Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Непозната
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Страници: 1, 2, 3
ЕксГорски

Къде е Непозната - липсва ми! rolleyes.gif
Leon
Имаш предвид госпожата с малкото сладко дупе ли? wacko.gif
На мен пък не ми липсва.
Thursday Next
Е ти ѝ викА, викА, че е грозна, и тя като се обиди, ти се сети, че ти липсва.
biggeorge
Като е тук се бъзикате с нея, като я няма ти липсва, защото няма с кого да се бъзикаш.
Това не са здравословни човешки взаимоотношения.
Отнасяйте се с другите така, както искате те да се отнасят с вас.
Потребител

... при инфантилите е така - оценяват, че нещо им е липсвало, когато го изгубят ...

... няма следващ ход, само последен ... остава само неясна празнота :.) ...

Shade
Цитат(ЕксГорски @ 02/11/2022, 06:46) <{POST_SNAPBACK}>
Къде е Непозната - липсва ми! rolleyes.gif

Ти беше нарочен за вампир като разновидност на изтъкнат хейтър. Да не излезе голяма и страстна любов под прикритие...
Shade
Цитат(biggeorge @ 02/11/2022, 15:47) <{POST_SNAPBACK}>

Когато някой страда от несподелена любов, прояви разбиране и съчувствие. В съотвествие със собствените си препоръки се отнасяй с другите така, както искаш те да се отнасят с теб.
Thursday Next
Подсказка, Жорко: тази тема не е сериозна.
Alexfield
Цитат(biggeorge @ 02/11/2022, 23:47) <{POST_SNAPBACK}>
...

Значи според теб Непозната иска да я обиждаме и затова ни нарича:
Цитат(Nepoznata @ 29/10/2022, 16:26) <{POST_SNAPBACK}>
Идиот! Без извинение.
Buitenlander
Ако сте я баМнали, шса разсърдя.
Тарабас
И на мен ми липсва.
Тарабас
Аз съм сигурен, че тя чете. Нека си почине три дни и да се включва в дискусиите.
Thursday Next
Цитат(Buitenlander @ 03/11/2022, 12:31) <{POST_SNAPBACK}>
Ако сте я баМнали, шса разсърдя.

shocking.gif shocking.gif Е как можа да си помислиш такова нещо?
cath_y
Може да се чувства неловко след всички обиди, които избълва navikvane.gif

(и аз не си вярвам)
Alexfield
Shade
Цитат(Alexfield @ 03/11/2022, 01:38) <{POST_SNAPBACK}>
Значи според теб Непозната иска да я обиждаме и затова ни нарича:
Цитат
Идиот! Без извинение.

Когато един ден Жорето порасне и стане зрял мъж, ще бъде наясно, че никой не е станал идиот от това, че е наречен такъв. Обаче даващият произволни класификации винаги предзвиква сериозно съмнение... smile.gif
Nepoznata
Цитат(cath_y @ 03/11/2022, 19:44) <{POST_SNAPBACK}>
Може да се чувства неловко след всички обиди, които избълва navikvane.gif

(и аз не си вярвам)

Замислих се над този казус и се сетих за нещо, което прочетох наскоро:
https://sea.mashable.com/life/21132/2-year-...s-it-in-revenge
Как мислиш кой е по-пострадал в случая - змията или детето!? Според мен детето, защото първо змията го е ухапала, а след това, докато то я е хапало, му се е наложило да усети и каква е на вкус -неприятна. Пък, ако те ухапят няколко змиии и ти ги ухапеш в ответ, кво се получава!? nerves.gif Затуй прав е бил Исус като е рекъл, че по-добре да си стоим неоправдани, ама кой да го слуша. prashchai grigorii.gif
Nepoznata
Цитат(Shade @ 04/11/2022, 16:19) <{POST_SNAPBACK}>
Когато един ден Жорето порасне и стане зрял мъж, ще бъде наясно, че никой не е станал идиот от това, че е наречен такъв. Обаче даващият произволни класификации винаги предзвиква сериозно съмнение... smile.gif

