test
IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

> Заеби омразата !
Quaker between y...
коментар 09/01/2022, 20:18
Копирай адреса: #1

Advanced Member
Група: Редовни потребители
Съобщения: 1 267
Регистриран: 03/01/2022
Потребител # 705

Не харесвам емигранти, прости ми идват.
Прилепили се към общество ограбило империално колонии, и загърбили мазолестите ръце на отгледалите ги български баби .
Go to the top of the page
ЛС

Start new topic
Отговор
Shade
коментар 17/01/2022, 16:12
Копирай адреса: #2

Advanced Member
Група: Редовни потребители
Съобщения: 10 242
Регистриран: 01/06/2017
Потребител # 19

Цитат(Quaker between your quarks @ 09/01/2022, 10:18) *
Не харесвам емигранти, прости ми идват.
Прилепили се към общество ограбило империално колонии, и загърбили мазолестите ръце на отгледалите ги български баби .

Това е добре, показва, че си патриот. good.gif
Имам един братовчед-патриот, който също не харесва емигранти, идват му като представители на поробителите на днешния ден, империалистите от ЕС и САЩ, окупирали отечеството му. Но той като градско чедо не харесва също така имигранти, дошли от село в родния му град. Правят се на граждани, загърбили родината си. Вместо да изриват оборите на добитъка на село.
Обаче този човек не е споменавал емигрантите да му идват прости. Вероятно затолкова си дава сметка, че за да можеш да прецениш един човек, трябва да си поне на неговото ниво. А на него му е ясно, че за да се изравни с някои хора, е нужно, фигиративно казано, да се повдигне на пръсти или да стъпи на столче.
Ти познаваш ли живи емигранти? Стъпваш ли на столче пред тях?

--------------------
Things should be made as simple as possible, but not any simpler.
-
Go to the top of the page
ЛС

Отговори в темата
- - Shade   Цитат(Quaker between your quarks @ 09/01/2022, 10:18) Не харесвам емигр...   17/01/2022, 16:12

Closed TopicStart new topic

Олекотена версия Сега е: 31/05/2026, 19:34