test
IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

> Непозната
ЕксГорски
коментар 02/11/2022, 15:46
Копирай адреса: #1

Advanced Member
Група: Редовни потребители
Съобщения: 1 942
Регистриран: 01/11/2019
От: France
Потребител # 556

Къде е Непозната - липсва ми! rolleyes.gif
Go to the top of the page
ЛС

Start new topic
Отговор
biggeorge
коментар 03/11/2022, 00:47
Копирай адреса: #2

Кремълска мурзилка
Група: Изгонени
Съобщения: 2 317
Регистриран: 02/06/2017
От: Зона 51
Потребител # 51

Като е тук се бъзикате с нея, като я няма ти липсва, защото няма с кого да се бъзикаш.
Това не са здравословни човешки взаимоотношения.
Отнасяйте се с другите така, както искате те да се отнасят с вас.

--------------------
ЛС
Alexfield
коментар 03/11/2022, 10:38
Копирай адреса: #3

Шеф на водопад
Група: Администратори
Съобщения: 3 005
Регистриран: 17/03/2017
Потребител # 1

Цитат(biggeorge @ 02/11/2022, 23:47) *
...
Отнасяйте се с другите така, както искате те да се отнасят с вас.

Значи според теб Непозната иска да я обиждаме и затова ни нарича:
Цитат(Nepoznata @ 29/10/2022, 16:26) *
Идиот! Без извинение.

--------------------
Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.
ЛС
Shade
коментар 04/11/2022, 15:19
Копирай адреса: #4

Advanced Member
Съобщения: 10 242
Регистриран: 01/06/2017
Потребител # 19

Цитат(Alexfield @ 03/11/2022, 01:38) *
Значи според теб Непозната иска да я обиждаме и затова ни нарича:
Цитат
Идиот! Без извинение.

Когато един ден Жорето порасне и стане зрял мъж, ще бъде наясно, че никой не е станал идиот от това, че е наречен такъв. Обаче даващият произволни класификации винаги предзвиква сериозно съмнение... smile.gif

--------------------
Things should be made as simple as possible, but not any simpler.
-
ЛС
Nepoznata
коментар 07/11/2022, 14:03
Копирай адреса: #5

Advanced Member
Съобщения: 559
Регистриран: 18/07/2021
Потребител # 668

Цитат(Shade @ 04/11/2022, 16:19) *
Когато един ден Жорето порасне и стане зрял мъж, ще бъде наясно, че никой не е станал идиот от това, че е наречен такъв. Обаче даващият произволни класификации винаги предзвиква сериозно съмнение... smile.gif

Специален поздрав от мен за повечето /не за всички/, писали в тази тема. flowers.gif

Това съобщение е било редактирано от Nepoznata на 07/11/2022, 14:05

--------------------
Всички жестоки хора описват себе си като образци на откровението - ТЕНЕСИ УИЛЯМС
ЛС
Shade
коментар 07/11/2022, 14:57
Копирай адреса: #6

Advanced Member
Потребител # 19

Цитат(Nepoznata @ 07/11/2022, 04:03) *
Специален поздрав от мен за повечето /не за всички/, писали в тази тема. flowers.gif

По-добре се пръдържай към тези свои отнесени философски концепции, отчетливо отразяващи заеманата от теб поза на Многострадална Геновева:
Цитат
Все повече примери виждам на липса на човещина и не, не искам да съдя, защото разбирам, че в различни ситуации човек може да е различен, но някак си егоизмът надделява над човечността, хората нямат търпение, нямат желание да видят света през очите на другия, гледат на тях да им е добре, а другия кучетата го яли, независимо дали става въпрос за възрастен човек, който чака децата му да са се сетят да му обърнат внимание или за отровена котка на съседите

Избягвай песнички и картинки с цитати, които единствено оставят погрешно усещане за самокритичност. Погрешно, понеже самокртичността предполага разсъдък. smile.gif

Това съобщение е било редактирано от Shade на 07/11/2022, 15:00

--------------------
-
ЛС
Nepoznata
коментар 07/11/2022, 16:24
Копирай адреса: #7

Advanced Member
Потребител # 668

Цитат(Shade @ 07/11/2022, 15:57) *
По-добре се пръдържай към тези свои отнесени философски концепции, отчетливо отразяващи заеманата от теб поза на Многострадална Геновева:

