Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Управлението на НДСВ
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Страници: 1, 2, 3
Buitenlander
Понеже темата за Симеон пусната с друго заглавие успя да набере необходимите постове за заключване по-бързо от темата за аналния секс, най-вероятно имаме още какво да си кажем.
Да си кажа аз какво знам - почти нищо, по време почти целия му мандат бях нелегален емигрант все още и това ми бяха последните грижи.
Но, има нещо, което ме смути изключително много...... Както справедливо отбеляза колегата Мукавеев :

Цитат
Или ако си помислиш , че съм се объркал ........така като се знаеме виртуално от толкова години........колко пък да съм се объркал ?

Та, какво ме смути - такова единодушие в охулването на някой съм срещал само и единствено в теми за Иван Костов, и то не в нашия форум.В нашия и по въпроса за гейовете не е имало такъв консенсус.Колеги, които обикновено пишат проверени, точни и верни неща, пишат кавото им падне, Мукавеев , че интендантството е държавно, Четвъртъкова , че не можело към него да се обръщаме с НЦВ, щото не бил такова, изобщо, неща, които не са типични за тях.Темата си имаше и щатен подвиквач, като тема за Костов.Което съответно събуди детектива в мен - )) Я сега ни обяснете, на мен, на Горския и на бай Ганя - в какво точно се изразяваше управленския провал на Симеон? Защото в другата тема четох за имоти, медали, гори, комар, Враня - все познати неща, чел съм ги във формата - БГА Балкан, Кремиковци, приватизация.И нищо за управление.

Ако модераторите преценят че темата е за политика или история, да я преместят.Просто тук тръгна приказката....
Онуфри
Цитат(Buitenlander @ 16/06/2017, 22:37) <{POST_SNAPBACK}>
.....Та, какво ме смути - такова единодушие в охулването на някой съм срещал само и единствено в теми за Иван Костов, и то не в нашия форум. ...
.......

Нали не се опитваш да сравняваш Иван Костов със СБФ?

Thursday Next
Цитат
Понеже темата за Симеон пусната с друго заглавие успя да набере необходимите постове за заключване по-бързо от темата за аналния секс

Остарявате, момчета. laughing.gif

Buitenlander
Цитат(Онуфри @ 16/06/2017, 21:45) <{POST_SNAPBACK}>
Нали не се опитваш да сравняваш Иван Костов със СБФ?

Ето, както казах, във всяка тема за Симеон, като в тема за Костов ( сравнявам ги animatedwink.gif ) се появява щатен подвиквач.Тук няма да обърна внимание на нито един твой пост сътоящ се от три думи и два емотикона.Ако имаш нещо да кажеш по темата - в какво и как се е провалил Симеон като управник, ще се радвам да го чуя.Иначе се провиквай - не ми пречиш.
Онуфри
Цитат(Thursday Next @ 16/06/2017, 22:46) <{POST_SNAPBACK}>

Неизбежно е!

Вместо да си такова ... пием мастиката!

animatedwink.gif
Buitenlander
Цитат(Thursday Next @ 16/06/2017, 21:46) <{POST_SNAPBACK}>

Да бе, а момичетата? laughing.gif Едно време в Кекса повече жени пишеха, дай да не се делим сега кой е остарял .
Онуфри
Цитат(Buitenlander @ 16/06/2017, 22:49) <{POST_SNAPBACK}>
... се появява щатен подвиквач.... - не ми пречиш.

Ам, разбрах от теб, че съм щатен подвиквач!

Няма лошо, щом те кефи да раздаваш епитети. laughing.gif

Щом не ти преча, къф ти е кабаята (казано на френски) да ми отговаряш?

laughing.gif
Thursday Next
Цитат(Buitenlander @ 16/06/2017, 21:53) <{POST_SNAPBACK}>
Да бе, а момичетата? laughing.gif Едно време в Кекса повече жени пишеха, дай да не се делим сега кой е остарял .