Специален поздрав от мен за повечето /не за всички/, писали в тази тема. flowers.gif

Shade
Цитат(Nepoznata @ 07/11/2022, 04:03) <{POST_SNAPBACK}>
Специален поздрав от мен за повечето /не за всички/, писали в тази тема. flowers.gif

По-добре се пръдържай към тези свои отнесени философски концепции, отчетливо отразяващи заеманата от теб поза на Многострадална Геновева:
Цитат
Все повече примери виждам на липса на човещина и не, не искам да съдя, защото разбирам, че в различни ситуации човек може да е различен, но някак си егоизмът надделява над човечността, хората нямат търпение, нямат желание да видят света през очите на другия, гледат на тях да им е добре, а другия кучетата го яли, независимо дали става въпрос за възрастен човек, който чака децата му да са се сетят да му обърнат внимание или за отровена котка на съседите

Избягвай песнички и картинки с цитати, които единствено оставят погрешно усещане за самокритичност. Погрешно, понеже самокртичността предполага разсъдък. smile.gif
Nepoznata
Цитат(Shade @ 07/11/2022, 15:57) <{POST_SNAPBACK}>
По-добре се пръдържай към тези свои отнесени философски концепции, отчетливо отразяващи заеманата от теб поза на Многострадална Геновева:

Цитираното от теб се отнася за възрастен човек, на който се опитвам да помогна, но ти мислиш единствено и само за себе си и не си свикнал да помагаш на околните, а си свикнал само да им вредиш, също, както поздравените от мен в тази тема, те си знаят кои са и затова си въобразяваш, че съм писала за мен. whistling.gif Значи викаш само баба*cath_y и ти дядо* Шейд имате право да се изживявате като невинни жертви, другите и да ги засипват с простотии трябва да си мълчат, щото администраторите на форума са на ваша страна - те не само, че се правят, че не са забелязали и не се противопоставят на словесната агресия, отправена към мен, но я оправдават, подкрепят и насърчават, на което разбира се няма как да не се възхитя. 501.gif

*дядо и баба не са обида - и двамата имате внуци, така че няма какво да се оплаквате, че сте били обидени grin.gif
Ако и дядо Горски, който има "сравнително млад" племеник се присъедини към вас, ще се получи един прекрасен клуб на хейтещия форумен пенсионер. b_046.gif
Shade
Цитат(Nepoznata @ 07/11/2022, 06:24) <{POST_SNAPBACK}>
Цитираното от теб се отнася за възрастен човек, на който се опитвам да помогна, но ти мислиш единствено и само за себе си и не си свикнал да помагаш на околните, а си свикнал само да им вредиш, също, както поздравените от мен в тази тема, те си знаят кои са и затова си въобразяваш, че съм писала за мен. whistling.gif Значи викаш само баба*cath_y и ти дядо* Шейд имате право да се изживявате като невинни жертви, другите и да ги засипват с простотии трябва да си мълчат, щото администраторите на форума са на ваша страна - те не само, че се правят, че не са забелязали и не се противопоставят на словесната агресия, отправена към мен, но я оправдават, подкрепят и насърчават, на което разбира се няма как да не се възхитя. 501.gif

*дядо и баба не са обида - и двамата имате внуци, така че няма какво да се оплаквате, че сте били обидени grin.gif
Ако и дядо Горски, който има "сравнително млад" племеник се присъедини към вас, ще се получи един прекрасен клуб на хейтещия форумен пенсионер. b_046.gif

Всичко това беше много убедително! Виждаш ли, че можеш!
Очакваме още!
ЕксГорски
Цитат(Nepoznata @ 07/11/2022, 17:24) <{POST_SNAPBACK}>
Ако и дядо Горски, който има "сравнително млад" племеник се присъедини към вас,