Цитираното от теб се отнася за възрастен човек, на който се опитвам да помогна, но ти мислиш единствено и само за себе си и не си свикнал да помагаш на околните, а си свикнал само да им вредиш, също, както поздравените от мен в тази тема, те си знаят кои са и затова си въобразяваш, че съм писала за мен. whistling.gif Значи викаш само баба*cath_y и ти дядо* Шейд имате право да се изживявате като невинни жертви, другите и да ги засипват с простотии трябва да си мълчат, щото администраторите на форума са на ваша страна - те не само, че се правят, че не са забелязали и не се противопоставят на словесната агресия, отправена към мен, но я оправдават, подкрепят и насърчават, на което разбира се няма как да не се възхитя. 501.gif

*дядо и баба не са обида - и двамата имате внуци, така че няма какво да се оплаквате, че сте били обидени grin.gif
Ако и дядо Горски, който има "сравнително млад" племеник се присъедини към вас, ще се получи един прекрасен клуб на хейтещия форумен пенсионер. b_046.gif

Това съобщение е било редактирано от Nepoznata на 07/11/2022, 17:01

--------------------
Всички жестоки хора описват себе си като образци на откровението - ТЕНЕСИ УИЛЯМС
ЛС
Thursday Next
коментар 07/11/2022, 19:47
Копирай адреса: #8

видна мотика
Група: Administrators
Съобщения: 4 044
Регистриран: 19/03/2017
Потребител # 3

Странно: всичко е толкова ужасно, а ти продължаваш да се връщаш за още. Някакви идеи защо?

--------------------
I'm sarcastic and have a smartass attitude. It's a natural defense against drama, bullshit and stupidity.
ЛС
Nepoznata
коментар 07/11/2022, 20:05
Копирай адреса: #9

Advanced Member
Потребител # 668

Цитат(Thursday Next @ 07/11/2022, 19:47) *
Странно: всичко е толкова ужасно, а ти продължаваш да се връщаш за още. Някакви идеи защо?

Защо ми го пишеш това!? Искаш да ме изгониш от форума ли!? rolleyes.gif
Защо преди да се появиш ти нямаше сплетни, обвинения и обиди по мой адрес и две години всичко си беше чудесно!? misli.gif

Това съобщение е било редактирано от Nepoznata на 07/11/2022, 20:38

--------------------
ЛС
Buitenlander
коментар 07/11/2022, 20:41
Копирай адреса: #10

Advanced Member
Съобщения: 1 980
Регистриран: 02/06/2017
От: Амстердам
Потребител # 37

Цитат(Nepoznata @ 07/11/2022, 19:05) *
Защо ми го пишеш това!? Искаш да ме изгониш от форума ли!? rolleyes.gif
Защо преди да се появиш ти нямаше сплетни, обвинения и обиди по мой адрес и две години всичко си беше чудесно!? misli.gif

Аз, ако бях на твое място, ще ги накарам да си покажат собствените задници тука. Да видим, на кой му е голям, на кой му е малък. Кво само се заяждат с теб. Значи , който критикува - да покаже нещо по хубаво. Щот то така лесно…

Това съобщение е било редактирано от Buitenlander на 07/11/2022, 20:42
ЛС
Nepoznata
коментар 07/11/2022, 21:42
Копирай адреса: #11

Advanced Member
Потребител # 668

Цитат(Buitenlander @ 07/11/2022, 20:41) *
Аз, ако бях на твое място, ще ги накарам да си покажат собствените задници тука. Да видим, на кой му е голям, на кой му е малък. Кво само се заяждат с теб. Значи , който критикува - да покаже нещо по хубаво. Щот то така лесно…

Ми честно казано мен въобще не ме интересуват техните задници, нито каквото и да било друго, аз съм си напълно доволна от своя, хората, с които се срещам - също, никой от тях не е дошъл с шивашки метър да ми измери ханша, визуално така им харесвам. Тъй че моят съвет към баба cath_y е да спре да се втелясва на тема идеалност на сантиметрите и да обърне внимание на цялостната си визия и на излъчването си - каква енергия носи.

--------------------
ЛС
Shade
коментар 08/11/2022, 07:22
Копирай адреса: #12

Advanced Member
Потребител # 19

Цитат(Nepoznata @ 07/11/2022, 11:42) *
Ми честно казано мен въобще не ме интересуват техните задници, нито каквото и да било друго, аз съм си напълно доволна от своя, хората, с които се срещам - също, никой от тях не е дошъл с шивашки метър да ми измери ханша, визуално така им харесвам. Тъй че моят съвет към баба cath_y е да спре да се втелясва на тема идеалност на сантиметрите и да обърне внимание на цялостната си визия и на излъчването си - каква енергия носи.