Ами явно са се урЕдили, затова повече не пишат. harhar.gif

ПП. На бас, че реакцията на Горския ще бъде по-джентълменска.
Alexfield
Щом те разкриха като щатен подвиквач, ще ти намаля заплатата с 50%.
Alexfield
Нека да го кажем с малко думи: Симеон каза, че след 800 дни ще започнем да се оправяме (българско трудолюбие и други дивотии).
Оказа се, че след тези 800 дни Симеон си е "оправил" имотните главоболия.
А пък ние, българите, останахме с усещането, че 800 дни са ни оправяли. Оказа се, че са нужни 800 дни, за да започнат да ни оправят.
НДСВ роди Бойко Борисов и Делян Пеевски. След това се самозакри. А Симеон беше възнаграден за ролята си да убие СДС с имотите си.
wal
В заключената тема бях постнал статия за Симеончо,с която съм напълно съгласен.Да я преразказвам ли?!?!
Симеон Борисов беше акумулирал очакванията на много българи.Десните,които гласуваха за него си мислеха ,че ще продължи политиката на ОДС,левите пък,че щом има комунисти в кабинета ще започне със социална политика.Какво реално направи?!
Виж му екипа ,с който се обгради-Д.Калчев,Стоян Ганев,К.Чакъров.С.Паси беше единственият що годе свестен министър.Симеон даде реална власт на ДПС и спомогна за доограбването на България.Той произведе агент Сава в "голям" политик.
Като бонус му приписват приемането ни в НАТО,но се забравя,че това беше неизбежно,че трудната работа бе извършена от предишното управление на Ив.Костов.
Я,още нещо интересно!!
The_Purifier
И освен това по негово време се прие оня безумен закон, където криминализираха марихуаната! angry.gif

п.п.Лека нощ! grin.gif
Buitenlander
Цитат(Alexfield @ 16/06/2017, 22:21) <{POST_SNAPBACK}>
Нека да го кажем с малко думи: Симеон каза, че след 800 дни ще започнем да се оправяме (българско трудолюбие и други дивотии).

А какво се разбираше в България под "оправяне" ? От статистиката виждам, че за мандата му, МРЗ се е увеличила с 50% (за същото време в Холандия с 8%) , а БВП на глава се е увеличил с 31% (за същото време в Холандия с 3,4%)

https://www.kik-info.com/spravochnik/mrz.php
http://www.nsi.bg/bg/content/11472/реа?...-прираст

За тези резултати, другаде паметник щяха да му вдигнат.Да не би, очакванията просто да са били прекалено големи?
Buitenlander
Цитат(wal @ 16/06/2017, 22:24) <{POST_SNAPBACK}>
Какво реално направи?!

Я,още нещо интересно!!

Какво се очакваше да направи и той не го направи?
За "интересното" - с теб заедно във стария форум сме разяснявали че Костов не е толкова черен, много ми се набива аналогията.До тук не прочетох никакъв ясен провал - неоправданите очаквания много често са грешка на очакващия.
Buitenlander
Цитат(The_Purifier @ 16/06/2017, 22:35) <{POST_SNAPBACK}>
И освен това по негово време се прие оня безумен закон, където криминализираха марихуаната! angry.gif

п.п.Лека нощ! grin.gif

В смисъл, дотогава беше легална?Нещо ме пързаляш..... animatedwink.gif
D-rA
Цитат(Buitenlander @ 16/06/2017, 23:42) <{POST_SNAPBACK}>
А какво се разбираше в България под "оправяне" ? От статистиката виждам, че за мандата му, МРЗ се е увеличила с 50% (за същото време в Холандия с 8%) , а БВП на глава се е увеличил с 31% (за същото време в Холандия с 3,4%)

https://www.kik-info.com/spravochnik/mrz.php
http://www.nsi.bg/bg/content/11472/реа?...-прираст

За тези резултати, другаде паметник щяха да му вдигнат.Да не би, очакванията просто да са били прекалено големи?

50% увеличение на цаца е цаца и половина...
31% БВП увеличение е като общо погледнато всички ядат свинско със зеле - няколко свинското всички останали зелето...
Цифрите не са показател.
Тарабас
Цитат(Buitenlander @ 16/06/2017, 21:37) <{POST_SNAPBACK}>
Понеже темата за Симеон пусната с друго заглавие успя да набере необходимите постове за заключване по-бързо от темата за аналния секс...

...което си е жив скандал.
Горския
И аз не зная много за управлението му - не съм бил в България . Интересува ме въпросът за ирационалната омраза към него, но това не е темата.

По темата съм чул, че бил прокарал закон забраняващ изнасянето на цели трупи (дървета) - само разбичени на дъски, за да се избегне контрабандата.

И още, закон забраняващ строежа до 10 години върху опожарена горска площ, за да се избегне криминалното опожаряване с цел строежи!