А не, аз със сигурност съм най стария (пардон, възрастния) от тях biggrin2.gif
Тарабас
Зад цялата тази драма от последните седмици се криe сянката на нашия госпот бок, Исус Ристос. Страдащия ще намери път към сърцето на госпот бок и царството му небесно. В рая ще лежат на плажа, огрени от средиземноморско слънце, с коктейл в ръката, само хора, които в земния си живот са страдали жестоко и лайна яли.
cath_y
Цитат(Nepoznata @ 07/11/2022, 15:24) <{POST_SNAPBACK}>

Нали!! След 55 животът едва започва sunbathing.gif
Nepoznata
Цитат(Тарабас @ 07/11/2022, 20:15) <{POST_SNAPBACK}>
Зад цялата тази драма от последните седмици се криe сянката на нашия госпот бок, Исус Ристос. Страдащия ще намери път към сърцето на госпот бок и царството му небесно. В рая ще лежат на плажа, огрени от средиземноморско слънце, с коктейл в ръката, само хора, които в земния си живот са страдали жестоко и лайна яли.

Никой в тоя живот не е застрахован от нищо, нищо чудно точно ти да лежиш на плажа, огрян от средиземноморското слънце с коктейл в ръка в рая, след като преди това си минал през споменатите от теб неща. Някои хора си мислеха, че цял живот ще си живеят безхаберно, но в един момент им се случи случка и сега се чудим как да им помогнем. Затова голям залък лапни, голяма дума не казвай, защото хал хабер си нямаш отнапред какво те чака по-нататък. svirkam si.gif
Thursday Next
Странно: всичко е толкова ужасно, а ти продължаваш да се връщаш за още. Някакви идеи защо?
Nepoznata
Цитат(Thursday Next @ 07/11/2022, 19:47) <{POST_SNAPBACK}>
Странно: всичко е толкова ужасно, а ти продължаваш да се връщаш за още. Някакви идеи защо?

Защо ми го пишеш това!? Искаш да ме изгониш от форума ли!? rolleyes.gif
Защо преди да се появиш ти нямаше сплетни, обвинения и обиди по мой адрес и две години всичко си беше чудесно!? misli.gif
Shade
Цитат(Nepoznata @ 07/11/2022, 10:05) <{POST_SNAPBACK}>
...нямаше сплетни и обиди по мой адрес и две години всичко си беше чудесно!? misli.gif

Да припомня за протокола, че и тогава бях издигнат от теб в чин "простак". Но не съм плакал за съчувствие и морална подкрепа, приемах го с благодарност, сигурно затова си забравила. smile.gif
Buitenlander
Цитат(Nepoznata @ 07/11/2022, 19:05) <{POST_SNAPBACK}>
Защо преди да се появиш ти нямаше сплетни, обвинения и обиди по мой адрес и две години всичко си беше чудесно!? misli.gif

Аз, ако бях на твое място, ще ги накарам да си покажат собствените задници тука. Да видим, на кой му е голям, на кой му е малък. Кво само се заяждат с теб. Значи , който критикува - да покаже нещо по хубаво. Щот то така лесно…
Thursday Next
Цитат(Nepoznata @ 07/11/2022, 21:05) <{POST_SNAPBACK}>

Не, не искам да те изгоня от форума, но причините няма да ти харесат. Сплетните ги диплиш ти, като обясняваш кой с кого искал да се пипа и демонстрираш колко си запозната с личния живот на този или онзи съфорумец, обвиненията и обидите от теб не секват от месеци. Не знам какво е било преди това, не съм ходила да гледам. Но откак се върнах, ти все така си се държиш. Не мога да разбера защо. Един вариант е да си се изживявала като форумната дива и сега да си си въобразила, че имаш конкуренция, та затова се разфуча така. Това е пълно безумие, разбира се, но на фона на поведението ти за съжаление не ми хрумва нищо рационално.
Тарабас
Признавам си, критиките за задника бяха мои, но аз казах и казвам, не вждам нищо лошо в големия задник. Напротив, евала!
Nepoznata
Цитат(Buitenlander @ 07/11/2022, 20:41) <{POST_SNAPBACK}>
Аз, ако бях на твое място, ще ги накарам да си покажат собствените задници тука. Да видим, на кой му е голям, на кой му е малък. Кво само се заяждат с теб. Значи , който критикува - да покаже нещо по хубаво. Щот то така лесно…