Както споменаваш някой да обърне внимание на цялостна визия и излъчване - каква енергия носи, ето един дружески шарж, описващ теб, както се опитваш да ни се представиш: млада, лъчезарна и с малък стегнат задник. Тук му е мястото да споделиш дали някой от параметрите е неточен:

Това съобщение е било редактирано от Shade на 08/11/2022, 07:25

--------------------
-
ЛС
Nepoznata
коментар 08/11/2022, 07:36
Копирай адреса: #13

Advanced Member
Потребител # 668

Цитат(Shade @ 08/11/2022, 08:22) *
Както споменаваш някой да обърне внимание на цялостна визия и излъчване - каква енергия носи, ето един дружески шарж, описващ теб, както се опитваш да ни се представиш: млада, лъчезарна и с малък стегнат задник. Тук му е мястото да споделиш дали някой от параметрите е неточен:

Споко, баба cath_y със задника 86 см остава при вас, грабвайте по един шублер, почвайте да мерите и да се наслаждавате по пенсионерскому на лъчезарния й задник. bleh.gif

Това съобщение е било редактирано от Nepoznata на 08/11/2022, 07:39

--------------------
ЛС
cath_y
коментар 08/11/2022, 18:22
Копирай адреса: #14

Advanced Member
Съобщения: 121
Регистриран: 07/01/2022
Потребител # 706

Благодаря ти, че помниш. Човъркат те моите 86 см, а ?
Съвет да намалиш мерките - яж по-малко и прави целеви упражнения за глутеуси и бедра. И общо кардио.
Всеки ден ми се събира 1 час спорт.
Отплаща се.

--------------------
Откакто се научих да се надсмивам над себе си, никога не скучая.

Дж. Б. Шоу
ЛС
Nepoznata
коментар 08/11/2022, 18:30
Копирай адреса: #15

Advanced Member
Потребител # 668

Цитат(cath_y @ 08/11/2022, 18:22) *
Благодаря ти, че помниш. Човъркат те моите 86 см, а ?
Съвет да намалиш мерките - яж по-малко и прави целеви упражнения за глутеуси и бедра. И общо кардио.
Всеки ден ми се събира 1 час спорт.
Отплаща се.

Не, не ме човъркат въобще, госпожо 55+, човърка ме това, че вместо да се занимаваш с внуците си, си тръгнала да оценяваш кой има нужда от диети и кой не. Ти знаеш ли колко килограма съм аз, дали имам нужда да отслабвам или не, не те ли е срам!? След всичко, което ти писах да продължаваш да хейтиш. И на теб от сърце пожелавам някоя кокошка да ръси лъжи публично за теб. Амин

ПП: Тука изобщо забелязвам, че специализирани съвети се раздават под и над път - ти ми препоръчваш диети без изобщо да знаеш имам ли аз нужда от такива или не, дофтур дядо Шейд препоръчва витамини на Джорджи, други се изживяват като психиатри и т.н. и т.н. Всеки форумен дофтур с номера си. prashchai grigorii.gif

Това съобщение е било редактирано от Nepoznata на 08/11/2022, 18:38

--------------------
ЛС
Shade
коментар 08/11/2022, 21:13
Копирай адреса: #16

Advanced Member
Потребител # 19

Цитат(Nepoznata @ 08/11/2022, 08:30) *
Не, не ме човъркат въобще, госпожо 55+, човърка ме това, че вместо да се занимаваш с внуците си, си тръгнала да оценяваш кой има нужда от диети и кой не. Ти знаеш ли колко килограма съм аз, дали имам нужда да отслабвам или не, не те ли е срам!? След всичко, което ти писах да продължаваш да хейтиш. И на теб от сърце пожелавам някоя кокошка да ръси лъжи публично за теб. Амин

ПП: Тука изобщо забелязвам, че специализирани съвети се раздават под и над път - ти ми препоръчваш диети без изобщо да знаеш имам ли аз нужда от такива или не, дофтур дядо Шейд препоръчва витамини на Джорджи, други се изживяват като психиатри и т.н. и т.н. Всеки форумен дофтур с номера си. prashchai grigorii.gif

Съвети ти дава, добронамерена е, значи. Не те нарича, както ти я наричаш, идиотка. Нито пък ти казва, че истерия, подобна на твоята, е очевиден пример за недоклатеност (ако бях аз, понеже не съм превзет лицемер, щях да го назова с точния термин).

--------------------
-
ЛС
Nepoznata
коментар 08/11/2022, 21:23
Копирай адреса: #17

Advanced Member
Потребител # 668

Цитат(Shade @ 08/11/2022, 21:13) *
Съвети ти дава, добронамерена е, значи.

Глупости! Тя, ако беше добронамерена ,нямаше да лъже, също както и ти. Добронамерено разнасящи лъжи за мен, баси! malii.gif Вий това лъжата и клеветата за нищо ги нямате.