Другото, което е сигурно, е решаващата му роля в завършването на процеса на присъединяване към НАТО и ЕС. Процес, започнат при предишните правителства, но доведен до успешен край от него поради опита му в международни преговори. И не на последно място способността му да преговаря свободно на основните (5) езици в НАТО и ЕС.
Buitenlander
Цитат(D-rA @ 16/06/2017, 23:01) <{POST_SNAPBACK}>
50% увеличение на цаца е цаца и половина...
31% БВП увеличение е като общо погледнато всички ядат свинско със зеле - няколко свинското всички останали зелето...
Цифрите не са показател.

А какво тогава е? И теб те питам - какво трябваше да направи, а не успя.Това искам да ми се изясни.
Buitenlander
Цитат(Горския @ 16/06/2017, 23:05) <{POST_SNAPBACK}>
Интересува ме въпросът за ирационалната омраза към него, но това не е темата.

Точно това е темата за мен - ако охулилите го във вече две теми сега не конкретизират управленските му провали, то наистина омразата ще излезе ирационална.Аз ще съм получил отговора за себе си.
Тиара
Една от великите тъпни, които сътвори СБФ бе отмяната на възможността работещият член в семейството да внася директно от заплатата си ЗО на неработещия. С това драстично намали постъпленията в ЗК, което в съчетание с тъпните на бившия министър на здравеопазването, ще доведе последното до колапс.

Питаш за управлението му, но едва ли има нормален българин, който да не е отвратен и от лъжите му. Той откровено излъга в ефир относно предявяването на материални претенции към България. Повтарям го, защото не ти изнася и се правиш че не е било, но е факт, че "величеството" дойде тук, за да завлече и това, което не му се полага.

ПП: Не видях никъде да му честитиш юбилея. laughing.gif
Buitenlander
Цитат(Тарабас @ 16/06/2017, 23:02) <{POST_SNAPBACK}>
...което си е жив скандал.

Ами ти като ни наплаши с тия Е коли, какво очакваш - загуби се вкуса на темата....
D-rA
Цитат(Buitenlander @ 17/06/2017, 00:06) <{POST_SNAPBACK}>
А какво тогава е? И теб те питам - какво трябваше да направи, а не успя.Това искам да ми се изясни.

Не пребори корупцията която затри Костов - а тя се увеличи в пъти
Това увеличение в % което описваш беше излапано от близките му съратници и окрупни всички имоти в околност на София и големите градове с частни крепости...
Неговото управление сложи начало на крупна перачница на пари завъртяла се инерционно чак до Станишевия министерски край.. Строителен бум който превъртя маса пари и после изчезнаха...
Дойде на бял кон с ласкави слова и вдъхна безумни надежди - а се изтърколи под опашката му в момент на напъна конски...
Buitenlander
Цитат(Тиара @ 16/06/2017, 23:10) <{POST_SNAPBACK}>
Една от великите тъпни, които сътвори СБФ бе отмяната на възможността работещият член в семейството да внася директно от заплатата си ЗО на неработещия. С това драстично намали постъпленията в ЗК, което в съчетание с тъпните на бившия министър на здравеопазването, ще доведе последното до колапс.

Питаш за управлението му, но едва ли има нормален българин, който да не е отвратен и от лъжите му. Той откровено излъга в ефир относно предявяването на материални претенции към България. Повтарям го, защото не ти изнася и се правиш че не е било, но е факт, че "величеството" дойде тук, за да завлече и това, което не му се полага.