Ми честно казано мен въобще не ме интересуват техните задници, нито каквото и да било друго, аз съм си напълно доволна от своя, хората, с които се срещам - също, никой от тях не е дошъл с шивашки метър да ми измери ханша, визуално така им харесвам. Тъй че моят съвет към баба cath_y е да спре да се втелясва на тема идеалност на сантиметрите и да обърне внимание на цялостната си визия и на излъчването си - каква енергия носи.
Nepoznata
Цитат(Thursday Next @ 07/11/2022, 20:53) <{POST_SNAPBACK}>
Сплетните ги диплиш ти, като обясняваш кой с кого искал да се пипа

Това с пипането го почна ти, заявавайки на Старозагореца, че аз желая да ме пипат с пръстче. Ето това ми е странно - защо ти не говориш за себе си - какво ти желаеш, какво ти искаш, а непрекъснато мен ме коментираш!? Вероятно ти имаш желание да те пипат, което проектираш върху мен!? misli.gif

Цитат
демонстрираш колко си запозната с личния живот на този или онзи съфорумец, обвиненията и обидите от теб не секват от месеци.

Ето и това не е вярно - ти демонстрираш колко си запозната с моите мотиви, моите търсения, моите желания, моите стремежи... Абе всичко, което е мое ти е известно, откъде!? Няма откъде, което означава, че ми приписваш своите желания и стремежи на мен. az takovata.gif

Цитат
Един вариант е да си се изживявала като форумната дива

Не съм се изживявала като форумна дива. Вероятно ти се изживяваш като такава. Не виждам обаче на основание на какво, след като тоя форум е пълен предимно с пенсионери и де факто няма кой знае кого да дивиш. 292.gif Нищо, че дядо Шейд си въобразява, че тази или онази била влюбена в него. Баси и егото надуто... 486.gif Гло и той - петдесет и косур годишен плейбой го раздава... 453.gif Бе я се погледнете малко по-самокритично, бе хора! Откъде на къде аз ще се влюбвам във вас, при положение, че нито съм ви виждала, нито ми харесвате като начин на писане, нито сте на възраст, която на мен ми допада, а и при положение, че има толкова по-млади и най-важното по-възпитани и по-приятни за разговор мъже, с които мога да си говоря лице в лице, точно пък във вас ще се влюбя!? wacko.gif

Цитат
и сега да си си въобразила, че имаш конкуренция, та затова се разфуча така.

Аз не съм конкуриращ се човек, точно обратното - обичам си конкуренцията. На практика познавам почти всичките си конкуренти лично или по имена, ние сме около пет човека в цяла България, тъй че няма как да не ги познавам. И трябва да кажа, че сме доста интелигентни хора и с такива простотии, като да си подливаме един на друг вода не се занимаваме, защото сме установили, че можем да си сътрудничим и да си помагаме, колкото и странно да ти звучи. По много проекти съм работила заедно с мои конкуренти, пращала съм поръчки, които нямам възможност аз да поема на мои конкуренти и те са правили същото. Даже имам една конкурентка, която в същото време ми е и клиентка. Така че аз нямам конкуренция в истинския смисъл на думата, но съм забелязала, че и други колеги се държат по същия начин с конкурентите си - помагат им, защото като едни интелигентни същества разбират, че е печелившо да си помагат един на друг, тъй като в един следващ момент те могат да имат нужда от помощ. Конкурирането и подливането на вода на другия е селска история.
Shade
Цитат(Nepoznata @ 07/11/2022, 12:04) <{POST_SNAPBACK}>
дядо Шейд си въобразява, че тази или онази била влюбена в него. Баси и егото надуто...