Цитат
Не те нарича, както ти я наричаш, идиотка.

Амии, защото очеизвадно аз не съм, а тя е. 292.gif

Цитат
Нито пък ти казва, че истерия, подобна на твоята, е очевиден пример за недоклатеност

Това дали съм недоклатена или не съм теб изобщо не би трябвало да те интересува. Не смятам, че да си недоклатен е нещо лошо, напротив, има си някои големи предимства. Целта на човешкия живот не се изразява в това да си на всяка цена доклатен, за да не ти се подиграва някъв идиот от ранга на Шейд. whistling.gif Някои хора ценят повече качеството пред обществените предразсъдъци, че видите ли непременно трябва да си доклатен или във връзка, за да не ти се подиграват. Ти между впрочем, въпреки че си женен със сигурност си недоклатен, личи си от километри, че жена ти не те сайдисва, защото не те понася, милата, разбираемо е. 292.gif Също така и Тарабас е недоклатен и всички заядливци тука, дато висите във форума и се чудите за кого да злословите, сте недоклатени - от ясно по-ясно е това. grin.gif

Това съобщение е било редактирано от Nepoznata на 08/11/2022, 21:31

--------------------
ЛС
Shade
коментар 08/11/2022, 21:38
Копирай адреса: #18

Advanced Member
Потребител # 19

Цитат(Nepoznata @ 08/11/2022, 11:23) *
да си недоклатен има си някои големи предимства.

Сигурно има някои предимства, примерно ако те клати някой с много голям, е болезнено.
Но в общия случай друго си е да си добре изклатена... 486.gif

--------------------
-
ЛС
Nepoznata
коментар 08/11/2022, 21:44
Копирай адреса: #19

Advanced Member
Потребител # 668

Цитат(Shade @ 08/11/2022, 22:38) *
Сигурно има някои предимства, примерно ако те клати някой с много голям, е болезнено.
Но в общия случай друго си е да си добре изклатена... 486.gif

Напротив, забелязала съм, че една жена е много по-харесвана, когато е недоклатена, не знам на какво се дължи това, но е факт. Вероятно става въпрос за енергия, която привлича. А сексът без да има химия между партньорите е еднозначно досаден и вреден. Но пък да привличаш без да се доклащаш си е много гот, независимо дали има химия или напротив. Забавно е. wub.gif

Това съобщение е било редактирано от Nepoznata на 08/11/2022, 21:47

--------------------
ЛС
Shade
коментар 08/11/2022, 21:54
Копирай адреса: #20

Advanced Member
Потребител # 19

Цитат(Nepoznata @ 08/11/2022, 11:44) *
Напротив, забелязала съм, че една жена е много по-харесвана, когато е недоклатена, не знам на какво се дължи това, но е факт. Вероятно става въпрос за енергия, която привлича. А сексът без да има химия между партньорите е еднозначно досаден и вреден. Но пък да привличаш без да се доклащаш си е много гот, независимо дали има химия или напротив. Забавно е. wub.gif

Никой не харесва недоклатени истерички. В резултат на което те толкова се озлобяват на целия свят, че поголовно започват да назовават всички "идиоти".

--------------------
-
ЛС
Nepoznata
коментар 08/11/2022, 22:09
Копирай адреса: #21

Advanced Member
Потребител # 668

Цитат(Shade @ 08/11/2022, 21:54) *
Никой не харесва недоклатени жени.

Напротив, има много мъже, които ги харесват и още как. wub.gif

Цитат
истерички

Айде и диагнози почнахме да поставяме. Не само, че лекарства на Жорко предписваш, но и диагнози не се свениш да поставяш, а пък баба cath_y диети съставя по интернет и определя кой колко килограма е без кантар ей тъй по фантазия. az takovata.gif Големи свинтила на миндицинскъта наука има тука. prashchai grigorii.gif

Това съобщение е било редактирано от Nepoznata на 08/11/2022, 22:12

--------------------
ЛС
Shade
коментар 08/11/2022, 22:22
Копирай адреса: #22

Advanced Member
Потребител # 19

Цитат(Nepoznata @ 08/11/2022, 12:09) *
Напротив, има много мъже, които харесват недоклатени жени и още как.