ПП: Не видях никъде да му честитиш юбилея. laughing.gif

Ако това е било велика тъпня и тя "ЩЕ доведе здравеопазването да колапс", да приема ли че тъпнята още е в сила и никой от умните и отговорни управници след него не я е отменил?Наистина не знам.
Да се лъже е много лошо, имате ли премиер на който да не мога да намеря поне 3 лъжи в ефир?Защо само Симеоновите тежат толкова?
Аз не съм му фен, вече писах че коалиционните му мотиви за мен бяха дълбоко безпринципни, сега ми е интересен мандата му на управление.
И не, не съм му честитил, явно подавляваща част от българите смятат че това е бил един недостоен премиер.Искам да разбера защо.
Buitenlander
Това са много тежки доводи в подкепа на отношението, което видях към него в другите теми.Но, за момента той излиза просто не по-добър от всички преди или след него.Това, което написа, под една или друга форма може да се напише за всеки управлявал през прехода.За някои и много по-лошо може да се напише.Може би, все пак, за тази ирационална омраза за която говори Горския, голяма роля имат и с нищо необоснованите прекалено високи очаквания на хората към него?Тоест, за пореден път в живота си, е станал жертва на произхода си?
D-rA
И още - прочети колко ни ощети Милен Велчев с превалутирането на дълга 2002-2003 г и щеше ли тази сделка да се осъществи ако министър председателя не я е подкрепил?
http://www.mediapool.bg/sdelkata-na-milen-...news186212.html
D-rA
Цитат(Buitenlander @ 17/06/2017, 00:27) <{POST_SNAPBACK}>
Това са много тежки доводи в подкепа на отношението, което видях към него в другите теми.Но, за момента той излиза просто не по-добър от всички преди или след него.Това, което написа, под една или друга форма може да се напише за всеки управлявал през прехода.За някои и много по-лошо може да се напише.Може би, все пак, за тази ирационална омраза за която говори Горския, голяма роля имат и с нищо необоснованите прекалено високи очаквания на хората към него?Тоест, за пореден път в живота си, е станал жертва на произхода си?

Разбира се че той дойде с тежкия кръст на очакванията към себе си - цар, живеещ и развиващ се в сърцето на европейската демокрация - идва да 'спасява' сънародниците си... Нима не го е знаел какво очакват от него? И какво направи...
Buitenlander
Цитат(D-rA @ 16/06/2017, 23:35) <{POST_SNAPBACK}>
Разбира се че той дойде с тежкия кръст на очакванията към себе си - цар, живеещ и развиващ се в сърцето на европейската демокрация - идва да 'спасява' сънародниците си... Нима не го е знаел какво очакват от него? И какво направи...

Ей тук някъде е "заровено кучето".Аз без никакви претенции за обективност си мисля - трябваше да дойде, да инициира референдум, ако го спечели, спечели.Ако не - дайте ми си имотите и се е@авайте в г@за.При всички други сценарии провалът му е гарантиран - нито един премиер не може да даде това, което се очаква от един Цар.И то идеализиран и от никого невиждан 50 години.
Thursday Next
Цитат(Горския @ 16/06/2017, 23:05) <{POST_SNAPBACK}>
Другото, което е сигурно, е решаващата му роля в завършването на процеса на присъединяване към НАТО и ЕС. Процес, започнат при предишните правителства, но доведен до успешен край от него поради опита му в международни преговори. И не на последно място способността му да преговаря свободно на основните (5) езици в НАТО и ЕС.

Тоест, ти си убеден, че той наистина лично е преговарял? Сериозно? Деус екс махина: идва бащицата цар и решава всичките ни проблеми. laughing.gif

Не знам какво имаш предвид под основните езици на ЕС, няма такава категория. Но официалните са 24.

Виж, да знаеш пет езика не е белег на царственост. Оня ден в аптеката ме обслужи една девойка, която говори пет езика.
Горския
Цитат(Тиара @ 16/06/2017, 23:10) <{POST_SNAPBACK}>
Той откровено излъга в ефир относно предявяването на материални претенции към България.

Не е предявявал никакви материални претенции към България!
Материални претенции би било, ако беше поискал да му се плати за ограбените мебели, бижута, картини, сервизи ... И лихви за използване на имотите му в продължение на 50 години

Както на всеки български гражданин, му е върнато напълно законно, това което е негово и то не всичкото.
Не си го е взел, а му е върнато по единодушното (12 ЗА ОТ 12 члена) решение на Конституционния Съд !

Но тук пак забихме към ирационалната омраза, за чиято причина имам някаква идея, но да не отклоняваме темата
Buitenlander
Комшийке, като те знам, от теб очаквах да закриеш темата в един пост.
"Симеон се провали в : 1.....2....3.........147....."
А ти до момента само разсейваш някои заблуди на Горския (и ти се получава 50 на 100).
Що така?
Тиара
За съжаление никой от управниците след него не пожела да оправи тази идиотщина, защото следващата стъпка трябваше да бъде затягане на контрола върху безплатното лечение на хора от малцинствените групи, които нямата ЗО, а така щяха да загубят гарантирани изборни гласове.

Какво толкова не ти е ясно и защо си заразпитвал, като не си му фен?
D-rA
Цитат(Buitenlander @ 17/06/2017, 00:44) <{POST_SNAPBACK}>
Ей тук някъде е "заровено кучето".Аз без никакви претенции за обективност си мисля - трябваше да дойде, да инициира референдум, ако го спечели, спечели.Ако не - дайте ми си имотите и се е@авайте в г@за.При всички други сценарии провалът му е гарантиран - нито един премиер не може да даде това, което се очаква от един Цар.И то идеализиран и от никого невиждан 50 години.