Дядо ти Шейд те посъветва неколкократно да не му се яздиш на оная работа. Съобразявай се с народната поговорка, която ти самата пусна по-рано: "Голям хуй лапни, голяма дума не казвай!" 264.gif
Nepoznata
Цитат(Shade @ 07/11/2022, 23:24) <{POST_SNAPBACK}>
Съобразявай се с народната поговорка, която ти самата пусна по-рано: "Голям хуй лапни, голяма дума не казвай!" 264.gif

Лъжеш по най-безобразен начин - никъде никога не съм пускала подобно нещо. no.gif
Четвъртъкова е права, тук вече не ми е мястото, cath_y, viara и тя ще ви забавляват във форума, нищо повече не заслужавате. 5fb3a466.gif
Shade
Цитат(Nepoznata @ 07/11/2022, 20:34) <{POST_SNAPBACK}>
Лъжеш по най-безобразен начин - никъде никога не съм пускала подобно нещо. no.gif
Четвъртъкова е права, тук вече не ми е мястото, cath_y, viara и тя ще ви забавляват във форума, нищо повече не заслужавате. 5fb3a466.gif

Е как да е лъжа, дори не помниш какво си пускала. При това по най-безобразен начин изопачено на "залък". Сигурно ако пробуташ някоя поговорка за шунда, ще пишеш "калинка".
И всичко това с умисъла да представиш мизантропска сцена, където покровителствено да се изкараш филантроп: "Някои хора си мислеха, че цял живот ще си живеят безхаберно, но в един момент им се случи случка и сега се чудим как да им помогнем". Тук ти е мястото, кой ще ни утешава, когато се разциврим? crying.gif
Shade
Цитат(Nepoznata @ 07/11/2022, 11:42) <{POST_SNAPBACK}>
Ми честно казано мен въобще не ме интересуват техните задници, нито каквото и да било друго, аз съм си напълно доволна от своя, хората, с които се срещам - също, никой от тях не е дошъл с шивашки метър да ми измери ханша, визуално така им харесвам. Тъй че моят съвет към баба cath_y е да спре да се втелясва на тема идеалност на сантиметрите и да обърне внимание на цялостната си визия и на излъчването си - каква енергия носи.

Както споменаваш някой да обърне внимание на цялостна визия и излъчване - каква енергия носи, ето един дружески шарж, описващ теб, както се опитваш да ни се представиш: млада, лъчезарна и с малък стегнат задник. Тук му е мястото да споделиш дали някой от параметрите е неточен:

viara
Цитат(Nepoznata @ 07/11/2022, 22:04) <{POST_SNAPBACK}>
Бе я се погледнете малко по-самокритично, бе хора! Откъде на къде аз ще се влюбвам във вас, при положение, че нито съм ви виждала, нито ми харесвате като начин на писане, нито сте на възраст, която на мен ми допада, а и при положение, че има толкова по-млади и най-важното по-възпитани и по-приятни за разговор мъже, с които мога да си говоря лице в лице, точно пък във вас ще се влюбя!? wacko.gif

Хихи. Направо щях да падна от стола като те четох от смях, ама напълно съм съгласна с тези ти мисли по-горе, които съм цитирала.
Цитат
Така че аз нямам конкуренция в истинския смисъл на думата, но съм забелязала, че и други колеги се държат по същия начин с конкурентите си - помагат им, защото като едни интелигентни същества разбират, че е печелившо да си помагат един на друг, тъй като в един следващ момент те могат да имат нужда от помощ. Конкурирането и подливането на вода на другия е селска история.

Да, така е, но става въпрос за съзнание преди всичко, щото има доста селяни с по-високо съзнание от тук пишещи ... Няма да споменавам, щото.