Склонен съм да се съглася. Едва ли някой знае това по-добре от теб... misli.gif

--------------------
-
ЛС
Nepoznata
коментар 08/11/2022, 22:40
Копирай адреса: #23

Advanced Member
Потребител # 668

Цитат(Shade @ 08/11/2022, 23:22) *
Склонен съм да се съглася. Едва ли някой знае това по-добре от теб... misli.gif

Така е , да , има доста мъже, които си мечтаят да ме доклатят, но няма да имат тази възможност, въпреки че така като ви гледам тука какъв ужас сте като характери и присъствие и те ми стават все по-симпатични и все по-симпатични на фона на вашия идиотизъм. Ето, има едно момченце, което съжалявам сега, че преди време го накарах да си върви, като му гледам снимките във фейсбук и кой му ги лайква и ми става много криво, ама е много мъничък - с дванадесет години, не върви някак си - с пет - шест - седем иди дойди, ама с дванадесет. prashchai grigorii.gif Време е да се махкам от този форум аз, влияете ми много негативно и вместо да се занимавам с приятни неща, се занимавам с идиотщини. crying.gif

Това съобщение е било редактирано от Nepoznata на 08/11/2022, 22:45

--------------------
ЛС

Отговори в темата
- ЕксГорски   Непозната   02/11/2022, 15:46
- - biggeorge   Като е тук се бъзикате с нея, като я няма ти липсва, защото няма с кого да се бъ...   03/11/2022, 00:47
|- - Alexfield   Цитат(biggeorge @ 02/11/2022, 23:47) ... Отнасяйте се с другите така, к...   03/11/2022, 10:38
|- - Shade   Цитат(Alexfield @ 03/11/2022, 01:38) Значи според теб Непозната иска да...   04/11/2022, 15:19
|- - Nepoznata   Цитат(Shade @ 04/11/2022, 16:19) Когато един ден Жорето порасне и стане...   07/11/2022, 14:03
|- - Shade   Цитат(Nepoznata @ 07/11/2022, 04:03) Специален поздрав от мен за повече...   07/11/2022, 14:57
|- - Nepoznata   Цитат(Shade @ 07/11/2022, 15:57) По-добре се пръдържай към тези свои от...   07/11/2022, 16:24
|- - Thursday Next   Странно: всичко е толкова ужасно, а ти продължаваш да се връщаш за още. Някакви ...   07/11/2022, 19:47
|- - Nepoznata   Цитат(Thursday Next @ 07/11/2022, 19:47) Странно: всичко е толкова ужас...   07/11/2022, 20:05
|- - Buitenlander   Цитат(Nepoznata @ 07/11/2022, 19:05) Защо ми го пишеш това!? Искаш ...   07/11/2022, 20:41
||- - Nepoznata   Цитат(Buitenlander @ 07/11/2022, 20:41) Аз, ако бях на твое място, ще г...   07/11/2022, 21:42
||- - Shade   Цитат(Nepoznata @ 07/11/2022, 11:42) Ми честно казано мен въобще не ме ...   08/11/2022, 07:22
||- - Nepoznata   Цитат(Shade @ 08/11/2022, 08:22) Както споменаваш някой да обърне внима...   08/11/2022, 07:36
|||- - cath_y   Благодаря ти, че помниш. Човъркат те моите 86 см, а ? Съвет да намалиш мерките -...   08/11/2022, 18:22
|||- - Nepoznata   Цитат(cath_y @ 08/11/2022, 18:22) Благодаря ти, че помниш. Човъркат те ...   08/11/2022, 18:30
|||- - Shade   Цитат(Nepoznata @ 08/11/2022, 08:30) Не, не ме човъркат въобще, госпожо...   08/11/2022, 21:13
|||- - Nepoznata   Цитат(Shade @ 08/11/2022, 21:13) Съвети ти дава, добронамерена е, значи...   08/11/2022, 21:23
|||- - Shade   Цитат(Nepoznata @ 08/11/2022, 11:23) да си недоклатен има си някои голе...   08/11/2022, 21:38
|||- - Nepoznata   Цитат(Shade @ 08/11/2022, 22:38) Сигурно има някои предимства, примерно...   08/11/2022, 21:44
|||- - Shade   Цитат(Nepoznata @ 08/11/2022, 11:44) Напротив, забелязала съм, че една ...   08/11/2022, 21:54
|||- - Nepoznata   Цитат(Shade @ 08/11/2022, 21:54) Никой не харесва недоклатени жени. На...   08/11/2022, 22:09
|||- - Shade   Цитат(Nepoznata @ 08/11/2022, 12:09) Напротив, има много мъже, които ха...   08/11/2022, 22:22
|||- - Nepoznata   Цитат(Shade @ 08/11/2022, 23:22) Склонен съм да се съглася. Едва ли няк...   08/11/2022, 22:40
- - Alexfield   RE: Непозната   04/11/2022, 11:31

Reply to this topicStart new topic

Олекотена версия Сега е: 31/05/2026, 19:34