Да си кажа аз какво знам - почти нищо, по време почти целия му мандат бях нелегален емигрант все още и това ми бяха последните грижи.
Но, има нещо, което ме смути изключително много...... Както справедливо отбеляза колегата Мукавеев :
Цитат
Или ако си помислиш , че съм се объркал ........така като се знаеме виртуално от толкова години........колко пък да съм се объркал ?
Та, какво ме смути - такова единодушие в охулването на някой съм срещал само и единствено в теми за Иван Костов, и то не в нашия форум.В нашия и по въпроса за гейовете не е имало такъв консенсус.Колеги, които обикновено пишат проверени, точни и верни неща, пишат кавото им падне, Мукавеев , че интендантството е държавно, Четвъртъкова , че не можело към него да се обръщаме с НЦВ, щото не бил такова, изобщо, неща, които не са типични за тях.Темата си имаше и щатен подвиквач, като тема за Костов.Което съответно събуди детектива в мен - )) Я сега ни обяснете, на мен, на Горския и на бай Ганя - в какво точно се изразяваше управленския провал на Симеон? Защото в другата тема четох за имоти, медали, гори, комар, Враня - все познати неща, чел съм ги във формата - БГА Балкан, Кремиковци, приватизация.И нищо за управление.
Ако модераторите преценят че темата е за политика или история, да я преместят.Просто тук тръгна приказката....