Това са възможни хипотези какво би било ако... И те не допълват с нищо образа му.
Той нямаше управленски опит очакван от царска особа. Предовери се на юпитата и те го вкараха във филма... А бях цар
Слезе до манталитета на много хора - моето си е мое, ама ако може и от другото...
Buitenlander
Цитат(Тиара @ 16/06/2017, 23:57) <{POST_SNAPBACK}>
За съжаление никой от следващите управници не пожела да оправи тази идиотщина, защото следващата стъпка трябваше да бъде затягане на контрола върху безплатното лечение на хора от малцинствените групи, които нямата ЗО, а така щяха да загубят гарантирани изборни гласове.

Какво толкова не ти е ясно и защо си заразпитвал, като не си му фен?

Значи следващите след него са още по-големи идиоти излиза?Благодаря.

Защо разпитвам се постарах да обясня във встъпителния си пост, не ми е ясен този консенсус че не го бива, нетипично ми е много, мяза ми на активно мероприятие animatedwink.gif
Alexfield
Ми не е предявявал претенции, да...
D-rA
Цитат(Buitenlander @ 17/06/2017, 00:59) <{POST_SNAPBACK}>
Значи следващите след него са още по-големи идиоти излиза?Благодаря.

Защо разпитвам се постарах да обясня във встъпителния си пост, не ми е ясен този консенсус че не го бива, нетипично ми е много, мяза ми на активно мероприятие animatedwink.gif

За всеки член на управленския му екип можеш да прочетеш и сам - след като те интересува
Ето например и за енергийния министър Мирослав Севлиевски за една яхта,,,
https://www.blitz.bg/article/3189
Buitenlander
Цитат(D-rA @ 17/06/2017, 00:04) <{POST_SNAPBACK}>
За всеки член на управленския му екип можеш да прочетеш и сам - след като те интересува
Ето например и за енергийния министър Мирослав Севлиевски за една яхта,,,
https://www.blitz.bg/article/3189

Ти ме замисляш най-много, защото и двата линка които прегледах, този и за дълга, клонят към криминал......
Alexfield
Не си бил в България към края на въпросните 800 дни. Симеон не само беше загубил дар слово, ами едвам сричаше несвързани думи. Цифрите са яки, но всъщност никакъв напредък не се усещаше. Той на практика едвам изкара първия мандат. Не можеше да лъже, но нямаше и какво да каже.
Не загуби катастрофално изборите 2005-та - 3-ната коалиция ДПС, БСП и НДСВ. След това НДСВ се самозакри - нали не ми казваш, защото беше много успешна... Просто НДСВ проектът приключи - роди се ГЕРБ.
D-rA
Цитат(Buitenlander @ 17/06/2017, 00:59) <{POST_SNAPBACK}>

И още нещо - кой продаде бтк за жълти стотинки?
Отговори си сам
Buitenlander
Цитат(Alexfield @ 17/06/2017, 00:03) <{POST_SNAPBACK}>
Ми не е предявявал претенции, да...

Сега, твоето тълкование какво е?Ако това са действително семейни имоти и си ги е взел, това "материална претенция" ли е, или реституция? С какво е по различен от мен, дето съм взел 16-те декара на прабаба си, освен че, неговите са повече?А ако не са били негови и са му ги дали, това не е ли дълбока корупция в съдебната система, която по конституция би трябвало да няма нищо общо с изпълнителната власт, представител на която беше Симеон?
D-rA
Пуснах ти още един преди малко - забележи в началото - бтк е платена за 280 млн евро, а ден преди да я купят е платила 54 млн за лиценза за гсм, т,е, този лиценз е допълнителен фри бонус за купувача...
Пълни смешници са царя и целия му крадлив екип...
Buitenlander
Цитат(D-rA @ 17/06/2017, 00:11) <{POST_SNAPBACK}>
И още нещо - кой продаде бтк за жълти стотинки?
Отговори си сам