А, за заместване. Моята роля е друга. Не мога да те замествам, не си прави илюзии.
Nepoznata
Цитат(Shade @ 08/11/2022, 08:22) <{POST_SNAPBACK}>
Както споменаваш някой да обърне внимание на цялостна визия и излъчване - каква енергия носи, ето един дружески шарж, описващ теб, както се опитваш да ни се представиш: млада, лъчезарна и с малък стегнат задник. Тук му е мястото да споделиш дали някой от параметрите е неточен:

Споко, баба cath_y със задника 86 см остава при вас, грабвайте по един шублер, почвайте да мерите и да се наслаждавате по пенсионерскому на лъчезарния й задник. bleh.gif
viara
Цитат(Shade @ 08/11/2022, 07:22) <{POST_SNAPBACK}>

Това кога успя да го постнеш, че пак щях да падна от стола от смях.
Добре, че Непозната не ви се вързва. Ако се вързваше, не е смешно изобщо.
Nepoznata
Цитат(Shade @ 08/11/2022, 07:56) <{POST_SNAPBACK}>
И всичко това с умисъла да представиш мизантропска сцена, където покровителствено да се изкараш филантроп: "Някои хора си мислеха, че цял живот ще си живеят безхаберно, но в един момент им се случи случка и сега се чудим как да им помогнем". Тук ти е мястото, кой ще ни утешава, когато се разциврим? crying.gif

Не, не съм филантроп, а човек, който не обича да гледа как хората страдат, а още по-малко съм човек, който обича сам да причинява страдание на другите. Човекът, за когото писах, е над осемдесет, жена му почина преди една година, изпитва страх от смъртта. Трябва да си пълен идиот, че да се смееш на такива неща 5fb3a466.gif Имай предвид, че не си нищо повече от една прашинка на вятъра и независимо от грамаданското ти самочувствие живееш благополучно единствено и само благодарение на това, че такава е Божията воля. Човекът не е всесилен, във всеки един момент може да се случи всичко - този свят може да бъде взривен от ядрени бомби, може да се възникне земетресение или друго природно бедствие и ти нищо не можеш да направиш, независимо от това, че си фантазираш, че всичко е под твой контрол. Не ядосвай Бога и не си трупай негативна карма, за да бъдат дните ти добри на този свят.
Nepoznata
Цитат(viara @ 08/11/2022, 07:36) <{POST_SNAPBACK}>
Това кога успя да го постнеш, че пак щях да падна от стола от смях.

Виж сега, там е работата, че дядо Шейди се тресе от завист - на него млади девойки не му вързват, тя и баба cath_y няма да му върже, щото го гледа къв боклук е, по-голям от нея и той затова злобеее. Тя и жена му сигурно едвам го търпи и затуй той кво кво да прави - заяжда се с койт му падне по форумите, а вероятно и не само. rolleyes.gif Дребните душици, вместо да се стегнат в кръста да постигнат това, което другите имат и което и те искат, гледат как да ги издърпат до собственото си ниво и да ги наврат в собствения си казан, да се варят колективно и да не са сами. Ама не са познали. Ще стоят и ще се варят в казана си с такива като тях. Всеки, който е малко по-умен и по-готин от тях ще ги прати на майната им и въобще няма да ги търпи. svirkam si.gif
Thursday Next
Благодаря, това отговаря изчерпателно на всичките ми въпроси, дори на онези, които от съчувствие не зададох.
Nepoznata
Цитат(Thursday Next @ 08/11/2022, 15:00) <{POST_SNAPBACK}>
Благодаря, това отговаря изчерпателно на всичките ми въпроси, дори на онези, които от съчувствие не зададох.

Ти не изпитваш съчувствие към мен и това много добре го знаеш. Всичко започна от теб. Ти даде тон на цялата гавра заедно с Гло. Пожелавам ви да ви се върне всичко онова, което направихте за мен - цялото съчувствие някой друг да ви го причини на вас и да изпитате същото ,което аз изпитах, тогава си спомнете за мен. Същото го пожелавам на всички "съчувстващи". Аз отлично знам, че не само на мен си "съчувствала" и с други жени си се подигравала, за теб се носят легенди между бивши съфорумки. Дано Господ ти въздаде по заслугите ти, както и на всички останали, ако си сплетничила, срещу теб да сплетничат, ако си говорила гадости за мен, срещу теб да говорят гадости, ако си ме клеветяла, теб да клеветят. Да ви се случи това, за да разберете от личен опит защо не трябва да се постъпва така. Амин
Shade
Цитат(Nepoznata @ 07/11/2022, 23:53) <{POST_SNAPBACK}>
Дребните душици, вместо да се стегнат в кръста да постигнат това, което другите имат...
Всеки, който е малко по-умен и по-готин от тях ще ги прати на майната им и въобще няма да ги търпи. svirkam si.gif

