test
IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

> Управлението на НДСВ, Личните провали на Симеон
Buitenlander
коментар 16/06/2017, 21:37
Копирай адреса: #1

Advanced Member
Група: Редовни потребители
Съобщения: 1 980
Регистриран: 02/06/2017
От: Амстердам
Потребител # 37

Понеже темата за Симеон пусната с друго заглавие успя да набере необходимите постове за заключване по-бързо от темата за аналния секс, най-вероятно имаме още какво да си кажем.
Да си кажа аз какво знам - почти нищо, по време почти целия му мандат бях нелегален емигрант все още и това ми бяха последните грижи.
Но, има нещо, което ме смути изключително много...... Както справедливо отбеляза колегата Мукавеев :

Цитат
Или ако си помислиш , че съм се объркал ........така като се знаеме виртуално от толкова години........колко пък да съм се объркал ?

Та, какво ме смути - такова единодушие в охулването на някой съм срещал само и единствено в теми за Иван Костов, и то не в нашия форум.В нашия и по въпроса за гейовете не е имало такъв консенсус.Колеги, които обикновено пишат проверени, точни и верни неща, пишат кавото им падне, Мукавеев , че интендантството е държавно, Четвъртъкова , че не можело към него да се обръщаме с НЦВ, щото не бил такова, изобщо, неща, които не са типични за тях.Темата си имаше и щатен подвиквач, като тема за Костов.Което съответно събуди детектива в мен - )) Я сега ни обяснете, на мен, на Горския и на бай Ганя - в какво точно се изразяваше управленския провал на Симеон? Защото в другата тема четох за имоти, медали, гори, комар, Враня - все познати неща, чел съм ги във формата - БГА Балкан, Кремиковци, приватизация.И нищо за управление.

Ако модераторите преценят че темата е за политика или история, да я преместят.Просто тук тръгна приказката....
Go to the top of the page
ЛС

Start new topic
Отговор
Тиара
коментар 16/06/2017, 23:10
Копирай адреса: #2

Сериозна шегаджийка
Съобщения: 243
Регистриран: 02/06/2017
От: Дивия запад
Потребител # 54

Една от великите тъпни, които сътвори СБФ бе отмяната на възможността работещият член в семейството да внася директно от заплатата си ЗО на неработещия. С това драстично намали постъпленията в ЗК, което в съчетание с тъпните на бившия министър на здравеопазването, ще доведе последното до колапс.

Питаш за управлението му, но едва ли има нормален българин, който да не е отвратен и от лъжите му. Той откровено излъга в ефир относно предявяването на материални претенции към България. Повтарям го, защото не ти изнася и се правиш че не е било, но е факт, че "величеството" дойде тук, за да завлече и това, което не му се полага.

ПП: Не видях никъде да му честитиш юбилея. laughing.gif

Това съобщение е било редактирано от Тиара на 16/06/2017, 23:11

--------------------
Мъдрост - това е способността да вършиш добре претеглени глупости.
ЛС
Горския
коментар 16/06/2017, 23:51
Копирай адреса: #3

Advanced Member
Съобщения: 672
Регистриран: 01/06/2017
От: France
Потребител # 36

Цитат(Тиара @ 16/06/2017, 23:10) *
Той откровено излъга в ефир относно предявяването на материални претенции към България.

Не е предявявал никакви материални претенции към България!
Материални претенции би било, ако беше поискал да му се плати за ограбените мебели, бижута, картини, сервизи ... И лихви за използване на имотите му в продължение на 50 години

Както на всеки български гражданин, му е върнато напълно законно, това което е негово и то не всичкото.
Не си го е взел, а му е върнато по единодушното (12 ЗА ОТ 12 члена) решение на Конституционния Съд !

Но тук пак забихме към ирационалната омраза, за чиято причина имам някаква идея, но да не отклоняваме темата

--------------------
"Когато задуха вятърът на промяната, глупакът строи стена за да си направи зАвет, а умният строи вятърна мелница"
стара китайска мъдрост
ЛС
Alexfield
коментар 17/06/2017, 00:03
Копирай адреса: #4

Шеф на водопад
Група: Администратори
Съобщения: 3 005
Регистриран: 17/03/2017
Потребител # 1

Ми не е предявявал претенции, да...

--------------------
Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.
ЛС

Отговори в темата
||- - Mukaveev   Някой да те чу ?   17/06/2017, 20:58
- - Тиара   Една от великите тъпни, които сътвори СБФ бе отмяната на възможността работещият...   16/06/2017, 23:10
|- - Горския   Цитат(Тиара @ 16/06/2017, 23:10) Той откровено излъга в ефир относно пр...   16/06/2017, 23:51
|- - Alexfield   Ми не е предявявал претенции, да...   17/06/2017, 00:03
|- - Швейк   Кое е глупост?   17/06/2017, 15:19

Closed TopicStart new topic

Олекотена версия Сега е: 01/06/2026, 00:11