Тук не се съгласявам напълно, в статията си пише, че Костов, 6 години преди това не е успял да продаде 51% за 610млн, а Симеон е продал 65% за 280млн.Ами може и да е нормално поевтиняване на технологична компания за 6 години, ако е нямало инвестиции, знам ли.Това с дълга звучи много по-сериозно.А това с яхтата си е за прокурор.
Buitenlander
Цитат(Alexfield @ 17/06/2017, 00:11) <{POST_SNAPBACK}>
Не си бил в България към края на въпросните 800 дни. Симеон не само беше загубил дар слово, ами едвам сричаше несвързани думи. Цифрите са яки, но всъщност никакъв напредък не се усещаше. Той на практика едвам изкара първия мандат. Не можеше да лъже, но нямаше и какво да каже.
Не загуби катастрофално изборите 2005-та - 3-ната коалиция ДПС, БСП и НДСВ. След това НДСВ се самозакри - нали не ми казваш, защото беше много успешна... Просто НДСВ проектът приключи - роди се ГЕРБ.

Не съм, от 2000-та, за първи път си ходих лятото на 2006-та.....
А това, което се случи на изборите 2005-та, вече го следях, не знам защо казваш, че не е катастрофално, той (поне пред мен) тогава загуби имиджа си.Поправи ме, ако греша, правителството беше с мандат на ДПС и в сговор с комунягите мръсни.
За проекта - писах някъде по-горе, всичко ми заприлича на активно мероприятие по логика, затова пуснах и темата.
D-rA
Цитат(Buitenlander @ 17/06/2017, 01:19) <{POST_SNAPBACK}>
Тук не се съгласявам напълно, в статията си пише, че Костов, 6 години преди това не е успял да продаде 51% за 610млн, а Симеон е продал 65% за 280млн.Ами може и да е нормално поевтиняване на технологична компания за 6 години, ако е нямало инвестиции, знам ли.Това с дълга звучи много по-сериозно.А това с яхтата си е за прокурор.

Ами не е така - технологично бтк започна цифровизация още преди 2000 та година и струваше няколко пъти повече - а защо Костов не я е продал - друга тема.
А това че някой я е 'подарил' е явно за солидни комисионни - разбира се недоказуеми, но е факт че в последствие я препродадоха няколко пъти с доста сериозни печалби...
Целият преход с участниците му е за затвор, но няма кой...
Buitenlander
Цитат(D-rA @ 17/06/2017, 00:24) <{POST_SNAPBACK}>
Целият преход с участниците му е за затвор, но няма кой...

Баси нихилистичната тема се получи като я препрочетох....((((
И Костов, и той ли е за затвора?
D-rA
Цитат(Buitenlander @ 17/06/2017, 01:27) <{POST_SNAPBACK}>
Баси нихилистичната тема се получи като я препрочетох....((((
И Костов, и той ли е за затвора?

През 92' ра се гласува закона за конфискация имуществото на БКП.
След това тръгнаха куфарчетата с милионите на БКП в подходящите им членове....
Познай кой беше финансов министър тогава и как така финансовия министър пропусна движението на толкова много пари...
D-rA
ПП. Същата година започна и аферата 'Сапио' с личното одобрение на Костов
Горския
Цитат(Thursday Next @ 16/06/2017, 23:45) <{POST_SNAPBACK}>
Тоест, ти си убеден, че той наистина лично е преговарял? Сериозно? Деус екс махина: идва бащицата цар и решава всичките ни проблеми. laughing.gif

Не знам какво имаш предвид под основните езици на ЕС, няма такава категория. Но официалните са 24.

Виж, да знаеш пет езика не е белег на царственост. Оня ден в аптеката ме обслужи една девойка, която говори пет езика.

Добре де, ти си рационален човек : наистина ли нищо положително не може да се намери в управлението му ?!
Buitenlander
Цитат(D-rA @ 17/06/2017, 00:31) <{POST_SNAPBACK}>
През 92' ра се гласува закона за конфискация имуществото на БКП.
След това тръгнаха куфарчетата с милионите на БКП в подходящите им членове....
Познай кой беше финансов министър тогава и как така финансовия министър пропусна движението на толкова много пари...

Ами....... затваряйте я тази държава тогава, и да се пръскаме накуп.....
D-rA
Цитат(Buitenlander @ 17/06/2017, 01:38) <{POST_SNAPBACK}>
Ами....... затваряйте я тази държава тогава, и да се пръскаме накуп.....

То това е най-лесното. И който е решил го е направил.
Всяка агония си има край - и на тази преходна агония ще и дойде края все някога...Все още има дървета с яки корени да държат на вятър бури и 'дървосекачи'...
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.