Това беше добре, буквално попадение в десятката. Продължавай да ни веселиш, ако обичаш! hat.gif
С други думи, понеже си малко по-умна и готина, ще пратиш дребните душици на майната им с едно аргументирано "Идиоти! Без извинение". И въобще нямаше да ги търпиш, а ще пуснеш дълъг трактат със скучни обяснения колко ти е стегнат затлъстелия кръст (а може би за саможертвата на Исус на кръста от любов към хората намекваш?) и как си постигнала това, което другите нямат. А именно каква добра, емпатична и безкористна самарянка си, и как всеотдайно лееш сълзи заедно с бедните страдалци, докато ги утешаваш.
Бива. angel2.gif
Nepoznata
Цитат(Shade @ 08/11/2022, 15:21) <{POST_SNAPBACK}>
скучни обяснения колко ти е стегнат затлъстелия кръст

Кръстът ми си е идеален, ти си идиот, дано ти се върне всичко, абсолютно всичко, което си направил за мен, също както и на всички други злобни гадини в този форум. Някой за теб / за вас/ да разпространява наляво и надясно гнусни лъжи. Ще се моля за това Бог да ви върне за всичко. Амин
Shade
Цитат(Nepoznata @ 07/11/2022, 22:03) <{POST_SNAPBACK}>
Не, не съм филантроп, а човек, който не обича да гледа как хората страдат, а още по-малко съм човек, който обича сам да причинява страдание на другите. Човекът, за когото писах, е над осемдесет, жена му почина преди една година, изпитва страх от смъртта. Трябва да си пълен идиот, че да се смееш на такива неща 5fb3a466.gif Имай предвид, че не си нищо повече от една прашинка на вятъра и независимо от грамаданското ти самочувствие живееш благополучно единствено и само благодарение на това, че такава е Божията воля. Човекът не е всесилен, във всеки един момент може да се случи всичко - този свят може да бъде взривен от ядрени бомби, може да се възникне земетресение или друго природно бедствие и ти нищо не можеш да направиш, независимо от това, че си фантазираш, че всичко е под твой контрол. Не ядосвай Бога и не си трупай негативна карма, за да бъдат дните ти добри на този свят.

Дреме му на някой какво ти обичаш и какво не, та си пльоснала тук тези дълги отегчителни обяснения. sleep.gif
Аз например обичам крем-карамел. Очаква ли се от мен да пусна една дълга ода в проза за този десерт?
Shade
Цитат(Nepoznata @ 08/11/2022, 04:26) <{POST_SNAPBACK}>
Кръстът ми си е идеален, ти си идиот, дано ти се върне всичко, абсолютно всичко, което си направил за мен, също както и на всички други злобни гадини в този форум. Някой за теб / за вас/ да разпространява наляво и надясно гнусни лъжи. Ще се моля за това Бог да ви върне за всичко. Амин

Да, да, знаем, редовно ни информираш: задникът ти е идеален, кръстът ти е идеален, идеално глуповата си. bleh.gif

Тежко ти пише в съответствие със собствените ти представи: smile.gif
Цитат(Nepoznata @ 07/11/2022, 22:03) <{POST_SNAPBACK}>
Не ядосвай Бога и не си трупай негативна карма, за да бъдат дните ти добри на този свят.
ЕксГорски
Цитат(Nepoznata @ 08/11/2022, 15:11) <{POST_SNAPBACK}>
да изпитате същото ,което аз изпитах,

Горкичката, завалийкат console.gif
Shade
Цитат(viara @ 07/11/2022, 21:36) <{POST_SNAPBACK}>

Само да ти обърна внимание, че всъщност смешното идва именно защото се връзва.
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.