11/2021, 15:37

Бай Ганьо Милошева Югославия щеше да бъде да кажем Първанова България, ако бай ти Тошо не ... 11/11/2021, 15:52

bloody.gerry Цитат(Бай Ганьо @ 11/11/2021, 15:52) Милошева Югославия щеше да бъде да... 11/11/2021, 15:58
lati1960 Цитат(bloody.gerry @ 09/11/2021, 18:20) Ето тука други големи умници - ... 09/11/2021, 20:28
ЕксГорски Цитат(Хасан @ 10/11/2021, 13:30) Интересно, не помагат на собствените с... 10/11/2021, 15:26
lati1960 Цитат(Хасан @ 29/10/2021, 22:07) https://www.actualno.com/interest/hibr... 12/11/2021, 21:12
bloody.gerry В смисъл, че неваксинираните няма да можем дори хляб да си купим. - посочете ми... 12/11/2021, 21:20
Бай Ганьо https://www.reuters.com/world/europe/nether...dia-2021-11-12/
Сори, че е на анг... 12/11/2021, 21:32
Buitenlander Цитат(D-rA @ 12/11/2021, 20:40) Когато му казах на Buitenlander да... 12/11/2021, 22:06

Buitenlander Цитат(D-rA @ 12/11/2021, 21:10) Каква част от над 16 те хиляди зар... 12/11/2021, 22:16

Buitenlander Цитат(D-rA @ 12/11/2021, 21:18) Изобщо не ми е важно - аз не живея... 12/11/2021, 22:25

bloody.gerry Има ли лекар, който без ПСР тест да е направил диагноза "ковид"? - да,... 12/11/2021, 22:58

bloody.gerry Цитат(D-rA @ 12/11/2021, 23:02) Това наистина ли го написа или се ... 13/11/2021, 10:53
Бай Ганьо Цитат(viara @ 13/11/2021, 05:39) Щото като писахме, писахме никой не чу... 13/11/2021, 07:56
Бай Ганьо Един циганин в началото на "пандемията" им го показа нагледно.
Счупи с... 13/11/2021, 13:00

iridium Целта е сриване на имунната система при инжектираните индивиди.
След 2, 3, 4...д... 13/11/2021, 19:58

trаnsalp Цитат(iridium @ 13/11/2021, 19:58) Целта е сриване на имунната система ... 14/11/2021, 15:53![]() ![]() |
| Олекотена версия | Сега е: 17/04/2026, 09:28 |